NK Zvijezda Gradačac

seven
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la seven » 05 mar 2011, 19:50

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:A sto ste ih dijali i psovaji :mrgreen:
pa znaš zmajeve, strah i trepet svih navijačkih grupa :lol: , svi fasuju, i horde i robijaši a naročito fukare, njih svaki put ubijemo rakijom :D

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 05 mar 2011, 19:52

husein veličanstveni je napisao/la:
seven je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Eto koliko je bistar da ne zna da je Gradačac u TK. Usput čestitam Borcu na osvajanju titule, a ovim šibicarima iz Sarajeva bih poručio bolje da igraju fudbala umjesto što kukaju, pa možda da nekad i pobijede Zvijezdu. Vasiliću najveći si seronja i dabogda ti cura crnče rodila.
e aj malo se smiri ebo te i Borac i BL
Čitaj malo između redova, valjda si skonto da je mogu samo na k.i.t.u. nabit. Džaba im i titula kad nema evrope.

Nemoj se sekirati!
Znaš ovu pjesmu?

[youtube][/youtube]
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 05 mar 2011, 19:52

Sledeci put crveni tepih docek kao na dodijeli oskara molicu lijepo :D

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 mar 2011, 19:52

izzo je napisao/la:Aha, a ti si inace vrlo poznat svima na Zapadu :lol: :lol: samo tebe cekaju na ziceru :lol: :lol: strašni Seven iz Gradačca kojeg ne podnosi "gospoda" za Zapada Grbavice :lol: :lol: de još koju provali kad te krenulo

kasno je, idi lezi

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 05 mar 2011, 19:54

...nego po svim "objektivnim" izvjestajima s ove utakmice stice se utisak da igraci Zvijezde i nisu dirali loptu,niste presli ni centra izgleda....posto znam kako to ide kad pakuju ovi iz "metropole" moze li neko reci kakvo je realno bilo stanje na terenu....

P.S

vidim neko hvali Hasica...moze li neko napisati kako je igrao on???
Nema vise :P

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 mar 2011, 19:55

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Sledeci put crveni tepih docek kao na dodijeli oskara molicu lijepo :D
ma priča djece koja nisu ni vidjeli Gradačca, sačekajmo raju koja je bila na tekmi ba

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 mar 2011, 19:59

flash je napisao/la:...nego po svim "objektivnim" izvjestajima s ove utakmice stice se utisak da igraci Zvijezde i nisu dirali loptu,niste presli ni centra izgleda....posto znam kako to ide kad pakuju ovi iz "metropole" moze li neko reci kakvo je realno bilo stanje na terenu....

P.S

vidim neko hvali Hasica...moze li neko napisati kako je igrao on???
Šerif, igrač utakmice definitivno najbolje pojačanje Zvijezde u zadnjih nekoliko prijelaznih ciklusa, ma utakmica totalno negledljiva, ništa posebno, igra između šesnaesteraca, Željo me razočarao, Zvijezda standardno loše, iako ohrabruje bolja kompaknost i Šerif Hasić, mislim da će biti bolje iz utakmice u utakmicu

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 05 mar 2011, 19:59

A opet niste trebali ipak oni su zeljini oni su iz sa ne ide to tako drug ;)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 mar 2011, 20:01

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:A opet niste trebali ipak oni su zeljini oni su iz sa ne ide to tako drug ;)
nemoj tako ba, dobri su Sarajlije, bar oni koje ja znam

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 05 mar 2011, 20:02

Našli se na internetu iskompleksirani zenicani i zmajevi da se šprdaju o sarajlijama :lol: :lol: aferim momci, svaka vam dala :lol:

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 05 mar 2011, 20:03

Danas je Zvijezda odigrala jednu solidnu partiju,protiv bh-prvaka(nekadasnjeg prvaka),,,SERIF Hasic (beton)najjaci igrac,mali djelmic ekstra,svaka cast i starom liscu HAMZI,,uz Boziju pomoc ostajemo u ligi

DRAGAN JOVIC (KRALJ)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 mar 2011, 20:05

Čitam izjavu Osima, pa on je zadovoljan igrom, pa ebo te pa on veze nema o nogometu onda

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 05 mar 2011, 20:07

izzo je napisao/la:Našli se na internetu iskompleksirani zenicani i zmajevi da se šprdaju o sarajlijama :lol: :lol: aferim momci, svaka vam dala :lol:

