FK Goražde
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Goražde
Svaka cast na rezultatima 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Muris Pirić hat trick, čestitke 

cestitke
Cestitke, samo naprijed momci 

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sutra se igra kup utakmica protiv Capljine. Prednost dajem domacinu iz prostog razloga sto FK Gorazde nema nikakve ambicije u ovom mecu i izvest ce kombinovani sastav.
Tokom vikenda se igra veoma bitan derbi pa ce priliku da zaigraju za momcad u kupu dobiti igraci koji do sada nisu imali veliku minutazu.
Tokom vikenda se igra veoma bitan derbi pa ce priliku da zaigraju za momcad u kupu dobiti igraci koji do sada nisu imali veliku minutazu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Imate li kakvih stranaca u ekipi?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ima
Golman Nikolic je Crnogorski drzavljanin
Golman Nikolic je Crnogorski drzavljanin
FK Gorazde sa kombinovanim sastavom pobjedilo ekipu Čapljine u Čapljini.
Rezultat je bio 2:4 za Gorazde. Strijelci Oković 3x i Korjenic 1.
Čestitke za FK Gorazde koji je nastavio pobjednicki niz.
niz se nastavlja.....tko je sljedeca zrtva????
gz234 je napisao/la:FK Gorazde sa kombinovanim sastavom pobjedilo ekipu Čapljine u Čapljini.
Ispravka nije kombinovani sastav vec drugi sastav. Na terenu u Capljini igrao je drugi tim Fk Gorazde a trener je prvotimce postedio pred veliki derbi
-
- Kontakt:
sta pise ovaj PIric na sportsport.ba. cuj zasluzili ste bod u Lukavcu. Pa samo jednu priliku ste imali u 90 minuta i to nakon sto su se nasa 2 igraca sudarila. Svasta. Djelovali ste uplaseno nekako, ko da ste igrali u grcu. niste losa ekipa, al vala u Lukavcu niste pokazali nista.Dobro ste i prosli sa samo jedim golom jer smo pred kraj utakmice imali finih akcija da rezultat bude i 3:0..
faketowsky je napisao/la:sta pise ovaj PIric na sportsport.ba. cuj zasluzili ste bod u Lukavcu. Pa samo jednu priliku ste imali u 90 minuta i to nakon sto su se nasa 2 igraca sudarila. Svasta. Djelovali ste uplaseno nekako, ko da ste igrali u grcu. niste losa ekipa, al vala u Lukavcu niste pokazali nista.Dobro ste i prosli sa samo jedim golom jer smo pred kraj utakmice imali finih akcija da rezultat bude i 3:0..
Evo na ovom snimku se mogu vidjeti najbolje akcije i prilike na ovoj utakmici a ja cu izdvojiti najbitnije detalje u opisu ispod.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Gorazde
- Cakar pada u sesnestercu ali penala nije bilo i ovdje je zasluzio zuti karton.
- Cakar vuce polukontru dodaje loptu Vladavicu koji prolazi u 16m i to biva odlicna prilika za Gorazde ali jedan igrac Gorazda fula odlicnu priliku za vodstvo.
Radnicki
- prva odlicna prilika sut sa ivice sesnesterca i igraci radnickog pogadjaju precku
- slobodan udarac i ponisten gol radnickog ( mozete na snimku vidjeti da je igrac bio u ofsajdu.
- slobodan udarac , konfuzija gorazda i gol
- stopostotna sansa za radnicki kada igrac prolazi i izlazi sam ispred golmana ali sutira pored gola. ovo je bila prva stopostotna sansa za domacine
Kao sto se moze vidjeti a namjerno sam i izdvojio neke bitne akcije sa snimka radnicki nije mogao pobjediti 3-0 kao sto ti kazes vec je realan rezultat trebao biti 2-0 ili 2:1 da su se realizovale stopostotne sanse. Radnicki je imao doduse neke suteve sa distance ali premlako je to bilo da bi se uvrstilo u rubriku sto posto sansa. Radnickom zasluzeno pobjeda, Gorazde prema ovom snimku nije imalo neke bitne akcije i zasluzeno izgubilo minimalnim rezultatom.
Cestitke i od mene
Svaka čast @gorazdak
Uštedio si mi trud i vrijeme, mislio sam napisati nešto slično ovom tvome, uz dodatak još jedne stopostotne prilike za Radnički kada je Mujić sa 5 metara glavom šutirao preko gola.
Inače, nakon isključenja igrača Goražda igra gostujuće ekipe se totalno raspala. Jogunčić je igrao u špicu ostavljajući tako OGROMNU rupu i prostor u odbrani pa su se fudbaleri Radničkog zato i šetali onako i stvarali prilike.
Treba izdvojiti i start mog velikog prijatelja Radovića odmah nakon ulaska. Start je bio za crveni karton, ali progledano mu je kroz prste pa je dobio samo žuti karton.
Na kraju su bivši fudbaleri Radničkog (Jogunčić i Radović) ovacijama ispraćeni od strane SIOUX-a

