I da evo jos jedna olaksavajuca opcija za sve koji ne znaju. Imata da birate ono Slelect Side i to tu imate opciju da promjnite pomoc kompijutera ili cega vec, promjnite ono Asisted u Semi as-, puno je lakse igrati odbrnu, puno se lakse barta sa kursorima, nadam se da ste me shvatili sta sam vam htio reci
Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2011
Mozel mi neko objasniti kako funkcionisu finte, nikad nisam koristio jer mi nisu bile potrebne dok na ovom PESu izgleda da je to jedan od vaznijih faktora u igri ako zelite da prodjete nekoga. Igram na tastaturi pa ako ima nko ko koristi te finte i to da mi malo objasni, moze i za djojstik nije problem, imam i to samo da mi je uci u fazon kako i sta???
I da evo jos jedna olaksavajuca opcija za sve koji ne znaju. Imata da birate ono Slelect Side i to tu imate opciju da promjnite pomoc kompijutera ili cega vec, promjnite ono Asisted u Semi as-, puno je lakse igrati odbrnu, puno se lakse barta sa kursorima, nadam se da ste me shvatili sta sam vam htio reci
, jos samo da ponovim da te opcije za promjenu dobijete kad udjete u Select side i kliknete kocku (D) ili sta vec koristite kao sut 
Mes Que Un Club
-
iskochelsea
- Kontakt:
e moze li mi neko dati link gdje mogu skinuti ovaj folder rld.dll koji je potreban za krekovanje posto ga kod mene u crecku nema ...ili da mi pošalje na mail: http://[email protected] ,,,molim vas 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
amertiger je napisao/la:Mozel mi neko objasniti kako funkcionisu finte, nikad nisam koristio jer mi nisu bile potrebne dok na ovom PESu izgleda da je to jedan od vaznijih faktora u igri ako zelite da prodjete nekoga. Igram na tastaturi pa ako ima nko ko koristi te finte i to da mi malo objasni, moze i za djojstik nije problem, imam i to samo da mi je uci u fazon kako i sta???
I da evo jos jedna olaksavajuca opcija za sve koji ne znaju. Imata da birate ono Slelect Side i to tu imate opciju da promjnite pomoc kompijutera ili cega vec, promjnite ono Asisted u Semi as-, puno je lakse igrati odbrnu, puno se lakse barta sa kursorima, nadam se da ste me shvatili sta sam vam htio reci, jos samo da ponovim da te opcije za promjenu dobijete kad udjete u Select side i kliknete kocku (D) ili sta vec koristite kao sut
Evo jarane ovako sam ja naučio, samo prati šta govori i pokazuje
[youtube][/youtube]
-
iskochelsea
- Kontakt:
e moze li mi neko dati link gdje mogu skinuti ovaj folder rld.dll koji je potreban za krekovanje posto ga kod mene u crecku nema ...ili da mi pošalje na mail: http://[email protected] ,,,molim vas 
rld.dll nije folderiskochelsea je napisao/la:e moze li mi neko dati link gdje mogu skinuti ovaj folder rld.dll koji je potreban za krekovanje posto ga kod mene u crecku nema ...ili da mi pošalje na mail: http://[email protected] ,,,molim vas
Prvo sam kopirao oba CD-a u 1 folder na desktopu, pokrenuo instalaciju koja je bila na francuskom, ali ono klasicno next-next....sve ok, i onda kada su se pocele "puniti" one crtice javi mi nekakvu gresku
ja kliknem retry, nista se ne desava, poslije toga vise puta kliknem na ignore i instalacija se normalno zavrsi
iz foldera crack kopiram sve u onaj folder u Program files-u, ali kad krenem da otvorim samo se pojavi crno na ekranu i tako stoji bez ikakvih promjena
Haj'te dobri ljudi pomozite ako ikako mozete, ne da mi se citav kompjuter nositi kod Torabija

evo greske, ako mozete vidjeti

Haj'te dobri ljudi pomozite ako ikako mozete, ne da mi se citav kompjuter nositi kod Torabija

