Odlicnan je bio na SP i evo na pocetku prvenstva.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sunjic u prvih 11. On je do sad super odigrao u Kubanu. Samo naprjed.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Odlicnan je bio na SP i evo na pocetku prvenstva.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sunjic u prvih 11. On je do sad super odigrao u Kubanu. Samo naprjed.
Vandelanoite je napisao/la:Šunjić nije naš ni 4-ti štoper a kamoli najbolji. Posrećilo mu se protiv Nigerije gdje je sve išlo preko desne strane(Nigerije) i njemu se bilo duplo lakše postavljati nego da je to išlo preko lijeve ili kroz sredinu. Porediti njega i Bičakčića može samo onaj ko nema veze o fudbalu. Bičakčić i Zukanović trebaju biti prvi izbor, a kada Arslanagić riješi papire Zukanović na klupu. Vranješ kao četvrti izbor, a Pandža, Šunjić, Dupovac, Hajrović i ostali nek čekaju šansu.
Ako bude u prvih 11 u Hoffenheimu on treba da bude prva opcija sto se tice repke. Ipak ce on igrati svake sedmice protiv jakih timova. E sad jedino da je skroz u losoj formi onda ne. Zukanovic, isto tako ako je u prvih 11 u svom timu treba i kod nas da bude, jer ce igrati protiv Napoli, Juve, Roma, Inter itd. Sunjic treca opcija. Uglavnom sve zavisi od forme. Vranjes na zalost nema kluba, ali mi nemamo zamjenu za Mujdzu da valja. Mogu se probati DIlaver, Stanic..calcio je napisao/la:Bicakcic me do sada prikazanom nije bas odusevio. Sad ce me napasti ali mislim da on ne treba biti zacementiran samo zbog toga sto igra u Bundesligi. Imamo nekoliko stopera koji su nekako tu negdje po statusu, sad treba pronaci idealnu kombinaciju, ne gledati klubove gdje igraju nego kako izgledaju na terenu. Mozda isprobati i neke nove, zasto ne. Bunoza, Dupovac, ima potencijalnih kandidata.
+1calcio je napisao/la:Bicakcic me do sada prikazanom nije bas odusevio. Sad ce me napasti ali mislim da on ne treba biti zacementiran samo zbog toga sto igra u Bundesligi. Imamo nekoliko stopera koji su nekako tu negdje po statusu, sad treba pronaci idealnu kombinaciju, ne gledati klubove gdje igraju nego kako izgledaju na terenu. Mozda isprobati i neke nove, zasto ne. Bunoza, Dupovac, ima potencijalnih kandidata.
Koje po tebi Sunjic, Vranjes ?NG1 je napisao/la:Ja fakat ne razumijem po cemu je Bico siguran startni stoper za vecinu vas..lik je za mene kikser i treba biti rezerva u repki.
Pa valjda oni igraju za BIH a ne Sunjic za Njemacku... Ne bih mogao da shvatim da bi jednom reprezentativcu BIH mogao biti problem sto ne zna jezik neke zemlje u kojoj mozda nikada nije ni bio, ili da reprezentativcu BIH bude minus to sto ne moze sa reprezentativnim kolegama pricati na stranom jeziku.Cartman je napisao/la:Ma sve je to tu negdje. Pitanje je i ko ce bit lider u toj odbrani sada. Pola ih ne zna Bosanski kao prvo.Ako Sunjic ne zna Njemacki, morat ce rukama komunicirat sa njima.
Zukanovic je po meni nas najbolji stoper, za drugo mjesto nek se bore Sunjic, Vranjes ili cak Seo, ako ga Safet zeli koristiti na toj poziciji.AhmetNY je napisao/la:Koje po tebi Sunjic, Vranjes ?NG1 je napisao/la:Ja fakat ne razumijem po cemu je Bico siguran startni stoper za vecinu vas..lik je za mene kikser i treba biti rezerva u repki.
Ili onaj bez vize
Pa na SP je pokazao da i jeste trenutno najbolji.Interista je napisao/la:Sunjic bogam od najgoreg stopera koji nije trebao ni ici na svjetsko postade najbolji
ma pusti on ce cim napravi prvu gresku opet postati najgori..Interista je napisao/la:Sunjic bogam od najgoreg stopera koji nije trebao ni ici na svjetsko postade najbolji
Otprilike tako. Pape jeste naivan ali nije totalno naivan. Nema sanse da ce zaigrati sa dvojicom visokih i sporih stopera ( Sunjic i Zukanovic ) istovremeno. Posto tako niko ne igra. Igrati ce Bicakcic koji je nizi i brzi stoper. Mozda bi i Vranjes imao neke sanse ali zbog svog kluba nece biti starter. Znaci igrati ce Bicakcic i jedan od Sunjic-Zukanovic. Mislim da ce Pape ipak izabrati Sunjica iz vise razloga. Na pocetku stoperi nece grijesiti zbog dominacije BiH sredine i napada. Tek u utakmicama protiv Walesa i Belgije ce se vidjeti pravi kvalitet i forma stopera koji budu igrali tada. Naravno bilo bi jako pozeljno da Arslanagic zaigra. A o tome da Kolasinac zaigra na stoperu nisam ni sam siguran sta da mislim.vest je napisao/la: ma pusti on ce cim napravi prvu gresku opet postati najgori..
bicakcic ako izbori prvih 11 u hoffenheimu treba igrati pored mujdze, zukanovica i kolasinca mada i sunjic ima neki kvalitet. ocekujem ravnopravnu borbu gdje ce najbolje sanse imati onaj koji bude standardan u svom klubu.
Meni je Šunjić bolje odigro od Bičakčića u svojim nastupima za repkuDeeWa je napisao/la:Pape je vec dao vise puta naznake da gotivi bicakcica tako da nazalost on ce sigurno biti u startnoj postavi, ako nista barem za sada.
Toni Šunjić: Volim Thiaga Silvu i Ramosa, a Cristiana Ronalda obožavam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.