koji si ti likMomcino imas mahanje iz šehera
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
90% na zalost.
U ostalom, pitaj nekoga iz Zenice sta se sve desava tokom dana i kakav grad prljav ostane nakon utakmice.
U ostalom, pitaj nekoga iz Zenice sta se sve desava tokom dana i kakav grad prljav ostane nakon utakmice.
Pun mi je qrac price da smo kobajagi sportsks nacija i kobajagi nevidjeni navijaci a jedna repka nam igra baraz i dodje nas onako malo.
Sramotno hebo vas fudbal vise
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Strašna pobjeda
O posjeti je suvišno trošiti riječi.Sramotno.
O posjeti je suvišno trošiti riječi.Sramotno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Toliko ne može stat' u Skenderiju, ni blizu.Adi_Zepce je napisao/la:Čestitke stvarno momcima na borbi. Kada su oni poveli s 4 razlike u nastavku, govorim burazu gotovi smo, kad bosanski inat i srcanost proradise. Svaka cast i Markovicu na taktici i na onim rijecima :"Pobjedit cemo Island i gore"
P.S Veliki minus za sarajevsku publiku. Moralo je to da bude barem 10.000 gledatelja.
Posjeta nam govori o tome da ogroman broj ljudi u Sarajevu nije zainteresovan za sport. Neko reče tu su glavni Željo i Sarajevo. Pa gdje su ljudi na utakmicama ovih klubova? Zašto ljudi nisu zainteresovani? To je priča za malo širu analizu.
To je odraz drustva. Kod nas se na koridi skupi 300.000 ljudi, a u pozoristu jedva 20ak. Tako ti je i na sportskim događajima. Tu dođe 3-4.000 u super vaznoj utakmici, a na koncert cajki i sunda dođe preko 10.000Sabinho je napisao/la:Pun mi je qrac price da smo kobajagi sportsks nacija i kobajagi nevidjeni navijaci a jedna repka nam igra baraz i dodje nas onako malo.Sramotno hebo vas fudbal vise
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
HARUN MAHMUTOVIC
Zaista sam duboko razočaran Sarajevom i posjetom na utakmici BiH - Island! Ako ljudi iz Sarajeva misle da reprezentacije moraju igrati u Sarajevu a da ih oni ne moraju voliti i bodriti, onda se grdno varaju! Ima mjesta gdje ljudi vole i jedva čekaju da bodre naše zmajeve! Ići ćemo tamo gdje se BiH voli i kada gubi i kada vodi!! Ići ćemo tamo gdje se respektuju momci koji znoj prolijevaju za BiH! p.s. Nekad se stvarno pitam voli li ovo Sarajevo BiH?!
Zaista sam duboko razočaran Sarajevom i posjetom na utakmici BiH - Island! Ako ljudi iz Sarajeva misle da reprezentacije moraju igrati u Sarajevu a da ih oni ne moraju voliti i bodriti, onda se grdno varaju! Ima mjesta gdje ljudi vole i jedva čekaju da bodre naše zmajeve! Ići ćemo tamo gdje se BiH voli i kada gubi i kada vodi!! Ići ćemo tamo gdje se respektuju momci koji znoj prolijevaju za BiH! p.s. Nekad se stvarno pitam voli li ovo Sarajevo BiH?!
-
Braveheart23
- Kontakt:
na koga mislis s tim "vi sabani" ja sam iz zenice i bio sam na vecini utakmica al nisam burzuj da idem na gostovanja ... izvini boga ti, samo gospoda ide na gostovanja i nema seljakljukapisac je napisao/la:Vi sabani ste otjerali mnoge sa tribine kad reprezentacija igra.Braveheart23 je napisao/la:Dobro je pa nije kisa padala , bilo bi jos manje ljudi. (odma se sjetim BiH- Litvanija kvalifikacije u fudbalu).
pa vi niste zasluzili da budete glavni grad kamo li da se neke utakmice igraju kod vas ccccccccccc
Prije sam isao uvijek i na fudbal i na kosarku i na rukomet. Nikad necu zaboraviti kosarku i utakmice protiv Hrvatske i Litvanije u Skenderiji, ili rukomet protiv Makedonaca isto tako. Tad nije postojao BHF ali je atmosfera bila fenomenalna.
Radi seljadije sam odavno prestao ici u Zenicu. Reprezentaciju pratim samo na gostovanjima gdje spojim utakmicu i turisticki obliazak.
Ono u Zenici je postalo veca papanijada od koride. Da se zenicani ne uvrijede, ne mislim na njih nego na ono sve sto se sjati taj dan u grad.
Kosarku i danas ispratim jer volim taj sport i zato sto sam ga trenirao nekad davno.
Da nije tako, ni na to ne bih isao.
Bolje da i ne govorim kakve sam scene zaticao u wc-u u skenderiji.
O ponasnju na hodnicima gdje pijane seljacine iz bhf-a guraju djevojcicu od 4 godine i slicnim stvarim necu dalje pricati na ovoj temi.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
U zadnje vrijeme pojavio se veliki broj ljudi koji sport uopšte ne doživljava kao bitnu stvar u životu, pa tako ni za iskazivanje patriotizma.zizu1991 je napisao/la:Tako je to. Nemojte vi radi seljačina ići pratiti reprezentaciju, pa nemojte radi toga što nije bio jak marketing pred utakmicu baraža, pa onda vam puno 10KM, a svi trošite toliko dnevno na svoje za*ebancije.
