1/2 EP: Italija - Njemačka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Re: 1/2 EP: Italija - Njemačka
Ocekujem neka odgovore i objasnjenja na neka pitanja, neka izvinjenja zato sto sam nazvan neznalicom, al' ne samo meni nego i @Gazihusrefu jer smo nazvani najvecim trollerima a ustvari Kobaje ispadose trolleri i neznalice....
A pogotovo tu mislim na @legendu_reala koji misli da nisam realan vec da u svemu pretjerujem kao sto ima ona pjesma od Miligrama....
A pogotovo tu mislim na @legendu_reala koji misli da nisam realan vec da u svemu pretjerujem kao sto ima ona pjesma od Miligrama....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipino
- Kontakt:
jbg...malo se poletilo da je Njemačka 3,4 x jača od 'žabara'...o tome sam govorio...
prekrasna Italija..najbolji nogomet igraju na EP...Forza Azurri!
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
I tako završi Njemačka bajka, šteta, no, sami su krivi, nisu zaslužili prolazak s onakvom igrom
Talijanima želim da skinu Špance s trona, da i mi idućih godina, gledamo koliko - toliko zanimljiviji nogomet
Talijanima želim da skinu Špance s trona, da i mi idućih godina, gledamo koliko - toliko zanimljiviji nogomet
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma pisi ti koliko god hoces, zaboli me dando iskreno, ali ispadas jadan tim pisanjem dva puta istog posta...Harrison je napisao/la:Auf Wiedersehen DEUTSCHLAND Hoces li jos koji put levatino jedna...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ispade da su trolovi bili svi oni koji su Nijemcima davali i gram sanseTomaZdravkovic je napisao/la:Ocekujem neka odgovore i objasnjenja na neka pitanja, neka izvinjenja zato sto sam nazvan neznalicom, al' ne samo meni nego i @Gazihusrefu jer smo nazvani najvecim trollerima a ustvari Kobaje ispadose trolleri i neznalice....

secer,izvini onda,svi ste mi nekako slicni s teme Bayerna

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Sto bi veliki strucnjak @Raja rekao "da je veceras Barbarez bio selektor Njemacke prosli bi u finale".
Losa Njemacka, uzasno.

Losa Njemacka, uzasno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- delpiero20
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Bravo! Mogu Talijani lako ovo osvojiti.
Bravo! Mogu Talijani lako ovo osvojiti.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Saurman je napisao/la:Nakon večerašnje dosade, vrijeme je za atomski fudbal Elfa.

Juce ja rekoh za pretenciozne izjave i najave igraca i staba Elf-a, k'o da igraju sa Kirgistanom.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:
Ja kobaje bijem na penale uz pivce....
Ajde?
Total Italian destruction of Ze German football, rekao bih Di Matteo na solidnom engleskom

2006 all over again, skandal pa finale

Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Aposlutna dominacija, @legendu nikad nemoj shvatati ozbiljno.TomaZdravkovic je napisao/la:Ocekujem neka odgovore i objasnjenja na neka pitanja, neka izvinjenja zato sto sam nazvan neznalicom, al' ne samo meni nego i @Gazihusrefu jer smo nazvani najvecim trollerima a ustvari Kobaje ispadose trolleri i neznalice....

Boga mi krivo mi je, mogli smo im 5 zabiti.

Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Aha da talijani ne igraju nogometElegant je napisao/la:Sto bi veliki strucnjak @Raja rekao "da je veceras Barbarez bio selektor Njemacke prosli bi u finale".![]()
Losa Njemacka, uzasno.

Kakva dominacija..
FORZA NAPOLI
Calcio je izdominirao fussbal!
Milina mi je za gledati ovu Italiju..

Milina mi je za gledati ovu Italiju..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Jedna za Ballotelia
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Eh ovo stvarno nisam očekivao, jedino što mi je drago, jest to da je Balonja izdominir'o...kakav car! 

Potpuna dominacija Italije veceras jos su svabe mogli popusiti jos 2 gola 

Stvarno neznam kako netko moze reci da je Njemacka 3puta jaca od Italije! Njemacka, Italija , Francuska, Spanija, Engleska su velesile i nikad se nezna , ama bas nikad kako ce koja igrati u medusobnom duelu! tako da tu odlucuju nijanse! ja sam Njemackoj davao sanse 55%-45% prije ove tekme, ali kada sam vidio sastav i Podolskog, Krosa i Boatenga nisam vise bio siguran ni u sta! sutra da se tekma igra opet bi dao iste sanse 55%-45% njemcima, jer mislim da imaju fakat dobru ekipu ali sa Reusom Gotzeom , Mullerom itd itd!!IlPrincipino je napisao/la:jbg...malo se poletilo da je Njemačka 3,4 x jača od 'žabara'...o tome sam govorio...
ali bilo kako bilo Forza Italia

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Reče na jednoj sportskoj emisiji da je Italija tako još jednomm prije 2006, osvojila veliko takmičenje, a imali probleme s namještanjem utakmica, ako me sjećanje dobro služi rekli su 1984., ispravite me ako griješim,i nasmijaše se voditelji, to je bilo na OBN - u, kao da ne bude opet ista priča, da se historija ne ponovi, po gledanom do sada, nisu daleko od togaMaGiCa je napisao/la: 2006 all over again, skandal pa finale
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jogi je kopao i kopao i kopao, ali nije uspio naci pravu taktikuS-Y-L-A-R je napisao/la:Bilo bi previše čak i za ovako lošu Njemačku.Sama postavka Lowa od prve minute blago rečeno nigdje veze ali to ne umanjuje pobjedu(novu :S) Italije.Čestitke!!!calcio je napisao/la:Ma rutinski, jedino mi je krivo sto nije Balo dovrsio svoj hattrick i sto nije Di Natale zabio koji gol.

Danke a sad idemo dalje, demolirati spance

zizu,
1982.g. Paolo Rossi na čelu te generacije.
1982.g. Paolo Rossi na čelu te generacije.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.