09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Vasa prognoza utakmice ? (by B0SANAC)

Pobjeda BiH
113
40%
Nerijeseno
54
19%
Pobjeda Meksika
115
41%

Ukupno glasova: 282

adriano_leite
Kontakt:

Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la adriano_leite » 07 feb 2011, 10:50

Svi imate nesto protiv Ibricica jer covjek nece da igra jer nije 100% spreman, dok Dzeko naravno moze biti postedjen. Ibricica postujem jer kaze nisam 100% spreman i nece da uzima nekome mjesto ko je spremniji od njega. Da je vise ovakvih poput Ibricica, igraci nam se ne bi vukli po terenu sa pola snage. Ne bi Misimovic igrao koji se vuce po terenu ko kakva baba. Nadam se da ce Safet odluciti pametno sto se tice Ibricica, jer ne sjecam se da je Ibricic do sada trazio bilo kakvu postedu. Za Begovica malo sumnjam, jer njemu se izgleda prijateljske ne igraju. Ibro je bio tu uvijek kada nam je trebao, a mi njega sada trebamo pljuvati jer je prvi put trazio razumijevanje, da mu treba odmor. Ali to smo mi...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 07 feb 2011, 10:51

gollum je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:@Ever on je spreman za Hajduk prijateljsku jelll a za repku kao nije...
Bgm prije da si ti s toljagom hahhaha il si iz Sanskog tamo ahhah
Momak trenira 15-ak dana i fizicki nije spreman. Svi koji su se bavili nekim sportom, znaju sta to znaci. Psujete mu sad sto nece doci, a kad bi otisao tamo i neki ga Meksikanac otresao u duelu, opet bi rekli "Ibricicu, j... ti m..., igras k'o p...". Ali to je ona stara prica, ne mozes nama ugoditi nikako. Hajduk ce igrati revijalnu utakmicu.

Uspjeli su nam opet zamazati oci. I novinari ce sad traziti neku ekskluzivnu izjavu na relaciji selektor-igraci, i bit ce jos gore. Savez i selektor nam u pola sedmice ugovaraju utakmicu na drugom kontinentu, a Rumunija tako blizu.

Meho Kodro!
Nemoj molim te braniti ibru. Spreman je da igra za hajduk a za repku nije. Ja ne znam zasto se nas svaki igrac pocne dizati u nebo cim napravi iole dobar transfer. Stvarno ne razumijem taj mentalni sklop da odmah umisle da su neke zvjezde. Pa sta bi trebali selektori Argentine, Brazila (gdje ima bar po 10 pravih zvjezda)da ne igraju prijateljske jer se niko ne bi trebao odazvati i da ih mole da odigraju bar poluvrijeme. Ma ibra zdravo ne trebas ni ti reprezentaciji, Begovic vrhunski si golman ali imamo jos kvalitetnih golmana. Da vidimo ko jos nece da igra... Tako bih ja sa njima postupao. Nesto slicno kao Hadzibegic. Igranje za repku treba da je cast svakom, a ne obaveza.
Mi nikada odustati necemo...

Romaigenk
Kontakt:

Post Postao/la Romaigenk » 07 feb 2011, 10:52

miralem444 je napisao/la:STA JE OVO LJUDI SA SE OVO DESAVA..STA OVO IBRICIC PRICA?KOJI IM JE QRAC VISE...STA I SUSIC VISE SERE MOMAK JE KO I DZEKO NOVI U KLUBU MSM TREBA MU VREMENA DA SE ADAPTIRA DA POSTANE NEKO U TOM KLUBU,..OK ZA BEGOVICA ON FAKAT SERE AL NIJE MI JASNO ZASTO IBRO?
Gasi velika slova Miraleme papcino hahahahaah

