Ermedin Demirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ermedin Demirović
Jaci od Undava 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Odbrani mu Vasilj 1vs1 i zaradi crveni jer je sugerisao sudiji da pogleda na sat

- Beduin
- Kontakt:
Udje, asistencija i onda ono njegovo da cistu sansu ne pretvori u gol.
Steta, ali opet njegovom zaslugom pobjeda. King nas
Steta, ali opet njegovom zaslugom pobjeda. King nas
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hamburg upada u prvu baustelsku. Pokazao se kao dobar igrac za ekipe koje se bore za opstanak i rodjen i odrastao tamo. Lijepo se poklopilo za transfer na ljeto. 

Nije ubojit, dobar na kasiku ali kada treba razrezati pecenicu beskoristan.
Mislim da je i za njega odlična debitantska sezona, obzirom da je u jednom trenutku totalno ispao iz kombinacija. Iduće se nadam još boljem učinku.
Biće milina gledati zastavu RBiH na njegovim ramenima kad utrpa dva tapina Arminiji u finalu kupa 

-
- Kontakt:
Ermedin Demirović, bosanskohercegovački reprezentativac i napadač VfB Stuttgarta, otvoreno je govorio o izazovima s kojima se suočava u svom novom klubu. Nakon što je prošlog ljeta prešao iz Augsburga u Stuttgart za 20 miliona eura, očekivanja su bila velika, posebno jer je trebao zamijeniti Serhoua Guirassyja, koji je prethodne sezone postigao 28 golova prije nego što je prešao u Borussiju Dortmund.
"Na početku nisam stvarno vršio pritisak na sebe“, rekao je u nedjelju navečer u emisiji SWR Sport. "Serhou je očito izvanredan igrač. I također je jasno da svaki navijač VfB-a očekuje da neko popuni prazninu i postigne 28 golova. Ali nije lako postići 28 ili 20 golova."
U jednom momentu, forma mu je opala, te se suočava sa brojnim kritikama na društvenim mrežama. "Na Instagramu vidim svakakve komentare, neki su baš negativni. Lagao bih kad bih rekao da to nisam primjetio. Teško je, ali trudim se da ne gledam previše i fokusiram se na ono što mogu kontrolisati. Za neke sam promašaj; za druge sam dobar. Ja sam svoj najveći kritičar; znam da je moj posao zabijati golove. Trudim se ostati isti, prizemljen i ne dopustiti da me previše toga pogodi. Svjestan sam da moram iskoristiti prilike koje imam kako bih stvorio veći pritisak."
U nedavnoj pobjedi od 1:0 nad St. Paulijem, ušao je u igru u 74. minuti i asistirao za jedini gol na utakmici. Demirović naglašava dobru atmosferu u timu i ističe da se svi igrači dobro slažu, bez obzira na to ko igra.
Posebno se raduje finalu DFB kupa koje će se održati 24. maja protiv trećeligaša Arminije Bielefeld. Demirović je jedini igrač u ekipi Stuttgarta koji ima iskustvo igranja u finalu ovog takmičenja, budući da je 2022. godine s Freiburgom izgubio u finalu protiv Leipziga. Iako je tada izgubio, nosi lijepe uspomene na to iskustvo i nada se da će ovog puta osvojiti trofej.
Demirović
1808 minuta u Bundesligi, 32 meca, 13 golova, 2 asistencije. 218km pretrčao u svim mečevima, najveća brzina, 34,02km/h.
404 minute u Ligi prvaka, 8 utakmica, 1 gol
Kupu, 362 minute, 1 gol 4 asistencije.
Promašio je dva penala, tj. oba koje je imao u ligi je promašio.
Računajući i superkup, 2.664 minuta, 46 utakmica, 15 golova, 6 asistencija.
39% broj dobijenih duela.
Po kickeru ocjena slabašna u ligi, 3,61 (1 najbolja). U kupu ocjena, 2,88, u ligi prvaka 4,42 (katastrofalna).
Nick Woltemade
1446 minuta u Bundesligi, 26 utakmica, 10 golova, 2 asistencije, 3 penala od cega je 2 zabio. 183km pretrcanih, najveca brzina 32,9km/h.
Bez minute u Ligi prvaka
Kupu, 4 utakmice, 4 gola i 1 asistencija
Ukupno, 1,775 minuta, 30 utakmica, 14 golova i 3 asistencije.
Ocjene, 2,75 u Bundesligi, 3,17 u kupu.
40% dobijenih duela.
Deniz Undav
1549 minuta u Bundesligi, 25 utakmica, 8 golova i 2 asistencije. 186km pretrcanih, 32,54km najveca brzina.
425 minuta u Ligi prvaka, 6 utakmica, 1 gol i 1 asistencija.
Kupu 143 minute, 1 gol i 1 asistencija.
Ukupno, 2145 minuta, 35 meca, 11 golova i 4 asistencije.
35% dobijenih duela, ali u skoku najviše dobijenih duela od napadača vfb-a
