Edin Višća

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Majstor10
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la Majstor10 » 19 jan 2013, 18:34

MrAmani96 je napisao/la:Višća je bolji od Stevanovića, nije puno bolji, ali bolji jeste. Evo sad ga gledajte protiv Besiktasa. Samo što je Stevanović bio pozvan u reprezentaciji automatski znaci da je bolji od Višće. Ali to nije istina.
Neznam ko je bolji.. po meni su isti.

Visca nije trebao preci u Turksu.. mogao je lako igrati u jednu od lige petice.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 19 jan 2013, 18:35

nije ga niko trazio iz liga petice, djeco.

predispozicije i sansu da nekad zaigra u nekoj od liga petice ima. sad je do njega i srece.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 jan 2013, 18:40

Jel uvijek JAgodić ga vadio u drugom poluvremenu oko 60tog minuta..Čim počne da pretjerano solira i upropaštava akcije odma klupa..To mu je možda i mana ako si krilo budi krilo,nemoj biti i centralni vezni i plejmeker i maradona..On mene malo podsjeća na Avdiju Vršajevića konstrukcijom i igrom

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 19 jan 2013, 18:42

SB90 je napisao/la:nije ga niko trazio iz liga petice, djeco.

predispozicije i sansu da nekad zaigra u nekoj od liga petice ima. sad je do njega i srece.
Jer je igrao u nasu kantu lige.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 19 jan 2013, 18:44

MrAmani96 je napisao/la:Višća je bolji od Stevanovića, nije puno bolji, ali bolji jeste. Evo sad ga gledajte protiv Besiktasa. Samo što je Stevanović bio pozvan u reprezentaciji automatski znaci da je bolji od Višće. Ali to nije istina.
to isto da si napiso da je adilovic bolji od dzeke :lol:

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 19 jan 2013, 18:48

Radi cega je Arsenal onda bio zainteresovan? Nije bez razloga. Stevanović je igrao za reprezentaciju, a Višća nije. Zato je došao u Sevilli, jer kada si mlad i igraš u reprezentaciji, normalno da su veci klubovi zainteresovani. A Spahić je sigurno rekao da dovede Stevanovića.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 19 jan 2013, 18:50

MrAmani96 je napisao/la:Radi cega je Arsenal onda bio zainteresovan? Nije bez razloga. Stevanović je igrao za reprezentaciju, a Višća nije. Zato je došao u Sevilli, jer kada si mlad i igraš u reprezentaciji, normalno da su veci klubovi zainteresovani. A Spahić je sigurno rekao da dovede Stevanovića.
da je arsenal bio zainteresiran doveo bi ga to je drug suplja nasih novinara

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 19 jan 2013, 18:51

MrAmani96 je napisao/la:Radi cega je Arsenal onda bio zainteresovan? Nije bez razloga. Stevanović je igrao za reprezentaciju, a Višća nije. Zato je došao u Sevilli, jer kada si mlad i igraš u reprezentaciji, normalno da su veci klubovi zainteresovani. A Spahić je sigurno rekao da dovede Stevanovića.
Pa šta je Stevanović odigrao , dvije utakmice kako treba u A reprezentaciji ? Stevi je možda doprinijela utakmica protiv Walesa , ali dok je igrao za U21 repku skoro svaku utakmicu kroz kvalifikacije je bio najbolji igrač na utakmici..

nihco

Post Postao/la nihco » 19 jan 2013, 19:02

stevanovic je konstantniji, nema puno padova u igri, dok se, kod Visce , desava da bude neprimijetan , cesto odigra super.
Sent from my Commodore 64

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 19 jan 2013, 19:10

[youtube][/youtube]

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 19 jan 2013, 19:14

samoposteno je napisao/la:
da je arsenal bio zainteresiran doveo bi ga to je drug suplja nasih novinara
http://www.eyefootball.com/news/11786/A ... Visca.html
http://www1.skysports.com/football/news ... nners-link
http://www.givemefootball.com/180941-edin-for-arsenal
http://www.arsenalnews.co.uk/arsenal-tr ... rs-rumours
http://metro.co.uk/2012/01/11/edin-visc ... ve-282694/
http://justarsenal.com/arsenal-rumours- ... a-ba/12147

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 19 jan 2013, 19:19

viKK je napisao/la:
Pa šta je Stevanović odigrao , dvije utakmice kako treba u A reprezentaciji ? Stevi je možda doprinijela utakmica protiv Walesa , ali dok je igrao za U21 repku skoro svaku utakmicu kroz kvalifikacije je bio najbolji igrač na utakmici..
Višća nije igrao toliko u U21 reprezentaciji kao što je Stevanović. Gledaj kako igra u Istanbul, odlican je. Kreativniji i brzi od Stevanovića.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 19 jan 2013, 21:07

http://www.e-haberajansi.com/besiktas-2 ... 74894.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sedam igraca istanbula,a 9 ukupno na utakmici je vise ocjenjeno od visce,
naslov sc-a odlicni visca je kontradiktoran, daleko je ovo od odlicnog,a vidim da bi ga neki i u ligi petice,pa on prvo treba da se nametne i postane nosioc igre (glavni igrac))ovog istanbula pa onda mastat o ligi petice,ovako je jos uvijek prosjecan igrac prosjecnog turskog kluba

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 19 jan 2013, 23:44

ciza je napisao/la:http://www.e-haberajansi.com/besiktas-2 ... 74894.html
naslov sc-a odlicni visca je kontradiktoran, daleko je ovo od odlicnog,a vidim da bi ga neki i u ligi petice,pa on prvo treba da se nametne i postane nosioc igre (glavni igrac))ovog istanbula pa onda mastat o ligi petice,ovako je jos uvijek prosjecan igrac prosjecnog turskog kluba
Ja nisam gledao ovu utakmicu i zato ne bi komentirao kako je odigrao. Mozda su ove ocjene kontradiktorne? Jesi li ti gledao utakmicu?

