Riad Bajić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Peace
Kontakt:

Re: Riad Bajić

Post Postao/la Peace » 11 feb 2016, 14:43

Dzeku je grehota porediti sa Ibisevicem.... nas najbolji igrac.... nije bitno je li ili nije u klupskoj formi, on je u repki na najvecem nivou, i uvijek njen najbolji igrac.... Ibisevic je zadnji ciklus obicna smijurija od igraca... koji nas umalo nije kostao baraza, zajedno koliko onaj hadalj Susic na klupi prve 4 utakmice...
A guranje obojice moze ako igras protiv L repki... i tada nam trebaju dva ovakva napadaca... mada Dzeko je u stanju sebi stvoriti sansu... nije kao Ibisevic koji ako napravi vise od 2 kontrakta sa loptom izgubio ju je sigurno... jer mu je tehnika jadna....
I zato ako je idealn... moze 3 pozicije pokriti.... 2. napadac, krilo i prednji vezni, ako bi Dzeko igrao sam u napadu... jednostavno ima tehniku, ima zadnji pas svojstven nekom prednjem veznom....
i te floskule mlad je ima vremena, i sl... pa to je za mene bolesno.... top talentima i telentima nikad nije rano... samo kod nas ne daj sansu igracu od 21 god... premlad je izgoriti ce.... a u normalnim drzavama i sa 17-18 mladi igraci igraju... zato su ti normalni na EP, a mi ih gledamo na TV-u... i dokle god nam dokazani neznalci poput Medunjanina ili Ibisevica i sl imali prednost u odnosu na mlade igrace, gledat+i cemo EP i SP na TV-u...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 feb 2016, 15:56

Peace je napisao/la:Dzeku je grehota porediti sa Ibisevicem.... nas najbolji igrac.... nije bitno je li ili nije u klupskoj formi, on je u repki na najvecem nivou, i uvijek njen najbolji igrac.... Ibisevic je zadnji ciklus obicna smijurija od igraca... koji nas umalo nije kostao baraza, zajedno koliko onaj hadalj Susic na klupi prve 4 utakmice...
A guranje obojice moze ako igras protiv L repki... i tada nam trebaju dva ovakva napadaca... mada Dzeko je u stanju sebi stvoriti sansu... nije kao Ibisevic koji ako napravi vise od 2 kontrakta sa loptom izgubio ju je sigurno... jer mu je tehnika jadna....
I zato ako je idealn... moze 3 pozicije pokriti.... 2. napadac, krilo i prednji vezni, ako bi Dzeko igrao sam u napadu... jednostavno ima tehniku, ima zadnji pas svojstven nekom prednjem veznom....
i te floskule mlad je ima vremena, i sl... pa to je za mene bolesno.... top talentima i telentima nikad nije rano... samo kod nas ne daj sansu igracu od 21 god... premlad je izgoriti ce.... a u normalnim drzavama i sa 17-18 mladi igraci igraju... zato su ti normalni na EP, a mi ih gledamo na TV-u... i dokle god nam dokazani neznalci poput Medunjanina ili Ibisevica i sl imali prednost u odnosu na mlade igrace, gledat+i cemo EP i SP na TV-u...
Jesi ti ikako gledao Vedu u Herthi? Koje asistencije je imao? Jesi mozda vidio kako kad je lik u formi, uzme loptu na sredini i koje lopte salje prema naprijed?
Dzeko je dosta bolji igrac neg Vedo, ali Vedo trenutno ima tu zelju, bori se. A Dzeko npr proslu tekmu, trci lik ga pipne on stane, trazi faul. Cim dobije loptu, izgubi je. Uopste nema volje.
Bajicu i Hodzicu svakako treba dati sansu, samo oni nisu jos na tom nivou kao Vedo. Ne kontam kad im dati sansu? 2014/2015 jedan nije tako reci ni igrao, drugi igrao u PL. Pocetkom ove sezone su u formi, i sad nastavlju tu formu.
Eh sad imamo bruku prijateljskih utakmica pa treba svima dati sanse. Bajic, Hodzic, Cimirot, Milosevic, Krunic, Duljevic, Susic.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 11 feb 2016, 16:23