Nabijem vas na patriotsku ...![]()
Momcima svaka čast iako nisam mogao gledati utakmicu iz razloga što sam bio na poslu. Kapa do poda i krimosu Markoviću i ostaloj kompaniji koja se sjatila oko rukometne vrste a koju su prosvijetljene Sarajlije vidjele te odlučile bojkotom iskazati nezadovoljstvo i ukazati na sve nepravilnosti koje se dešavaju u strukturama Saveza.
Baš ste im ga šuknuli. Naj ste mi jači.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumu
Pa nije Sarajevo na kraj svijeta..ja smijem se kladiti 90 % ovih sto laprdaju nikad nisu bili na nekoj tekmi nase repke,osim ako racunaju navijanje na forumu 
Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 08 jun 2014, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
A gdje spada onih 10%?pisac je napisao/la:90% na zalost.
Takvi k'o ti? Fini, nekonfliktni, kulturni toliko da za 90% navijaca koji dodju u Zenicu kazu da su papani, a da pri tome niti pojma nemaju o kakvim se ljudima radi!
Jel to to pisac ?
Nemoj mi smece ovdje sada pominjat, yebe mi se za smece. Odgovori mi na ovo da li smatras da svaki puta
11 000 ljudi su papani?
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Ma to je nafuravanje samo na jedan sport pa onda pokusavaju predstaviti da smo ludi za svim rep.selekcijama ,kosarkasi igraju Euro u Sloveniji a bude nasih navijaca koliko i latvijskih, dok na jednu fudbalsku prijateljsku u Sloveniji u Februaru dodje desetak hiljada. Po povratku kuci sad vidim hvala Bogu kafici puni, nargilice se valjaju a svima puno 10km.Adi_Zepce je napisao/la:To je odraz drustva. Kod nas se na koridi skupi 300.000 ljudi, a u pozoristu jedva 20ak. Tako ti je i na sportskim događajima. Tu dođe 3-4.000 u super vaznoj utakmici, a na koncert cajki i sunda dođe preko 10.000Sabinho je napisao/la:Pun mi je qrac price da smo kobajagi sportsks nacija i kobajagi nevidjeni navijaci a jedna repka nam igra baraz i dodje nas onako malo.Sramotno hebo vas fudbal vise
@ semir
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa onda recimo 14 hiljada na rukometu u Zetri protiv Danske, kosarka punjena dvorane bezbroj puta.
To je sve onako iz glave.
Znaci u Sarajevu je nekad postojao taj kult i intres, a zasto se to izgubilo, malo je dublja problematika.
A isto tako ovi sto pominju da zenicaci ne bi dozvolili da se igra u polipraznoj dvorani.
Ja koliko se sjecam kad smo igrali isti ovaj rukomet protiv isto tako dobre reprezentacije Rusije, dvorana je bila haman prazna.
Pa onda recimo 14 hiljada na rukometu u Zetri protiv Danske, kosarka punjena dvorane bezbroj puta.
To je sve onako iz glave.
Znaci u Sarajevu je nekad postojao taj kult i intres, a zasto se to izgubilo, malo je dublja problematika.
A isto tako ovi sto pominju da zenicaci ne bi dozvolili da se igra u polipraznoj dvorani.
Ja koliko se sjecam kad smo igrali isti ovaj rukomet protiv isto tako dobre reprezentacije Rusije, dvorana je bila haman prazna.
-
Braveheart23
- Kontakt:
vi necete da se pomirite s tim da smo mi ruralna zemlja... sto znaci da prevladava seljacko stanovnisto, i vi se stidite tog, pa sta je svicarska??? da Bog da mi bili kao svicarska al ne, nas seljak hoce u grad! e to je greska
joj sto ne mogu ovakvih likovaTMmanija2012 je napisao/la:Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumuPa nije Sarajevo na kraj svijeta
- samo_lijevo
- Kontakt:
bili su,da nije njih i parter bi bio poluprazan.TMmanija2012 je napisao/la:Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumuPa nije Sarajevo na kraj svijeta..ja smijem se kladiti 90 % ovih sto laprdaju nikad nisu bili na nekoj tekmi nase repke,osim ako racunaju navijanje na forumu
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
IronMany je napisao/la:A gdje spada onih 10%?pisac je napisao/la:90% na zalost.
Takvi k'o ti? Fini, nekonfliktni, kulturni toliko da za 90% navijaca koji dodju u Zenicu kazu da su papani, a da pri tome niti pojma nemaju o kakvim se ljudima radi!
Jel to to pisac ?
Nemoj mi smece ovdje sada pominjat, yebe mi se za smece. Odgovori mi na ovo da li smatras da svaki puta
11 000 ljudi su papani?
Na zalost, jedno veliko DA!!!
Otprilike slicna struktura ljudi koja ide i u Cevljanovice na koridu.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ljudi idu u Brazil na tekmu,a vama tesko doci u Sa..sta cemo sad ..forum patriotesemir01 je napisao/la:joj sto ne mogu ovakvih likovaTMmanija2012 je napisao/la:Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumuPa nije Sarajevo na kraj svijeta
![]()
nekome se isplati iz Tuzle Zenice... doci u Sarajevo pfffff samo da se vi koji zivite u Sarajevu opravdate a ne mozete jer Sarajevo ima najveci broj stanovnika
tako da ne pisi gluposti
BHF-u svaka cast samo trebaju poraditi na navijanju kad nije fudbalska tekma, odnosno desi se da pjevaju dok protivnik igra napad
Gdje ovo nestalo
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.