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 20 jan 2013, 00:27

MrAmani96 je napisao/la:
ciza je napisao/la:http://www.e-haberajansi.com/besiktas-2 ... 74894.html
Ja nisam gledao ovu utakmicu i zato ne bi komentirao kako je odigrao. Mozda su ove ocjene kontradiktorne? Jesi li ti gledao utakmicu?
ne moras ti gledat utakmicu dovoljno turska ima sportskih radnika koji to prate da dadnu relevantno misljenje
kod nas ljudi o ovakvim igracima stecu misljenje na osnovu pisanja nasih portala,pa me je zanimalo kako to vide turski sportski protali ,izgleda da je nasim ljudima dovoljno da nas igrac odigra utakmicu da bude sve odlicno,ovo mislim o njegovoj poziciji u reprezentaciji ,i onda kod naroda vlada misljenje da se ona mora pozvat u reprezentaciju jer "briljira",a u savezu imaju informacije od nasih sportskih radnika u turskoj da to i nije bas onako kako se pise,
i kako to da su i ibricic i visca bili odlicni ovaj prvi ocjenjen 7 sto je najveca ocjena na utakmici,ovaj drugi 5 sto je najmanja
i ako on moze da igra u ligi 5 onda moze pola ekipe istanbula jer je nekoliko igraca u toj ekipi puno bolje od visce

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 20 jan 2013, 00:55

E pa evo ja cu ti reci, posto si bas navalio,
gledao sam drugo poluvrijeme i bio je odličan, prvo je igrao po lijevoj strani (Tom bio na desnoj cini mi se), imao nekoliko super prodora
i ubacaja, poslije je presao na desnu stranu, nekoliko puta odlicno kombinovao sa Webom, izvodio kornere,
neprestano vrsio pritisak, i ja sam se ibretio odakle mu snaga da onoliko trci, iako je pred sami kraj utakmice evidentno ostao bez nje. Ja nisam primijetio da je imao ijedno pogresno dodavanje, a presjekao je nekoliko lopti i jako cesto se vracao da pomogne odbrani. Inace, utakmica je bila vrlo dinamicna a on je sto se mene tice odigrao i vise nego solidno.
Nisam ga dugo gledao i nekako mi je bilo drago sto momak koji se doskora ganjao po ovim nasim livadama koje samo zovu stadionima igra tako sigurno, ne pravi one glupe greske tipične za pseudoigrače iz naše lige, prima loptu perfektno, igra iz jednog-dva dodira, poslao je nekoliko odlicnih dugih lopti.. Uzivanje gledati.

Nadam se da ce uskoro bit u repci, treba nam takvih igraca.

I kako samo mozete doci na temu i pricati o tome kako je neko odigrao a niko nije gledao utakmicu, vec se uhvatite nekog (ko zna kakvog) turskog portala na kojemu je neki levat tzv. novinar ko fol ocijenio igrace, hajde da si uzeo
ocjene sa bar tri portala pa onda na osnovu toga bi mozda, mozda i mogao nesto reci... Dajte, malo ozbiljnosti... :geek:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 jan 2013, 01:36

Nije mi gotivan Visca kao igrac,ali radujem se sto opet igra kao prvotimac za Istanbul.Nadam se da ce poceti pruzati sve bolje partije,te da ce dobiti poziv Susica.
Bez sumnje,bolji je igrac recimo od Vrsajevica ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jan 2013, 03:49

Adi_Zepce je napisao/la:Nije mi gotivan Visca kao igrac,ali radujem se sto opet igra kao prvotimac za Istanbul.Nadam se da ce poceti pruzati sve bolje partije,te da ce dobiti poziv Susica.
Bez sumnje,bolji je igrac recimo od Vrsajevica ;)
On i Vrsajevic u tandemu,samo tebi za dusu :twisted: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 20 jan 2013, 10:56

A zašto nije igrao u reprezentaciji Višca?? jer nije za repke,jednostavno...Da jeste igro bi...I kakav Istanbul kao klub,kao Hajduk iz Splita rejting mu...mozda i losiji jos...Nek igra u Feneru,il Galati pa onda nek bude dobar :D Hoce al malo morgen :lol:
::::SAMO ČELIK::::

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 20 jan 2013, 11:06

zamorano je napisao/la:
A zašto nije igrao u reprezentaciji Višca?? jer nije za repke,jednostavno...Da jeste igro bi...I kakav Istanbul kao klub,kao Hajduk iz Splita rejting mu...mozda i losiji jos...Nek igra u Feneru,il Galati pa onda nek bude dobar :D Hoce al malo morgen :lol:
Stevanović je igrao u Vojvodini, veliki klub jel?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 14 gostiju.