FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja odavno nisam vidio da mi ovako lijepo igramo,tečno,lijepo,igra se nepreskače,samo taj zadnji pas da je podvalit,kako god završilo svaka čast Tomislave Ivkoviću....
BOSANSKA KRAJINA
- grbavicka1921
- Kontakt:
I sad kad Zeko treba qurcina! Koga mi plaćamo?!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Meraak1921
- Kontakt:
Ovde se Bojo najvise hvali, nikad ga nisam volio, nit brzine nit tehnike, karastrofalan igrac, Blazevic za federalne se ubio
Svabo dolazi ulozi dovedi spasavaj.Sanse nemozemo napravit.
Ma uvedi Bekrica, jedini on zna zabiti
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ma mi smo za federalneMeraak1921 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 22:16Ovde se Bojo najvise hvali, nikad ga nisam volio, nit brzine nit tehnike, karastrofalan igrac, Blazevic za federalne se ubio
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ovako su trebali ona dva debila stilic i Zec, pi.cka im materina
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Meraak1921
- Kontakt:
Nismo daleko od tog ako nastavimo ovako, povrijedi se Juricic, stade sve, ko ce ga zabit? Bojo? Hahahahagrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 22:40Ma mi smo za federalneMeraak1921 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 22:16Ovde se Bojo najvise hvali, nikad ga nisam volio, nit brzine nit tehnike, karastrofalan igrac, Blazevic za federalne se ubio
Bice bolje, treba istrpiti ovu djecu prvo Kosoric, Bekric, Mekic, Bender, Crnecevic, Blazevic, Vrhovac.. Sabur.
@igrajlopte 🐦
Ojj Boze koji je ovaj Hrelja racqu…. a Subasic jos gori 
Zdunicuuuuuuu kraljuuu

Zdunicuuuuuuu kraljuuu

Zadnja izmjena: DUVNO1921, dana/u 29 avg 2021, 22:48, ukupno mijenjano 4 puta.
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Haj ba ne jedite **** vise i federalna i djeca
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Ja bih vama zabranio komentarisanje cigani jedni forumski,komentaristete kako gdje voda ide,SRAM VAS BILA
BOSANSKA KRAJINA
-
- Kontakt:
Amateri i invalidi
Napisao sam jutros da maksimalno bod ocekujem. Peti uzastopni remi sa njima na Grbavici. Apsolutno nezasluzeno bi bilo da su pobijedili po mom misljenju. Ivkovic je pogrijesio kad je izveo Luku, a ovaj govorio da moze nastaviti. Ako kaze da moze pusti ga, a ne izveo Boju i njega i s obzirom na listu strijelaca gdje imaju po dva gola slabo sta mozes ocekivati s tim sto je mozda sta mogao Bekric, ali ranije da je usao. I tu Ivkovic zakasnio.
Tek se sad vidi sta znace dva boda izgubljena u Bijeljini. Uz njih bi ovaj prvi dio bio Elham.
Tek se sad vidi sta znace dva boda izgubljena u Bijeljini. Uz njih bi ovaj prvi dio bio Elham.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobro je, idemo dalje... Dobro ce nam doci ova pauza i da organizujemo mini pripreme.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Prvi put gledam Zelju ove sezone, pozitivno sam iznenadjem kako fino saraju, bas fina igra , barem ovih zadnji 20 min sto sam vidio
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Dojam je da ovo moze itekako bolje, ima nekog materijala, ali u svakoj liniji opet fali nesto da bude kako treba. Bukvalno nemamo ni jednog igraca koji ce napraviti visak, a bez toga je uzalud sve. Svaki napad nam je bas spor, na stranu pa vrati, pa na drugu pa vrati, pa tamo pa vamo i nista. Ne znam bas ni kakava nam je ideja u napadu. Barem da imamo brze igrace pa igrati na kontre, ali nama su krila igraci koji su vise vezni.
Crncevic i Mekic kao da ne igraju za istu ekipu, nikakve saradnje, smetaju jedan drugom, ali dobro mislim da im i je i prva tekma zajedno i bice to bolje. Bojo, i pored golova, nije to to. Nedorecen igrac, nekakva desetka koja ganja prostor, a dzaba ti to kad nema ko podvaliti loptu. Beca vise napravio od njega. Sreca pa Bekric udje i isceprkasmo nesto.
Crncevic i Mekic kao da ne igraju za istu ekipu, nikakve saradnje, smetaju jedan drugom, ali dobro mislim da im i je i prva tekma zajedno i bice to bolje. Bojo, i pored golova, nije to to. Nedorecen igrac, nekakva desetka koja ganja prostor, a dzaba ti to kad nema ko podvaliti loptu. Beca vise napravio od njega. Sreca pa Bekric udje i isceprkasmo nesto.
Cuva Bog Zelju svog!
Trka, trka, trka, sve dok bude tako, dok igrači budu davali zadnji atom snage i energije na terenu, ja im neću nikada i ništa prigovoriti. Tako i večeras. Sa Slobodom je patnja na Grbavici godinama, pa ne znam zašto bi večeras bilo drukčije.Malić, Crnčević, stoperi i golman večeras iznad ostatka ekipe...
Nadam se da ćemo se kroz pauzu i pripreme u Srbiji dodatno fizički popraviti, ali i uigrati ovo malo kvaliteta što imamo. Samo hrabro i jako!!!
Nadam se da ćemo se kroz pauzu i pripreme u Srbiji dodatno fizički popraviti, ali i uigrati ovo malo kvaliteta što imamo. Samo hrabro i jako!!!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Alipasino, ANamelessGhoul, b00t, Hrasno15, Imamkarbarum, Lokomotifa, lumani, mamonelafo, MrkiMedo, Napaceni87, NebeskaSila96, nedimmmm1337, Rauber33, sebalos, Stole, tiagofaria25, TigerWoods, WeekendOffender i 262 gosta.