Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Da taj novinar nije nodi irl?
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
-
- Kontakt:
S ovim se slažem apsolutno. Mislim da nije bio problem toliko u samom pitanju, nego činjenici da je to postavljeno kao prvo pitanje, zašto nema tog i tog, pored svih novih imena na spisku.hurem je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:50Zolotic - kad malo bolje razmislim, njegov odgovor ima smisla...pogotovo nakon silnog kenjanja na forumu, drago mi je da je onako odgovorio.
Zašto njegov odgovor ima smisla?
Selektor je saopštio spisak pozvanih igraca i prvo postavljeno pitanje je bilo u vezi sa Zoloticem...haloooo bolan.
Pa tu su Bazdar, Kulenović, Sunjic - nova imena, povrijeđeni Dedic, sta je s Hadzikadunicem...milion imena bitnijih za prvo pitanje, ali se tamo našao neki frajer da upita za Zolotica kao da je u pitanju Vidic iz najboljih dana.
Da je to pitanje kasnije došlo, vjerujem da bi odgovorio na puno prikladniji način.
Samo Barbarez treba da zna da vodi reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a ne grupu za rostilj i da zove svakog anonimusa ciji ce poziv opravdati sa sviđa mi se, bori se i slicni supljaci.Drape je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:14Barbarezu puno znači kako se igrači ponašaju. Šarića će zbog ponašanja uvijek zvati, želio bi da svi igrači imaju njegov karakter. Tahirović je pristojan prema svima u stručnom štabu, njeg želi uvijek u svojoj grupi. Barbarez tako odlučuje koga će zvati, neki igrači su ga razočarali jer mu na poruke odgovaraju kasno i kratko.
Poziva nepotisticki, pokusava diktatorski dati odgovore na neka pitanja, zato mu preostaje samo teren pa cemo vidjeti hoce li imati muda na terenu kao prilikom krojenja spiska i na pressicama ili ce kao poslije Mađarske doci kao kujica, zamuckivati i ne sloziti jednu prosirenu recenicu u studiu posle utakmice.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Aaaa Barbarez je došao kad su se ispucali stručnjaci pa kontamo da probamo s nekim ko uopšte nije trener, možda upali? Zašto bi uopšte mi njemu dali mandat na 4 godine, čovjek nije trener.Horoz je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:09Dobro, a šta bi ti sada u stvari htio?Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 11:36Što bi mu dali mandat? Je li on kao trener zaslužio da bude trener reprezentacije? NE.Horoz je napisao/la: ↑06 nov 2024, 14:30
Vi fakat ko djeca!?
A šta bi ti sad ponudio Barbarezu, da bude selektor U21, da bude predsjednik umjesto Vice? Misliš da to ide tako?
I ne kontam šta ste zavrli, pa dajte čovjeku jedan mandat kvalifikacija, kao što su svi dobili
Kao mi redovno idemo na velika takmičenja, pa će nas Barbarez unazaditi ako se ne plasiramo![]()
Iako mi je bio jedan od uzora kad sam bio dijete, to ne znači da se može ovako ponašati sa reprezentacijom..
Brat 15 godina kmeči kako neće da ga zovu da nam bude selektor a on za to vremena igra pokera i opali kakav tweet kad reprezentacija izgubi da se naslađuje.
Njemu da je toliki san bio mjesto selektora davno bi uzeo trenirati neki tim i učiti se, a ne sjediti za stolovima i igrati pokera i plakati kako mu ne daju da je selektor.
15 godina čovjek nema veze s fudbalom, da ne pričamo koliko se u zadnjih 15 godina fudbal promjenio.
Pa Barbarez je i došao kada su se ispucali svi "iskusni stručnjaci", uključijući i Bajevića, i niko nije ništa napravio.
Porazi za porazom.