Pa po čemu da se mjeri ako ne po formi iz kluba.Jedan Modrić dere u Realu.Matić,Ivanović,Kolarov igraju odlično u svojim klubovima dodju u reprezentaciju kao da su amateri bi blizu onih partija što pružaju u Realu,Chelsea i Citiju i jel to znači da odmah moraš ih izbacit iz reprezentacije.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 11 feb 2016, 17:03

Meni je sto puta vaznije sta oni daju u repci... klubovi manje vise... a ono sto Ibisevic daje u repci u zadnje vrijeme je najblaze receno bijedno... i izlizano... hud zapinje sebi za drugu nogu i pada... stvarno ni slika onog od prije... a takve slabe partije je pruzao i kad nije, i kad jeste, bio u klupskoj formi... Dokle god Dzeko kad dodje u repku i bude najbolji igrac, savrseno me nece zanimati to sto je u Romi slab... a Pjanic u repci medju najgorim, ali zato u Romi medju boljim... mene vidis u kontekstu repke klubovi ne zanimaju...

I kako ti znas da Hodzic nije nivo Ibisevica... jesu to zajedno igrali u repci pa znas da bi ovaj pruzao losije partije od covjeka koji je trenutno najslabiji igrac naše reprezentacije... covjece kako ce Hodzic biti slabiji igrac ako je u 95% segmenata igre bolji od Ibisevica... kompletniji... itd.. u stanju je predriblati igraca, i vise njih....
I sad ce prijateljske, ali ja ne sumnjam da ce Mesa napraviti glupost guranjem martinele i Medunjanina na ustrb mladjih igraca koji su vec sada bolji, a neki ce ubrzo biti bolji od tih igraca... i zato cemo i dalje pusiti od 50 i neke repke svijete... i gledati prvenstva na TV-u, kada ih cak igraju i ''velesile'' poput S. Irske ili Albanije.... od kojih imamo mnogo bolje igrace....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 feb 2016, 21:47

Peace je napisao/la:Meni je sto puta vaznije sta oni daju u repci... klubovi manje vise... a ono sto Ibisevic daje u repci u zadnje vrijeme je najblaze receno bijedno... i izlizano... hud zapinje sebi za drugu nogu i pada... stvarno ni slika onog od prije... a takve slabe partije je pruzao i kad nije, i kad jeste, bio u klupskoj formi... Dokle god Dzeko kad dodje u repku i bude najbolji igrac, savrseno me nece zanimati to sto je u Romi slab... a Pjanic u repci medju najgorim, ali zato u Romi medju boljim... mene vidis u kontekstu repke klubovi ne zanimaju...

I kako ti znas da Hodzic nije nivo Ibisevica... jesu to zajedno igrali u repci pa znas da bi ovaj pruzao losije partije od covjeka koji je trenutno najslabiji igrac naše reprezentacije... covjece kako ce Hodzic biti slabiji igrac ako je u 95% segmenata igre bolji od Ibisevica... kompletniji... itd.. u stanju je predriblati igraca, i vise njih....
I sad ce prijateljske, ali ja ne sumnjam da ce Mesa napraviti glupost guranjem martinele i Medunjanina na ustrb mladjih igraca koji su vec sada bolji, a neki ce ubrzo biti bolji od tih igraca... i zato cemo i dalje pusiti od 50 i neke repke svijete... i gledati prvenstva na TV-u, kada ih cak igraju i ''velesile'' poput S. Irske ili Albanije.... od kojih imamo mnogo bolje igrace....
Je li se ti zayebavas? Hodzic mora jos pure da jede da bi da bi se bar malo priblizio nivou jednog Vedada. Covjece nisi svjestan sta pises. Poredis talenta iz jedne skromne lige, sa igracem koji je napravio veliko ime u jednoj od najjacih Liga svijeta. Poredis talenta sa igracem koji je busio mreze svih ekipa u Bundesligi. Covjek u vrhunskoj formi u Bundesligi, sa klubom se bori za ligu sampiona.

Hodzic je svakako buducnost, ali daleko je on da moze stati u istu ravan sa Vedadom.

