citam 100% neigra cak upitan i za mec poslije juventusa. al uzdam se u huntera mada ce nam najteze bit nadomjestiti izostanak seedorfa. Bude li ronaldinho imao veliku motivaciju u pobjedu nesumnjam._forzamilan_ je napisao/la:nije još ništa službeno u vezi pata, ima još nade.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milahttp://sportsport.ba/forum/viewforum.php?f=7n
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milahttp://sportsport.ba/forum/viewforum.php?f=7n
daj izvor. ja čitam na oficijelnoj stranici nema nista i na jednom stranom provjerenom forumu gdje ovakve vijesti odmah izađu.A_d_0 je napisao/la:citam 100% neigra cak upitan i za mec poslije juventusa. al uzdam se u huntera mada ce nam najteze bit nadomjestiti izostanak seedorfa. Bude li ronaldinho imao veliku motivaciju u pobjedu nesumnjam._forzamilan_ je napisao/la:nije još ništa službeno u vezi pata, ima još nade.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Re: AC Milan
ja imam 2 neka foruma jedan je hrvatski jedan srpski i pise da pato nece igrat. ja bih volio da igra jer nam je on najbolji igrac uz ronaldinha al sta je tu je.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
navodno sastav isti kao i protiv genoe, eventualno se spominje flamini umjesto gatuza i jankulovski možda, ali ne vjerujem u to
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ma ja mislim da ce Hunter dobiti priliku..nezz umjesto koga..ali definitivno treba..on i Borriello,iza Ronaldinho...ili da igraju Ronaldinho i Huntelar po stranama a u sredini Borriello,a ako se kojim slucajem Pato oporavi(a vrlo tesko)Huntelaar 100% nece dobiti sansu...Malo mi je glupo da Beckham igra na poziciji Pata ko protiv Genoe..
Sto se tice Jankulovskog,momak je prije 2-3 godine igrao odlicno,a sada nije dugo igrao i mozda treba cekati sa njegovim povratkom u prvi tim..po bokovima Abate i Antonini,druge nema...
Ambrosinija staviti da izbori koji penal,Pirla koji po meni sve losije iz utakmice u utakmicu igra,Beck's-a u vezu i to je otprilike to...
il diavolo
Sto se tice Jankulovskog,momak je prije 2-3 godine igrao odlicno,a sada nije dugo igrao i mozda treba cekati sa njegovim povratkom u prvi tim..po bokovima Abate i Antonini,druge nema...
Ambrosinija staviti da izbori koji penal,Pirla koji po meni sve losije iz utakmice u utakmicu igra,Beck's-a u vezu i to je otprilike to...
..Siamo l'armata Rossonera..
ma kakav huntelar i krilo brzi zalazak sunca od njega. ja bi ga ipak ostavio na klupi a stavio bih boriella u vrh napada becksa desno ronnya lijevo i onda vezni red flamini,pirlo i ambrosini,stoperi se znaju a bekove bi antonini i abate. po meni najbolji moguci stastav.
slazem se...znam da 100% nece Leonardo ovako,ali Pirlo mi je los u zadnje vrijeme..pokusati s Becksom,Flaminijem i Ambrom u vezi,u odbrani se slazemo 100%..i tako ce biti,na golu Dida,a napad Borriello-Ronaldinho-Huntelaar(po meni bi mozda bilo dobro,al nezz se...)da je moguce Dominika Adiyiaha ubaciti,ja vam garantujem da bi nesto momak pokazao...po snazi tjela jaci je od svih odbrambenih u Juvetu..A_d_0 je napisao/la:ma kakav huntelar i krilo brzi zalazak sunca od njega. ja bi ga ipak ostavio na klupi a stavio bih boriella u vrh napada becksa desno ronnya lijevo i onda vezni red flamini,pirlo i ambrosini,stoperi se znaju a bekove bi antonini i abate. po meni najbolji moguci stastav.
