AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milahttp://sportsport.ba/forum/viewforum.php?f=7n

Post Postao/la A_d_0 » 08 jan 2010, 19:33

_forzamilan_ je napisao/la:nije još ništa službeno u vezi pata, ima još nade.
citam 100% neigra cak upitan i za mec poslije juventusa. al uzdam se u huntera mada ce nam najteze bit nadomjestiti izostanak seedorfa. Bude li ronaldinho imao veliku motivaciju u pobjedu nesumnjam.

_forzamilan_
Kontakt:

Re: AC Milahttp://sportsport.ba/forum/viewforum.php?f=7n

Post Postao/la _forzamilan_ » 08 jan 2010, 19:42

A_d_0 je napisao/la:
_forzamilan_ je napisao/la:nije još ništa službeno u vezi pata, ima još nade.
citam 100% neigra cak upitan i za mec poslije juventusa. al uzdam se u huntera mada ce nam najteze bit nadomjestiti izostanak seedorfa. Bude li ronaldinho imao veliku motivaciju u pobjedu nesumnjam.
daj izvor. ja čitam na oficijelnoj stranici nema nista i na jednom stranom provjerenom forumu gdje ovakve vijesti odmah izađu.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 08 jan 2010, 19:54

ja imam 2 neka foruma jedan je hrvatski jedan srpski i pise da pato nece igrat. ja bih volio da igra jer nam je on najbolji igrac uz ronaldinha al sta je tu je.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 jan 2010, 00:13

navodno sastav isti kao i protiv genoe, eventualno se spominje flamini umjesto gatuza i jankulovski možda, ali ne vjerujem u to
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 09 jan 2010, 12:52

Ma ja mislim da ce Hunter dobiti priliku..nezz umjesto koga..ali definitivno treba..on i Borriello,iza Ronaldinho...ili da igraju Ronaldinho i Huntelar po stranama a u sredini Borriello,a ako se kojim slucajem Pato oporavi(a vrlo tesko)Huntelaar 100% nece dobiti sansu...Malo mi je glupo da Beckham igra na poziciji Pata ko protiv Genoe..
Sto se tice Jankulovskog,momak je prije 2-3 godine igrao odlicno,a sada nije dugo igrao i mozda treba cekati sa njegovim povratkom u prvi tim..po bokovima Abate i Antonini,druge nema...
Ambrosinija staviti da izbori koji penal,Pirla koji po meni sve losije iz utakmice u utakmicu igra,Beck's-a u vezu i to je otprilike to...

:twisted: il diavolo
..Siamo l'armata Rossonera..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 jan 2010, 14:08

ma kakav huntelar i krilo brzi zalazak sunca od njega. ja bi ga ipak ostavio na klupi a stavio bih boriella u vrh napada becksa desno ronnya lijevo i onda vezni red flamini,pirlo i ambrosini,stoperi se znaju a bekove bi antonini i abate. po meni najbolji moguci stastav.

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 09 jan 2010, 14:18

A_d_0 je napisao/la:ma kakav huntelar i krilo brzi zalazak sunca od njega. ja bi ga ipak ostavio na klupi a stavio bih boriella u vrh napada becksa desno ronnya lijevo i onda vezni red flamini,pirlo i ambrosini,stoperi se znaju a bekove bi antonini i abate. po meni najbolji moguci stastav.
slazem se...znam da 100% nece Leonardo ovako,ali Pirlo mi je los u zadnje vrijeme..pokusati s Becksom,Flaminijem i Ambrom u vezi,u odbrani se slazemo 100%..i tako ce biti,na golu Dida,a napad Borriello-Ronaldinho-Huntelaar(po meni bi mozda bilo dobro,al nezz se...)da je moguce Dominika Adiyiaha ubaciti,ja vam garantujem da bi nesto momak pokazao...po snazi tjela jaci je od svih odbrambenih u Juvetu..

