Razlog vise da te izbacimoLepinja je napisao/la:Totalno losa organizacija ovog prvo se odrede mecevi,tipuje dva dana da bi se na kraju reklo da nema nist od tabele

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Razlog vise da te izbacimoLepinja je napisao/la:Totalno losa organizacija ovog prvo se odrede mecevi,tipuje dva dana da bi se na kraju reklo da nema nist od tabele
Ako nisi spreman raditi ovako nesto nemoj ni otvarati temuEdin TM87 je napisao/la:Razlog vise da te izbacimoLepinja je napisao/la:Totalno losa organizacija ovog prvo se odrede mecevi,tipuje dva dana da bi se na kraju reklo da nema nist od tabele
Virtu4l je napisao/la:Ja svakako više ne tipujem. Imam posla na njivi.
Ajde sad hoćete da kažete kako ste utrošili gigabajte na prognoze,nemojte minimalizirati trud Edinka on je glavni ovdje dakle imao je obaveze,ja manji fizički obračun sa suprugom i šta sad?!kobe24 je napisao/la:Pa koji se qrac ovdje tipovalo ako se ovo nece racunati?! Koja glupost, stvarno ne razumijem!![]()
Virtu4l je napisao/la:Ma ja, multinacionalni savez i odmah belaj![]()
Drug, tek sad ja vidjoh sta je razlog tvog ne prikazivanja tabele...Izvini jbg, krivo mi sad sto sam onako reagovao....jbg zena je u pitanju28TAGOE je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Ma ja, multinacionalni savez i odmah belaj![]()
Nemoj ba tako Ediko i ja smo pacifisti,hebe nam se za SDP i SNSD totalno.![]()
Pitaću vas ja kad stanete na ludi kamen,tad će vam i čimbur bit dobar.
Kako neces kad ti je Larisa u potpisu28TAGOE je napisao/la:Ljudi ba malo ozbiljnosti,ja sam imao ozbiljnih obaveza,rat sa ženom u kući,još malo će i razvod
Da se ne ljutite, rado bi vas pozvao na patku s narandzom, vi cete donijeti patku, a ja narandzu.hodža je napisao/la:SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.