Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la Sabinho » 15 avg 2014, 18:46

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sunjic u prvih 11. On je do sad super odigrao u Kubanu. Samo naprjed. :bih:
Odlicnan je bio na SP i evo na pocetku prvenstva. :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 15 avg 2014, 18:56

Vandelanoite je napisao/la:Šunjić nije naš ni 4-ti štoper a kamoli najbolji. Posrećilo mu se protiv Nigerije gdje je sve išlo preko desne strane(Nigerije) i njemu se bilo duplo lakše postavljati nego da je to išlo preko lijeve ili kroz sredinu. Porediti njega i Bičakčića može samo onaj ko nema veze o fudbalu. Bičakčić i Zukanović trebaju biti prvi izbor, a kada Arslanagić riješi papire Zukanović na klupu. Vranješ kao četvrti izbor, a Pandža, Šunjić, Dupovac, Hajrović i ostali nek čekaju šansu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 15 avg 2014, 19:00

calcio je napisao/la:Bicakcic me do sada prikazanom nije bas odusevio. Sad ce me napasti ali mislim da on ne treba biti zacementiran samo zbog toga sto igra u Bundesligi. Imamo nekoliko stopera koji su nekako tu negdje po statusu, sad treba pronaci idealnu kombinaciju, ne gledati klubove gdje igraju nego kako izgledaju na terenu. Mozda isprobati i neke nove, zasto ne. Bunoza, Dupovac, ima potencijalnih kandidata.
Ako bude u prvih 11 u Hoffenheimu on treba da bude prva opcija sto se tice repke. Ipak ce on igrati svake sedmice protiv jakih timova. E sad jedino da je skroz u losoj formi onda ne. Zukanovic, isto tako ako je u prvih 11 u svom timu treba i kod nas da bude, jer ce igrati protiv Napoli, Juve, Roma, Inter itd. Sunjic treca opcija. Uglavnom sve zavisi od forme. Vranjes na zalost nema kluba, ali mi nemamo zamjenu za Mujdzu da valja. Mogu se probati DIlaver, Stanic..
Trebali bi pozvati Bunozu, a sto se tice Dupovca vidjecemo sad protiv Borusije.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 15 avg 2014, 20:01

calcio je napisao/la:Bicakcic me do sada prikazanom nije bas odusevio. Sad ce me napasti ali mislim da on ne treba biti zacementiran samo zbog toga sto igra u Bundesligi. Imamo nekoliko stopera koji su nekako tu negdje po statusu, sad treba pronaci idealnu kombinaciju, ne gledati klubove gdje igraju nego kako izgledaju na terenu. Mozda isprobati i neke nove, zasto ne. Bunoza, Dupovac, ima potencijalnih kandidata.
+1

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 avg 2014, 23:11

mozemo mi iskominirati i da igramo sa 3 stopera u zadnjem redu naprimjer KOLASINAC SUNJIC BICAKCIC ili ZUKANOVIC SUNJIC BICAKCIC ono sto je sigurno da ZUKANOVIC I SUNJIC ne mogu biti zajedno na stoperima jer nemaju bzinu dakle kako god BICAKCIC bi trebao igrati..

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 15 avg 2014, 23:52

Bogami Šunjić je trenutno najbolji štoper, tako da bi bio idealan u tandemu sa Bičakčićem. Idelana linija odbrane bi bila Kolašinac-Šunjić-Bičakčić-Mujdža.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 15 avg 2014, 23:57

Ja fakat ne razumijem po cemu je Bico siguran startni stoper za vecinu vas..lik je za mene kikser i treba biti rezerva u repki.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 avg 2014, 00:00

Ma sve je to tu negdje. Pitanje je i ko ce bit lider u toj odbrani sada. Pola ih ne zna Bosanski kao prvo. :crazy: Ako Sunjic ne zna Njemacki, morat ce rukama komunicirat sa njima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 16 avg 2014, 00:00

NG1 je napisao/la:Ja fakat ne razumijem po cemu je Bico siguran startni stoper za vecinu vas..lik je za mene kikser i treba biti rezerva u repki.
Koje po tebi Sunjic, Vranjes ?
Ili onaj bez vize :?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2014, 00:04

