Vidim da si me pozelio najvise od svih, kada me vec spominjes na svakoj mogucoj temi, beli sam ti neki idolharishp je napisao/la:Evo @Don Kurleone je prihajao i njegovo prskanje paradajza iz zavrsne scene Kuma je krenulo.
18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Pa sto ne uzimas u obzir i te dvije utakmicem i one su se odigrale, i uzmi jos utakmicu u francuskom kupu koju je igrao 75 min. Znaci 320 minuta u 13 utakmica = 25 minuta po susretu. Uzmemo li u obzir da u prvih 6 kola uopste nije ulazio znaci da je u posljednjih 7 utakmica (prvi puta je zaigrao u 7 kolu) igrao u prosjeku 45 minuta.zizu1991 je napisao/la:U 12 kola francuskog šampionata je ulazio 7 puta te skupio 242 minute. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je 2 od tih 7 puta igrao utakmice od početka do kraja dobijemo brojku od 180 minuta u dvije utakmice. Ostane nam 62 minute na preostalih 5 utakmica na kojima je nastupio.Mozambik je napisao/la:Prcic ne ispunjava te kriterije, igra momak u Ligue 1, igrao dosad stalno po 30, 35 minuta, od prosle hefte poceo igrati i u prvoj postavi
Matematičkim proračunima dobivamo prosjek od cca.12 minuta po utakmici ne uzimajući u obzir te 2 utakmice koje je igrao čitave.
I o kakvih 30, 35 minuta pričaš ?
eto kakvih 30,35 minuta
Da ne zaboravim, njegovih 320 minuta ove sezone je tri puta vise nego sto je Stevanovic odigrao ukupno u prethodnu godinu i pol i za Elche i za Sevilju.
Ne razumiješ o čemu pišem. Kazao si ovo :
Stevanović Prciću nije konkurencija, nego centralni veznjaci.
Pisao si o kontinuitetu, ne o statističkom prosjeku. Ja sam samo statistiku uzeo u obzir iz razloga što te minute koje dijeliš ne mogu se uzeti u obzir gledajući kontinuitet. Dakle, nije igrao po 30, 35 minuta svaku utakmicu.Mozambik je napisao/la: igrao dosad stalno po 30, 35 minuta, od prosle hefte poceo igrati i u prvoj postavi
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma ti si idol,jasta si,beliDonCorleone je napisao/la:Vidim da si me pozelio najvise od svih, kada me vec spominjes na svakoj mogucoj temi, beli sam ti neki idolharishp je napisao/la:Evo @Don Kurleone je prihajao i njegovo prskanje paradajza iz zavrsne scene Kuma je krenulo.. Neka, neka, uvijek se treba orijentisati na najboljim
.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Posljednjih 7 utakmica: 90,12.25.20.8.90.75 minuta, u prosjeku gotovo 46 minuta. Mozel ovako ?zizu1991 je napisao/la:Ne razumiješ o čemu pišem. Kazao si ovo :
Pisao si o kontinuitetu, ne o statističkom prosjeku. Ja sam samo statistiku uzeo u obzir iz razloga što te minute koje dijeliš ne mogu se uzeti u obzir gledajući kontinuitet. Dakle, nije igrao po 30, 35 minuta svaku utakmicu.Mozambik je napisao/la: igrao dosad stalno po 30, 35 minuta, od prosle hefte poceo igrati i u prvoj postavi
A što ne bi moglo ? 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
wienultras
- Kontakt:
rasprava nidje veze,stevanovic trenutno nije kandidat za repku,trenutno ga nema na mapi,ja bi radije pruzio priliku nekom drugom
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Prcić neće dobiti poziv od Papeta, ne znam ko se tome može nadati. Jer koliko znam Pape u praksi ne zove igrače (osim ako ne mora) koji mogu nastupati za mladu reprezentaciju. Izuzetak je bio Bešić i Stevanović i to kada nisu imali obaveze prema U21. To samo po sebi nije loše kada bi znali da će Prcić igrati kod Jagodića ali pošto neće zbog Vladinog vlastitog hira onda je to blago rečeno smiješno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
,a šta je sa Eldinom Hadžić iz Herculesa 22g LW AMF svaku po 90min je li Španska 2liga toliko loša da nam ne trebaju igrači odatle..je li nekome uopšte poznato kako je on otišao u Španiju da igra za B Valenciju ??
ja ga poznajem samo iz Football manager video igrezgembo89 je napisao/la:,a šta je sa Eldinom Hadžić iz Herculesa 22g LW AMF svaku po 90min je li Španska 2liga toliko loša da nam ne trebaju igrači odatle..je li nekome uopšte poznato kako je on otišao u Španiju da igra za B Valenciju ??
