Riad Bajić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Riad Bajić
Dzeku je grehota porediti sa Ibisevicem.... nas najbolji igrac.... nije bitno je li ili nije u klupskoj formi, on je u repki na najvecem nivou, i uvijek njen najbolji igrac.... Ibisevic je zadnji ciklus obicna smijurija od igraca... koji nas umalo nije kostao baraza, zajedno koliko onaj hadalj Susic na klupi prve 4 utakmice...
A guranje obojice moze ako igras protiv L repki... i tada nam trebaju dva ovakva napadaca... mada Dzeko je u stanju sebi stvoriti sansu... nije kao Ibisevic koji ako napravi vise od 2 kontrakta sa loptom izgubio ju je sigurno... jer mu je tehnika jadna....
I zato ako je idealn... moze 3 pozicije pokriti.... 2. napadac, krilo i prednji vezni, ako bi Dzeko igrao sam u napadu... jednostavno ima tehniku, ima zadnji pas svojstven nekom prednjem veznom....
i te floskule mlad je ima vremena, i sl... pa to je za mene bolesno.... top talentima i telentima nikad nije rano... samo kod nas ne daj sansu igracu od 21 god... premlad je izgoriti ce.... a u normalnim drzavama i sa 17-18 mladi igraci igraju... zato su ti normalni na EP, a mi ih gledamo na TV-u... i dokle god nam dokazani neznalci poput Medunjanina ili Ibisevica i sl imali prednost u odnosu na mlade igrace, gledat+i cemo EP i SP na TV-u...
A guranje obojice moze ako igras protiv L repki... i tada nam trebaju dva ovakva napadaca... mada Dzeko je u stanju sebi stvoriti sansu... nije kao Ibisevic koji ako napravi vise od 2 kontrakta sa loptom izgubio ju je sigurno... jer mu je tehnika jadna....
I zato ako je idealn... moze 3 pozicije pokriti.... 2. napadac, krilo i prednji vezni, ako bi Dzeko igrao sam u napadu... jednostavno ima tehniku, ima zadnji pas svojstven nekom prednjem veznom....
i te floskule mlad je ima vremena, i sl... pa to je za mene bolesno.... top talentima i telentima nikad nije rano... samo kod nas ne daj sansu igracu od 21 god... premlad je izgoriti ce.... a u normalnim drzavama i sa 17-18 mladi igraci igraju... zato su ti normalni na EP, a mi ih gledamo na TV-u... i dokle god nam dokazani neznalci poput Medunjanina ili Ibisevica i sl imali prednost u odnosu na mlade igrace, gledat+i cemo EP i SP na TV-u...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Jesi ti ikako gledao Vedu u Herthi? Koje asistencije je imao? Jesi mozda vidio kako kad je lik u formi, uzme loptu na sredini i koje lopte salje prema naprijed?Peace je napisao/la:Dzeku je grehota porediti sa Ibisevicem.... nas najbolji igrac.... nije bitno je li ili nije u klupskoj formi, on je u repki na najvecem nivou, i uvijek njen najbolji igrac.... Ibisevic je zadnji ciklus obicna smijurija od igraca... koji nas umalo nije kostao baraza, zajedno koliko onaj hadalj Susic na klupi prve 4 utakmice...
Dzeko je dosta bolji igrac neg Vedo, ali Vedo trenutno ima tu zelju, bori se. A Dzeko npr proslu tekmu, trci lik ga pipne on stane, trazi faul. Cim dobije loptu, izgubi je. Uopste nema volje.
Bajicu i Hodzicu svakako treba dati sansu, samo oni nisu jos na tom nivou kao Vedo. Ne kontam kad im dati sansu? 2014/2015 jedan nije tako reci ni igrao, drugi igrao u PL. Pocetkom ove sezone su u formi, i sad nastavlju tu formu.
Eh sad imamo bruku prijateljskih utakmica pa treba svima dati sanse. Bajic, Hodzic, Cimirot, Milosevic, Krunic, Duljevic, Susic.
Pa po čemu da se mjeri ako ne po formi iz kluba.Jedan Modrić dere u Realu.Matić,Ivanović,Kolarov igraju odlično u svojim klubovima dodju u reprezentaciju kao da su amateri bi blizu onih partija što pružaju u Realu,Chelsea i Citiju i jel to znači da odmah moraš ih izbacit iz reprezentacije.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Meni je sto puta vaznije sta oni daju u repci... klubovi manje vise... a ono sto Ibisevic daje u repci u zadnje vrijeme je najblaze receno bijedno... i izlizano... hud zapinje sebi za drugu nogu i pada... stvarno ni slika onog od prije... a takve slabe partije je pruzao i kad nije, i kad jeste, bio u klupskoj formi... Dokle god Dzeko kad dodje u repku i bude najbolji igrac, savrseno me nece zanimati to sto je u Romi slab... a Pjanic u repci medju najgorim, ali zato u Romi medju boljim... mene vidis u kontekstu repke klubovi ne zanimaju...
