Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

mma_hz
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la mma_hz » 20 mar 2012, 16:36

dzonvejn je napisao/la:
habuba je napisao/la:
Ali je i raritet da smo 20 na svijetu a da su sve zemlje ispred nas po broju stanovnika barem duplo vece:)
4. Urugvaj 3.250.000
10. Hrvatska 4.300.000
11. Danska 5.700.000
19. Irska 6.400.000
20. Bosna i Hercegovina 3.900.000
racunaj oko 2 miliona iz BIH..OSTALI IMAJU SVOJE REPKE NAZALOST..
desetine primjera rodzenih u BIH a igraju za komse..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 11 apr 2012, 12:24

Eto hebo ih Brazil, Meksiko, Irska, ... Vec smo pali na 27. Do kraja prijateljskoh bicemo 40. i opet 3. sesir. Bas smo glupi...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 11 apr 2012, 17:01

szlaja je napisao/la:Eto hebo ih Brazil, Meksiko, Irska, ... Vec smo pali na 27. Do kraja prijateljskoh bicemo 40. i opet 3. sesir. Bas smo glupi...
Koji mi?
Da se barem kroz takve jake utakmice dobijaju novi igraci,formacije nebi to bilo uzalud...
Ali treba testirati Rahimica kao da mu je 21 god ne 36...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 11 apr 2012, 19:28

Za_raju je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Eto hebo ih Brazil, Meksiko, Irska, ... Vec smo pali na 27. Do kraja prijateljskoh bicemo 40. i opet 3. sesir. Bas smo glupi...
Koji mi?
Da se barem kroz takve jake utakmice dobijaju novi igraci,formacije nebi to bilo uzalud...
Ali treba testirati Rahimica kao da mu je 21 god ne 36...
Mi, BiH. Ko drugi... Niti smo dobili nove igrace (ne mogu se ni probati protiv vrhunskih repki) niti nesto novo sto nismo znali. Samo bezveze padamo na listi. Niko haman ne razmislja planski dugoocno. Jos sad imamo 3 preteska gostovanja...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 29 apr 2012, 23:04

BiH ima super igraca razbacani po Svijetu...u omladinskim pogonima Arsenala,Dortmunda,Sturma itd.... te igrace treba forsirati.

amseboy
Kontakt:

Post Postao/la amseboy » 01 maj 2012, 14:34

Kako ono Susic kaze , ko ne igra u svojoj ekipi nema poziva ili nema pocetna sastava ?? Po mene napad bi trebao cinit Muslimovic i Ibisevic , oni barem igraju i zabijaju :=)

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 20 maj 2012, 16:46

Gledao sam danas intervju sa Enverom Maricem (juni, 2011) i u jednom dijelu je jako lijepo objasnio stanje u nasoj reprezentaciji...

pa bom, ko ima volje - nek pogleda ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 maj 2012, 23:59

Fino je rekao,u svemu je imao pravo...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 maj 2012, 02:00

Odlicno je to objasnio. 100% istina. Nekad mi nedostaje i onaj ludi Ciro, i on je tu imao svoju ulogu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 29 maj 2012, 19:37

Predlažem da se izbaci kompletna nogometna reprezentacija BiH jer nikada ne pjevaju himnu!!!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 01 jun 2012, 05:30

Kakve su sanse da se promjeni selektor prije pocetka kvalifikacija :? ?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 jun 2012, 13:18

MrShadow je napisao/la:Kakve su sanse da se promjeni selektor prije pocetka kvalifikacija :? ?
Pa ako se malo potrudimo sa transparentima "podrske" sadsnjem selektoru mozda sta i bude...
Treba piciti email-ove svima koji nesto mogu uraditi ,novinarima,savezu,selktoru samom sa molbom da nas ostavi na miru vise...itd itd ;)

"Prepuštene sebi, stvari imaju sklonost da se kreću od zla prema gorem"
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 01 jun 2012, 13:34

osgood je napisao/la:Predlažem da se izbaci kompletna nogometna reprezentacija BiH jer nikada ne pjevaju himnu!!!
:lol:

slika

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 01 jun 2012, 13:39

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Gledao sam danas intervju sa Enverom Maricem (juni, 2011) i u jednom dijelu je jako lijepo objasnio stanje u nasoj reprezentaciji...

pa bom, ko ima volje - nek pogleda ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zahvaljujem! 8-)