Uštedio si mi trud i vrijeme, mislio sam napisati nešto slično ovom tvome, uz dodatak još jedne stopostotne prilike za Radnički kada je Mujić sa 5 metara glavom šutirao preko gola.
Inače, nakon isključenja igrača Goražda igra gostujuće ekipe se totalno raspala. Jogunčić je igrao u špicu ostavljajući tako OGROMNU rupu i prostor u odbrani pa su se fudbaleri Radničkog zato i šetali onako i stvarali prilike.
Treba izdvojiti i start mog velikog prijatelja Radovića odmah nakon ulaska. Start je bio za crveni karton, ali progledano mu je kroz prste pa je dobio samo žuti karton.
Na kraju su bivši fudbaleri Radničkog (Jogunčić i Radović) ovacijama ispraćeni od strane SIOUX-a

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
ma dobro, zato sam i napisao pred kraj utakmice, kao sto dole napisa zoom, imali smo tad rupu u vasoj odbrani koju nismo znali iskoristit. Po meni je i dobra sansa bila kada mali Kuduzovic puca sa 16 metara umjesto da uputi pas slobodnom cehajicu gdje bi imali mat poziciju. Svaka cast vama, samo mi je ova izjava Pirica nidje veze. Lijep pozzgorazdak je napisao/la:faketowsky je napisao/la:sta pise ovaj PIric na sportsport.ba. cuj zasluzili ste bod u Lukavcu. Pa samo jednu priliku ste imali u 90 minuta i to nakon sto su se nasa 2 igraca sudarila. Svasta. Djelovali ste uplaseno nekako, ko da ste igrali u grcu. niste losa ekipa, al vala u Lukavcu niste pokazali nista.Dobro ste i prosli sa samo jedim golom jer smo pred kraj utakmice imali finih akcija da rezultat bude i 3:0..
Evo na ovom snimku se mogu vidjeti najbolje akcije i prilike na ovoj utakmici a ja cu izdvojiti najbitnije detalje u opisu ispod.
Gorazde
- Cakar pada u sesnestercu ali penala nije bilo i ovdje je zasluzio zuti karton.
- Cakar vuce polukontru dodaje loptu Vladavicu koji prolazi u 16m i to biva odlicna prilika za Gorazde ali jedan igrac Gorazda fula odlicnu priliku za vodstvo.
Radnicki
- prva odlicna prilika sut sa ivice sesnesterca i igraci radnickog pogadjaju precku
- slobodan udarac i ponisten gol radnickog ( mozete na snimku vidjeti da je igrac bio u ofsajdu.
- stopostotna sansa za radnicki kada igrac prolazi i izlazi sam ispred golmana ali sutira pored gola. ovo je bila prva stopostotna sansa za domacine
Kao sto se moze vidjeti a namjerno sam i izdvojio neke bitne akcije sa snimka radnicki nije mogao pobjediti 3-0 kao sto ti kazes vec je realan rezultat trebao biti 2-0 ili 2:1 da su se realizovale stopostotne sanse. Radnicki je imao doduse neke suteve sa distance ali premlako je to bilo da bi se uvrstilo u rubriku sto posto sansa. Radnickom zasluzeno pobjeda, Gorazde prema ovom snimku nije imalo neke bitne akcije i zasluzeno izgubilo minimalnim rezultatom.
Cestitke i od mene
Pa dobro fino si napiso. Ali mi nejasno ovo "prva stopostotna sansa za domacine" a pogodili smo vec precku ranije hehegorazdak je napisao/la:
Radnicki
Precka i ponisteni gol - tu su centi odlucivali. Vece su tu bile sanse za gol nego onaj udarac pored gola

plus sansa Cehajica gdje brani vas golman i sansa Kuduzovica gdje ne daje pas za sah-mat.
Kad zbrojim sve nejasni mi silni komentari iz Gorazda kako su zasluzili vise i kako ih je povalio sudac - a i domaci nezadovoljni sudjenjem

inace ?
U kupu Fk Gorazde igra protiv NK SIroki Brijeg 

Prijatelju protiv Mladost DK.gorazdak je napisao/la:U kupu Fk Gorazde igra protiv NK SIroki Brijeg
E jebla ga mladost 

U sutrasnjem susretu Gorazde ce biti oslabljeno ne igranjem dva veoma vazna igraca.
Hodzic i Vladavic nece igrati zbog kartona
Hodzic i Vladavic nece igrati zbog kartona
sutra dolazi autobus sa navijacima mladosti...nadamo se finom doceku i korektnom navijanju...a u srijedu je kup..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.