Pro Evolution Soccer 2011

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

amertiger
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2011

Post Postao/la amertiger » 21 okt 2010, 00:29

Mozel mi neko objasniti kako funkcionisu finte, nikad nisam koristio jer mi nisu bile potrebne dok na ovom PESu izgleda da je to jedan od vaznijih faktora u igri ako zelite da prodjete nekoga. Igram na tastaturi pa ako ima nko ko koristi te finte i to da mi malo objasni, moze i za djojstik nije problem, imam i to samo da mi je uci u fazon kako i sta???

I da evo jos jedna olaksavajuca opcija za sve koji ne znaju. Imata da birate ono Slelect Side i to tu imate opciju da promjnite pomoc kompijutera ili cega vec, promjnite ono Asisted u Semi as-, puno je lakse igrati odbrnu, puno se lakse barta sa kursorima, nadam se da ste me shvatili sta sam vam htio reci :D, jos samo da ponovim da te opcije za promjenu dobijete kad udjete u Select side i kliknete kocku (D) ili sta vec koristite kao sut :D
Mes Que Un Club

iskochelsea
Kontakt:

Post Postao/la iskochelsea » 21 okt 2010, 15:07

e moze li mi neko dati link gdje mogu skinuti ovaj folder rld.dll koji je potreban za krekovanje posto ga kod mene u crecku nema ...ili da mi pošalje na mail: http://[email protected] ,,,molim vas :D

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 21 okt 2010, 15:20

amertiger je napisao/la:Mozel mi neko objasniti kako funkcionisu finte, nikad nisam koristio jer mi nisu bile potrebne dok na ovom PESu izgleda da je to jedan od vaznijih faktora u igri ako zelite da prodjete nekoga. Igram na tastaturi pa ako ima nko ko koristi te finte i to da mi malo objasni, moze i za djojstik nije problem, imam i to samo da mi je uci u fazon kako i sta???

I da evo jos jedna olaksavajuca opcija za sve koji ne znaju. Imata da birate ono Slelect Side i to tu imate opciju da promjnite pomoc kompijutera ili cega vec, promjnite ono Asisted u Semi as-, puno je lakse igrati odbrnu, puno se lakse barta sa kursorima, nadam se da ste me shvatili sta sam vam htio reci :D, jos samo da ponovim da te opcije za promjenu dobijete kad udjete u Select side i kliknete kocku (D) ili sta vec koristite kao sut :D

Evo jarane ovako sam ja naučio, samo prati šta govori i pokazuje ;)

[youtube][/youtube]

iskochelsea
Kontakt:

Post Postao/la iskochelsea » 21 okt 2010, 16:56

e moze li mi neko dati link gdje mogu skinuti ovaj folder rld.dll koji je potreban za krekovanje posto ga kod mene u crecku nema ...ili da mi pošalje na mail: http://[email protected] ,,,molim vas :D

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 okt 2010, 17:06

iskochelsea je napisao/la:e moze li mi neko dati link gdje mogu skinuti ovaj folder rld.dll koji je potreban za krekovanje posto ga kod mene u crecku nema ...ili da mi pošalje na mail: http://[email protected] ,,,molim vas :D
rld.dll nije folder :lol:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 okt 2010, 17:28

Prvo sam kopirao oba CD-a u 1 folder na desktopu, pokrenuo instalaciju koja je bila na francuskom, ali ono klasicno next-next....sve ok, i onda kada su se pocele "puniti" one crtice javi mi nekakvu gresku :) ja kliknem retry, nista se ne desava, poslije toga vise puta kliknem na ignore i instalacija se normalno zavrsi :) iz foldera crack kopiram sve u onaj folder u Program files-u, ali kad krenem da otvorim samo se pojavi crno na ekranu i tako stoji bez ikakvih promjena :D :D
Haj'te dobri ljudi pomozite ako ikako mozete, ne da mi se citav kompjuter nositi kod Torabija :D :D :D

slika

evo greske, ako mozete vidjeti :) :)

iskochelsea
Kontakt:

Post Postao/la iskochelsea » 21 okt 2010, 18:52

Bilal je napisao/la:
iskochelsea je napisao/la:e moze li mi neko dati link gdje mogu skinuti ovaj folder rld.dll koji je potreban za krekovanje posto ga kod mene u crecku nema ...ili da mi pošalje na mail: http://[email protected] ,,,molim vas :D
rld.dll nije folder :lol:
j.e.b.o ti folder mamu ,nemoj mi pametovati ako mozes pomozi ako nemozes suti
eto file rld.dll ....jel ti drago sad

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 21 okt 2010, 19:20

Imam problem sa joystickom na PES-u.
Igrac kad nema lopte trci sam, kod slobodnih i cornera uvjek mi se okrece na stranu a u meniju kad podjem nesto izabrati, onaj cursor ide skrojz u lijevo.
?

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 okt 2010, 20:26

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Mozel mi neko objasniti kako funkcionisu finte, nikad nisam koristio jer mi nisu bile potrebne dok na ovom PESu izgleda da je to jedan od vaznijih faktora u igri ako zelite da prodjete nekoga. Igram na tastaturi pa ako ima nko ko koristi te finte i to da mi malo objasni, moze i za djojstik nije problem, imam i to samo da mi je uci u fazon kako i sta???