Miraleme,
ti si stvaran,
na mom ku-rcu
primaran......... :D

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 feb 2011, 10:52

Jbt, raspade se reprezentacija preko noci radi jedne posrane prijateljske utakmice... Mi reprezentacija? Mi smo ku*ac od reprezentacije!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 07 feb 2011, 10:53

gruezi je napisao/la:ovi otkazi su cist primjer koliko respekta ima od strane igraca prema susicu...ja mislim da se oni cak sprdaju na njegov racun pogotovo kad zamuca sam sebe zbuni ,kako onda nebi njih...prezirem ciru iz dna duse ali da je on selektor ovo se nebi desavalo...ne samo on nego bilo ko ko ima muda igracima **** svu familiju kad se ponasaju ko pickice i kad misle da boga za muda ufatili ...cuj posteda dzeki...vedo moze putovat a dzeko nemoze a u zadnjih 5 tekmi za repku nije ni 2 sprinta napravio,osim protiv slovacke...a savez je posebna prica oni su glavni krivci u svemu...zasto vize nisu izvadzene kad je tekma ugovorena a ne par dana pred put...
Cuj ovoga :lol:

Dzeko je u zadnjih 7 dana igrao 3 utakmice, od toga dvije po 90 i plus minuta i jednu 30 minuta. Ibisevic je u posljednjih 7 dana igrao 1 utakmicu i to nekih 80 minuta. Ako nekome nije jasno zasto je Dzeko postedjen, taj se nikad nije bavio sportom.Trebao je Safet insistirati na dolasku Dzeke, da se mrtav umoran zaputi u Ameriku i povrijedi se. A rizik od povrede je ogroman jer je Dzeko iscrpljen. E sad ako je prijateljska vaznija od kvalifikacione, onda je Safet trebao rizikovati :|
Porediti utakmice Hoffe i City- a naredne subote je presmijesno. Hoffe nema nikakvih ambicija ni protiv Bayerna u subotu ni u prvenstvu uopce, City osim sto igra protiv gradskog rivala Uniteda, se bori za mjesto koje vodi u LP i sve su im utakmice do kraja i vise nego vazne.

Sto se tice Begovica i on je zadnjih 7 dana igrao 3 utakmice pa mozda ima opravdanje, ne valja mu jedino sto licno ne zove Safeta i poprica snjim kao covjek, nego komunicira preko svog menadzera :roll:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 feb 2011, 10:53

adriano_leite je napisao/la:Svi imate nesto protiv Ibricica jer covjek nece da igra jer nije 100% spreman, dok Dzeko naravno moze biti postedjen. Ibricica postujem jer kaze nisam 100% spreman i nece da uzima nekome mjesto ko je spremniji od njega. Da je vise ovakvih poput Ibricica, igraci nam se ne bi vukli po terenu sa pola snage. Ne bi Misimovic igrao koji se vuce po terenu ko kakva baba. Nadam se da ce Safet odluciti pametno sto se tice Ibricica, jer ne sjecam se da je Ibricic do sada trazio bilo kakvu postedu. Za Begovica malo sumnjam, jer njemu se izgleda prijateljske ne igraju. Ibro je bio tu uvijek kada nam je trebao, a mi njega sada trebamo pljuvati jer je prvi put trazio razumijevanje, da mu treba odmor. Ali to smo mi...
aa jel svima treba objasnjavat sto je cekao 5 do 12 da kaze necuu ,jos sada postavlja neke uslove a igrace za Hajduk 2 dana poslije utakice reprezentacije ,mogao se dog sa Susicem da odigra 20 do 30 minuta samo da sve bude ok .
Jok treba sve zasrat cccc..jbg sad je u Lokomotivu ko neki klub..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Romaigenk
Kontakt:

Post Postao/la Romaigenk » 07 feb 2011, 10:54

Da jos hoce Spahic otkazati pa da idem na pijacu prodati kravu i uloziti sve pare na kladionici na pobjedu Meksika....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 feb 2011, 10:55

Romaigenk je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:STA JE OVO LJUDI SA SE OVO DESAVA..STA OVO IBRICIC PRICA?KOJI IM JE QRAC VISE...STA I SUSIC VISE SERE MOMAK JE KO I DZEKO NOVI U KLUBU MSM TREBA MU VREMENA DA SE ADAPTIRA DA POSTANE NEKO U TOM KLUBU,..OK ZA BEGOVICA ON FAKAT SERE AL NIJE MI JASNO ZASTO IBRO?
Gasi velika slova Miraleme papcino hahahahaah

Miraleme,
ti si stvaran,
na mom ku-rcu
primaran......... :D
ajde mars
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 07 feb 2011, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Romaigenk
Kontakt:

Post Postao/la Romaigenk » 07 feb 2011, 10:56

Miraleme

kad budes
sam u stanu,
sjedas na moj ku-rac
ko melem na ranu.... :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 feb 2011, 10:56