I kako ti znas da Hodzic nije nivo Ibisevica... jesu to zajedno igrali u repci pa znas da bi ovaj pruzao losije partije od covjeka koji je trenutno najslabiji igrac naše reprezentacije... covjece kako ce Hodzic biti slabiji igrac ako je u 95% segmenata igre bolji od Ibisevica... kompletniji... itd.. u stanju je predriblati igraca, i vise njih....
I sad ce prijateljske, ali ja ne sumnjam da ce Mesa napraviti glupost guranjem martinele i Medunjanina na ustrb mladjih igraca koji su vec sada bolji, a neki ce ubrzo biti bolji od tih igraca... i zato cemo i dalje pusiti od 50 i neke repke svijete... i gledati prvenstva na TV-u, kada ih cak igraju i ''velesile'' poput S. Irske ili Albanije.... od kojih imamo mnogo bolje igrace....
I kako ti znas da Hodzic nije nivo Ibisevica... jesu to zajedno igrali u repci pa znas da bi ovaj pruzao losije partije od covjeka koji je trenutno najslabiji igrac naše reprezentacije... covjece kako ce Hodzic biti slabiji igrac ako je u 95% segmenata igre bolji od Ibisevica... kompletniji... itd.. u stanju je predriblati igraca, i vise njih....
I sad ce prijateljske, ali ja ne sumnjam da ce Mesa napraviti glupost guranjem martinele i Medunjanina na ustrb mladjih igraca koji su vec sada bolji, a neki ce ubrzo biti bolji od tih igraca... i zato cemo i dalje pusiti od 50 i neke repke svijete... i gledati prvenstva na TV-u, kada ih cak igraju i ''velesile'' poput S. Irske ili Albanije.... od kojih imamo mnogo bolje igrace....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Je li se ti zayebavas? Hodzic mora jos pure da jede da bi da bi se bar malo priblizio nivou jednog Vedada. Covjece nisi svjestan sta pises. Poredis talenta iz jedne skromne lige, sa igracem koji je napravio veliko ime u jednoj od najjacih Liga svijeta. Poredis talenta sa igracem koji je busio mreze svih ekipa u Bundesligi. Covjek u vrhunskoj formi u Bundesligi, sa klubom se bori za ligu sampiona.Peace je napisao/la:Meni je sto puta vaznije sta oni daju u repci... klubovi manje vise... a ono sto Ibisevic daje u repci u zadnje vrijeme je najblaze receno bijedno... i izlizano... hud zapinje sebi za drugu nogu i pada... stvarno ni slika onog od prije... a takve slabe partije je pruzao i kad nije, i kad jeste, bio u klupskoj formi... Dokle god Dzeko kad dodje u repku i bude najbolji igrac, savrseno me nece zanimati to sto je u Romi slab... a Pjanic u repci medju najgorim, ali zato u Romi medju boljim... mene vidis u kontekstu repke klubovi ne zanimaju...
Hodzic je svakako buducnost, ali daleko je on da moze stati u istu ravan sa Vedadom.
@Ajax
Uozbilji se i ti. Neshvatljivo da neko ozbiljan pocinje porediti ova dva fudbalera.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Hodzic je igrao LP sa 21. god... ovaj to nije za cijelu svoju karijeru... i jos plus dao gol... tako da taj argument igra samo losu ligu ne pije vode...
Koji je to segment gdje je ibisevic jak svega ti... da vidim... kazes nece ga stici i nije sad bolji... koju kvalitetu na nekom velikom nivou ima Martinela osim zavrsnice unutar 5m koju ne sporim sekunde... argumente mi daj... samo te okolo naokolo postove... sta ce biti kad ara ode iz dina u transferu vecem nego svi ibisevicevi zajedno... hoce li i tada biti... hej on je trpao u bundeski...
Shvati ogranicen igrac koji nam limitira igru... smeta... beskoristan osim ako ganjas rezultat....
Koji je to segment gdje je ibisevic jak svega ti... da vidim... kazes nece ga stici i nije sad bolji... koju kvalitetu na nekom velikom nivou ima Martinela osim zavrsnice unutar 5m koju ne sporim sekunde... argumente mi daj... samo te okolo naokolo postove... sta ce biti kad ara ode iz dina u transferu vecem nego svi ibisevicevi zajedno... hoce li i tada biti... hej on je trpao u bundeski...

