Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Koja greska sto je napustio Lyon, ako je vec morao ici Roma je poslednji klub u koji je trebao ici, jer pored Tottija tesko da moze razvijati svoju igru!
Zadnja izmjena: Bjelasnica, dana/u 11 sep 2011, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pjanić je tek doš'o u Romu. Ovo mu je prva utakmica, te je sasvim logično da neće odmah biti u vatri kada su slobodnjaci u pitanju. Uostalom, Totti je sigurno jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca, a uz to je i kapiten Rome i njen simbol. To što mi volimo Pjanu i što želimo da pokaže šta sve zna i umije, to je druga stvar. Hijerarhija postoji, kako u našoj reprezentaciji, tako i u Romi. Sad, druga stvar je što navijači istu ne prihvataju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Bjelasnica je napisao/la:Koja greska sto je napustio Lyon, ako je vec morao ici Roma je poslednji klub u koji je trebao ici, jer pored Totija tesko da moze razvijatu svoju igru!
haj to reci na kraju sezone a ne u prvoj utakmici mislim da ce pjana biti ok...a sto se tice totija jbga on je sve u romi ...
- JuveSissoko
- Kontakt:
bolje razvijat igru pored Tottia na terenu nego na klupi razvijat pertle u LyonuBjelasnica je napisao/la:Koja greska sto je napustio Lyon, ako je vec morao ici Roma je poslednji klub u koji je trebao ici, jer pored Totija tesko da moze razvijatu svoju igru!

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Totti za penzije!
Dok on igra, Roma utakmice dobit neće!
ponaša se ko kakav balavac
Dok on igra, Roma utakmice dobit neće!
ponaša se ko kakav balavac
Nil Satis Nisi Optimum
Hehe kako je ovo zanimljivo,neki ljudi pogledaju neku ekipu prvi put u zivotu kad dodje Bosanac, e ako budes imao srece da Dzeko jednom dodje u Real ili Barsu pa da pogledas taj derbi znas kako se igra dobar fudbal.....koji je ovaj totti idiot, isto ko da je Totti=Roma![]()
previše uzima sebi za pravo, već treći put ga moli Pjanke da izvede slobodni, ovaj svinja
Pa svaki covjek na svijetu bi trebao znati sta Toti predstavlja u Romi......
- frankqqqqq
- Kontakt:
El Kabir, Kadir kako već. Bože dragi, ovima treba očitati lekciju futbala, al ono stvarno. 

Ja Rome i qurca
Pjana je bas neki peh.Imam osjecaj da ce ove sezone Lyon osvojiti titulu. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
covjek prouci fatihu i zabi gol pet minuta poslije
roma luzerska ekipa bila i ostala

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Alen Škoro
- Kontakt:
Molim moderatore da ove bosnje smire.
Kako Vas nije sram i stid pljuvati po ljudskoj/fudbalskoj velicini kakav je Totti!
Ispeci pa reci bosnjo.
Kako Vas nije sram i stid pljuvati po ljudskoj/fudbalskoj velicini kakav je Totti!
Ispeci pa reci bosnjo.

NON MOLLARE MAI
- JuveSissoko
- Kontakt:
zamisli da Dzeko igra u Barseloni pa kad Messi krene redat igrace ko na traci a Dzeko posmatra, svi bi jadnom Messiu ovdje familiju jbali sto ne da lopte hahahah 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Tamam tako.Monolog je napisao/la:Pjanić je tek doš'o u Romu. Ovo mu je prva utakmica, te je sasvim logično da neće odmah biti u vatri kada su slobodnjaci u pitanju. Uostalom, Totti je sigurno jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca, a uz to je i kapiten Rome i njen simbol. To što mi volimo Pjanu i što želimo da pokaže šta sve zna i umije, to je druga stvar. Hijerarhija postoji, kako u našoj reprezentaciji, tako i u Romi. Sad, druga stvar je što navijači istu ne prihvataju.
Mire, sasvim solidan debi. Ja sam zadovoljan. Uostalom Lus Enrique je sve rekao ostavivši ga na terenu. Jedian mrlja je ovaj rezultat, al jbg.
Sljedeće kolo Inter!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
I Shawcross i Upson su picke pokvarene. Uvijek uzimaju lopte Begovicu, ne daju covjeku da se pokaze. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
prvo gospodine enrique!
Ne igra se kad se igra 4-3-3 sa tri napadaca na vrhu, nego se igra sa dva wings i jedan target napadac. Kad su igrali najbolje prolazili su kroz krilima ali sta ces kad jedini klasicni wing koji imaju je onaj taddei! Enrique,Enrique moj druze sto nisi mislio na ovo prije nego sto je transfer prozor zatvorio..!!
Stavi jednog krila,Tottia na drugo krilo i jedan target man u sredinu.
Ne igra se kad se igra 4-3-3 sa tri napadaca na vrhu, nego se igra sa dva wings i jedan target napadac. Kad su igrali najbolje prolazili su kroz krilima ali sta ces kad jedini klasicni wing koji imaju je onaj taddei! Enrique,Enrique moj druze sto nisi mislio na ovo prije nego sto je transfer prozor zatvorio..!!
Stavi jednog krila,Tottia na drugo krilo i jedan target man u sredinu.
Miralem dobar za prvu tekmu... Tačno je da Totti blokira Mireta u kreiranju igre a pogotovo pri izvođenju prekida. Imao je Mire finih pasova, dobro se kretao ali Roma nema brzih igrača prema naprijed a realizacija je vrlo slaba. Možda prelazak u ovaj klub i nije najbolji potez jer tu je i novi trener koji može vrlo brzo letiti a onda neka budala dođe i onda se ne ukplapaš u njegovu formaciju. Puno sreće Miretu...
4-IN-A-ROW
hebo sve repriza komentara poslije Džekinog prelaska u City. Koji Deja vu 

glupost za hrabre je sebičan lijek
-
- Kontakt:
Lyon igra ligu prvaka, dok Roma gubi od Slovana, ako mu je do igre mogao je i u Zelju doci!JuveSissoko je napisao/la:bolje razvijat igru pored Tottia na terenu nego na klupi razvijat pertle u LyonuBjelasnica je napisao/la:Koja greska sto je napustio Lyon, ako je vec morao ici Roma je poslednji klub u koji je trebao ici, jer pored Totija tesko da moze razvijatu svoju igru!
Pjanić umjesto da sad igra CL sa Lyonom on propada u propalitetu od ekipe kao što je Roma, e moj Pjaniću menadžer te baš nasadio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JuveSissoko
- Kontakt:
nista, nek se vrati u Lyon i gleda LP sa klupe, ipak je LP LP, cak sto vise bolje da je presao u Dinamo ili Plzen igrao bi sto posto u LPBjelasnica je napisao/la:Lyon igra ligu prvaka, dok Roma gubi od Slovana, ako mu je do igre mogao je i u Zelju doci!JuveSissoko je napisao/la:bolje razvijat igru pored Tottia na terenu nego na klupi razvijat pertle u LyonuBjelasnica je napisao/la:Koja greska sto je napustio Lyon, ako je vec morao ici Roma je poslednji klub u koji je trebao ici, jer pored Totija tesko da moze razvijatu svoju igru!

Totti je na insistiranje kod predsjednika do sada smjenio 12 trenera a i ovaj dok Tottija ne stavi na klupu nema igre.
pare nisu problem para NEMA