@asd

Moderator/ica: GracanicaAA
@asd
5KM
Koji stadion?
Kod nas je istocna glavna. I pravilno je odredjenoASD je napisao/la: ↑27 jul 2023, 16:22Legendo, jel vam ona tribina zapad ili istok? Svugdje na google piše samo tribina u Goraždu.
Isto ne znam za stadione u Hadžićima i Olovu.
Mislim da budem iskren, nikada nisam razmišljao o tome kako se to računa.
Koliko kontam logiku, ovo i nema veze sa stranama Svijeta. Više je da se prva tribina ili glavna tribina naziva zapadnom.
Od svih klubova jedino kod Jedinstva mislim se glavna tribina naziva istočnom.
Postala kasnije glavna jer je veća. Ona druga vam je starija.VivaLaStella je napisao/la: ↑27 jul 2023, 18:06Kod nas je istocna glavna. I pravilno je odredjenoASD je napisao/la: ↑27 jul 2023, 16:22Legendo, jel vam ona tribina zapad ili istok? Svugdje na google piše samo tribina u Goraždu.
Koliko kontam logiku, ovo i nema veze sa stranama Svijeta. Više je da se prva tribina ili glavna tribina naziva zapadnom.
Kad gledas tekmu, sunce zalazi iza zapadne tribine
Jeste zapadna starija, ali su recimo prostorije kluba i svlacionice bile u odvojenoj zgradi na istoku. Pa je onda na istoku izgradjena mini tribina od mozda 150-200 sjedecih mjesta (natkrivena) i onda je sve sruseno i napravljena je ova velika istocna tribina.ASD je napisao/la: ↑27 jul 2023, 18:09Postala kasnije glavna jer je veća. Ona druga vam je starija.VivaLaStella je napisao/la: ↑27 jul 2023, 18:06Kod nas je istocna glavna. I pravilno je odredjenoASD je napisao/la: ↑27 jul 2023, 16:22Legendo, jel vam ona tribina zapad ili istok? Svugdje na google piše samo tribina u Goraždu.
Kod nas je istočna isto veća kao i kod vas. Ali mi svi gledamo sa zapadne, zbog krova.
To stvarno nisam znao, za to pravilo.
Zapadnu tribinu ima najmanje 14 klubova (ne znam za Hadžiće i Goražde) na kojoj strani im je tribina.
Istočnu tribinu ima 7 klubova (eventualno Hadžići i Goražde)
To je dobar argument. Kod vas onda i kod Jedinstva je istočna glavna, kod vjerovatno svih ostalih je zapadna.VivaLaStella je napisao/la: ↑27 jul 2023, 18:24Jeste zapadna starija, ali su recimo prostorije kluba i svlacionice bile u odvojenoj zgradi na istoku. Pa je onda na istoku izgradjena mini tribina od mozda 150-200 sjedecih mjesta (natkrivena) i onda je sve sruseno i napravljena je ova velika istocna tribina.ASD je napisao/la: ↑27 jul 2023, 18:09Postala kasnije glavna jer je veća. Ona druga vam je starija.VivaLaStella je napisao/la: ↑27 jul 2023, 18:06
Kod nas je istocna glavna. I pravilno je odredjeno
Kod nas je istočna isto veća kao i kod vas. Ali mi svi gledamo sa zapadne, zbog krova.
To stvarno nisam znao, za to pravilo.
Zapadnu tribinu ima najmanje 14 klubova (ne znam za Hadžiće i Goražde) na kojoj strani im je tribina.
Istočnu tribinu ima 7 klubova (eventualno Hadžići i Goražde)
Mislim da je ona postojeca zapad, posto ima neki projekat preko ministarstva nekog proso za izgradnju nove istocne tribine na suprotnoj strani koja bi imala ispod sve potrebne prostorije.
Gracanica,Srebrenik,Hadzici,Gorazde,Gradacac,Olovo,Banovici sta znam vecina stadiona je petak, kao da je negdje 3 marke al ne mogu sw sjetiti gdje
Grade montažnu tribinu koja dobro napreduje i biće uskoro gotova. Već sam im dodao 900 mjesta koliko planiraju, pa kasnije ispravim.VivaLaStella je napisao/la: ↑27 jul 2023, 19:20Jel se trenutno izvode neki radovi na stadionu Danac? Koliko sam vidio, vjerovatno ce povecati kapacitet
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 7 gostiju.