PL BiH 2011/12
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL BiH 2011/12
Raspadajući divovi da igraju derbi. Teško. Pa koševo zadnji put puno bilo tako davno da se većina forumaša i ne sjeća.
GOŠK u sličnoj situaciji kao i Olimpik. Doveli previše novih igrača koje je jako teško uigrati i rezultati toga su da će teško vidjeti pobjede u prvim kolima.
-
zubizareta
- Kontakt:
jao kompleksa i dalje nabijamo komplekse anonimusimamiki917 je napisao/la:Raspadajući divovi da igraju derbi. Teško. Pa koševo zadnji put puno bilo tako davno da se većina forumaša i ne sjeća.
Fina Gradska sarajevska raja
realno gledajući premijer ligu zadnjih pet godina veći je derbi široki- borac ali pošto su već prenosili široki željo red bih bio da prenose sarajevo-velež
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Zna li se koja je iduca utakmica na tv-U?
Ma nije vazno tko ce biti live bitno je da se utakmice prenose ,sta imam gledati engleze i ostale. pm.,nebriga ni njih za nas sto bi ja njihove "marketinske" klubove gledao...dajte nam sto vise domaceg bh sporta!!!!!
Ma nije vazno tko ce biti live bitno je da se utakmice prenose ,sta imam gledati engleze i ostale. pm.,nebriga ni njih za nas sto bi ja njihove "marketinske" klubove gledao...dajte nam sto vise domaceg bh sporta!!!!!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
- neutralan__
- Kontakt:
Neće valjda biti kao prošle godine,da se novajlije ponovo vrate u Prvu ligu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
aBdneutralan__ je napisao/la:Neće valjda biti kao prošle godine,da se novajlije ponovo vrate u Prvu ligu.
1947!
Zašto FTV i RTRS ne bi prenosili utakmicu Široki-Borac,a Sarajevo-Velež BHT,svi bi bili sretni i zadovoljni ?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
Arma-Sarma
- Kontakt:
Jer FTV i RTRS ne žele da budemo svi sretni i zadovoljni.Grdan je napisao/la:Zašto FTV i RTRS ne bi prenosili utakmicu Široki-Borac,a Sarajevo-Velež BHT,svi bi bili sretni i zadovoljni ?
I da se nadovežem zato što ta tri emitera samo na papiru čine jedinstven servis inače su kao rogovi u vreći možda je čak i veći animozitet FTV BHT nego njih prema RTRS. Tako da to otpada, niko s nikimArma-Sarma je napisao/la:Jer FTV i RTRS ne žele da budemo svi sretni i zadovoljni.Grdan je napisao/la:Zašto FTV i RTRS ne bi prenosili utakmicu Široki-Borac,a Sarajevo-Velež BHT,svi bi bili sretni i zadovoljni ?
- KB-TM87
- Kontakt:
Ja bi sva tri ukinuo
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ja bi ukinuo FTV i RTRS koje dobivaju pretplatu za reprize,pogotovo FTV.KB-TM87 je napisao/la:Ja bi sva tri ukinuo
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 15 avg 2011, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
I znači mi na red dolazimo recimo protiv Rudara kući a zašto u prvom kolu nisu izbjegli Široki Željezničar pa sad prenosili Borac - Široki. Em derbi em tolika udaljenost gradova. Nisu to čista posla
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zato će na proljeće prenositi Borac - Široki, a ne Velež - sarajevo.
Prvo kolo nikako nisu mogli preskočiti Široki - Željo, budimo realni ta utakmica je bila najzanimljivija i ovo nadolazeće kolo derbi je svakako Borac - Široki, ali i sarajevo - Velež jer ne treba zaboraviti da igraju 2 od 3 najveća BH kluba.
Samo mi je čudno to što Široki igra u subotu, a uvijek domaće utakmice igraju nedjeljom.
Prvo kolo nikako nisu mogli preskočiti Široki - Željo, budimo realni ta utakmica je bila najzanimljivija i ovo nadolazeće kolo derbi je svakako Borac - Široki, ali i sarajevo - Velež jer ne treba zaboraviti da igraju 2 od 3 najveća BH kluba.
Samo mi je čudno to što Široki igra u subotu, a uvijek domaće utakmice igraju nedjeljom.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma ko je vama dao potvrdu da ce prenositi Sarajevo - Velež Boga vam ?
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Prenos 3. kola utklamica Borac - Široki. Objektivno najzanimljiviji duelDejan, BL je napisao/la:I znači mi na red dolazimo recimo protiv Rudara kući a zašto u prvom kolu nisu izbjegli Široki Željezničar pa sad prenosili Borac - Široki. Em derbi em tolika udaljenost gradova. Nisu to čista posla
Neznam otkud infomarcija da se ne prenosi. Inače ne diktira niti jedan javni emiter šta će prenositi, nego agencija koja ima potpisane ugovore sa premijerligašima vezano za prenos. Prenosi se ono što može prodati marketinški prostor po mišljenju agencije. Ponekad i sam termin utakmice može biti ograničavajući faktor prenosa, a često i klubovi koji i pored ugovora ne žele pustiti kamere.
S tim da ekipa koja pojačanja kupuje u mesari nemože očekivati opstanak.Galion je napisao/la:GOŠK u sličnoj situaciji kao i Olimpik. Doveli previše novih igrača koje je jako teško uigrati i rezultati toga su da će teško vidjeti pobjede u prvim kolima.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Na osnovu prijedloga FK Sarajevo, a za koji je saglasnost dao i FK Velež, Komitet za takmičenje NS Bosne i Hercegovine donio je odluku da se utakmica 3. kola Premier lige BiH igra u subotu u 21.00 sati.
Derbi starih rivala, koji je ujedno i duel dvije vodeće ekipe na tabeli, direktno će sa stadiona „Asim Ferhatović – Hase“ prenositi kamere BHT.
Derbi starih rivala, koji je ujedno i duel dvije vodeće ekipe na tabeli, direktno će sa stadiona „Asim Ferhatović – Hase“ prenositi kamere BHT.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Pa ljudi i u Hrvatskoj se prenosi samo jedna utakmica na HTV-2. Nemojte bajke pričati, malo vam jedna hoćete dvije, kad dođu dvije, da je treća. Dođite sebi, ovo je Bosna i ovo je odlično. U prošlom kolu nije bilo utakmice koja je atraktivna za prenos, pa su opet prenosili jedan meč. U prošloj sezoni u par navrata su bile i 2.utakmice, ali samo kada su baš dobre utakmice. Malo obuzdajte strasti i shvatit ćete da je ovo sasvim solidno, nismo mi engleska liga pa da je interes milionski za svaku utakmicu. 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Armageddon2012
- Kontakt:
Nema uopste prenosa HNL na HRT.Pa ljudi i u Hrvatskoj se prenosi samo jedna utakmica na HTV-2
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.