[youtube][/youtube]

moj ti je savjet samo da stavljas po jednu fintu,jer kad stavis jednu,znas otprilike koliko ti treba prostora za nju i vidis,dok igras,gdje su protivnicki igraci i znas mozes li uradit...a kad imas dvije(kao ovaj u tutorijalu),onda dok uradis jednu,vec ti se mozes protivnicki igrac priblizit i onda kad uradis drugu otme ti,ili zavrsi u outu ;)
#miasanmia

iskochelsea
Kontakt:

Post Postao/la iskochelsea » 21 okt 2010, 20:48

e moze li mi neko dati link gdje mogu skinuti ovaj file rld.dll koji je potreban za krekovanje posto ga kod mene u crecku nema ...ili da mi pošalje na mail: http://[email protected] ,,,molim vas :D

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 okt 2010, 20:49

The Game je napisao/la:Prvo sam kopirao oba CD-a u 1 folder na desktopu, pokrenuo instalaciju koja je bila na francuskom, ali ono klasicno next-next....sve ok, i onda kada su se pocele "puniti" one crtice javi mi nekakvu gresku :) ja kliknem retry, nista se ne desava, poslije toga vise puta kliknem na ignore i instalacija se normalno zavrsi :) iz foldera crack kopiram sve u onaj folder u Program files-u, ali kad krenem da otvorim samo se pojavi crno na ekranu i tako stoji bez ikakvih promjena :D :D
Haj'te dobri ljudi pomozite ako ikako mozete, ne da mi se citav kompjuter nositi kod Torabija :D :D :D
I ja vas molim, kompjuter i monitor su u sve gorem stanju, bojim se da im ni Torabi nece moci pomoci ako ne nariktam soker do sutra popodne :D :D :D

iskochelsea
Kontakt:

Post Postao/la iskochelsea » 21 okt 2010, 21:43

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 okt 2010, 21:50

Prije svega da te upozorim za to gore psovanje , to nije dozvoljeno ;)
A jednostavno si mogao da ukucas rld.dll download na googlu i izbaci ti :)

http://www.down-dll.com/index.php?file- ... d.dll&dsc=

iskochelsea
Kontakt:

Post Postao/la iskochelsea » 21 okt 2010, 23:14

bavarian_bk je napisao/la:Prije svega da te upozorim za to gore psovanje , to nije dozvoljeno ;)
A jednostavno si mogao da ukucas rld.dll download na googlu i izbaci ti :)

http://www.down-dll.com/index.php?file- ... d.dll&dsc=
hvala bavarian_bk :D

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 22 okt 2010, 16:41

schweinsteiger je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:

[youtube][/youtube]

moj ti je savjet samo da stavljas po jednu fintu,jer kad stavis jednu,znas otprilike koliko ti treba prostora za nju i vidis,dok igras,gdje su protivnicki igraci i znas mozes li uradit...a kad imas dvije(kao ovaj u tutorijalu),onda dok uradis jednu,vec ti se mozes protivnicki igrac priblizit i onda kad uradis drugu otme ti,ili zavrsi u outu ;)

Nije bitno,,, i ja uvijek stavljam po jednu

mazafuka
Kontakt:

Post Postao/la mazafuka » 22 okt 2010, 21:09

Zašto je svaki prekršaj žuti karton ? :o
..Life is a matter of choice.. not a matter of chance.. drH

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 22 okt 2010, 23:47

mazafuka je napisao/la:Zašto je svaki prekršaj žuti karton ? :o
kod mene je bas suprotno,cak mi nekad i opsoste crveni
nekad dobijem zuti gdej bi u prijasnjim verzijama dobio automatski 2 crvena odjednom :D
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 23 okt 2010, 00:04

elninho_resTO je napisao/la:
mazafuka je napisao/la:Zašto je svaki prekršaj žuti karton ? :o
kod mene je bas suprotno,cak mi nekad i opsoste crveni
nekad dobijem zuti gdej bi u prijasnjim verzijama dobio automatski 2 crvena odjednom :D
zavisi nekad ljepo uzmes loptu a svira se faul . Tesko se dobijaju zuti i crveni moras ga bas "ubit" .
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 okt 2010, 00:09

Jedno pitanje molim fine odgovore imam 8 giga neta,Eh do sada za 10. sam potrošio 3863.25705 MB štedio sam mislio sam da će u oktobru fm kad ono 5.11.
E ima li kakve šanse da odnekle skinem pes da ne prekoračim limit ili da barem ne prekoračim puno :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

sancho_panza
Kontakt:

Post Postao/la sancho_panza » 23 okt 2010, 00:20

LBJ MVP je napisao/la:Jedno pitanje molim fine odgovore imam 8 giga neta,Eh do sada za 10. sam potrošio 3863.25705 MB štedio sam mislio sam da će u oktobru fm kad ono 5.11.
E ima li kakve šanse da odnekle skinem pes da ne prekoračim limit ili da barem ne prekoračim puno :mrgreen:
sumnjam,skini fm demo ;)

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.