K1=kickbox,muay thai international

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

DonCorleone
Kontakt:

Re: K1=kickbox,muay thai international

Post Postao/la DonCorleone » 10 nov 2013, 18:37

fera je napisao/la:
klasicno neznanje i nepoznavanje sporta. borci jako cesto gledaju sudije i razgovaraju sa njima tokom borbe kad ima potrebe.
prica o salu smijesna u najmanju ruku.
sudijska greska je bila i tu se svi slazu nema potrebe da pretjerujete.
Fera, pa koji si ti kralj i poznavatelj tek ovog sporta?
Juce mene napade da nemam pojma, zato sto preupita sto Stojnic onako gleda sudiju pred prekid, a ti se nasao da pametujes da bi sudija danas sledece izjavio.

Sudija Šapčanin se danas oglasio preko Facebooka objasnivši da je njegova odluka poništena i da je meč proglašen netakmičarskim.

"Sinoć sam imao zadatak da sudim svom idolu i prijatelju. Zašto sam prekinuo borbu? Odgovor je jednostavan, nisam bio dorastao zadatku. Snimak je tu, vidi se da za onako rani prekid borbe nije bilo osnove. Previše je bilo emocija, a premalo iskustva da se borim s tim. Utjecala je i giljotina koja se desila u prethodnoj borbi, utjecao je i Denisov pogled, u jednom sam trenutku mislio da Ricco tepuje, u drugom da je u nesvjesti...", naveo je Šapčanin u obrazloženju sinoćnje odluke

Utjecao je znaci ipak Denisov pogled na PREKID meca. Ipak ti ne znas.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 nov 2013, 21:50

DonCorleone je napisao/la:
fera je napisao/la:
klasicno neznanje i nepoznavanje sporta. borci jako cesto gledaju sudije i razgovaraju sa njima tokom borbe kad ima potrebe.
prica o salu smijesna u najmanju ruku.
sudijska greska je bila i tu se svi slazu nema potrebe da pretjerujete.
Fera, pa koji si ti kralj i poznavatelj tek ovog sporta?
Juce mene napade da nemam pojma, zato sto preupita sto Stojnic onako gleda sudiju pred prekid, a ti se nasao da pametujes da bi sudija danas sledece izjavio.

Sudija Šapčanin se danas oglasio preko Facebooka objasnivši da je njegova odluka poništena i da je meč proglašen netakmičarskim.

"Sinoć sam imao zadatak da sudim svom idolu i prijatelju. Zašto sam prekinuo borbu? Odgovor je jednostavan, nisam bio dorastao zadatku. Snimak je tu, vidi se da za onako rani prekid borbe nije bilo osnove. Previše je bilo emocija, a premalo iskustva da se borim s tim. Utjecala je i giljotina koja se desila u prethodnoj borbi, utjecao je i Denisov pogled, u jednom sam trenutku mislio da Ricco tepuje, u drugom da je u nesvjesti...", naveo je Šapčanin u obrazloženju sinoćnje odluke

Utjecao je znaci ipak Denisov pogled na PREKID meca. Ipak ti ne znas.
hhaahah jest eto tako je ti si u pravu naravno. samo eto ako te vec interesuje sport ovaj kao i mene pogledaj malo vise borbi skini sa torrenta ima dosta ufc i pride eventa da se nađe.
cudi me kad si takav strucnjak da nisi predvidio da je sudiju prepala i giljotina iz prethodnog meca :roll:
poznavaoc ovog sporta jesam i ti to ne mozes osporiti sinko, ali ne pratim ja ovaj sport kao neki s vremena na vrijeme da bi mogao da prodiskutujem sa nekim na forumu i skupljam postove nego zato sto uzivam u njemu istinski. ja ne gledam borbe samo kad se bore denis, cro cop, cain velasquez nego gledam skoro svaki event koji se odrzi redovno. doduse ima jos nekoliko momaka sa ovog foruma koji prate i poznaju mma dosta dobro.
ja ti kazem da nije nista cudno sto borac gleda u sudiju i obraca mu se u toku borbe i mozes ti nalaziti razne citate raznih neznalica kao sto je ovaj sudija to ti nece pomoci da budes u pravu.
nemoj se glupirati vise majke ti.
You are someone else I am still right here

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 11 nov 2013, 00:38

Vidljiva je greska i sa tim se svi ovdje slazemo, meni je drago sto je i Denis ovo isto tako vidjeo i zeli revans isto tako i sto javno kaze nisam kao neke kolege nase da dovodim neke likove koji su kao neki sampioni i slicno i koji kupuju i stimaju meceve a to je nama svima poznato.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 nov 2013, 19:09