Zeljovac je napisao/la:
gruezi je napisao/la:ovi otkazi su cist primjer koliko respekta ima od strane igraca prema susicu...ja mislim da se oni cak sprdaju na njegov racun pogotovo kad zamuca sam sebe zbuni ,kako onda nebi njih...prezirem ciru iz dna duse ali da je on selektor ovo se nebi desavalo...ne samo on nego bilo ko ko ima muda igracima **** svu familiju kad se ponasaju ko pickice i kad misle da boga za muda ufatili ...cuj posteda dzeki...vedo moze putovat a dzeko nemoze a u zadnjih 5 tekmi za repku nije ni 2 sprinta napravio,osim protiv slovacke...a savez je posebna prica oni su glavni krivci u svemu...zasto vize nisu izvadzene kad je tekma ugovorena a ne par dana pred put...
Cuj ovoga :lol:

Dzeko je u zadnjih 7 dana igrao 3 utakmice, od toga dvije po 90 i plus minuta i jednu 30 minuta. Ibisevic je u posljednjih 7 dana igrao 1 utakmicu i to nekih 80 minuta. Ako nekome nije jasno zasto je Dzeko postedjen, taj se nikad nije bavio sportom.Trebao je Safet insistirati na dolasku Dzeke, da se mrtav umoran zaputi u Ameriku i povrijedi se. A rizik od povrede je ogroman jer je Dzeko iscrpljen. E sad ako je prijateljska vaznija od kvalifikacione, onda je Safet trebao rizikovati :|
Porediti utakmice Hoffe i City- a naredne subote je presmijesno. Hoffe nema nikakvih ambicija ni protiv Bayerna u subotu ni u prvenstvu uopce, City osim sto igra protiv gradskog rivala Uniteda, se bori za mjesto koje vodi u LP i sve su im utakmice do kraja i vise nego vazne.

Sto se tice Begovica i on je zadnjih 7 dana igrao 3 utakmice pa mozda ima opravdanje, ne valja mu jedino sto licno ne zove Safeta i poprica snjim kao covjek, nego komunicira preko svog menadzera :roll:
Buraz Dzekina sezona je u jeku ako cemo tako a SSenijadu ni liga pocela nije jbt ...al ponovo steta izgubiti takvog igraca Bgm :? :?
FK SARAJEVO.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 feb 2011, 10:59

Romaigenk je napisao/la:Miraleme

kad budes
sam u stanu,
sjedas na moj ku-rac
pametan si!!!mozda ti to neko iz bliznje familije bolje radi od mene ...:D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 feb 2011, 11:01

miralem444 je napisao/la:

kad budes
sam u stanu,
sjedas na moj ku-rac
e jbg miraleme on na tebe ti na familiju ispod pojasa ..
jbg nisi fer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 07 feb 2011, 11:03

mma_hz je napisao/la:buraz to se nije moglo sa selektorom popricat odigrat oko 20 do 30 minuta kontas ,samo da se ne remeti mir u svlacionici ..
aa davno je spisak objavljen a tek sada se sjetili da otkazuu cccccc ...
jedino sto kazes za novinare sada ce navaliti i samo situaciju pogorsavati jbg..
Ma, Ibricic je cak ispao najkorektniji. Begovicu isto tako ne zamjerim. Stavite se u njegovu ulogu. Otisao bi u SAD, Sorensen bi stao na gol i Pulis bi ga tu ostavio do kraja sezone, jer to tako ide. A, momak je mukotrpno radio da bi se izborio za mjesto. Ali, reprezentacija mora biti svetinja, reci cete vi. Mora, ali dosta je vise vanzemaljskih protivnika na vanzemaljskim lokacijama. Pola vas nece ustati u 2h ujutro ili kad se vec igra, ali se zamjera igracima sto nece doci.
Treba okrenuti plocu i frustracije lijeciti na clanovima Saveza. Mogli bismo neku kolektivnu tuzbu napraviti protiv njih zbog oduzimanja bar 10 godina zivota. :(
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 feb 2011, 11:05

mma_hz je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:

