FK Sarajevo (opšte diskusije)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Pusti ih Benko..prvi se javljaju pa se onda vade na neke djecije fore kad ih ponizis na to njihovo javljanje a na nase da je sve gotovo nisam ni obazirao jer nam svakako 3 veoma kvalitetna veza igraca sjede na klupi tako da mi nije nista posebno jer nije dosao iako bi bio dobar marketing 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Borac, odlicno.
3 jake tekme za redom sa njima. Vjerujem da ce 3 razlicite postave igrati protiv njih, a mozda cak i 3 razlicita golmana
Borac je solidan al vjerujem da cemo proci u polufinale
3 jake tekme za redom sa njima. Vjerujem da ce 3 razlicite postave igrati protiv njih, a mozda cak i 3 razlicita golmana

Borac je solidan al vjerujem da cemo proci u polufinale
Numquam Desistemus!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
drug, blamiraš seJoseMourinho je napisao/la:Znaci opet insajderi iz red pointa zakazaligdje su onaj jedan-dvojca što su vidjeli potpis ugovora i da je sve gotovo??
Koji vam je ovo po redu igrač da je pobjego sa treninga?![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:drug, blamiraš seJoseMourinho je napisao/la:Znaci opet insajderi iz red pointa zakazaligdje su onaj jedan-dvojca što su vidjeli potpis ugovora i da je sve gotovo??
Koji vam je ovo po redu igrač da je pobjego sa treninga?![]()
Gledam u kup-u su još ekipe poput Zvijezde,Mladosti.E možes misliti kakve su ostale ekipe koje su ispale,kad su ove dvije dogurale do četvrtfinala kup-a BiH.

- JoseMourinho
- Kontakt:
Pitarska logika
neobjašnjiv fenomen 
Budite pozdravljeni

Budite pozdravljeni

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nego s kim igrate strumfovski fenomenu

-
- Kontakt:
Ma vrlo jednostavno, vidio Miske konkurenciju u sredini terena, znao da će morati krv propišati da se iole vrati u formu i konkuriše za prvi tim, buahahahha, U INAT DUŠMANIMA!!!
Hajde da je Miske rekao, ne hvala nama i otisao u drugi klub. Nego covjek odbio i reprezentaciju i karijeru.
Eto braco moja, dobili ste dokaz. Sta drugo ocekivati od strumfeta
Kad ono maleno dodje ovde da pametuje nesta, i misli da ima neku foru. Ja se kunem u to da je se molio bogu da Miske ne potpise. Oni braco nemaju ama bas nista od argumenata duuuuuuuuuuuugooooo vremena za nas, znaju to oni dobro. Pogledaj sta je ono naslo da pise. Jedva sirotinja docekala. Mi smo bar pokusali dovesti, a vi? Pa od vas igraci bijeze da potpisu za manje klubove ili nece da produze ugovore.
Da ovde Aco nije admin, davno bih ti dobio ban. Jer kako sam upratio, ti na svakoj hebenoj temi pises nesto protiv nas. Samo dokaz da te sexy i lagano hebemo u vugla, iz dana u dan :*
Eto braco moja, dobili ste dokaz. Sta drugo ocekivati od strumfeta

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Vidis nama je vrlo lahko objasniti tebe i takve ko ti. Jer se samo sjetimo aldina i sve nam je jasno. Aldin je manijak zar neJoseMourinho je napisao/la:Pitarska logikaneobjašnjiv fenomen
Budite pozdravljeni
Upučeniji su znali da nema ništa od Misketa još od petka kad je otišao, sjedili su i nisu ga uspjeli nagovoriti, a ni ja nebi sa toliko para i još po onoj kaljugi da ne znam šta mi nude, nije otišao nigdje već se oprostio, što takođe govori o našoj ligi, a baklave su bile zajebancija ne bili se prestalo pisati o glupostima i okrenula se prićaJoseMourinho je napisao/la:Pitarska logikaneobjašnjiv fenomen
Budite pozdravljeni

Mosa RajvoSa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro je dok nam igraci ne bjeze u Vitez , vi to vrlo dobro znate

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pozdrav za sve drage i nadasve dobronamjerne goste na ovoj temi. Vasa glavobolja bi mogla preci u hronicnu migrenu,a u vrlo skoro vrijeme mogla bi dovesti i do veoma ozbiljnih komplikacija opasnih po zivot. Nadam se da ce te nastaviti pratiti FKS. Slijedi jos jedno suprise u nizu. Grickajte damu i navikavajte se.
OVO JE TEK POCETAK.
Da ne zaboravim imate
i pozdrav od Harisa Duljevica poznajete ga zar ne 
OVO JE TEK POCETAK.
Da ne zaboravim imate