Shvati ogranicen igrac koji nam limitira igru... smeta... beskoristan osim ako ganjas rezultat....
Kakav ti je to argument da je Ara igrao LP sa 21 godinomPeace je napisao/la:Hodzic je igrao LP sa 21. god... ovaj to nije za cijelu svoju karijeru... i jos plus dao gol... tako da taj argument igra samo losu ligu ne pije vode...

Ibišević je "fox in the box", igrač odlične kretnje, osjećaja i intuicije.. Ko kakva osica se kreće i gotovo uvijek se nalazi na pravom mjestu. To nije slučajnost

Da ne bude off, isto je i za Riada, koji po meni je ogroman potencijal i trenutno igra fantastično u Turskoj.. I njemu također slijedi dobar transfer ako ovako nastavi.. plus, najbolji strijelac svoje ekipe

Re: RE: Re: Riad Bajić
Ima iskustvo!Peace je napisao/la:Hodzic je igrao LP sa 21. god... ovaj to nije za cijelu svoju karijeru... i jos plus dao gol... tako da taj argument igra samo losu ligu ne pije vode...
.
..
...
!!!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Tema Bajic a oni trolaju sa Hodzicem, Vedom, Djuricem...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zbog "iskustva" iskusno gledamo, i gledat cemo, prvenstva na TVu....
To je on i kad odes kod kakvog gazde za posao... iskustvo, iskustvo... a taj gazda ne zna sto je taj dobijao ranije otkaze... pa se to moze i na nase vedete preslikati... ibisevica i medu pogotovo... koji su drugim rijecima figurativno kazano bili oni koji su tjerani i dobijali otkaze...
Jbg Belgijanci su glupi jer su dali sansu mladima... mi necemo takvu gresku praviti... mi cemo i dalje gurati stare ohrndine koji su dokazano flopovi... a ko jbg aru, baju, cimirota i ostale... bolje te iskusne...
To je on i kad odes kod kakvog gazde za posao... iskustvo, iskustvo... a taj gazda ne zna sto je taj dobijao ranije otkaze... pa se to moze i na nase vedete preslikati... ibisevica i medu pogotovo... koji su drugim rijecima figurativno kazano bili oni koji su tjerani i dobijali otkaze...
Jbg Belgijanci su glupi jer su dali sansu mladima... mi necemo takvu gresku praviti... mi cemo i dalje gurati stare ohrndine koji su dokazano flopovi... a ko jbg aru, baju, cimirota i ostale... bolje te iskusne...
Opet ovi "BigBigBangovici" poceli trolati i nebuloze pisati...pa dokle vise?
Trebaju oni dobit sansu ne kazem ja to. Vec lagano samo. A ne da odmah sagore. Ohrndine su tu kad zapne stare lisice neka njih. Nemogu nas mladi vadit sad iz vanago preko noci. Dobice sansu. Kuliraj malo. Jos nisu Vedi ni do jajceta dorasli. Vedo ima zasluge i treba da igra kad ne bi jos 20 tekmi zabio. I on i Dzeko. Glavni su. Ovi mladi su dopune. Ima hijerarhija dosto moj dobri...Peace je napisao/la:Zbog "iskustva" iskusno gledamo, i gledat cemo, prvenstva na TVu....