Barbarez je tu da se proba nešto novo, na duže staze i za to treba vremena.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Kakvi strucnjaci? Jel to ti nazivas Bazdarevica, Susica, Kodru i Hadzibegica strucnjacima? Pa svaki od njih je pedalu dobio nakon 3 mjeseca gdje god da je radio. Oni su priliku dobili iskljucivo zbog toga sto su bili vrhunski igraci, kao i ovaj debilni pokeras koji je uz sve to i legenda reprezentacije. Bajevic je jedini od njih napravio dobru trenersku karijeru ali je covjek pauzirao 10 godina od trenerskog posla prije nego ce preuzeti reprezentaciju i pritom posenilio u medjuvremenu.Horoz je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:09Dobro, a šta bi ti sada u stvari htio?Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 11:36Što bi mu dali mandat? Je li on kao trener zaslužio da bude trener reprezentacije? NE.Horoz je napisao/la: ↑06 nov 2024, 14:30
Vi fakat ko djeca!?
A šta bi ti sad ponudio Barbarezu, da bude selektor U21, da bude predsjednik umjesto Vice? Misliš da to ide tako?
I ne kontam šta ste zavrli, pa dajte čovjeku jedan mandat kvalifikacija, kao što su svi dobili
Kao mi redovno idemo na velika takmičenja, pa će nas Barbarez unazaditi ako se ne plasiramo![]()
Iako mi je bio jedan od uzora kad sam bio dijete, to ne znači da se može ovako ponašati sa reprezentacijom..
Brat 15 godina kmeči kako neće da ga zovu da nam bude selektor a on za to vremena igra pokera i opali kakav tweet kad reprezentacija izgubi da se naslađuje.
Njemu da je toliki san bio mjesto selektora davno bi uzeo trenirati neki tim i učiti se, a ne sjediti za stolovima i igrati pokera i plakati kako mu ne daju da je selektor.
15 godina čovjek nema veze s fudbalom, da ne pričamo koliko se u zadnjih 15 godina fudbal promjenio.
Pa Barbarez je i došao kada su se ispucali svi "iskusni stručnjaci", uključijući i Bajevića, i niko nije ništa napravio.
Porazi za porazom.
Barbarez je tu da se proba nešto novo, na duže staze i za to treba vremena.
Probat cemo na duze staze, nije to problem koliko je degutantna cinjenica da on ponavlja iste greske kao njegovi prethodnici kojima se po twitteru smijao a uz sve to je umisljen da je svu pamet ovog svijeta pokupio. Nije toliki problem sto on nema iskustvo kao trener, ali je ogroman problem sto su njemu 2 pomocnika menadzer Milenkovic i skaut Papac koji je od fudbalksih poslova jedino obavljao poziciju sportskog direktora FK Zeljeznicara dok sa trenerskim poslom nema nikakvu dodirnu tacku kao ni Barbarez.
E to je ono sto svakome iole normalnom bode oci. Nestrucan strucni stab koji nema viziju, jer da je imaju vidjeli bismo neke pomake nakon 3 okupljanja.
Pa recimo da se može i tako posmatrati. Da probamo s osobom koja ima druge kvalitete, jer ovdje čista "struka" očigledno ne djeluje.Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 13:16Aaaa Barbarez je došao kad su se ispucali stručnjaci pa kontamo da probamo s nekim ko uopšte nije trener, možda upali? Zašto bi uopšte mi njemu dali mandat na 4 godine, čovjek nije trener.
Ovdje je potrebna konsolidacija, uspostavljanje stvari iz temelja, a to nije posao za stručnjaka, nego za nekoga ko hoće da se bori za instituciju reprezentacije.
Očigledno da osoba koja bi imala i jedan i drugi kvalitet ne postoji, onda je Barbarez dobar izbor.
Potpuno je jasno da bi na njegovom mjestu danas bio neki Milošević, Hadžibegić, tako da je i besmisleno voditi ovu raspravu koja je prežvakana odavno.