evo greske, ako mozete vidjeti
-
iskochelsea
- Kontakt:
j.e.b.o ti folder mamu ,nemoj mi pametovati ako mozes pomozi ako nemozes sutiBilal je napisao/la:rld.dll nije folderiskochelsea je napisao/la:e moze li mi neko dati link gdje mogu skinuti ovaj folder rld.dll koji je potreban za krekovanje posto ga kod mene u crecku nema ...ili da mi pošalje na mail: http://[email protected] ,,,molim vas
eto file rld.dll ....jel ti drago sad
Imam problem sa joystickom na PES-u.
Igrac kad nema lopte trci sam, kod slobodnih i cornera uvjek mi se okrece na stranu a u meniju kad podjem nesto izabrati, onaj cursor ide skrojz u lijevo.
?
Igrac kad nema lopte trci sam, kod slobodnih i cornera uvjek mi se okrece na stranu a u meniju kad podjem nesto izabrati, onaj cursor ide skrojz u lijevo.
?
- schweinsteiger
- Kontakt:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:amertiger je napisao/la:Mozel mi neko objasniti kako funkcionisu finte, nikad nisam koristio jer mi nisu bile potrebne dok na ovom PESu izgleda da je to jedan od vaznijih faktora u igri ako zelite da prodjete nekoga. Igram na tastaturi pa ako ima nko ko koristi te finte i to da mi malo objasni, moze i za djojstik nije problem, imam i to samo da mi je uci u fazon kako i sta???
I da evo jos jedna olaksavajuca opcija za sve koji ne znaju. Imata da birate ono Slelect Side i to tu imate opciju da promjnite pomoc kompijutera ili cega vec, promjnite ono Asisted u Semi as-, puno je lakse igrati odbrnu, puno se lakse barta sa kursorima, nadam se da ste me shvatili sta sam vam htio reci, jos samo da ponovim da te opcije za promjenu dobijete kad udjete u Select side i kliknete kocku (D) ili sta vec koristite kao sut
Evo jarane ovako sam ja naučio, samo prati šta govori i pokazuje![]()
[youtube][/youtube]
moj ti je savjet samo da stavljas po jednu fintu,jer kad stavis jednu,znas otprilike koliko ti treba prostora za nju i vidis,dok igras,gdje su protivnicki igraci i znas mozes li uradit...a kad imas dvije(kao ovaj u tutorijalu),onda dok uradis jednu,vec ti se mozes protivnicki igrac priblizit i onda kad uradis drugu otme ti,ili zavrsi u outu
#miasanmia
-
iskochelsea
- Kontakt:
e moze li mi neko dati link gdje mogu skinuti ovaj file rld.dll koji je potreban za krekovanje posto ga kod mene u crecku nema ...ili da mi pošalje na mail: http://[email protected] ,,,molim vas 
I ja vas molim, kompjuter i monitor su u sve gorem stanju, bojim se da im ni Torabi nece moci pomoci ako ne nariktam soker do sutra popodneThe Game je napisao/la:Prvo sam kopirao oba CD-a u 1 folder na desktopu, pokrenuo instalaciju koja je bila na francuskom, ali ono klasicno next-next....sve ok, i onda kada su se pocele "puniti" one crtice javi mi nekakvu greskuja kliknem retry, nista se ne desava, poslije toga vise puta kliknem na ignore i instalacija se normalno zavrsi
iz foldera crack kopiram sve u onaj folder u Program files-u, ali kad krenem da otvorim samo se pojavi crno na ekranu i tako stoji bez ikakvih promjena
![]()
![]()
Haj'te dobri ljudi pomozite ako ikako mozete, ne da mi se citav kompjuter nositi kod Torabija![]()
![]()
![]()
-
iskochelsea
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Prije svega da te upozorim za to gore psovanje , to nije dozvoljeno
A jednostavno si mogao da ukucas rld.dll download na googlu i izbaci ti
http://www.down-dll.com/index.php?file- ... d.dll&dsc=
A jednostavno si mogao da ukucas rld.dll download na googlu i izbaci ti
-
iskochelsea
- Kontakt:
hvala bavarian_bkbavarian_bk je napisao/la:Prije svega da te upozorim za to gore psovanje , to nije dozvoljeno![]()
A jednostavno si mogao da ukucas rld.dll download na googlu i izbaci ti![]()
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
schweinsteiger je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:amertiger je napisao/la:Mozel mi neko objasniti kako funkcionisu finte, nikad nisam koristio jer mi nisu bile potrebne dok na ovom PESu izgleda da je to jedan od vaznijih faktora u igri ako zelite da prodjete nekoga. Igram na tastaturi pa ako ima nko ko koristi te finte i to da mi malo objasni, moze i za djojstik nije problem, imam i to samo da mi je uci u fazon kako i sta???
Evo jarane ovako sam ja naučio, samo prati šta govori i pokazuje![]()
[youtube][/youtube]
moj ti je savjet samo da stavljas po jednu fintu,jer kad stavis jednu,znas otprilike koliko ti treba prostora za nju i vidis,dok igras,gdje su protivnicki igraci i znas mozes li uradit...a kad imas dvije(kao ovaj u tutorijalu),onda dok uradis jednu,vec ti se mozes protivnicki igrac priblizit i onda kad uradis drugu otme ti,ili zavrsi u outu
Nije bitno,,, i ja uvijek stavljam po jednu
Zašto je svaki prekršaj žuti karton ? 
..Life is a matter of choice.. not a matter of chance.. drH
- elninho_resTO
- Kontakt:
kod mene je bas suprotno,cak mi nekad i opsoste crvenimazafuka je napisao/la:Zašto je svaki prekršaj žuti karton ?
nekad dobijem zuti gdej bi u prijasnjim verzijama dobio automatski 2 crvena odjednom
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
zavisi nekad ljepo uzmes loptu a svira se faul . Tesko se dobijaju zuti i crveni moras ga bas "ubit" .elninho_resTO je napisao/la:kod mene je bas suprotno,cak mi nekad i opsoste crvenimazafuka je napisao/la:Zašto je svaki prekršaj žuti karton ?
nekad dobijem zuti gdej bi u prijasnjim verzijama dobio automatski 2 crvena odjednom
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Jedno pitanje molim fine odgovore imam 8 giga neta,Eh do sada za 10. sam potrošio 3863.25705 MB štedio sam mislio sam da će u oktobru fm kad ono 5.11.
E ima li kakve šanse da odnekle skinem pes da ne prekoračim limit ili da barem ne prekoračim puno
E ima li kakve šanse da odnekle skinem pes da ne prekoračim limit ili da barem ne prekoračim puno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
sancho_panza
- Kontakt:
sumnjam,skini fm demoLBJ MVP je napisao/la:Jedno pitanje molim fine odgovore imam 8 giga neta,Eh do sada za 10. sam potrošio 3863.25705 MB štedio sam mislio sam da će u oktobru fm kad ono 5.11.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.