@Ajax

Uozbilji se i ti. Neshvatljivo da neko ozbiljan pocinje porediti ova dva fudbalera.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 12 feb 2016, 07:07

Hodzic je igrao LP sa 21. god... ovaj to nije za cijelu svoju karijeru... i jos plus dao gol... tako da taj argument igra samo losu ligu ne pije vode...
Koji je to segment gdje je ibisevic jak svega ti... da vidim... kazes nece ga stici i nije sad bolji... koju kvalitetu na nekom velikom nivou ima Martinela osim zavrsnice unutar 5m koju ne sporim sekunde... argumente mi daj... samo te okolo naokolo postove... sta ce biti kad ara ode iz dina u transferu vecem nego svi ibisevicevi zajedno... hoce li i tada biti... hej on je trpao u bundeski... :lol:

Shvati ogranicen igrac koji nam limitira igru... smeta... beskoristan osim ako ganjas rezultat....

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 feb 2016, 13:30

Peace je napisao/la:Hodzic je igrao LP sa 21. god... ovaj to nije za cijelu svoju karijeru... i jos plus dao gol... tako da taj argument igra samo losu ligu ne pije vode...
Koji je to segment gdje je ibisevic jak svega ti... da vidim... kazes nece ga stici i nije sad bolji... koju kvalitetu na nekom velikom nivou ima Martinela osim zavrsnice unutar 5m koju ne sporim sekunde... argumente mi daj... samo te okolo naokolo postove... sta ce biti kad ara ode iz dina u transferu vecem nego svi ibisevicevi zajedno... hoce li i tada biti... hej on je trpao u bundeski... :lol:

Shvati ogranicen igrac koji nam limitira igru... smeta... beskoristan osim ako ganjas rezultat....
Kakav ti je to argument da je Ara igrao LP sa 21 godinom :?: Par utakmica u LP je bolje nego godinama igrati na najvišem nivou i pritom dati respektabilan broj golova :?: To je ekvivalentno tome da igrač koji igra u ekipi koja osvoji titulu SP je automatski bolji igrač od onog koji nije osvojio :roll:
Ibišević je "fox in the box", igrač odlične kretnje, osjećaja i intuicije.. Ko kakva osica se kreće i gotovo uvijek se nalazi na pravom mjestu. To nije slučajnost ;) Vedad je dokazan igrač u jednoj od najjačih liga svijeta, Ara treba tek da napravi taj iskorak i dokaže se u tom svjetlu. Ja iskreno mislim da će Ara prekucat Vedu u budućnosti, što kvalitetom, što transferom, ali otom potom. Ne može se hljeba preko pogače :)
Da ne bude off, isto je i za Riada, koji po meni je ogroman potencijal i trenutno igra fantastično u Turskoj.. I njemu također slijedi dobar transfer ako ovako nastavi.. plus, najbolji strijelac svoje ekipe :D

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Riad Bajić

Post Postao/la Effenberg » 12 feb 2016, 13:49

Peace je napisao/la:Hodzic je igrao LP sa 21. god... ovaj to nije za cijelu svoju karijeru... i jos plus dao gol... tako da taj argument igra samo losu ligu ne pije vode...

Ima iskustvo!

.
..
...
!!!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 feb 2016, 13:57

Tema Bajic a oni trolaju sa Hodzicem, Vedom, Djuricem...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 12 feb 2016, 15:14

Zbog "iskustva" iskusno gledamo, i gledat cemo, prvenstva na TVu....
To je on i kad odes kod kakvog gazde za posao... iskustvo, iskustvo... a taj gazda ne zna sto je taj dobijao ranije otkaze... pa se to moze i na nase vedete preslikati... ibisevica i medu pogotovo... koji su drugim rijecima figurativno kazano bili oni koji su tjerani i dobijali otkaze...

Jbg Belgijanci su glupi jer su dali sansu mladima... mi necemo takvu gresku praviti... mi cemo i dalje gurati stare ohrndine koji su dokazano flopovi... a ko jbg aru, baju, cimirota i ostale... bolje te iskusne...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 feb 2016, 15:24

Opet ovi "BigBigBangovici" poceli trolati i nebuloze pisati...pa dokle vise?

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 12 feb 2016, 16:39

Peace je napisao/la:Zbog "iskustva" iskusno gledamo, i gledat cemo, prvenstva na TVu....
To je on i kad odes kod kakvog gazde za posao... iskustvo, iskustvo... a taj gazda ne zna sto je taj dobijao ranije otkaze... pa se to moze i na nase vedete preslikati... ibisevica i medu pogotovo... koji su drugim rijecima figurativno kazano bili oni koji su tjerani i dobijali otkaze...

