Pogrsan odogovor. Poznavaoci Bundeslige ce znati na sta mislim.forza je napisao/la:ma friz mu nevalja!!amerosm je napisao/la:Na ovoj slici pokazuje svoje kvalitete, i svoju ljevicu koju Turci i danas sanjaju (prvi im nocne more).
Nagradno pitanje glasi: Sta nevalja na ovoj slici ?
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
"My Favorite Ring is Always the Next One"
e jbg tesko pitanje.....poznajem dobro bundesligu jer mi je bayern najdrazi tim....al zaista ne kontam.....mozda lopta nije kosto je danas u bundesligi......ili nesto dres sponzori na dresu itd...???amerosm je napisao/la:Pogrsan odogovor. Poznavaoci Bundeslige ce znati na sta mislim.forza je napisao/la:ma friz mu nevalja!!amerosm je napisao/la:Na ovoj slici pokazuje svoje kvalitete, i svoju ljevicu koju Turci i danas sanjaju (prvi im nocne more).
Nagradno pitanje glasi: Sta nevalja na ovoj slici ?![]()
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
@ forza
Hebe ga dres. Hertha na ovom forumu niko ne moze smisliti.
Jedino je to problem. Hvala Bogu pa je otisao iz onog kluba jer da je ostao propao bih kao zeton.
Hebe ga dres. Hertha na ovom forumu niko ne moze smisliti.
Jedino je to problem. Hvala Bogu pa je otisao iz onog kluba jer da je ostao propao bih kao zeton.
- Principatus
- Kontakt:
Nagradno pitanje glasi: Sta nevalja na ovoj slici ?
Herthin dres.
Edit:eh sto nisam bio sekundu brzi.
Herthin dres.
Edit:eh sto nisam bio sekundu brzi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
a joj pa normala da je dres herte kad je tu igrao....i ne slazem se s tobom da bi propao jer mu je ipak herta klub od 12 god. ,..,.. znaci mozda najvazniji dio odrastanja u ovo sto jest danas....jer je on u hofenhaim dosao kao dosta dobar igarc.....amerosm je napisao/la:@ forza
Hebe ga dres. Hertha na ovom forumu niko ne moze smisliti.![]()
![]()
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- el-fighter
- Kontakt:
Salihović je veliki igrač i to je dokazao x puta. Šteta što u repki mora igrati lijevog beka, a da igra lijevo krilo mogao bi pokazati sav svoj raskoš i sav svoj talenat.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
kod za fantasy **** ligu 1552-35
manje od 24 sata je preostalo...pa se reguj te...trenutno je samo 3 prijavljena..znači samo 9 timova...hajde regaj te se...barem preko 10 igrača znači preko 30 ekipa....da vidimo ko je najbolji manager...
EDIT: kod je za **** ligu sa dva a ne sa jednim....
pošto vidim da je ovo najprometnija tema....naravno kad je Lejla tu..da se malo reklamiram...
manje od 24 sata je preostalo...pa se reguj te...trenutno je samo 3 prijavljena..znači samo 9 timova...hajde regaj te se...barem preko 10 igrača znači preko 30 ekipa....da vidimo ko je najbolji manager...
pošto vidim da je ovo najprometnija tema....naravno kad je Lejla tu..da se malo reklamiram...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
[youtube][/youtube]
Ljudi, sjećate li se ovoga

Ljudi, sjećate li se ovoga
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
nevalja ti taj kodeRaul_64 je napisao/la:kod za fantasy **** ligu 1552-35
**** sa dva a ....a možda je i do mene...defender je napisao/la:nevalja ti taj kodeRaul_64 je napisao/la:kod za fantasy **** ligu 1552-35
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
edit: u redu jeRaul_64 je napisao/la:**** sa dva a ....a možda je i do mene...defender je napisao/la:nevalja ti taj kodeRaul_64 je napisao/la:kod za fantasy **** ligu 1552-35
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A za sta je ovo .. Fantasy cega**** sa dva a ....a možda je i do mene...
Jeste se svi na Lejlu nalozili Boze sacuvaj
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
fantasy nlb ligaOTNYS_YNWA je napisao/la:A za sta je ovo .. Fantasy cega**** sa dva a ....a možda je i do mene...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
LOL ... Moze li link da se regam pls ...fantasy nlb liga
- Mali Maestro
- Kontakt:
Uvijek sam volio cure koje prate sportMT87TM je napisao/la:Jeste se svi na Lejlu nalozili Boze sacuvaj
Please
Estonija-BIH
Salihovic.Džeko,Muslimović,Ibisevic
ps salihovic 28 metara (slobobdnjak)
Salihovic.Džeko,Muslimović,Ibisevic
ps salihovic 28 metara (slobobdnjak)
nisu svi srece ko ti,,,MT87TM je napisao/la:Jeste se svi na Lejlu nalozili Boze sacuvaj
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Sutra Sejo postize dva gola, i nakon drugog skida dres na kojem pise "I Love Lejla" i mi svi sretni. Mi sretni zbog pobjede i baraza, a Lejla sretna zbog drugih razloga i idemo na ulice svi skupa slaviti.

amerosm je napisao/la:Sutra Sejo postize dva gola, i nakon drugog skida dres na kojem pise "I Love Lejla" i mi svi sretni. Mi sretni zbog pobjede i baraza, a Lejla sretna zbog drugih razloga i idemo na ulice svi skupa slaviti.![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Kobayashi i 11 gostiju.