Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jackie_Chan
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Jackie_Chan » 27 avg 2009, 14:53

omerbavarac je napisao/la:De ljudi ne prepadajte me!!! Ako neko ima 100% tacnu informaciju neka je objavi, nemojte ovako neprovjereno!!!
Evo:

According to L'Equipe, the player Montpellier reached by influenza A is the Bosnian international defender Emir Spahic. Yesterday morning, it was content to watch his training partners, before holding talks with medical staff and do a blood test, which confirmed the presence of H1N1. In isolation at his home until Sunday, Spahic is individually monitored by the club doctor. The player, author of a thunderous start to the season (2 goals), will be fixed for moving MHSC in Nice on Saturday.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 avg 2009, 15:07

ma to je vjerovatno glupost...hehehe
cuj svinjsku gripu, pored svih igraca Monpeljea koji jedu svinjetinu da on oboli...znam da se svinjska gripa prenosi i zrakmom, al zar nekako nije logicnije da prije oboli ona sto jede od onog sto je tu pored njega...

a ako je negdje van treninga obolio...druzio se s nekim ko to vec ima..neznam...

mada ne vjerujem u to...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 27 avg 2009, 15:08

pa sta ima veze ako je i obolio, moze on igrati, fino povez preko usta, kapitensku traku na ruku, i pravac teren ;)
siguran sam da je i tako bolestan bolji od radeljica :D
Volim te Bosno!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 avg 2009, 15:18

On da i ima svinjsku gripu on će igrati. Pa sjetite se utakmice protiv Španije gdje ga Ćiro nije htio staviti jer je bio povrijeđen, ali ga je zato stavio protiv Armenije i igrao je pod blokadom. Da ga je Ćiro stavio protiv Španije sad bismo već obezbjedili baraž.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 avg 2009, 15:19

Nije dobra situacija nikako. Ja jesam optimista sto se tice Spahe, ali znate da se nijedna bolest nesmije zanemariti, ma kako ona bezazleno izgledala. Molim Boga da mu snage i da se oporavi, inace necemo ocima vidjeti Baraza!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 avg 2009, 15:23

Nadam se da ova informacija nije tacna , spaha je beton u odbrani kad njega nema sve se raspada ://
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 avg 2009, 15:38

Treba ga sačuvat za Turke. Nek primimo 2-3 gola protiv Armenije i zabijemo 5-6, to će biti dovoljno :mrgreen: Pa ljudi, ako Armeniju ne možemo pobijediti bez Spahića, Misketa ili bilo koga, onda nam je bolje da ne idemo u baraž. Podsjećam, tamo nas vjerovatno čekaju Portugal, Grčka/Švicarska ili čak Hrvatska, Rusija/Njemačka, Srbija/Francuska.

Armene pregaziti kvalitetno i onda akobodga na megdan dočekati Turke. Sa njima makar neriješeno. Estoniju pobijediti lagano. Čekati protivnika u baražu, ubijeđeni da se sa svima možemo nadigravati. As simple as that.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 avg 2009, 15:42

NoName je napisao/la:Treba ga sačuvat za Turke. Nek primimo 2-3 gola protiv Armenije i zabijemo 5-6, to će biti dovoljno :mrgreen: Pa ljudi, ako Armeniju ne možemo pobijediti bez Spahića, Misketa ili bilo koga, onda nam je bolje da ne idemo u baraž. Podsjećam, tamo nas vjerovatno čekaju Portugal, Grčka/Švicarska ili čak Hrvatska, Rusija/Njemačka, Srbija/Francuska.

