Nosi **** napolje
1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
Geymar
Nosi **** napolje
Nosi **** napolje
Ako je Suarez dobio 4 mjeseca,ovo crno **** za ovaj start 2 godine. A cigan od sudije ni karton.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sta kazete, brazilci igraju grubo nad Djejmsom?
Ubi im Neymara ovaj krkan.
Ubi im Neymara ovaj krkan.
Odjednom dvije lopte na terenu
Ajmo Kolumbijaaaaaaaaaaa
Ajmo Kolumbijaaaaaaaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
E moj sudija. Od utakmice napravio klaonicu 
Ne mozes biti normalam covjek i radovat se necijoj povredi, bez obzira nato za koga on igra, ili kako igra.
I dalje se nadam da ce Kolumbijci zavuci neki gol. Ostaje zal za onom kontrom iz prvog poluvremena
I dalje se nadam da ce Kolumbijci zavuci neki gol. Ostaje zal za onom kontrom iz prvog poluvremena
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- mordfustang
- Kontakt:
Izgleda ona kampanja protiv rasizma nije bez razloga pokrenutasekretar je napisao/la:Ako je Suarez dobio 4 mjeseca,ovo crno **** za ovaj start 2 godine. A cigan od sudije ni karton.
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
51 faul sviran do sada, a mogao je komotno jos toliko svirati.Dado je napisao/la:E moj sudija. Od utakmice napravio klaonicu
Nisam rasist,ali ovo smece imam pravo nazvati kako hocu. Onakav udarac koljenom u ledja zasluzuje vrijedjanje i samo vrijedjanje. I kilu banana za njega na kraju utakmice.mordfustang je napisao/la:Izgleda ona kampanja protiv rasizma nije bez razloga pokrenutasekretar je napisao/la:Ako je Suarez dobio 4 mjeseca,ovo crno **** za ovaj start 2 godine. A cigan od sudije ni karton.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nemaju ovi sreće dovoljno da prođu jbg.
prođoše smrdljivci 
je.bat ce vas njemac, brazilski ganci
Gotovo. Cigani u polufinalu. Nadam se da necu morati gledati Neymara u njemu 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
E moj Susicu, Scolari napravi od Brazilaca trkace a ti ne mozes ni nase rezerviste natjerati da trce...
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Brazil zasluzeno,jbg
u polufinalu švabe idu dalje sa 1:0
u polufinalu švabe idu dalje sa 1:0
Kako plače Hames

ajmo njemci dajte im pet komada u polufinalu !!!!!!!!!!!
Bilo bi ih upola manje da je podjelio 3-4 zuta na pocetku kad je trebao. Ovako poslao Neymara u bolnicucalcio je napisao/la:51 faul sviran do sada, a mogao je komotno jos toliko svirati.Dado je napisao/la:E moj sudija. Od utakmice napravio klaonicu
Hames 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- mordfustang
- Kontakt:
Dirljivo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.