Komsije, vidim da ste cesto ovdje. Samo jedna stvar. Ovo sve je samo pocetak. Velike stvari se ocekuju tek za dvije godine.
Ovo za sad je samo pocetak i nagovjestaj onog sto ce biti

Nisu u stanju platiti vodu , poreze, igrace...bjeze im igraci ko od nekog sto ima neku zestoku zaraznu bolest. Samo u zadnje 2 godine bez obestecenja im je otislo 5-6 igraca. Onda se podmladjuju sa likovima od 27 god...dok na drugoj strani Benko i Alispahic zaradjuju ko svi maleni zajedno. Naravno , onda ce reci da su oni na dobrom putu. Zive u crtanom filmu da ce neko uvaliti milione za 49%...znaci , ne moze 100% upravljati klubom. Ko je ta budala...Rastoder i truhle banane , otjeran iz Olimpije ko ker. Mozda, ako je umno poremecen. Nemaju jos ni statut koji bi fol trebo biti usvojen a u skupstini im sjede jos uvijek oni koji su ih svukli u ovaj mulj po kojem se valjaju...klecali na koljenima da amaw sjedne na klupu. Odhebo ih glatko. Kada je vidio da je dno dotaknuto...pokupio prnje i napustio na pola potonuti brod. To je ljubav ...to je davanje sebe za klub, nesto slicno je i Bekricevo...zeljin poziv se ne odbija. Onaj hudnik iz Travnika kad je vidio gdje dolazi , otiso u Vitez (inace gigant pravi , zamisljam koliko su mu dali a ovi maleni ni to nisu mogli ...jedno , milju)Evander je napisao/la:Komsije, vidim da ste cesto ovdje. Samo jedna stvar. Ovo sve je samo pocetak. Velike stvari se ocekuju tek za dvije godine.
Samo mi jedno nije jasno, zasto im odgovarate? Oni svaki nas potez pokusavaju ismijat, pocevsi od navijaca pa do uprave, svi odreda omalovazavaju sve sto mi uradimo. Pustite ih nek uzivaju, svakako od cetvrtka njima krece renesansa. Ja maloprije prosao pored Grbavice u redu im stoje, sa jedne strane investitori, a sa druge strane sve vrhunski igraci samo cekaju da skupstina odobri i da odmah ulete. U subotu ce Odovic imat slatke muke, dal Nedu ili Vedu stavit od prve minute, dal Kosorica il Vidica, nebih mu bio u kozi. Ovo nase ce biti smijesno sta ce oni napraviti, vidjet cete. Zato moji pitari mi mozemo uzivat jos sutra i to je to od nas bilo.
since 1973
onako je napisao/la:Samo mi jedno nije jasno, zasto im odgovarate? Oni svaki nas potez pokusavaju ismijat, pocevsi od navijaca pa do uprave, svi odreda omalovazavaju sve sto mi uradimo. Pustite ih nek uzivaju, svakako od cetvrtka njima krece renesansa. Ja maloprije prosao pored Grbavice u redu im stoje, sa jedne strane investitori, a sa druge strane sve vrhunski igraci samo cekaju da skupstina odobri i da odmah ulete. U subotu ce Odovic imat slatke muke, dal Nedu ili Vedu stavit od prve minute, dal Kosorica il Vidica, nebih mu bio u kozi. Ovo nase ce biti smijesno sta ce oni napraviti, vidjet cete. Zato moji pitari mi mozemo uzivat jos sutra i to je to od nas bilo.
U svom postu si dao odgovor na pitanje zasto im odgovaramo....

Te starce cemo vama ostaviti ko misimovica
Mi imamo drugu politiku. Dovosimo samo najtalentovanije mlade igrace u zemlji, tipa Duljevic, Bekic, Cimirot, Mihojevic, Rustemovic, ili jaka imena tipa Alispahic i Benko. Polovnjaci tipa Kokot, Djelmic, Varea, Kosoric i slicni sa ugovorom od godinu dana, nisu nam potrebni. Te starudije neka ostanu ekipi koja se podmladjujezeljo1974 je napisao/la:Te starce cemo vama ostaviti ko misimovica

Ma ja ostrakovic,protic,kalasi,rustemovic,berberovic,okic,puzigaca,bandovic i ostala svita po posudbama su sve mladi talentovi i nenadjebivi igraci za kojim se otima europa zaboravi 16-esto godisnjaka barica
1:2zeljo1974 je napisao/la:Ma ja ostrakovic,protic,kalasi,rustemovic,berberovic,okic,puzigaca,bandovic i ostala svita po posudbama su sve mladi talentovi i nenadjebivi igraci za kojim se otima europa zaboravi 16-esto godisnjaka barica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: benko21, Cwirek, Hrammm1921, Proximic, ronaldo99, tutankamon1905 i 129 gostiju.