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Momak zabija i zabija, a zadnji vezni..VanBasten je napisao/la:Svejedno, taman da igra i u PLBiH. Ima neke osobine koje mi se sviđaju, volio bi vidjeti može li to i na većem nivou demonstrirati.dinozu je napisao/la:Scuk igra u mrtvoj českoj
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Bayern@heart
- Kontakt:
Zašto nema Kolašinca na spisku
Mislio sam da će dobiti poziv slično kao Bičakčić u prvoj utakmici protiv SAD-a kad nije imao sve papire.
Mislio sam da će dobiti poziv slično kao Bičakčić u prvoj utakmici protiv SAD-a kad nije imao sve papire.
nešto mi tanak ovaj spisak za Argentinu
nema Pandže, je l' povrijeđen? valjda se Lule oporavi, a trebao bi vjerujem 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
aaa,,samo tri stopera??? malo igrača na spisku 
Ja bi pokusao sa ovom postavom protiv Argentine
---------------------Džeko---------------------
Lulić---------------Pjanić-------------Hajrović
---------Medunjanin---------------------------
----------------------------Zahirović-----------
Salihović----Spahić----Bičakčić----Vršajević
--------------------Begović---------------------
A onda na poluvremenu izvršiti izmjene, umjesto Džeke ubaciti Ibiševića te umjesto Pjanića ubaciti Misimovića.
Pa da konačno vidimo koliko može ova naša repka.
---------------------Džeko---------------------
Lulić---------------Pjanić-------------Hajrović
---------Medunjanin---------------------------
----------------------------Zahirović-----------
Salihović----Spahić----Bičakčić----Vršajević
--------------------Begović---------------------
A onda na poluvremenu izvršiti izmjene, umjesto Džeke ubaciti Ibiševića te umjesto Pjanića ubaciti Misimovića.
Pa da konačno vidimo koliko može ova naša repka.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ubice nas ljudi.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Opet isto, nista se nije naucilo od Meksika i Irske.
18 igraca a od toga dva povrijedjena a slijedi par utakmica u klubovima?
Druge repke em salju vise poziva em salju PREDPOZIVE...
18 igraca a od toga dva povrijedjena a slijedi par utakmica u klubovima?
Druge repke em salju vise poziva em salju PREDPOZIVE...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Otkad je to Višća napadač?
Očekivan spisak. Ovo nije ni vrijeme ni mjesto da se nešto eksperimentiše, već čisto da vidimo gdje smo kada su znatno jače reprezentacije u pitanju.
Poslije izvlačenja grupa za SP očekujem prave prijateljske utakmice; tad će biti i novih imena, a valjda će se dotad iskristalizirati situacija sa Kolašincem.
Očekivan spisak. Ovo nije ni vrijeme ni mjesto da se nešto eksperimentiše, već čisto da vidimo gdje smo kada su znatno jače reprezentacije u pitanju.
Poslije izvlačenja grupa za SP očekujem prave prijateljske utakmice; tad će biti i novih imena, a valjda će se dotad iskristalizirati situacija sa Kolašincem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Ubice nas tako i tako. U ovoj utakmici se mozemo nadati samo sto manjem porazu. Ovo je samo test pred SP i ne treba nesto previse ocekivati. Steta za Kolasinca, ali sta je tu je. Da je bio imalo azurniji mog'o je dosad vec odigrati nekoliko utakmica, ali je on (po meni) zagarantovan za SP.Bosniacum Lilium je napisao/la:ubice nas ljudi.
A i FIFA se kani oko tih dozvola u pm. Izjasnite se brate dragi. Moze, nemoze i kraj. Ha ya.
Avdija univerzalac, sada je i veznjak 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.