Cartman je napisao/la:Ma sve je to tu negdje. Pitanje je i ko ce bit lider u toj odbrani sada. Pola ih ne zna Bosanski kao prvo. :crazy: Ako Sunjic ne zna Njemacki, morat ce rukama komunicirat sa njima.
Pa valjda oni igraju za BIH a ne Sunjic za Njemacku... Ne bih mogao da shvatim da bi jednom reprezentativcu BIH mogao biti problem sto ne zna jezik neke zemlje u kojoj mozda nikada nije ni bio, ili da reprezentativcu BIH bude minus to sto ne moze sa reprezentativnim kolegama pricati na stranom jeziku. :roll:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 16 avg 2014, 00:10

Sunjic bogam od najgoreg stopera koji nije trebao ni ici na svjetsko postade najbolji

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 16 avg 2014, 00:44

AhmetNY je napisao/la:
NG1 je napisao/la:Ja fakat ne razumijem po cemu je Bico siguran startni stoper za vecinu vas..lik je za mene kikser i treba biti rezerva u repki.
Koje po tebi Sunjic, Vranjes ?
Ili onaj bez vize :?
Zukanovic je po meni nas najbolji stoper, za drugo mjesto nek se bore Sunjic, Vranjes ili cak Seo, ako ga Safet zeli koristiti na toj poziciji.

Bico :arrow: klupa.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 avg 2014, 00:46

Interista je napisao/la:Sunjic bogam od najgoreg stopera koji nije trebao ni ici na svjetsko postade najbolji
Pa na SP je pokazao da i jeste trenutno najbolji.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 16 avg 2014, 00:55

Interista je napisao/la:Sunjic bogam od najgoreg stopera koji nije trebao ni ici na svjetsko postade najbolji
ma pusti on ce cim napravi prvu gresku opet postati najgori..
bicakcic ako izbori prvih 11 u hoffenheimu treba igrati pored mujdze, zukanovica i kolasinca mada i sunjic ima neki kvalitet. ocekujem ravnopravnu borbu gdje ce najbolje sanse imati onaj koji bude standardan u svom klubu.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 16 avg 2014, 00:59

Sunjic ima najbolju formu a nije najbolji odbrambeni igrac. To su dvije razlicite stvari. Forma i kvalitet nije isto.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 avg 2014, 01:02

vest je napisao/la: ma pusti on ce cim napravi prvu gresku opet postati najgori..
bicakcic ako izbori prvih 11 u hoffenheimu treba igrati pored mujdze, zukanovica i kolasinca mada i sunjic ima neki kvalitet. ocekujem ravnopravnu borbu gdje ce najbolje sanse imati onaj koji bude standardan u svom klubu.
Otprilike tako. Pape jeste naivan ali nije totalno naivan. Nema sanse da ce zaigrati sa dvojicom visokih i sporih stopera ( Sunjic i Zukanovic ) istovremeno. Posto tako niko ne igra. Igrati ce Bicakcic koji je nizi i brzi stoper. Mozda bi i Vranjes imao neke sanse ali zbog svog kluba nece biti starter. Znaci igrati ce Bicakcic i jedan od Sunjic-Zukanovic. Mislim da ce Pape ipak izabrati Sunjica iz vise razloga. Na pocetku stoperi nece grijesiti zbog dominacije BiH sredine i napada. Tek u utakmicama protiv Walesa i Belgije ce se vidjeti pravi kvalitet i forma stopera koji budu igrali tada. Naravno bilo bi jako pozeljno da Arslanagic zaigra. A o tome da Kolasinac zaigra na stoperu nisam ni sam siguran sta da mislim.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 avg 2014, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 16 avg 2014, 01:06

Pape je vec dao vise puta naznake da gotivi bicakcica tako da nazalost on ce sigurno biti u startnoj postavi, ako nista barem za sada.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 avg 2014, 01:09

DeeWa je napisao/la:Pape je vec dao vise puta naznake da gotivi bicakcica tako da nazalost on ce sigurno biti u startnoj postavi, ako nista barem za sada.
Meni je Šunjić bolje odigro od Bičakčića u svojim nastupima za repku
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 16 avg 2014, 01:26

@besic
i meni je. Bicakcic uopce nije impresionirao i ja isto mislim da bicakcic treba biti treci izbor tek. Nisam ja uopce rekao da je bicakcic bolji od sunjica samo sam rekao da sunjic nije nas najbolji igrac u odbrani jer mislim da ima samo najbolju formu a ne najbolji kvalitet. Al daj boze da bude novi nemanja vidic ali tesko.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 20 avg 2014, 20:51

Toni Šunjić: Volim Thiaga Silvu i Ramosa, a Cristiana Ronalda obožavam
:facepalm:

[youtube][/youtube]

Kabadahijo sram te bilo....puuuu puuuu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.