kad budes
sam u stanu,
sjedas na moj ku-rac
e jbg miraleme on na tebe ti na familiju ispod pojasa ..
jbg nisi fer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa sta ja mogu kad se lik pravi budala..doso me zeza ovdje ..ako mu je do tog naso je pogresnu osobu a i onaj tema je mexica-bih..;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 feb 2011, 11:05

gollum je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:buraz to se nije moglo sa selektorom popricat odigrat oko 20 do 30 minuta kontas ,samo da se ne remeti mir u svlacionici ..
aa davno je spisak objavljen a tek sada se sjetili da otkazuu cccccc ...
jedino sto kazes za novinare sada ce navaliti i samo situaciju pogorsavati jbg..
Ma, Ibricic je cak ispao najkorektniji. Begovicu isto tako ne zamjerim. Stavite se u njegovu ulogu. Otisao bi u SAD, Sorensen bi stao na gol i Pulis bi ga tu ostavio do kraja sezone, jer to tako ide. A, momak je mukotrpno radio da bi se izborio za mjesto. Ali, reprezentacija mora biti svetinja, reci cete vi. Mora, ali dosta je vise vanzemaljskih protivnika na vanzemaljskim lokacijama. Pola vas nece ustati u 2h ujutro ili kad se vec igra, ali se zamjera igracima sto nece doci.
Treba okrenuti plocu i frustracije lijeciti na clanovima Saveza. Mogli bismo neku kolektivnu tuzbu napraviti protiv njih zbog oduzimanja bar 10 godina zivota. :(
To jeste pa niko normlan nije za ovu tekmu od toliko zemaalja u evropi oovi iz saveza oce da se napijaju po SAD ahhahah jos ce im mex platiti ko zna koliko ehhehe al brate kad te pozvou odazovi se jbg i dodzi jos ima dugo dok lokomotivu pocne sezone nece te zaboraviti zbog 2 dana jbg brateee a begovicu jes **** al on izgleda nece ovu repku jbg...
FK SARAJEVO.

Romaigenk
Kontakt:

Post Postao/la Romaigenk » 07 feb 2011, 11:06

Miraleme

imas spiku jaku,
poji gov-no na odzaku.... :D
Zadnja izmjena: Romaigenk, dana/u 07 feb 2011, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 feb 2011, 11:09

Ljudi mozel mi ko reci ko ce sve putovati za SAD...?

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 07 feb 2011, 11:09

10.Skoro je napisao/la:Nemoj molim te braniti ibru. Spreman je da igra za hajduk a za repku nije. Ja ne znam zasto se nas svaki igrac pocne dizati u nebo cim napravi iole dobar transfer....
Koliko sam ja razumio, igrati će za hajduk tek nekoliko minuta... Čisto da dobije priliku oprostiti se od navijača...
http://www.powerplaymanager.com/r219458

Romaigenk
Kontakt:

Post Postao/la Romaigenk » 07 feb 2011, 11:23

miralem444 je napisao/la:Ljudi mozel mi ko reci ko ce sve putovati za SAD...?
Sajo od Bosne, princeza i 7 patuljaka i 3 musketira....

Ko puno pita,
upala mu ki-ta..... :D

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 07 feb 2011, 11:28

Virtu4l je napisao/la:
ever je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Imaš li dokaz da je selektor u talu? Ako nemaš, ne javljaj se bez veze.
Vidi nesto..Tebe je lako pricom potopiti i napraviti od tebe budalu,ali necu jer mi je mrsko.Neobrazovan si ( nemam dokaz,imam oci :D ).Hajde ti sad meni daj neke argumente.Imas li dokaz da Ibricic laze?Imas li dokaz da Begovic prvi put nije bio prehladjen? Imas li dokaz...? Djecak,prva pretpostavka.Neobrazovan,druga pretpostavka.Cao :roll:
Mnogi su pokušavali, ali nešto im nije uspjevalo. Ko zna, možda si ti skriveni talenat. Nemam sad vremena, ali biće malo kasnije. Dosta je takvih kao ti došlo i prošlo na ovom forumu.

O tome ti pricham ;) Nikakvih ti argumenata nemash.Proslo dosta ovakvih kao ja forumom :lol: :lol: :lol: Forum ti je zivot,meni nije,ali si veoma nespretan i smotan,da ne kazem neku tezu rijec,jer mi nije to cilj iako zasluzujes..Uzdravlje Munibe :?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.