admin je napisao/la:Nick se ne može mjenjati jer postoji masa trolova koji ulaze u sukobe sa ostalim forumašima, troluju, provociraju, spamiraju, a onda bi da promjene nick i da im još ostane broj postova uz taj novi nick (da djeluje kao da su neki stari forumaši, a da im ime bude "čisto".).
Druga kategorija su djeca koja me gnjave svaka tri dana da im promijenim nick, jer su prestali navijati za neki klub, ili im je otišao omiljeni igrač, učiteljica promijenila boju džempera, isl..
Zbog takvih, niko ne može promijeniti nick, a ne znam stvarno ni zašto bi to radio.
ps. tvorci foruma izgradili su ga tako da se nick ne može mijenjati. znači, problem je prisutan u cijelom svijetu, ne samo kod nas, pa ne treba posebno trošiti vrijeme na rasprave.
Al' stvarno, mislim ne'am ništa protiv ubacivanja novih smiley-a, baš suprotno od toga, al' ovo je zaista previše. Ako je ikako moguće ubaciti 10 max. novih smiley-a i to je to. Vi baš pretjerašte.admin je napisao/la:eto.mandraX je napisao/la:Sad ste vala pretjerali sa ovim smiley-ima. Fuj.
odgovor za one koji godinama imaju super ideju, a admin neće da implementira.
Tu nitko nije ubacivao smajlice, vec napise tri slova, recimo 'b i h'(sastavljeno) i izbaci mu bih . Tako i sa drugim smajlicima.Otelo je napisao/la:Nemoj ba banovati, propustio o bih 3. kola lige zbog ove temeMonolog je napisao/la:nene
Ovdje se neće tolerisati priča o religiji. Neće ni o ateizmu, da ne bi bilo zabune. Zamolio bih (šta je ovo, ne smiješ aorist upotrijebit) vas da te vaše rasprave nastavite u privatnim porukama, da ne bih dijelio ban .
Možeš i jednom skrolat', al moraš brzo zavrtit'soxx je napisao/la:Da li je moguce napraviti da nema ovog sivog prostora? Kako su ubaceni smajliji sad trebas skrolat dva puta misem da bi stigao da kliknes "Pošalji". Ubacit pomicnu traku kod smajlija desno, moguce je vjerovatno jer sam vidjao na nekim forumima.
Na ovo mislim. http://pokit.org/get/img/baefe7d710f509 ... f2e211.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Uglavnom, nije to meni problem al ljepse bi izgledalo a forum treba uvijek da ide ka boljem.
rekao bih da je ovo riješeno.Signore je napisao/la:Admine, pod hitno ubaci dvotocku na smajlice, nemoguce je pisati, pogledajte ovo:
Tu nitko nije ubacivao smajlice, vec napise tri slova, recimo 'b i h'(sastavljeno) i izbaci mu bih . Tako i sa drugim smajlicima.Otelo je napisao/la:Nemoj ba banovati, propustio o bih 3. kola lige zbog ove temeMonolog je napisao/la:nene
Ovdje se neće tolerisati priča o religiji. Neće ni o ateizmu, da ne bi bilo zabune. Zamolio bih (šta je ovo, ne smiješ aorist upotrijebit) vas da te vaše rasprave nastavite u privatnim porukama, da ne bih dijelio ban .
Kako recimo kad upisem lol nema nista, a kad napisem : lol : (sastavljeno) dobijem
Cartman je napisao/la:Daj sredite ove smiley gluposti. Moras pola metra listat da dodjes do "posalji". Je li ovo forum Cartoon Networka ili sportsporta?
alt+s , skrati sebi muke.Cartman je napisao/la:Daj sredite ove smiley gluposti. Moras pola metra listat da dodjes do "posalji". Je li ovo forum Cartoon Networka ili sportsporta?
Vidim. Ja bih banovao ove sto uvijek primjedbuju. :uzi:admin je napisao/la:u postovima iznad imaš odgovor zašto nikad ne prihvatam savjete forumašaGreivis je napisao/la:Admine da li si ikada prihvatio i jedan savjet od forumasa?
Cisto onako informativno da znam.
Upravo ovog sam se pribojavao.Nitro je napisao/la:Pretjerano velik broj smajlija. Ovo postaje cirkus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.