Kao što je jasno da veliki broj vas Barbareza pljuje , ne radi reprezentacije, nego radi vaših sitnih klupskih interesa i strasti.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Pa Husaricu ko ti je kriv sto ti nisi uletio u semu. Vidi da popravite odnos pa da i tvoji pocnu dobijati pozive.Wanderson je napisao/la: ↑07 nov 2024, 13:00Samo Barbarez treba da zna da vodi reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a ne grupu za rostilj i da zove svakog anonimusa ciji ce poziv opravdati sa sviđa mi se, bori se i slicni supljaci.Drape je napisao/la: ↑07 nov 2024, 12:14Barbarezu puno znači kako se igrači ponašaju. Šarića će zbog ponašanja uvijek zvati, želio bi da svi igrači imaju njegov karakter. Tahirović je pristojan prema svima u stručnom štabu, njeg želi uvijek u svojoj grupi. Barbarez tako odlučuje koga će zvati, neki igrači su ga razočarali jer mu na poruke odgovaraju kasno i kratko.
Poziva nepotisticki, pokusava diktatorski dati odgovore na neka pitanja, zato mu preostaje samo teren pa cemo vidjeti hoce li imati muda na terenu kao prilikom krojenja spiska i na pressicama ili ce kao poslije Mađarske doci kao kujica, zamuckivati i ne sloziti jednu prosirenu recenicu u studiu posle utakmice.

- RollingPaper
- Kontakt:
Kakvo je to pitanje "Kao činjenicu za šta"? Tako formulisano pitanje prvi put čujem u životu. Mašaš poentu poente druže.kempes je napisao/la: ↑06 nov 2024, 21:15Kao cinjenicu za sta? Da je Zagreb glavni grad Hrvatske?RollingPaper je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:52Ne očekujem ja ništa, samo sam naveo ovo kao činjenicu.
Mani se corava posla i zamajavanja.
Kakvog zamajavanja? Jel moguće da ti nije jasno šta sam napisao? Moram ti detaljnije objašnjavat?
Ciljao sam na to da je javnost uvijek na početku previše kritična i osjetljiva, pogotov naša. Petev je dobar primjer, kude ga pa poslije plaču za njim.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svakim danom, spiskom i novim pozivom se sve više i više bruka.
Što prije ode bolje za reprezentaciju i državu.
Koji god insan da ga podržava je veći neprijatelj ove države od simpatizera SNSD stranke.
Što prije ode bolje za reprezentaciju i državu.
Koji god insan da ga podržava je veći neprijatelj ove države od simpatizera SNSD stranke.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ovaj covjek je otvoreni mrzitelj Zeljeznicara i namjerno ignorise igrace koji imaju veze s tim klubom.
Muftic koji je trenutno golman u najboljoj formi u plbih ostane bez poziva jer gospodin ne zeli da remeti golmanske pozicije.
Zolotic igra na vecem nivou od pola stopera u repki, i opet nema mjesta za njega u ekipi, ali antitalenti iz Sarajeva su tu ako nista zbog borbenosti...
Hadziahmetovic ostao bez poziva iako se ustalio u ekipi i igra redovno. Ne bi me cudilo da Buljubasica bez minuta pozve prije njega
Muftic koji je trenutno golman u najboljoj formi u plbih ostane bez poziva jer gospodin ne zeli da remeti golmanske pozicije.
Zolotic igra na vecem nivou od pola stopera u repki, i opet nema mjesta za njega u ekipi, ali antitalenti iz Sarajeva su tu ako nista zbog borbenosti...
