Zlatan Bajramović
Re: Zlatan Bajramović
Da, on je vodio onda Schalke i nije mu dao pravu prliku. Ipak su tu Ernst bili i Levan koji je tada igrao zadnje veznog.
- NoName
- Kontakt:
Imal ikakvih novosti u vezi Zlatana? Bojim se da je ova posljednja povreda ujedno i kraj, nadam se da griješim!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
A evo sad izlgeda povrijedio ahilovu petu. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Rekao Bajro neki dan da je izvadio konce i da vec bicikla i pomalo trenira.o terenu je jos rano govoriti za ovu sezonu ali kako rece osim te povrede druge su zalijecene.Tako da ne dolazi u obzir oprostaj.
Sto se ovog tice i sa jednom nogom on je car u repci na svojoj poziciji.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma igrat ce Zlatan i sa jednom nogom !harishp je napisao/la:Rekao Bajro neki dan da je izvadio konce i da vec bicikla i pomalo trenira.o terenu je jos rano govoriti za ovu sezonu ali kako rece osim te povrede druge su zalijecene.Tako da ne dolazi u obzir oprostaj.
To je zvjerka nasaa !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Ima li nade da ce se Zlatan vratit do Svedske?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
I mene to stvarno interesuje, lika volim dramaJaydoo82 je napisao/la:sta je sa Zlatanom? ima li sta novo?

--Pametnij popusta--
slazem se sa tobom.. nadam se da je zlatan uskoro na travi..armin90 je napisao/la:I mene to stvarno interesuje, lika volim dramaJaydoo82 je napisao/la:sta je sa Zlatanom? ima li sta novo?da me neko pita sto nebi bas mogo reci neki poseban razlog, mozda sto je ostavljo srce na terenu uvijek kada je igrao za repku, mozda sto mi ga je zao radi tih silnih povreda, ali sigurno sto je veliki igrac i treba nam malo iskusnijih u repki poput njega
imamo ih par, ali sigurno takav igrac nam nebi skodio
.
BLUE NATION.
Ma legenda zivaJaydoo82 je napisao/la:slazem se sa tobom.. nadam se da je zlatan uskoro na travi..armin90 je napisao/la:I mene to stvarno interesuje, lika volim dramaJaydoo82 je napisao/la:sta je sa Zlatanom? ima li sta novo?da me neko pita sto nebi bas mogo reci neki poseban razlog, mozda sto je ostavljo srce na terenu uvijek kada je igrao za repku, mozda sto mi ga je zao radi tih silnih povreda, ali sigurno sto je veliki igrac i treba nam malo iskusnijih u repki poput njega
imamo ih par, ali sigurno takav igrac nam nebi skodio
.

--Pametnij popusta--
- majestic24
- Kontakt:
Ima li sta konkretno o Zlatanu?? Kako napreduje njegov opravak? Hoce li biti spreman za pocetak sezone a i za pocetak kvalifikacija.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
zlaja sad lagano trenira , sprema se za sezonu , 100 % spreman u julu a kvalifikacije pocinju u sep....
-
- Kontakt:
Njega sam zavolio kada je presao u Schalke i od tada mi je jedan od drazih igraca repke . Nesretan je ,citavu ga karijeru prate povrede ,a mogao je biti jedan od boljih veznjaka Evrope