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 jan 2010, 14:30

leonardo je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:ma kakav huntelar i krilo brzi zalazak sunca od njega. ja bi ga ipak ostavio na klupi a stavio bih boriella u vrh napada becksa desno ronnya lijevo i onda vezni red flamini,pirlo i ambrosini,stoperi se znaju a bekove bi antonini i abate. po meni najbolji moguci stastav.
slazem se...znam da 100% nece Leonardo ovako,ali Pirlo mi je los u zadnje vrijeme..pokusati s Becksom,Flaminijem i Ambrom u vezi,u odbrani se slazemo 100%..i tako ce biti,na golu Dida,a napad Borriello-Ronaldinho-Huntelaar(po meni bi mozda bilo dobro,al nezz se...)da je moguce Dominika Adiyiaha ubaciti,ja vam garantujem da bi nesto momak pokazao...po snazi tjela jaci je od svih odbrambenih u Juvetu..
Adiyah je u africi, a Pirlo će igrati jer protiv genove je odigrao više nego korektno, a da igraju i huntelar i borrielo šanse su u promilima, becks desno, dinjo lijevo i to je to, jedina nepoznanica je dmf-flamini ili rino

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 09 jan 2010, 16:18

tony-mortale je napisao/la:
leonardo je napisao/la:
Adiyah je u africi, a Pirlo će igrati jer protiv genove je odigrao više nego korektno, a da igraju i huntelar i borrielo šanse su u promilima, becks desno, dinjo lijevo i to je to, jedina nepoznanica je dmf-flamini ili rino

e brate hvala na informaciji..nisam znao jeli Adiyiah otisao na CAN ili ne..znam da su sanse vrlo male,al licno bih volio vidjeti i to..a Milan mora dati sansu Huntelaru jer je u protivnom najavio odlazak..zbog tog je i dobio da izvede penal protiv Genoe

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 jan 2010, 22:02

iskreno da vam kazem meni je sasvim svejedno ko ce igrati u vrhu napada. bio to huntelar il borielo meni je svejedno. samo znam da ova 2 ne mogu igrati na krilu ni pod razno.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 jan 2010, 16:38

A_d_0 je napisao/la:iskreno da vam kazem meni je sasvim svejedno ko ce igrati u vrhu napada. bio to huntelar il borielo meni je svejedno. samo znam da ova 2 ne mogu igrati na krilu ni pod razno.

bolji huntelaar 5 puta....logično je da on bude
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 10 jan 2010, 16:46

Ima vidim snimka na htv 2 u 22,35h večeras Juve-Milan .
Tko voli nek uživa fanovi.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 jan 2010, 19:34

evo posto sam uvijek bio skroman vcs ocekujem pobjedu :D .

Moguci sastav:
Dida-Abate-Nesta-T.Silva-Antonini

Gattuso - Ambrossini

Pirlo

Beckham Carobnjak

Boriello

idemo momci po trijumf :!:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 jan 2010, 21:17

0-1 :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 10 jan 2010, 21:18

Nesta,odkud on da zabje gol :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 jan 2010, 21:19

JameS 23 je napisao/la:Nesta,odkud on da zabje gol :D
Pa covjek je kulturno zavukao, sacekao ispred gola i 0:1
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 10 jan 2010, 21:25

JOJ LJUDI MOJI SRETAN SAM

LEGENDA IM ZABI GOOOOOLL

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 jan 2010, 21:36

ma mi smo ekipa za njih samo znaju udarat i nista vise. borielo solidan mada treba hunter uletit svjeziji je ronny pokriven becks dobar pirlo najbolji.odbrana dobro stoji. sve u svemi za klasu smo bolji.

j.rajkic
Kontakt:

Post Postao/la j.rajkic » 10 jan 2010, 21:40

ljudi gdje je extra slika nerevozan sam nisam vidio gol

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 jan 2010, 21:42

registruj se na bet365 ne treba ti para na racunu da gledas, slika extra, dosta bolji milan u prvom, tj. juve loš totalno, uglavno zasluženo vodstvo,
andiamo ragazzi, vincere per noi

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.