...prvo momak sto se ti bunis ti ioanko nisi sarajlija :lol: a drugo sto se tice kompleksa pogledaj se u ogledalo nisi odavno :mrgreen:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 05 mar 2011, 20:09

flash je napisao/la:
izzo je napisao/la:Našli se na internetu iskompleksirani zenicani i zmajevi da se šprdaju o sarajlijama :lol: :lol: aferim momci, svaka vam dala :lol:

...prvo momak sto se ti bunis ti ioanko nisi sarajlija :lol: a drugo sto se tice kompleksa pogledaj se u ogledalo nisi odavno :mrgreen:
Docekali pacenici Željin kiks pa im sad drago i veselo, krenulo papke sa zeyebancijom :lol: :lol: ali necete dugo slaviti ;)

Dr.No

Post Postao/la Dr.No » 05 mar 2011, 20:11

seven je napisao/la:Čitam izjavu Osima, pa on je zadovoljan igrom, pa ebo te pa on veze nema o nogometu onda
izgleda osim gledo neku drugu utakmicu

NAPRIJED "ZVIZDO"

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 05 mar 2011, 20:12

izzo je napisao/la: Docekali pacenici Željin kiks pa im sad drago i veselo, krenulo papke sa zeyebancijom :lol: :lol: ali necete dugo slaviti ;)
....bezveze spamamo temu ljudima.... uglavnom imat ce te cas modernog fudbala na bilinom uskoro...sve ispod 2:0 smatrat cu neuspjehom

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 05 mar 2011, 20:13

flash je napisao/la:
izzo je napisao/la: Docekali pacenici Željin kiks pa im sad drago i veselo, krenulo papke sa zeyebancijom :lol: :lol: ali necete dugo slaviti ;)
....bezveze spamamo temu ljudima.... uglavnom imat ce te cas modernog fudbala na bilinom uskoro...sve ispod 2:0 smatrat cu neuspjehom
Nema problema care...samo ti nastavi sa tim seoskim doskočicama, fino te ide :lol: nece te više ometati ;)

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 05 mar 2011, 20:23

Mozel neko na PM sta se desavalo to oko stadiona

Hvala

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 05 mar 2011, 21:09

Prvo da kazem da mi je poslije Zvijezde najdraži klub Željo, ali žalosno je kada generalizujemo stvari. Bio sam blizu Željinih navijača i vidio sam kada jedan momak baca petardu na djecu koja nose nosila i sada ja trebam da kažem da su svi isti. Uvijek je bilo loših mmomaka a oni u masi najlakše dolaze do izražaja, inače kada su sami obične su hijene.
Što se tiče utakmice bila je važna za obje ekipe, a teren zbog ovih vremenskih nepogoda loš i to je uticalo da ne bude ljepote u igri.
Sudija je od finog prvog dijela i korektnog učinio utakmicu nervoznom zbog isključenja Tosunovića koje je bilo prestrogo, ostatak utakmice odsudio je korektno.
Zvijezda nije imala neku igru ali vidi se da je ekipa dobro pripremljena i da će igrati sve bolje i bolje. Po meni igrač utakmice je Nikić i kada bi ovako nastavio igrati ubrzo bi dostojno naslijedio Hamzu i bio miljenik publike. Hasić i Mujo odigrali dobro kao i Jusić i Prodanović.
A Veca je kao krava koja da kofu mlijeka a onda je nogom prolije, ono što je gradio pet godina u Gradačcu srušio je samo za jednu minutu, a mogao je kao i Savić sa aplauzom da izađe sa terena.
Želji želim da osvoji titulu ali sa ovakom igrom u gostima teško, nama je uvijek bilo lijepo u Sarajevu a oni iskreni će reći da je i Manijacima danas bilo u Gradačcu, a uvijek ima onih kojima nigdje nije i ništa nije dobro jer su oni savršeni a svi drugi nevaljaju.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 mar 2011, 21:13

Realno niko nas nije toliko nadigrao kao Sarajevo, a realno danas Zvijezda nije nadigrana kao sto nije bio ni Zeljo. Pa normalno da su jednim dijelom utakmice kada smo ostali sa igračem manje imali više loptu u nogama ali na centru. Poslije kada je igrač Želje isključen bilo je sasvim ravnopravna igra, šta više da smo bar imali jednog na klupi špic igrača da udje na teren mogli smo i nešto više postići. Željo solidna ekipa ali nedovoljno dobra da bi pobijedila Zvijezdu ;)
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.