FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 05 feb 2021, 20:25

ali kakva lopta Kimmicha uh
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 feb 2021, 20:45

Lewa samo zbog snijega fulo. Ne brinite ništa.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 feb 2021, 20:47

Kako su samo naivni, Cunha ih navuce kao malu djecu.

Kimmich pravi greske tamo gdje ih ne bi smio praviti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 feb 2021, 21:33

Ja stvarno ne vjerujem sta sebi dopustaju.

Zar je moguce da je Sane ovoliko letargican?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 05 feb 2021, 21:34

Sane kakva šteta od igrača čovjek nezna sta bi sa loptom i onda je da protuvnuku
Mjenjaj ****

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 05 feb 2021, 22:00

Ponovo loše drugo poluvrijeme u gostima :thumbdown:
Sane šteta od igraca mora se ovaj dečko se mora trgnuti iz letargije. Cekam taj dan da Halabu vise ne gledam u dresu Bayerna opet puno šansi protivniku dao. Kimmich nezna sam u veznom puno gresaka u predaji lopte. Valjda se Goretzka brzo vrati

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 feb 2021, 22:02

Imali smo dosta sreće jer Cunha zapuca čist zicer, doduše trebali smo i ranije završiti ovu utakmicu dosta je propušteno šansi.Sve u svemu zaslužena i važna pobjeda i dalje se drži solidna prednost u odnosu na bikove.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 05 feb 2021, 22:06

Jedva čekam da ne slušam ove hajvane sa Eurosport Srbija kakav hejt prema bayernu igrač herthe rukomet kaze onaj debil mislim da nema sanse da je ruka. **** njih dvojicu klopponja i brajton skupa u guzicu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 feb 2021, 22:17

Debili sa ES broje poslijednje dana prenosa Bundeslige, porazno je za tv kuću kao što je ES imati ovakve seljobere za komentatore.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 feb 2021, 23:04

Tvrda utakmica protiv Herthe, a to je tako uvijek kada ih vodi Dardai. Tada smo uvijek znali probleme imati, a nekada i gubiti.
Može se izdvojiti jako dobra partija Comana, u prvom poluvremenu posebno, postigao je tada gol, a i stalno bio opasan, prodirao, ubacivao.
Kimmich je opet uputio par sjajnih lopti, posebno te njegove Quarterbackovske lopte oduševljavaju. Posebno jedna dobra takva je bila u prvom poluvremenu. I vezano za ovu kritiku za Sanea, ipak moram reći da on pravi određene pomake, prvo poluvrijeme je odigrao odlično, uz Comana i Kimmicha po meni najbolji. Drugo mu je bilo slabije, tu je bilo peljanja i gubljenja lopti. Ali ta brzina, ulijetanje u prostor i driblinzi, milina za gledati (to sve se odnosi uglavnom na prvo poluvrijeme). Treba momak konačno da odigra i cijelu utakmicu na visokom nivou. Ali sve više se vraća i nazad, tako je i u drugom poluvremenu radio i prema nazad, pa je i to za pohvalu.

Jarstein lijepo i pametno skide penal Lewi. Svaka čast. :) Obično Lewa sačeka malo golmana, da golman ode na jednu stranu, a on mu plasira loptu na drugu. Ovaj put Jarstein nije poletio prije vremena, fino ga je sačekao. Inače Jarstein je tek drugi golman koji je odbranio penal Lewi. Neuer je bio prvi :D i to 2013. godine kada je Lewa igrao još za B. Dortmund.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2021, 07:54

Igru brisi, bodove pisi, tako bi se mogla opisati sinocnja veoma teska pobjeda nad Herthom.

Prvi dio je stvarno izgledao dobro iako je i u tom periodu Hertha imala nekoliko opasnih kontra napada.

