Šuti nekad su dvojica od njih igrala kod nas

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Šuti nekad su dvojica od njih igrala kod nas
Me nebitni su ali da vidim koliko će to kapitalaca doći za 80 hiljada
Sim Bau, 6+6.
Hvala druže, ja taman htio pitati.BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:39S obzirom da niko ne zna kad je utakmica, ja cu vam reci.
![]()
Postoji velika mogucnost da utakmica bude pomjeran. Kako zbog MUPa kome ne odgavara da mi i kone igramo isti dan tako i zbog pomjeranja utakmice Borac - TC...BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:39S obzirom da niko ne zna kad je utakmica, ja cu vam reci.
![]()
Kad kontaju to javiti?revolt je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:00Postoji velika mogucnost da utakmica bude pomjeran. Kako zbog MUPa kome ne odgavara da mi i kone igramo isti dan tako i zbog pomjeranja utakmice Borac - TC...BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:39S obzirom da niko ne zna kad je utakmica, ja cu vam reci.
![]()
Sarajevo - Zvijezda 09, Zeljo - Celik. Kad se proslavljala dupla kruna. Jos spiker kaze promjena rezultata na stadionu Grbavica 0:2 za CelikShategabri je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:06Kad kontaju to javiti?revolt je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:00Postoji velika mogucnost da utakmica bude pomjeran. Kako zbog MUPa kome ne odgavara da mi i kone igramo isti dan tako i zbog pomjeranja utakmice Borac - TC...BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:39S obzirom da niko ne zna kad je utakmica, ja cu vam reci.
![]()
I kako to nije odmah regulisano, nešto ne znam da smo ranije igrali isti dan u Sa?
Svaka čast da se sjećašvedinjo98 je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:13Sarajevo - Zvijezda 09, Zeljo - Celik. Kad se proslavljala dupla kruna. Jos spiker kaze promjena rezultata na stadionu Grbavica 0:2 za CelikShategabri je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:06Kad kontaju to javiti?
I kako to nije odmah regulisano, nešto ne znam da smo ranije igrali isti dan u Sa?![]()
Napisao sam ja ovo jučer, vrlo je moguće da će biti pomjereno za dan poslije.Shategabri je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:06Kad kontaju to javiti?revolt je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:00Postoji velika mogucnost da utakmica bude pomjeran. Kako zbog MUPa kome ne odgavara da mi i kone igramo isti dan tako i zbog pomjeranja utakmice Borac - TC...BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑27 jul 2021, 14:39S obzirom da niko ne zna kad je utakmica, ja cu vam reci.
![]()
I kako to nije odmah regulisano, nešto ne znam da smo ranije igrali isti dan u Sa?