FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Primavera u cetvrtfinalu Viareggia,dobili 1:0 Prato,strijelac Alibec iz slobodnjaka...
Glavna vijest dana je da je Moratti valjda odlucio da na ljeto dovede Alexisa po svaku cijenu.
Glavna vijest dana je da je Moratti valjda odlucio da na ljeto dovede Alexisa po svaku cijenu.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ako je po svaku cijenu, onda ce se dovesti, Sanchez se ne smije propustitiInterista di cuore je napisao/la:Primavera u cetvrtfinalu Viareggia,dobili 1:0 Prato,strijelac Alibec iz slobodnjaka...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista di cuore
- Kontakt:
bila bi steta da se ne dovede.samo ne znam kolko je Pozzo spreman da ga proda u Italiju.Spominje se cifra od nekih 30-tak miliona,al to bi Inter malo smanjio sa ubacivanjem nekih mladih igraca....
vidjet cemo,al ja sam ubijedjen da je Alexis od ljeta igrac Intera,iako ce ga tesko bit uzet ako se englezi ukljuce u borbu...Jako je bitno da je on izrazio zelju da ostane u Italiji,i da mu se svidja zivot tu...
vidjet cemo,al ja sam ubijedjen da je Alexis od ljeta igrac Intera,iako ce ga tesko bit uzet ako se englezi ukljuce u borbu...Jako je bitno da je on izrazio zelju da ostane u Italiji,i da mu se svidja zivot tu...
Inter bi mu bio destinacija iz snova, iskeširaće to Moratti, važno je da ga je zapiko...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
uff kako bi on i Coutinho za par godina bili jaki krilni tandemmuXmania je napisao/la:Inter bi mu bio destinacija iz snova, iskeširaće to Moratti, važno je da ga je zapiko...
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ako se imadne para što bi rekli ja bih kupio samo dva igrača i to su sančez i hamšik ili nasri.
Mislim da će cijena sančeza biti između 30 i 40 milki i za nadati se da se nađemo na donjoj granici i naravno pokušat iključiti obinu ili nekog drugog od ovih posuđenih,dok je za hamšika cijena 20 milki ali ako se javi barsa onda je 40.
Otarasiti se suaza,mansinija,obine,muntarija,husa,kordobe,materacija,himeneza(ako je uopšte naš igrač),onog što je na posudbi u ukrajnu,pandeva i to je to odprilike jer su ovo sve postariji igrači koji nisu više na nivou intera,obina jes nešto mlađi ali ne pokazuje vrhunsku kvalitetu.
pandev 8mil,muntari 6 mil,obina 6 mil i to je 20 mil dodati još 10 i eto sančeza.
Od prodaje ovih igrača i rasterećenja platnog budžeta dovest pomenuta 2 igrača koja su mlada a već sada pokazuju da bi mogli biti vrhunski igrači što bi rekli kalibra barse jer se danas svi mjere po njoj.
Mislim da će cijena sančeza biti između 30 i 40 milki i za nadati se da se nađemo na donjoj granici i naravno pokušat iključiti obinu ili nekog drugog od ovih posuđenih,dok je za hamšika cijena 20 milki ali ako se javi barsa onda je 40.
Otarasiti se suaza,mansinija,obine,muntarija,husa,kordobe,materacija,himeneza(ako je uopšte naš igrač),onog što je na posudbi u ukrajnu,pandeva i to je to odprilike jer su ovo sve postariji igrači koji nisu više na nivou intera,obina jes nešto mlađi ali ne pokazuje vrhunsku kvalitetu.
pandev 8mil,muntari 6 mil,obina 6 mil i to je 20 mil dodati još 10 i eto sančeza.
Od prodaje ovih igrača i rasterećenja platnog budžeta dovest pomenuta 2 igrača koja su mlada a već sada pokazuju da bi mogli biti vrhunski igrači što bi rekli kalibra barse jer se danas svi mjere po njoj.
- Interista di cuore
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Dobro je Dzenane, ali ova je bolja:
[youtube][/youtube]
Kako je decko odradio, cak mu se i interisti dive.

