A moje misljenje je i onako sta ce Stanko postati kralj cim Tommen i sestra mu zavrse karijeru a mislim da ce skoro, pre nego Sersi rikne...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije ga Ramiz ni napisao po meni, ako misliš na ono pismo pisano krvlju, i zapečačeno pink pečatom, Mance bi mogao biti iza togaGunner4 je napisao/la:A sta je sa onim pismom sto ga je Ramsey poslao Jonu? Da nisu Boltoni vec rijesili Stannisa?
A moje misljenje je i onako sta ce Stanko postati kralj cim Tommen i sestra mu zavrse karijeru a mislim da ce skoro, pre nego Sersi rikne...
Ne diraj knjigu. To je najbolja ikad napisana stvar._dreamer_ je napisao/la:Pisham se u knjigu i seriju zbog kraja ove sezone.
Isto kao sto je i Justin Timberlake najbolji pjevac. Interesantna jeste, nema dileme, no svijet je vidio vecih pisaca i knjizevnih djela. No dobro, ukusi su razliciti. A moja reakcija je naravno izraz revolta, jer nema vishe nikoga koga bih pratio... ocaj, syeb u stilu homelandaKawhi je napisao/la:Ne diraj knjigu. To je najbolja ikad napisana stvar._dreamer_ je napisao/la:Pisham se u knjigu i seriju zbog kraja ove sezone.
Ma JT trenutno i jeste najbolji. Realno, nema konkurencije u svom žanru._dreamer_ je napisao/la: Isto kao sto je i Justin Timberlake najbolji pjevac. Interesantna jeste, nema dileme, no svijet je vidio vecih pisaca i knjizevnih djela. No dobro, ukusi su razliciti. A moja reakcija je naravno izraz revolta, jer nema vishe nikoga koga bih pratio... ocaj, syeb u stilu homelanda
zbog ovoga.. jbg izdao je osnovne principe StražeKawhi je napisao/la:Meni nikad nije bilo jasno zašto su oni iz straže odlučili ubiti Jona. Jeste i mene nervirao zadnje 3 knjige, ali ono njihovo nikad neću shvatiti.
I have decided to do it. Will you know it? I don’t know. It is fairly obvious because it is something that involves a couple of characters, one of which is dead on the show, and not dead in the books. So the show can’t do it, unfortunately, because they have killed someone I have not killed.”
Već sam pisao o tome. Nije teško pogoditi o kome je riječrio_Ferdy88 je napisao/la:George RR Martin has revealed he will go ahead with a twist in the next Game of Thrones book The Winds of Winter that will not be able to happen in the TV adaption, because the character has been killed off on the show.
I have decided to do it. Will you know it? I don’t know. It is fairly obvious because it is something that involves a couple of characters, one of which is dead on the show, and not dead in the books. So the show can’t do it, unfortunately, because they have killed someone I have not killed.”
To je to, svaka čast liku što je napravio. Iako ima još detalja, likova i scena ali ovo su najbitnijeKawhi je napisao/la:http://www.thegrumpyfish.com/game-of-th ... s-vs-show/
Knjiga protiv serije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.