Ajmo ovako, po meni Sušić je jesna nula od trenera. Evo neki dan gledam izjavu za hrvatske medije. Kakva je Irska, od koga prijeti najveća opasnost i sl??. Veli Pape "Dobar je Keane i onaj igrač s brojem 22"

Pa moja mati, zna za Keane, a ovo za igrača s brojem 22, pa to samo pokazuje koliko se on ozbiljno pripremao za ovu utakmicu čim ne zna ime čovjeka. Zabole njega....
- Dalje, Džeko, jeste on klasa, jeste igračina ali da ima još 2, 3 opcije u napadu i da se malo zabrine za mjesto u ekipi ne bi se on vukao po terenu ko krepana mačka. Pa gledam ga protiv Irske, zabole ga mošnje. Pa nije se oznojio kako treba. Nekad kontam i da je onaj Manchini u pravu.
- Imam kolegu novinara koji je stalno išao i ide na okupljanja reprezentacije. Tamo vam vladaju 2 struje. Prva na čelu sa pakšuom Spahićem, Džekom i inima i oni palamude i diktiraju pravila. Oni su gurali Hasagića balvana na golu, što ima reumu ko moj djed. Nekim čudom Begović je stao na gol i to nam je u zadnjih 5god. po mom skromnom mišljenju najveći pogodak što se tiče repke. Druga struja su: Pjanić, Ibišević.... i oni su više manje ok. Ne kake plaho i igraju pošteno što se i vidi na terenu.
- Mislim da se tu Sušić ama baš ništa ne pika. Mislim što bi se i piko kad čovjek protiv Vatikana ide na X :ugeek:
- Slažem se ovo za dresove i za brojeve. Pa majku mu milu, zar nema adidas, puma.... Pa brojevi su nam ko kod Unisa iz sezone 84/85
- I opet na kraju, ako ne prođemo ovu čemernu grupu gdje su samo Grci onako malo favoriti na papiru onda se trebamo držati sjedeće odbojke. Tu smo ipak najjači