Hadziahmetovic ostao bez poziva iako se ustalio u ekipi i igra redovno. Ne bi me cudilo da Buljubasica bez minuta pozve prije njega
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nemoj tako, usao je Buljubasic u 70-oj minuti. Ocekujmo ga uskoro u A selekciji19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:51Ovaj covjek je otvoreni mrzitelj Zeljeznicara i namjerno ignorise igrace koji imaju veze s tim klubom.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nikako da skontaju da su irelevantan faktor u Bh fudbalu i to sto neko igra dobro u Željezničaru jednako je Ko da igra dobro u Posušju pa tako treba i te zvati. Kad pređe u neki jači klub tipa Sarajevo Borac Zrinjski onda će i dobit poziv. Dok igra za neki prosječan Bh klub teško. Tako svugdje ide.DamirT je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:53Nemoj tako, usao je Buljubasic u 70-oj minuti. Ocekujmo ga uskoro u A selekciji19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:51Ovaj covjek je otvoreni mrzitelj Zeljeznicara i namjerno ignorise igrace koji imaju veze s tim klubom.
Hadziahmetovic ostao bez poziva iako se ustalio u ekipi i igra redovno. Ne bi me cudilo da Buljubasica bez minuta pozve prije njega![]()
Oko Zolotica se da diskutovati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
haj ne trolaj ti si prvi prosle sedmice psovao familiju nidalu pa sada ga branis ovdjejurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:23Nikako da skontaju da su irelevantan faktor u Bh fudbalu i to sto neko igra dobro u Željezničaru jednako je Ko da igra dobro u Posušju pa tako treba i te zvati. Kad pređe u neki jači klub tipa Sarajevo Borac Zrinjski onda će i dobit poziv. Dok igra za neki prosječan Bh klub teško. Tako svugdje ide.DamirT je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:53Nemoj tako, usao je Buljubasic u 70-oj minuti. Ocekujmo ga uskoro u A selekciji19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:51Ovaj covjek je otvoreni mrzitelj Zeljeznicara i namjerno ignorise igrace koji imaju veze s tim klubom.
Hadziahmetovic ostao bez poziva iako se ustalio u ekipi i igra redovno. Ne bi me cudilo da Buljubasica bez minuta pozve prije njega![]()
Oko Zolotica se da diskutovati.

-
- Kontakt:
Gdje branim Nidala pričamo o Mufticu i Zoloticu.
Nidala nije trebao zvati nije ni za u21
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Naravno da je trebao da dobije poziv. ali bolje da igra u19 sada njego bez veze utakmicu za u21.
A dobro, nije bas da je Velez u top klasi klubova u ligi, pa redovno Hadzikic dobija poziv. Mada je potpuno irelevantna pozicija treceg golmana jer nece nikad zaigrati na terenu.jurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:25Gdje branim Nidala pričamo o Mufticu i Zoloticu.
Makar pozovi Muftica jedno okupljanje, nek momak vidi da nisu njegove igre prosle nezapazeno. A trenutno je sigurno u top 5 golmana u ligi.
Na zimu da nekim cudom napravi neki transfer u inostranstvo (a nece 99%), dajem ruku da bi ga odmah zvao u martu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mirvic podmazuje gdje god stigne pa ovog bivola utrpa u A reprezentaciju. Kockaru najvece ai zlo bh fudbala i ti i uhljup Spahic, smetljari.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
poziv nidalu totalno neopravdan, ali dobro bolje nego zolotic i slicni, svakako nece dobiti minutu
-
- Kontakt:
Hahahaha, Mirvić je podmazao poziv Čeliku, a hrabri Željo, ratnik protiv režima i partija kojem, dok mi pišemo i diskutujemo o ovome, režim i partija grade pet miliona maraka vrijednu tribinu, nema čime da podmaže. Inače bi i Muftić bio na spisku.
Pitam se kako je moguće da ogromna grupa ljudi ima ovoliko nekoherentan način razmišljanja.
Inače, nisam siguran da će Čelik ikad biti kapacitet za reprezentaciju, njegov najveći kvalitet trenutno je kombinacija godina i broja seniorskih nastupa.
Pitam se kako je moguće da ogromna grupa ljudi ima ovoliko nekoherentan način razmišljanja.
Inače, nisam siguran da će Čelik ikad biti kapacitet za reprezentaciju, njegov najveći kvalitet trenutno je kombinacija godina i broja seniorskih nastupa.
Sergej i Vico po 10% od transfera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.