Nema zime za Veleža.westherc je napisao/la:Komšije **** ga led pa hoćete ostat ko kod Vas, ako treba da poguramo malo, koji igrač, bit će gutavo ove godine...
I samo jako...
FK Velež (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Velež (opšte diskusije)
#musvdg
otisla 2 igraca ANI I BLAGOJE a o seoskoj loli skahi nema potrebe pricati...sto dalje od svetinje
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Tako jebrkic1970 je napisao/la:otisla 2 igraca ANI I BLAGOJE a o seoskoj loli skahi nema potrebe pricati...sto dalje od svetinje

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
zadnje 2 sezone prosjecni rezultati naseg VELEZA onda su i igraci prosjecni ..ko hoce neka ide..malo njih zasluzuje crveni dres.Nek se ugledaju na DARKA MALETICA..
-
- Kontakt:
Maletu za sportskog direktora treba cim okaci kopackebrkic1970 je napisao/la:zadnje 2 sezone prosjecni rezultati naseg VELEZA onda su i igraci prosjecni ..ko hoce neka ide..malo njih zasluzuje crveni dres.Nek se ugledaju na DARKA MALETICA..

#musvdg
3 igrača ali 2 po meni najbolja... Ne znam gdje naći takve
I have a dream
Samo je tebi dobro dosadno... prosetaj malo, mislim ako imas gdje u toj vukojebini gdje zivis.westherc je napisao/la:3 igrača ali 2 po meni najbolja... Ne znam gdje naći takve
Zagreb, Zadar, Makarska, Mostar. Vukojebinemmmamn je napisao/la:Samo je tebi dobro dosadno... prosetaj malo, mislim ako imas gdje u toj vukojebini gdje zivis.westherc je napisao/la:3 igrača ali 2 po meni najbolja... Ne znam gdje naći takve

I samo jako...
I have a dream
-
- Kontakt:
U zagrebu radis u autopraoni,u zadru meteš ulice a u makarskoj prodajes krofne po plaziwestherc je napisao/la:Zagreb, Zadar, Makarska, Mostar. Vukojebinemmmamn je napisao/la:Samo je tebi dobro dosadno... prosetaj malo, mislim ako imas gdje u toj vukojebini gdje zivis.westherc je napisao/la:3 igrača ali 2 po meni najbolja... Ne znam gdje naći takve
I samo jako...

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Haha, slušaj u Zg sa završio faxs, u Zadru ljetujem a Makarskoj imam rodbine pa sam domaći a što se tiče Mostara tu živim radim, gledam i navijam za Zrinju, veselim se trofejima europskim utakmicama i to znaš... A da ne znaš...otorinolaringologija je napisao/la:U zagrebu radis u autopraoni,u zadru meteš ulice a u makarskoj prodajes krofne po plaziwestherc je napisao/la:Zagreb, Zadar, Makarska, Mostar. Vukojebinemmmamn je napisao/la: Samo je tebi dobro dosadno... prosetaj malo, mislim ako imas gdje u toj vukojebini gdje zivis.
I samo jako...kome bola ti nego kako ono KROOOOOOOOOOFNEEEEEE
![]()

I samo jako...
I have a dream
-
- Kontakt:
Ako u Makarskoj imas rodbine ili poznajes makarane otiđi u restoran Mondo i pitaj Monda starog tovara za mene. Samo reci da ga je pozdravio mostarski đavo. To je moj brat. Opalit ce ti šamar kad mu kažeš za koga navijaš a odakle si
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Bogami izgleda da ste nas preveslali za Skahica

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Kako ono rece ti nama,sto si zapjeniostaragarda je napisao/la:Bogami izgleda da ste nas preveslali za Skahica![]()

#musvdg
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kad sam reko ja to1922VFC1981 je napisao/la:Kako ono rece ti nama,sto si zapjeniostaragarda je napisao/la:Bogami izgleda da ste nas preveslali za Skahica![]()

sto se mene tice,svaka vam cast..ovako nas izradit

- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Profulo si bola stranicu. Tvoju bracu madjare trazi malo nize......e stvarno nam je stalo do vas i Skahica!!!staragarda je napisao/la:Bogami izgleda da ste nas preveslali za Skahica![]()
Prkosni i Ponosni od 1922
-
- Kontakt:
Na vasem pdfu sam upratio nije bitno, bitno je ovo drugostaragarda je napisao/la:kad sam reko ja to1922VFC1981 je napisao/la:Kako ono rece ti nama,sto si zapjeniostaragarda je napisao/la:Bogami izgleda da ste nas preveslali za Skahica![]()
![]()
![]()
sto se mene tice,svaka vam cast..ovako nas izradit![]()
..bas ste namazani
![]()
...vidi se da je to Niksiceva skola
![]()

AK sport vas opet zajebo

#musvdg
-
- Kontakt:
Dobro brnjoza haj sad potkupi rep i šibri. Jok vi cete nas preveslat. Navikli stestaragarda je napisao/la:kad sam reko ja to1922VFC1981 je napisao/la:Kako ono rece ti nama,sto si zapjeniostaragarda je napisao/la:Bogami izgleda da ste nas preveslali za Skahica![]()
![]()
![]()
sto se mene tice,svaka vam cast..ovako nas izradit![]()
..bas ste namazani
![]()
...vidi se da je to Niksiceva skola
![]()

-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma kakav Skahic,odron teski...i bolje je ovako sto se zavrsilo...nek se on jos godinu kali kod vas pa cemo ga uzet iduce sezone zajedno sa onim odronom Haurdicem....kakvi madzariSipakUlicar1922 je napisao/la:Profulo si bola stranicu. Tvoju bracu madjare trazi malo nize......e stvarno nam je stalo do vas i Skahica!!!staragarda je napisao/la:Bogami izgleda da ste nas preveslali za Skahica![]()

-
- Kontakt:
Ako ti onog brnjozu husica slucajno infarkt opali necete imat za kardan od tamića a ne za Haurdićastaragarda je napisao/la:ma kakav Skahic,odron teski...i bolje je ovako sto se zavrsilo...nek se on jos godinu kali kod vas pa cemo ga uzet iduce sezone zajedno sa onim odronom Haurdicem....kakvi madzariSipakUlicar1922 je napisao/la:Profulo si bola stranicu. Tvoju bracu madjare trazi malo nize......e stvarno nam je stalo do vas i Skahica!!!staragarda je napisao/la:Bogami izgleda da ste nas preveslali za Skahica![]()
![]()