Pa kazem zbog iskustva i zasluga smo tu gdje jesmo, priljubljeni uz TV..... trebamo i barbareza vratiti ima i on zasluga... pa i kodru i jos neke... jbg imaju zasluga...
Nigdje veze to sto ti pricas. Ovi mladji tipa Cimi, Hodzic, Bajic su tek ove sezone su poceli igrati ozbiljan fudbal.Peace je napisao/la:Pa kazem zbog iskustva i zasluga smo tu gdje jesmo, priljubljeni uz TV..... trebamo i barbareza vratiti ima i on zasluga... pa i kodru i jos neke... jbg imaju zasluga...
BiH nije Belgija, njihovi mladji igraci igraju u Beligiji u ozbiljnoj ligi i oni su stekli iskustva kao mladi igraci.
Ovi nasi su igrali prosle sezone u PL, a kad su igrali u CL ili EL protiv ispodprosjecnih europskih timova nisu nista pokazali, osim Cimija. Ovo vazi za vecinu nasih timova, timovi iz ceske lige i nakantaju 5:0. Da je tako kao sto ti pricas onda bi nas i Litvanija nakantala. Sad polako mogu Hodzic, Bajic i Cimi mogu dobijati sanse. Pa cak i mali Hadziametovic ako bude igrao u Turskoj.
Effenberg je napisao/la:Trebaju oni dobit sansu ne kazem ja to. Vec lagano samo. A ne da odmah sagore. Ohrndine su tu kad zapne stare lisice neka njih. Nemogu nas mladi vadit sad iz vanago preko noci. Dobice sansu. Kuliraj malo. Jos nisu Vedi ni do jajceta dorasli. Vedo ima zasluge i treba da igra kad ne bi jos 20 tekmi zabio. I on i Dzeko. Glavni su. Ovi mladi su dopune. Ima hijerarhija dosto moj dobri...Peace je napisao/la:Zbog "iskustva" iskusno gledamo, i gledat cemo, prvenstva na TVu....

kakvi mozgovi...ispcuo je on sve kredite, trpili smo ga kad je bio smjesan protiv andore
bajic i hodzic imaju po 21 godinu, vrijeme je da pocinju utakmice . vedad je proslost, treba se povuc skupa sa spahom...
Nevredi to panjinama govorit,oni ceraju po svom.Peace je napisao/la:Pa kazem zbog iskustva i zasluga smo tu gdje jesmo, priljubljeni uz TV..... trebamo i barbareza vratiti ima i on zasluga... pa i kodru i jos neke... jbg imaju zasluga...

NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Izbaciti našeg najboljeg napadača ove sezone 
Ako ces nekoga izbaciti izbaci Đurića, ubaci Hodžića. Dzeko, Ibišević, Hodžić, Bajić.

Ako ces nekoga izbaciti izbaci Đurića, ubaci Hodžića. Dzeko, Ibišević, Hodžić, Bajić.
Pa ko kaže da ibisevica treba izbaciti... ne treba moze posluziti kao joker, ali treba biti 3. napadac, a ne drugi ili jos pogubnije da bude starter......
Vedo dzoker, a Ara nedokazani prvotimac.
Sjedi, jedan!

Sjedi, jedan!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], FerdinandF, General505, Proximic, StevieG8 i 24 gosta.