Eh Zlatan, igracina, junacina, ma sve naj . . . Stvarnos u mu povrede unistile VELIKU KARIJERU !
Najavio je prekid karijere.majestic24 je napisao/la:Ima li sta konkretno o Zlatanu?? Kako napreduje njegov opravak? Hoce li biti spreman za pocetak sezone a i za pocetak kvalifikacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad je ba to najavio, citao sam jedan intervju prije nekih mjesec dana gdje je izjavio da samo jednu povredu treba da izlijeci i da se vraca na teren te da nema vise povreda koje ga muce.Virtu4l je napisao/la:Najavio je prekid karijere.majestic24 je napisao/la:Ima li sta konkretno o Zlatanu?? Kako napreduje njegov opravak? Hoce li biti spreman za pocetak sezone a i za pocetak kvalifikacija.
--Pametnij popusta--
@armin pise danas u sportu da razmislja o prekidu karijere
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Fudbalska karijera bh.reprezentativca Zlatana Bajramovića pod upitnikom
On redovno ide na terapije, dobio je novu cipelu, ali poboljšanja još nema - kaže Brunhhagen
A. S. (Avaz Sport) 10/07/2010 09:23:00
Nogometaši Ajntrahta iz Frankfurta u ponedjeljak su obavili prvi trening na kojem jedino od igrača nije bilo Zlatana Bajramovića. Naš reprezentativac se trenutno oporavlja od niza operacija palca lijeve noge i njegova karijera je i dalje pod upitnikom.
Njemačkim sportskim medijima je istog dana dao intervju Heribert Bruhhagen (Bruchhagen) koji je novinarima odgovarao na niz pitanja vezanih za klub, a između ostalog i o našem internacionalcu.
- Nisam optimista kada je u pitanju oporavak Bajramovića. U stalnom smo kontaktu sa Zlatanom, ali novih vijesti nema. On redovno ide na terapije, dobio je novu cipelu, ali poboljšanja još nema. Zabrinuti smo, ali nismo nestrpljivi. Bajramović je imao tešku povredu rekao je Bruhhagen.
Bajramovića smo u više navrata pokušavali dobiti na telefon, ali se naš reprezentativac nije javljao. Posljednji susret smo imali u Frankfurtu, kada se Bajaramović pojavio na treningu reprezentacije BiH pred prijateljski susret sa Njemačkom, na Commerzbank areni, na kojoj je prvi trening igrača Ajntrahta posmatralo preko 2.000 navijača.
- Vozim bicikl, ali najveće bolove osjetim ujutro kada se probudim. Oporavak će trajati dugo, a ja se nadam da bih u naredna dva mjeseca mogao dobiti konačan odgovor da li ću moći nastaviti karijeru - kazao je Bajramović.
Razloga za optimizam Bajramović svakako ima, jer je u utorak trener Skibe objavio spisak od 30 licenciranih igrača Ajntrahta za novu sezonu. Na njoj se nalazi i ime Zlatana Bajramovića, koji će, ako se oporavi u narednoj sezoni nositi dres sa brojem osam.
Ako Bruhhagen nije optimista, Skibe i mi jesmo, kao i selektor Safet Sušić, koji je nedavno podvukao da bi Bajramović mogao biti važna karika u našem timu u kvalifikacijama za Euro, koje u septembru počinju u Luksemburgu.
Avaz
On redovno ide na terapije, dobio je novu cipelu, ali poboljšanja još nema - kaže Brunhhagen
A. S. (Avaz Sport) 10/07/2010 09:23:00
Nogometaši Ajntrahta iz Frankfurta u ponedjeljak su obavili prvi trening na kojem jedino od igrača nije bilo Zlatana Bajramovića. Naš reprezentativac se trenutno oporavlja od niza operacija palca lijeve noge i njegova karijera je i dalje pod upitnikom.
Njemačkim sportskim medijima je istog dana dao intervju Heribert Bruhhagen (Bruchhagen) koji je novinarima odgovarao na niz pitanja vezanih za klub, a između ostalog i o našem internacionalcu.
- Nisam optimista kada je u pitanju oporavak Bajramovića. U stalnom smo kontaktu sa Zlatanom, ali novih vijesti nema. On redovno ide na terapije, dobio je novu cipelu, ali poboljšanja još nema. Zabrinuti smo, ali nismo nestrpljivi. Bajramović je imao tešku povredu rekao je Bruhhagen.
Bajramovića smo u više navrata pokušavali dobiti na telefon, ali se naš reprezentativac nije javljao. Posljednji susret smo imali u Frankfurtu, kada se Bajaramović pojavio na treningu reprezentacije BiH pred prijateljski susret sa Njemačkom, na Commerzbank areni, na kojoj je prvi trening igrača Ajntrahta posmatralo preko 2.000 navijača.
- Vozim bicikl, ali najveće bolove osjetim ujutro kada se probudim. Oporavak će trajati dugo, a ja se nadam da bih u naredna dva mjeseca mogao dobiti konačan odgovor da li ću moći nastaviti karijeru - kazao je Bajramović.
Razloga za optimizam Bajramović svakako ima, jer je u utorak trener Skibe objavio spisak od 30 licenciranih igrača Ajntrahta za novu sezonu. Na njoj se nalazi i ime Zlatana Bajramovića, koji će, ako se oporavi u narednoj sezoni nositi dres sa brojem osam.
Ako Bruhhagen nije optimista, Skibe i mi jesmo, kao i selektor Safet Sušić, koji je nedavno podvukao da bi Bajramović mogao biti važna karika u našem timu u kvalifikacijama za Euro, koje u septembru počinju u Luksemburgu.
Avaz
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
SRETAN RODJENDAN ZLATANU BAJRAMOVICU
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hvala ti za sve sto si ucinio za repku BiH
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hvala ti za sve sto si ucinio za repku BiH
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
SRETAN RODJENDAN ZLATANE i da nam se sto prije oporavis i vratis na teren..
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.