Zaboravio sam gore def petorku ali to je taSoooE7 je napisao/la: Def. petorka - CP3 - Allen - Kawhi - Green - Whiteside

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Zaboravio sam gore def petorku ali to je taSoooE7 je napisao/la: Def. petorka - CP3 - Allen - Kawhi - Green - Whiteside
Bit ce cim se kompa dokopam.Clutch je napisao/la:Preimenovat temu.
pa nisam siguran mozda Luke ima i bolji omjerBernardBarnjak je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto Kerr najbolji trener nakon toliko propustenih tekmi ove sezone?
dema je napisao/la:pa nisam siguran mozda Luke ima i bolji omjerBernardBarnjak je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto Kerr najbolji trener nakon toliko propustenih tekmi ove sezone?
Luke sigurno ima bolji omjer, i GSW generalno igrom slučaja igra lošije povratkom Kerra (što nije njegova krivica), ali tehnički gledano Walton nikada nije bio trener Warriorsa, i sve njegove pobjede idu Kerru u statistiku.dema je napisao/la:pa nisam siguran mozda Luke ima i bolji omjerBernardBarnjak je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto Kerr najbolji trener nakon toliko propustenih tekmi ove sezone?
po meni je glupost i sto su All star vodili treneri s par utakmica a ovi sto su postigli te omjere nisuBernardBarnjak je napisao/la:dema je napisao/la:pa nisam siguran mozda Luke ima i bolji omjerBernardBarnjak je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto Kerr najbolji trener nakon toliko propustenih tekmi ove sezone?
bas zato i pitam jer vidim da ima forumasa koju su ga po svojim zeljama stavili na 1 mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.