Drugi dio je blago rečeno katastrofalan, pogotovo prema nazad.
Napad je takodjer bio dosta otupljen ali je i u odbrani puhalo na sve strane no srecom nesnalazljivost napadaca domacina kao i dobro raspolozeni Neuer su zasluzni za nova tri boda.

Slijedi svjetsko klupsko prvenstvo, u ponedjeljak igramo prvi mec, mozda su se momci malo i stedjeli za taj mec.

PS: danas navijamo za Schalkeova tri boda. :mrgreen:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 feb 2021, 08:06

ko bi reko da ce coman svu trojicu preci i biti top krilo u ovoj sezoni. pavard je pao k urcu za usi, crveni je trebao popusiti, gledam kako nije?!
hajde da i ovo sp osvojimo....
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2021, 09:40

Mnogo je igraca u losoj formi, sad da li istu tempiraju ili nesto drugo ne znam.
Ako je tempiraju onda je vrijeme da pocnu igrati.

Alaba, Pavard, Sane, Gnabry, Tolisso, Sarr, Sule da dalje ne nabrajam, svi oni igraju ispod svog nivoa.
Douglas Costa je takodjer u ovom svemu visak, definitivno je nemotivisan i nezainteresovan za bilo sta.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 feb 2021, 10:29

Jako bitna pobjeda. Uvijek je protiv Herthe patnja, pogotovo kada je vodi bunkeraš Dardai. Ne mogu čekati da Alaba ode iz Bayerna. Kakav je to kikser to nije normalno. Njegov prime je prošao, sada samo zuji a grešaka na sve strane. Nadam se da će Upamecana potpisati što prije. Treba platiti koliko god samo da se riješi pitanje odbrane.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 06 feb 2021, 10:43

Let za Dohu kasnio 9 sati. Ubit ce nas ovaj raspored.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2021, 23:17

https://streamye.com/vc36w

Momak koji je Bayernova omladinska skola. :salut:
U posljednje vrijeme sve vise dobija sansu u Freiburgu.

Mislim da jos uvijek polazemo prava na njegov povratak.

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 07 feb 2021, 15:18

Chris Richards u prvih 11 Hoffenheima danas. Igra kao desni štoper u 3-5-2 formaciji.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 feb 2021, 20:22

Novi Alaba😅

Prati li neko maestralne partije Thiaga u Engleskoj? Sigurno mu treba jos vremena da se adaptira ali ovdje su ga neki oplakivali kao da je Zidan veznog reda. Nema dvojbe da bi ga vratio kod nas, ali vezni red Goretzka - Kimmich je vrhunski.

Sve “jace” ekipe prolaze kroz krizu. Meni je City nakon upumpavanja od preko milijardu eura prvi favorit ovog takmicenja. Juventus se probudio. Bice zanimljivo.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 feb 2021, 20:49

Neutral je napisao/la:
07 feb 2021, 20:22
Novi Alaba😅

Prati li neko maestralne partije Thiaga u Engleskoj? Sigurno mu treba jos vremena da se adaptira ali ovdje su ga neki oplakivali kao da je Zidan veznog reda. Nema dvojbe da bi ga vratio kod nas, ali vezni red Goretzka - Kimmich je vrhunski.

Sve “jace” ekipe prolaze kroz krizu. Meni je City nakon upumpavanja od preko milijardu eura prvi favorit ovog takmicenja. Juventus se probudio. Bice zanimljivo.
Ubise ga povrede + korona kako je dosao, bilo je dobrih utakmica ali nema konstante. Plus je čitava ekipa u sivilu, sta ce on tu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 07 feb 2021, 21:26

Neutral je napisao/la:
07 feb 2021, 20:22
Novi Alaba😅

Ja bih i dalje dao sve da imamo igrača kakav je Thiago, trenutno nemamo nikoga sa njegovim kvalitetama.

Samo da sutra Flick se eksperimentiše sa 4-1-4-1 i da Rocu da igra, inače će nas namučit Egipćani. Ne treba nam dodatnih 30 minuta igre.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.