E pa evo ja cu ti reci, posto si bas navalio,
gledao sam drugo poluvrijeme i bio je odličan, prvo je igrao po lijevoj strani (Tom bio na desnoj cini mi se), imao nekoliko super prodora
i ubacaja, poslije je presao na desnu stranu, nekoliko puta odlicno kombinovao sa Webom, izvodio kornere,
neprestano vrsio pritisak, i ja sam se ibretio odakle mu snaga da onoliko trci, iako je pred sami kraj utakmice evidentno ostao bez nje. Ja nisam primijetio da je imao ijedno pogresno dodavanje, a presjekao je nekoliko lopti i jako cesto se vracao da pomogne odbrani. Inace, utakmica je bila vrlo dinamicna a on je sto se mene tice odigrao i vise nego solidno.
Nisam ga dugo gledao i nekako mi je bilo drago sto momak koji se doskora ganjao po ovim nasim livadama koje samo zovu stadionima igra tako sigurno, ne pravi one glupe greske tipične za pseudoigrače iz naše lige, prima loptu perfektno, igra iz jednog-dva dodira, poslao je nekoliko odlicnih dugih lopti.. Uzivanje gledati.
Nadam se da ce uskoro bit u repci, treba nam takvih igraca.
I kako samo mozete doci na temu i pricati o tome kako je neko odigrao a niko nije gledao utakmicu, vec se uhvatite nekog (ko zna kakvog) turskog portala na kojemu je neki levat tzv. novinar ko fol ocijenio igrace, hajde da si uzeo
ocjene sa bar tri portala pa onda na osnovu toga bi mozda, mozda i mogao nesto reci... Dajte, malo ozbiljnosti...

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)