- tony-mortale
- Kontakt:
Adiyah je u africi, a Pirlo će igrati jer protiv genove je odigrao više nego korektno, a da igraju i huntelar i borrielo šanse su u promilima, becks desno, dinjo lijevo i to je to, jedina nepoznanica je dmf-flamini ili rinoleonardo je napisao/la:slazem se...znam da 100% nece Leonardo ovako,ali Pirlo mi je los u zadnje vrijeme..pokusati s Becksom,Flaminijem i Ambrom u vezi,u odbrani se slazemo 100%..i tako ce biti,na golu Dida,a napad Borriello-Ronaldinho-Huntelaar(po meni bi mozda bilo dobro,al nezz se...)da je moguce Dominika Adiyiaha ubaciti,ja vam garantujem da bi nesto momak pokazao...po snazi tjela jaci je od svih odbrambenih u Juvetu..A_d_0 je napisao/la:ma kakav huntelar i krilo brzi zalazak sunca od njega. ja bi ga ipak ostavio na klupi a stavio bih boriella u vrh napada becksa desno ronnya lijevo i onda vezni red flamini,pirlo i ambrosini,stoperi se znaju a bekove bi antonini i abate. po meni najbolji moguci stastav.
tony-mortale je napisao/la:Adiyah je u africi, a Pirlo će igrati jer protiv genove je odigrao više nego korektno, a da igraju i huntelar i borrielo šanse su u promilima, becks desno, dinjo lijevo i to je to, jedina nepoznanica je dmf-flamini ili rinoleonardo je napisao/la:slazem se...znam da 100% nece Leonardo ovako,ali Pirlo mi je los u zadnje vrijeme..pokusati s Becksom,Flaminijem i Ambrom u vezi,u odbrani se slazemo 100%..i tako ce biti,na golu Dida,a napad Borriello-Ronaldinho-Huntelaar(po meni bi mozda bilo dobro,al nezz se...)da je moguce Dominika Adiyiaha ubaciti,ja vam garantujem da bi nesto momak pokazao...po snazi tjela jaci je od svih odbrambenih u Juvetu..A_d_0 je napisao/la:ma kakav huntelar i krilo brzi zalazak sunca od njega. ja bi ga ipak ostavio na klupi a stavio bih boriella u vrh napada becksa desno ronnya lijevo i onda vezni red flamini,pirlo i ambrosini,stoperi se znaju a bekove bi antonini i abate. po meni najbolji moguci stastav.
e brate hvala na informaciji..nisam znao jeli Adiyiah otisao na CAN ili ne..znam da su sanse vrlo male,al licno bih volio vidjeti i to..a Milan mora dati sansu Huntelaru jer je u protivnom najavio odlazak..zbog tog je i dobio da izvede penal protiv Genoe
iskreno da vam kazem meni je sasvim svejedno ko ce igrati u vrhu napada. bio to huntelar il borielo meni je svejedno. samo znam da ova 2 ne mogu igrati na krilu ni pod razno.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
A_d_0 je napisao/la:iskreno da vam kazem meni je sasvim svejedno ko ce igrati u vrhu napada. bio to huntelar il borielo meni je svejedno. samo znam da ova 2 ne mogu igrati na krilu ni pod razno.
bolji huntelaar 5 puta....logično je da on bude
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ima vidim snimka na htv 2 u 22,35h večeras Juve-Milan .
Tko voli nek uživa fanovi.
Tko voli nek uživa fanovi.
evo posto sam uvijek bio skroman vcs ocekujem pobjedu
.
Moguci sastav:
Dida-Abate-Nesta-T.Silva-Antonini
Gattuso - Ambrossini
Pirlo
Beckham Carobnjak
Boriello
idemo momci po trijumf
Moguci sastav:
Dida-Abate-Nesta-T.Silva-Antonini
Gattuso - Ambrossini
Pirlo
Beckham Carobnjak
Boriello
idemo momci po trijumf
0-1 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nesta,odkud on da zabje gol 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa covjek je kulturno zavukao, sacekao ispred gola i 0:1JameS 23 je napisao/la:Nesta,odkud on da zabje gol
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma mi smo ekipa za njih samo znaju udarat i nista vise. borielo solidan mada treba hunter uletit svjeziji je ronny pokriven becks dobar pirlo najbolji.odbrana dobro stoji. sve u svemi za klasu smo bolji.
ljudi gdje je extra slika nerevozan sam nisam vidio gol
- tony-mortale
- Kontakt:
registruj se na bet365 ne treba ti para na racunu da gledas, slika extra, dosta bolji milan u prvom, tj. juve loš totalno, uglavno zasluženo vodstvo,
andiamo ragazzi, vincere per noi
andiamo ragazzi, vincere per noi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.