Polo je napisao/la:Vidljiva je greska i sa tim se svi ovdje slazemo, meni je drago sto je i Denis ovo isto tako vidjeo i zeli revans isto tako i sto javno kaze nisam kao neke kolege nase da dovodim neke likove koji su kao neki sampioni i slicno i koji kupuju i stimaju meceve a to je nama svima poznato.
kaze denis da je govorio sudiji da ih prebaci u sredinu ringa.
u svakom slucaju sta god da je u pitanju steta sto se dogodilo i upropastilo borbu. valjda bude bolje sve organizovano na bolji nacin drugi put. ne treba borac da priprema sam citav event nije to posao za njega.
You are someone else I am still right here

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 11 nov 2013, 21:10

[youtube][/youtube]

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 04 dec 2013, 16:04

borba stoljeća

" onclick="window.open(this.href);return false;

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 22 dec 2013, 20:23

Jedna sa sinocnjeg SUPERKOMBAT

[youtube][/youtube]

Najbolja po meni sinocnja borba
[youtube][/youtube]

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 24 dec 2013, 20:05

Ovi iz supercombata bi trebali razmislit o kategoriji -95kg, kao i Glory jer je smiješno da se bore lik od 96 i 120 kg.

U Gloriy se to pokazalo kao pun pogodak, a kad smo kod toga izgleda da spremaju turnir poluteškaša do 95 kg, gdje će pobjednik izazvat prvaka Sponga. Na moje oduševljenje nastupiće Samedov.

slika

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 25 dec 2013, 15:49

Samedov dobar borac ali onu zadnju borbu protiv Manhoefa sto sam gledao bio je los ili bez ikakve zelje za borbom i pobjedom. Bracu Stoica bi volio isto vidjeti jednom protiv Sponga ali da li ce do toga doci ne znam jer oni nisu u Glory-u.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 19 feb 2014, 17:42

slika

Jedva cekam :D

Tona
Kontakt:

Post Postao/la Tona » 08 mar 2014, 22:38

Polo je napisao/la:slika

Jedva cekam :D
Ajmo Mirko :!:
YNWA!
76ERS!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 08 mar 2014, 23:24

Kakva pobjeda Davida,svaka mu cast :o

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 mar 2014, 23:28

Kakva borba,kakva pobjeda Kirie, ogromne simpatije pokupuo s ovom borbom. Svaka cast majstore, skidam ti kapu. VRHUNSKI
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 mar 2014, 00:36

Rooney88 je napisao/la:Kakva borba,kakva pobjeda Kirie, ogromne simpatije pokupuo s ovom borbom. Svaka cast majstore, skidam ti kapu. VRHUNSKI
Ala Rocky
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 mar 2014, 12:09

[youtube][/youtube]

krasna, fina i ugladjena publika
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 09 mar 2014, 13:10

Pa ako si gledao borbu ne znam sta si drugo ocekivao. Ovdje se pobjednik znao i prije borbe...
RIP CITY!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 mar 2014, 15:20

fali ti neka smisao tu, ozbiljno

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 09 mar 2014, 16:49

LenBias je napisao/la:fali ti neka smisao tu, ozbiljno
Mozda nije lijepo od publike, ali sta si ocekivao kad Mirko cak nije uzeo niti jednu rundu, a uputio je vise udaraca u cijelom mecu. Opet ti kazem, pobjednik se znao prije meca.
RIP CITY!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 mar 2014, 17:27

ma ne znam eto da ga je jednom udario i pobjedio nema jednostavno smisla izvizdati sampiona kao da su kakvi sumnjaci bez trunke odgoja, znas da je covjeku zadnja borba i uradis mu ovako nesto, fuj

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 09 mar 2014, 21:58

Lillard0 je napisao/la:Pa ako si gledao borbu ne znam sta si drugo ocekivao. Ovdje se pobjednik znao i prije borbe...
Što bezveze valjaš gluposti, sama statistika meča kaže da je više udaraca uputio Remy, pa i po tome je pobjeda OK.
Druga je stvar što 80 posto raje ne konta da se ona čišćenja i bacanja u K-1 ne boduju, nije MMA, jedino je Mirko mogao dobiti opomenu zbog toga a nikako bodove.

Kakav god da je pobjeda jedan veliki šampion nije zaslužio ono što su mu priredili debili u Zagrebu od koji pola vjerovatno nikad nije ni čula za Remiya.

Da dodam da ga ne branim jer mi je išao na živce zbog glume da ne može nastaviti borbu u mečevima protiv Sappa i Badra 2008( a prije toga i poklonjene pobjede na grand prixu poslje koje je postao prvak 2007) i neprihvaćanja revanša protiv istog, nego govorim objektivno.

A možda mu se sve to vratilo, karma is a bitch :D

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.