Jbg Belgijanci su glupi jer su dali sansu mladima... mi necemo takvu gresku praviti... mi cemo i dalje gurati stare ohrndine koji su dokazano flopovi... a ko jbg aru, baju, cimirota i ostale... bolje te iskusne...
Trebaju oni dobit sansu ne kazem ja to. Vec lagano samo. A ne da odmah sagore. Ohrndine su tu kad zapne stare lisice neka njih. Nemogu nas mladi vadit sad iz vanago preko noci. Dobice sansu. Kuliraj malo. Jos nisu Vedi ni do jajceta dorasli. Vedo ima zasluge i treba da igra kad ne bi jos 20 tekmi zabio. I on i Dzeko. Glavni su. Ovi mladi su dopune. Ima hijerarhija dosto moj dobri...

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 12 feb 2016, 17:29

Pa kazem zbog iskustva i zasluga smo tu gdje jesmo, priljubljeni uz TV..... trebamo i barbareza vratiti ima i on zasluga... pa i kodru i jos neke... jbg imaju zasluga...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 feb 2016, 17:49

Peace je napisao/la:Pa kazem zbog iskustva i zasluga smo tu gdje jesmo, priljubljeni uz TV..... trebamo i barbareza vratiti ima i on zasluga... pa i kodru i jos neke... jbg imaju zasluga...
Nigdje veze to sto ti pricas. Ovi mladji tipa Cimi, Hodzic, Bajic su tek ove sezone su poceli igrati ozbiljan fudbal.
BiH nije Belgija, njihovi mladji igraci igraju u Beligiji u ozbiljnoj ligi i oni su stekli iskustva kao mladi igraci.
Ovi nasi su igrali prosle sezone u PL, a kad su igrali u CL ili EL protiv ispodprosjecnih europskih timova nisu nista pokazali, osim Cimija. Ovo vazi za vecinu nasih timova, timovi iz ceske lige i nakantaju 5:0. Da je tako kao sto ti pricas onda bi nas i Litvanija nakantala. Sad polako mogu Hodzic, Bajic i Cimi mogu dobijati sanse. Pa cak i mali Hadziametovic ako bude igrao u Turskoj.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 12 feb 2016, 17:55

Effenberg je napisao/la:
Peace je napisao/la:Zbog "iskustva" iskusno gledamo, i gledat cemo, prvenstva na TVu....

Trebaju oni dobit sansu ne kazem ja to. Vec lagano samo. A ne da odmah sagore. Ohrndine su tu kad zapne stare lisice neka njih. Nemogu nas mladi vadit sad iz vanago preko noci. Dobice sansu. Kuliraj malo. Jos nisu Vedi ni do jajceta dorasli. Vedo ima zasluge i treba da igra kad ne bi jos 20 tekmi zabio. I on i Dzeko. Glavni su. Ovi mladi su dopune. Ima hijerarhija dosto moj dobri...
:lol:
kakvi mozgovi...ispcuo je on sve kredite, trpili smo ga kad je bio smjesan protiv andore
bajic i hodzic imaju po 21 godinu, vrijeme je da pocinju utakmice . vedad je proslost, treba se povuc skupa sa spahom...

vozdrica

Post Postao/la vozdrica » 12 feb 2016, 18:14

Peace je napisao/la:Pa kazem zbog iskustva i zasluga smo tu gdje jesmo, priljubljeni uz TV..... trebamo i barbareza vratiti ima i on zasluga... pa i kodru i jos neke... jbg imaju zasluga...
Nevredi to panjinama govorit,oni ceraju po svom. :lol: :lol: :lol:
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 feb 2016, 18:32

Izbaciti našeg najboljeg napadača ove sezone :lolno:
Ako ces nekoga izbaciti izbaci Đurića, ubaci Hodžića. Dzeko, Ibišević, Hodžić, Bajić.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 12 feb 2016, 18:54

Pa ko kaže da ibisevica treba izbaciti... ne treba moze posluziti kao joker, ali treba biti 3. napadac, a ne drugi ili jos pogubnije da bude starter......

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 feb 2016, 13:33

Vedo dzoker, a Ara nedokazani prvotimac. :lol: :lol:

Sjedi, jedan!

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 13 feb 2016, 14:14

Fala qrcu starta danas!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], FerdinandF, General505, Proximic, StevieG8 i 24 gosta.