Imao bi više da nije bila manita u El Clasicu.
Lige petice
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Lige petice
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Koliko ružno izgleda. Ni sami ne znaju šta su htjeli dizajnirati. Vuče mi na logo nekog MLS kluba sa dodatkom izgleda neke esport organizacije. Ovo linija u sredini treba valjda da bude 'I', a onda da ova "T" sa strane prave "M"?
I zbog nekog na redditu mogu samo da pročitam da piše "Tit".
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da, I i M.
Samo, pošto me logo design privatno zanima i dosta učim o tome - logo mora biti čitljiv uvijek, bilo scaliran kao ikona ili veliki, a ovaj je malo konfuzan. Onda ovaj crni krug okolo je prejednostavan. Današnji logo design ide ka minimalizmu, moderni logoi imaju oštre ivice i slično, ali po meni nisu postigli efekat. Ali kao i svaki, u početku imaš otpor, a onda ga prihvatiš. Znamo mi Juventini.
EDIT: Malo bacih oko na stari. I nije toliko promijenjen, crno okolo je bilo, ali sada ima samo 3 boje i izbacena ostala slova. Ali da se gubi šmek - apsolutno. Jbo brendove.
Samo, pošto me logo design privatno zanima i dosta učim o tome - logo mora biti čitljiv uvijek, bilo scaliran kao ikona ili veliki, a ovaj je malo konfuzan. Onda ovaj crni krug okolo je prejednostavan. Današnji logo design ide ka minimalizmu, moderni logoi imaju oštre ivice i slično, ali po meni nisu postigli efekat. Ali kao i svaki, u početku imaš otpor, a onda ga prihvatiš. Znamo mi Juventini.

EDIT: Malo bacih oko na stari. I nije toliko promijenjen, crno okolo je bilo, ali sada ima samo 3 boje i izbacena ostala slova. Ali da se gubi šmek - apsolutno. Jbo brendove.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Evo logo esport ekipe:Pogba je napisao/la: ↑30 mar 2021, 12:35Da, I i M.

Dosta slično, T u sredini, S i M sa strane, TSM

Evo i logo LCS takmičenja:

Sve više se ide na to da se ime zapravo i bude logo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prvi igrac u Serie A rodjen 2000. i posle koji je postigao najmanje 20 golova i samo jedan od 4-ce u ligama 5 kojima je to poslo za nogom.
Ostala 3-ca su Haaland, Kean i Sancho.

Ostala 3-ca su Haaland, Kean i Sancho.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Najviše osvojenih trofeja ikad:
1. Barça - 97
2. Real Madrid - 94
3. Bayern München - 78
4. Juventus - 68
5. Man Utd - 66
6. Liverpool - 63
7. AC Milan - 50
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Odlično. Pogotovo zbog retardiranog novog formata LP.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
seks
malo je arsenal ovdje blago je reći bespotreban
osrednja ekipa i historijski i danas
- IlCapitano
- Kontakt:
Meni je ovo bezveze ako će super liga samo zamijeniti LP. Ako će se ukinuti sve i napraviti zatvorena liga kao NBA nemam ništa protiv.
Pa to je i plan vjerovatno. Ispunit ce do.mozda 16 klubova i zatvoriti i svake godine iste ekipe.IlCapitano je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:56
Meni je ovo bezveze ako će super liga samo zamijeniti LP. Ako će se ukinuti sve i napraviti zatvorena liga kao NBA nemam ništa protiv.
12 VERY BIG EUROPEAN CLUBS

Tottenham

Jos Bayern, PSG i 2 iz Engleske i to je to.
Nema ništa od ovoga, FIFA će stati uz UEFU (pretpostavljam) i to je kraj nadanja oko ove lige.
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 24 feb 2022, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kakve veze ima.FIFA s ovim, nakbolji igrači ce igrati tu, nisu ni iz FIFE glupi.
Englezi prijete svojima isključenjem iz lige, koja bi se vjerovatno svela na rang Cshipa po.gledanosti bez top 6 ekipa.
Tottenham i Arsenal nemaju šta tražiti u ovom takmičenju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.