sandiegochargers je napisao/la:sta je ba salty evo opet cete imati zadnji napad sve je u vasim rukama
ma ima tu jos ima i dallas garant jos jedan napad
Moderator/ica: rio_Ferdy88
sandiegochargers je napisao/la:sta je ba salty evo opet cete imati zadnji napad sve je u vasim rukama
zayebana odbrana cestitke bearsimaSaltCityAttack je napisao/la:ma ebeno ovo brate jos haman jer kod nas pass def. haman niosta ne moze uciniti kosto vidim
Edit:
Gotovooo Moore ima utkamicu zivota izgleda dvije je uzeo evo i trecu isbi loptu Urlacher je pokupi
Hej bolan, evo treći puta ti ovdje govorim da još čekamo tvoje objašnjenje za vaš prošlonedjeljni poraz od Kansasasandiegochargers je napisao/la:Flacco TD-to-INT ratio: 1 TD - 4 INT.![]()
Gdje ste, SuperBowl kandidati?
pa ne znam brate sta da ti kazem. yebiga ono najlakse je reci los dan ali ne mislim da je bilo tako. ofanzivna linija je lose igrala,mislim rivers je zato imao 2 fumblea na pozicijama odakle smo mogli uknjiziti neke poene. ryan matthews je također imao fumble na mjestu na kojem se to ne smije desavati. odbrana je dobro odigrala,zaustavila kansas na manje od 200 yardi ukupno ali problem je sto ne mogu da naprave fumble ili interception. i kao slag na tortu dolazi punt return touchdown. ne boj se takticaru,ocekujem veceras razbijanje jacksonvillea. inace chargersi lose pocinju sezonu. vidjet ces. pozdravTaktičar je napisao/la:Hej bolan, evo treći puta ti ovdje govorim da još čekamo tvoje objašnjenje za vaš prošlonedjeljni poraz od Kansasasandiegochargers je napisao/la:Flacco TD-to-INT ratio: 1 TD - 4 INT.![]()
Gdje ste, SuperBowl kandidati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.