[youtube][/youtube]
Kako je decko odradio, cak mu se i interisti dive.
- Interista di cuore
- Kontakt:
molto piu nero che azzuri
Non la vincerete mai...yeah right
dobro je,samo staro jbg...sad je Inter svjetski prvak
Non la vincerete mai...yeah right
...ce ne fosse un` italiano....Interista di cuore je napisao/la:molto piu nero che azzuri![]()
![]()
![]()
Non la vincerete mai...yeah right![]()
...5. maggio data memorabile....
Jeste da je out of date, ali sam oplakao kad videh ovaj video. Najjaca stvar sto je lik totalno pogodio sa glasom.
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma jako nema sta...
fino je i u opisu dole objasnio sve,ovo je pavi nacin da se malo podhebava...
al sad mora gledat Intera na vrhu

fino je i u opisu dole objasnio sve,ovo je pavi nacin da se malo podhebava...
al sad mora gledat Intera na vrhu
[youtube][/youtube]
momka zovu novi Henry
momka zovu novi Henry
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Samo da se ne bude veliki pritisak na Luca kad dodje u Inter,pa da ne izgori..Veliki je talenat u svakom slucaju.
No :
"Za mene bi bilo odlicno da igram u Interu. Oni su prvaci Evrope i svijeta, imaju trenera iz Brazila, sve idealno. Koji god igrac da je otisao tamo, nastupio je ubrzo za selekciju Brazila."
Na pitanje da li sanja da namjesti gol Eto'ou, kaze:"To bi bilo fantasticno."
Ovo su rijeci Paula Henriquea Gansa, jednog od najvecih svjetskih talenata. Sada je red na upravi, on je svoje odradio.
No :
"Za mene bi bilo odlicno da igram u Interu. Oni su prvaci Evrope i svijeta, imaju trenera iz Brazila, sve idealno. Koji god igrac da je otisao tamo, nastupio je ubrzo za selekciju Brazila."
Na pitanje da li sanja da namjesti gol Eto'ou, kaze:"To bi bilo fantasticno."
Ovo su rijeci Paula Henriquea Gansa, jednog od najvecih svjetskih talenata. Sada je red na upravi, on je svoje odradio.
uh ti su najgori....sve novi Ronaldo, Zidane, Maradona, a svaki propadne i prije nego pocne sa uspjesnom karijerom 
- Interista di cuore
- Kontakt:
Huska je napisao/la:uh ti su najgori....sve novi Ronaldo, Zidane, Maradona, a svaki propadne i prije nego pocne sa uspjesnom karijerom
kako sam ofirno kopiro komentar,ha ?
ma ne znam vala,ja ga nisam gledo osim na yt,al tamo je Quaresma najbolji na svijetu tako da...
Ako je pola dobar kolko ga hvale bilo bi super da ga dovedemo,al ne vidim gdje bi igro
a sta drugo ocekivat od konja poput tebe
ma meni je svedno za njega...Coutinho, Mariga, Santon, Alibec i Ranocchia
svi su ostali misevi 
ma meni je svedno za njega...Coutinho, Mariga, Santon, Alibec i Ranocchia
blizi se utakmica sa bayernom kojeg na alianz areni svi redom mlate i ponizavaju,idealna prilika za inter da ih dokrajci i posalje tamo gdje im je i mjesto,leonardo bih trebao dobro prostudirat ove partije borusije i schalkea

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
zar ne bi trebao ganso u milan? bar je galliani nešto tako pročao da su u kontaktu ali da je njegovo zdravlje ipak najvažnije, nakon toga ide nešto konkretnije?
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
ja bih vise volio da Bayern dere sve redom,nego sto gube...Ovako ce im samo LP ostat i zapet ce vise nego normalno.No,mislim da imamo jako dobre sanse...amell je napisao/la:blizi se utakmica sa bayernom kojeg na alianz areni svi redom mlate i ponizavaju,idealna prilika za inter da ih dokrajci i posalje tamo gdje im je i mjesto,leonardo bih trebao dobro prostudirat ove partije borusije i schalkea![]()
ma spekulacije,spominjo se Milan jedno vrijeme,od dolaska Leonarda Inter je u prvom planu.On se inace oporavlja od teske povrede,a i cijena mu je paprena (spominje se preko 30 miliona)...baresi#6 je napisao/la:zar ne bi trebao ganso u milan? bar je galliani nešto tako pročao da su u kontaktu ali da je njegovo zdravlje ipak najvažnije, nakon toga ide nešto konkretnije?
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ako pobijedimo u nedjelju Leo ce prestic Capella po broju bodova u prvih 13 utakmica na klupi novog tima.Capello je osvojio 32 boda (Juve),a Leo ce sa pobjedom (aBd) doci do 33 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.