Ocjene, Bundesliga, 3,33, kup, 2,75, Liga prvaka 3,42.
Za usporedbu, Serhou Guiarass, kojeg su ismijavali na ovoj temi valja neznajuci da je usao u sezonu sa povredom, imao je u VFB-u prosle sezone u Bundesligi sam 28 golova uz 2 asistencije. Ove godine 19 golova u Bundesligi ali cak 13 golova i 5 asistencija u Ligi prvaka u 14 meceva. Covjek je pet golova strpao Barci u dvije utakmice, grupna faza i kasnije knockout.
Uglavnom, tri napadaca zajedno jedva iznad jednog, sto je i rezultiralo uzasnoj sezoni VFB-a, lani plasman u Ligi prvaka, ove godine, finale kupa ali ocajni u Bundesligi gdje su trenutno na 10 mjestu, veliki pad odlaskom samo jednog klasnog igraca.
Inače VFB osim polufinala protiv Leipziga (kući i to je sreća), imao prelagan put ka finalu, 3 ekipe iz druge Bundeslige i Augsburg. Sada u finalu igraju protiv treceligasa.
Kompezacija sa osvajanjem kupom za ocajnu sezonu gdje se ocekivalo da se bore za poziciju broj 4.
1808 minuta u Bundesligi, 32 meca, 13 golova, 2 asistencije. 218km pretrčao u svim mečevima, najveća brzina, 34,02km/h.
Po kickeru ocjena slabašna u ligi, 3,61 (1 najbolja). U kupu ocjena, 2,88, u ligi prvaka 4,42 (katastrofalna).
Nick Woltemade
1446 minuta u Bundesligi, 26 utakmica, 10 golova, 2 asistencije, 3 penala od cega je 2 zabio. 183km pretrcanih, najveca brzina 32,9km/h.
Bez minute u Ligi prvaka
40% dobijenih duela.
Deniz Undav
1549 minuta u Bundesligi, 25 utakmica, 8 golova i 2 asistencije. 186km pretrcanih, 32,54km najveca brzina.
Za usporedbu, Serhou Guiarass, kojeg su ismijavali na ovoj temi valja neznajuci da je usao u sezonu sa povredom, imao je u VFB-u prosle sezone u Bundesligi sam 28 golova uz 2 asistencije. Ove godine 19 golova u Bundesligi ali cak 13 golova i 5 asistencija u Ligi prvaka u 14 meceva. Covjek je pet golova strpao Barci u dvije utakmice, grupna faza i kasnije knockout.
Uglavnom, tri napadaca zajedno jedva iznad jednog, sto je i rezultiralo uzasnoj sezoni VFB-a, lani plasman u Ligi prvaka, ove godine, finale kupa ali ocajni u Bundesligi gdje su trenutno na 10 mjestu, veliki pad odlaskom samo jednog klasnog igraca.
Inače VFB osim polufinala protiv Leipziga (kući i to je sreća), imao prelagan put ka finalu, 3 ekipe iz druge Bundeslige i Augsburg. Sada u finalu igraju protiv treceligasa.
Kompezacija sa osvajanjem kupom za ocajnu sezonu gdje se ocekivalo da se bore za poziciju broj 4.
Slazem se sa svim osim da je u napadu bio problem ove sezone. Opet su napadaci isporucili solidne brojke (manje vise) al definitivno je najveci problem bila odbrana. Kakvi golovi su se primali i od koga je kriminalno. Da je odbrana bila proslosezonska uz ovaj napad pozicija na tabeli bi bila dosta bolja.Neutral je napisao/la: ↑06 maj 2025, 01:01Demirović
Nick Woltemade
Bez minute u Ligi prvaka
40% dobijenih duela.
Deniz Undav
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kaunas je napisao/la: ↑08 maj 2025, 13:50Ja ba, kad se sjetim gostovanja kod žlijezde u BgNeutral je napisao/la: ↑06 maj 2025, 01:01Demirović
Slazem se sa svim osim da je u napadu bio problem ove sezone. Opet su napadaci isporucili solidne brojke (manje vise) al definitivno je najveci problem bila odbrana. Kakvi golovi su se primali i od koga je kriminalno. Da je odbrana bila proslosezonska uz ovaj napad pozicija na tabeli bi bila dosta bolja.
Bochum zeli ekspresan povratak u Bundesligu, ponudice za Ermedina 2 miliona e i dodatnik 5 miliina eura ako udju...
-
- Kontakt:
Ofarbao se u upadljivo plavu u nadi da ce ga primijetit trener
- JayCatwright
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:

sta mislis, moze li sa plavom kosom i novim lecama konkurirati Szoboszlaiju kao najljepsem fudbaleru danasnjice?
Don't believe the hype.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 20:23
sta mislis, moze li sa plavom kosom i novim lecama konkurirati Szoboszlaiju kao najljepsem fudbaleru danasnjice?

Muk na forumu. 

-
- Kontakt:
Nipošto muk, bravo

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.