Bosanac225
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac225 » 01 jun 2012, 19:20

Isto mi oni brojevi dresova nikako nisu jasni. Haj shvatam da imamo ruzne dresove i da imamo ugovor taj koji nas obavezuje, al mi nisu jasne neke stvari. Vise ni brojeve ne koriste stalno iste i mijenjaju ih ko carape. Vrancic u prvoj tekmi jednoj tekmi nosi broj 21 u drugoj 9. Dodje Ibisevic i nosa vazda 14 i odjednom obuce 9. Znam da to nedjeluje na tekmu al nekima je broj svetinja.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 02 jun 2012, 19:19

Pa i ja sam konto nesto u tom smjeru.Nije to zajebancija.Da smo se odrzali tu negdje oko 20-tog mjesta,sto bi bilo ostvareno da smo odigrali malo ,ne bolje,nego efikasnije u ovih 4-5 zadnjih tekmi,vjerovatno bi u sljedecem zdrijebu bili u 2. sesiru. Al jbt ga sad,idemo opet na 30+ ...
Sretno zmajevi!!

hercegovac_nino
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac_nino » 03 jun 2012, 02:31

Nije mi jasno sto BiH nikad ne odigra prijateljsku utakmicu protiv Holandije, u zivotu jos nismo igrali protiv Holandije...

Bosanac225
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac225 » 03 jun 2012, 11:48

Sta ce nam holandija kad ni irsku ne mozemo pobjediti. Nama jednostavno ne treba jak protivnik u prijateljskim. Jer cim izvrsimo vise od 3 izmjene odmah smo slabi, s obzirom da ni ovi najbolji nisu u top formi. Da smo vrsili po 8-10 izmjena protiv brazila, izgubili bi barem 5-0.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jun 2012, 17:57

hercegovac_nino je napisao/la:Nije mi jasno sto BiH nikad ne odigra prijateljsku utakmicu protiv Holandije, u zivotu jos nismo igrali protiv Holandije...
Nismo ni protiv Engleske. Ne biramo mi njih, nego oni nas. I necemo zaigrat protiv njih dok ne budu u nekoj grupi sa Hrvatskom il Srbijom slucajno. A ni tada nije sigurno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 03 jun 2012, 18:42

Ajmo ovako, po meni Sušić je jesna nula od trenera. Evo neki dan gledam izjavu za hrvatske medije. Kakva je Irska, od koga prijeti najveća opasnost i sl??. Veli Pape "Dobar je Keane i onaj igrač s brojem 22" :D Pa moja mati, zna za Keane, a ovo za igrača s brojem 22, pa to samo pokazuje koliko se on ozbiljno pripremao za ovu utakmicu čim ne zna ime čovjeka. Zabole njega....
- Dalje, Džeko, jeste on klasa, jeste igračina ali da ima još 2, 3 opcije u napadu i da se malo zabrine za mjesto u ekipi ne bi se on vukao po terenu ko krepana mačka. Pa gledam ga protiv Irske, zabole ga mošnje. Pa nije se oznojio kako treba. Nekad kontam i da je onaj Manchini u pravu.
- Imam kolegu novinara koji je stalno išao i ide na okupljanja reprezentacije. Tamo vam vladaju 2 struje. Prva na čelu sa pakšuom Spahićem, Džekom i inima i oni palamude i diktiraju pravila. Oni su gurali Hasagića balvana na golu, što ima reumu ko moj djed. Nekim čudom Begović je stao na gol i to nam je u zadnjih 5god. po mom skromnom mišljenju najveći pogodak što se tiče repke. Druga struja su: Pjanić, Ibišević.... i oni su više manje ok. Ne kake plaho i igraju pošteno što se i vidi na terenu.
- Mislim da se tu Sušić ama baš ništa ne pika. Mislim što bi se i piko kad čovjek protiv Vatikana ide na X :ugeek:
- Slažem se ovo za dresove i za brojeve. Pa majku mu milu, zar nema adidas, puma.... Pa brojevi su nam ko kod Unisa iz sezone 84/85 :mrgreen:
- I opet na kraju, ako ne prođemo ovu čemernu grupu gdje su samo Grci onako malo favoriti na papiru onda se trebamo držati sjedeće odbojke. Tu smo ipak najjači :oops:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, ovisnik, Proximic i 13 gostiju.