Armene pregaziti kvalitetno i onda akobodga na megdan dočekati Turke. Sa njima makar neriješeno. Estoniju pobijediti lagano. Čekati protivnika u baražu, ubijeđeni da se sa svima možemo nadigravati. As simple as that.
što se Portugala tiće nije neophodnu njima je skroz guravo.možda neodu u baraž
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 avg 2009, 15:46

Istina Portugalcima je poprilicno krizna situacija, ali iako bi volio da ispadnu, ja mislim da ce se sabrati i dobiti Madjare i kod kuce i na strani.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 27 avg 2009, 16:14

-jao s*anja, pa baš sad ga svinjska snađe... loše da ne može lošije biti.Ljudi su znali izgubiti po deset kilograma tjelesne mase od svinjske gripe. On još onakav mršav... :cry:
Kahva, Kava, Kafa!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2009, 16:28

Žil Kretenie je napisao/la:-jao s*anja, pa baš sad ga svinjska snađe... loše da ne može lošije biti.Ljudi su znali izgubiti po deset kilograma tjelesne mase od svinjske gripe. On još onakav mršav... :cry:
Jos bolje Halil krene u napad prema golu,sav sretan konta nema nikog.Kad ono noga Spahiceva u cvanciku.
Nevidljiv a efektivan :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 avg 2009, 16:47

ja sam tek sad procitala da je navodno zarazen,,,, molim boga da grijese, da nije emir,,,

a kakvi smo mi baksuzi,,,, uhh,,, :cry: :cry:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 27 avg 2009, 16:52

Neka neko da taj link vec gdje tvrde da Spahic ima tu svinjsku gripu :twisted:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 avg 2009, 16:55

Pauk je napisao/la:Neka neko da taj link vec gdje tvrde da Spahic ima tu svinjsku gripu :twisted:
vidi na sportin ja sam tamo našao

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 avg 2009, 16:58

Pauk je napisao/la:Neka neko da taj link vec gdje tvrde da Spahic ima tu svinjsku gripu :twisted:
psst,,,, ne smijemo reklamirat druge sportske sajtove... :lol: :lol: :lol:

Spahić obolio od svinjske gripe?
Prema nezvančnim informacijama, kapiten naše reprezentacije Emir Spahić obolio je od virusa svinjske gripe.
L'Equipe je prenio informaciju da je jedan igrač Montpelliera obolio od svinjske gripe. Prema pisanju francuskog dnevnika Spahić je u srijedu ujutro napustio teren zbog umora, nakon čega je obavio liječnički pregled.

Francefootball je također objavio kako je bosanskohercegovački internacionalac zaražen virusom H1N1, te kako će Spahić narednih nekoliko dana biti u kućnoj izolaciji pod stalnim nadzorom klupskog liječnika.

Spahić niti bilo ko iz Montpelliera trenutno nije potvrdio niti demantovao tu informaciju.

Bio bi to uistinu veliki hendikep za našu reprezentaciju uoči nastavka kvalifikacija. Nadamo se da će se naš kapiten što prije oporaviti i vratiti na teren.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 avg 2009, 16:58

pa sta sad ljudi da radimo..sve je izgledalo tako dobro..vedo se vraca u svoju staru formu...spaha strasan..i sad ovo..ma hebm ti vise tu svinjsku gripi...dabogda je davo odnio..sto ba s spaha.

eto de mi recite sta sad...
u odbrani nam samo ostaje nadarevic a znamo sta mu turci rade..jedini je spaha iz odbrane bio u top formi
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 avg 2009, 17:07

Ma kakva ba Gripa..? Šta ste se prepali...

Ja nevjerujem u te informacije
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 27 avg 2009, 17:08

AYAN je napisao/la:Ma kakva ba Gripa..? Šta ste se prepali...

ti veci optimista od mene... cestitke... :D :D :D :D :D
Didier Drogba

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 avg 2009, 17:09

nisam i ja vjerovo...pa kaji samo mi baksuzi..pa boze moj dragi...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 avg 2009, 17:13

miralem444 je napisao/la:

nisam i ja vjerovo...pa kaji samo mi baksuzi..pa boze moj dragi...
Pa sta i da je dobio? To prodje za 6-7 dana. Znaci nema veze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 4 gosta.