SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
poslije 11 kola poraz,u tom vremenu 9 pobjeda i 2 remija
pobjedio me lider na tabeli,izgubio sam 4 nastupa zbog povreda ali dobro je sad 6
probat u ove 2 popravit plasman
pobjedio me lider na tabeli,izgubio sam 4 nastupa zbog povreda ali dobro je sad 6
probat u ove 2 popravit plasman
Ja nagurao do 3. mjesta, nevjerovatno. 7 pobjeda zaredom.
Ali i meni sad slijedi poraz od neprikosnovenog lidera.
Još ovo i sljedeće kolo i počinje playoff.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ma ne mora znacit,ako ti budu svi zdravi moze se on dobit ja bi s ta 4 dodatna nastupa ili pobjedio ili imao nerjesenojose je napisao/la:Ja nagurao do 3. mjesta, nevjerovatno. 7 pobjeda zaredom.
dobro se rijesih Butlera i DR1,sad me Lowry nesta zeza
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
mene povrede i losi trejdovi kostali sigurne borbe za titulu.
I pored toga evo pocinjem da pobjedjujem ali kasno Marko na Kosovo stize
I pored toga evo pocinjem da pobjedjujem ali kasno Marko na Kosovo stize
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- IlCapitano
- Kontakt:
Kakva završnica između mene i Bosnam Titans-a
Vodio je on čitavu sedmicu 3-6 i danas u fotofinišu sam ga nekako dobio. Rondo mi donio pobjedu u asistencijama, Westbrook u izgubljenim i Aminu u blokadama sa 2 blokade u zadnje 3 minute utakmice, 3 ukupno.
Vodio je on čitavu sedmicu 3-6 i danas u fotofinišu sam ga nekako dobio. Rondo mi donio pobjedu u asistencijama, Westbrook u izgubljenim i Aminu u blokadama sa 2 blokade u zadnje 3 minute utakmice, 3 ukupno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
7:2 pobjeda, ali PO je samo teoretski moguc.
Ja oborih i lidera 5:3.
Osigurao sam i teoretski playoff (najmanje 6. mjesto).
Još derbi za prednost domaćeg terena protiv True Celtic-a.

Osigurao sam i teoretski playoff (najmanje 6. mjesto).
Još derbi za prednost domaćeg terena protiv True Celtic-a.

Jose je pencilin za mene, i prosle godine me izbacio 
Pad sveopste forme skoro svih igraca, ne pise mi se dobro. Nadam se samo da je ovo malo opustanje pred pocetak borbe za playoff.
Pad sveopste forme skoro svih igraca, ne pise mi se dobro. Nadam se samo da je ovo malo opustanje pred pocetak borbe za playoff.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Po prvi put propustam playoff
Najvise zahvaljujuci povrijedjenim igracima u trenucima kada sam bio sedmi i osmi. Tacno pola rostera mi je bilo povrijedjeno 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- majestic24
- Kontakt:
Ko zeli ludjaka Westbrooka?? Bilo bi steta da ga neko nema u playoffu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- IlCapitano
- Kontakt:
Posalji mi ponudu sta hoces za njega...
@majestic24 Lawson & ko za Westbrooka?
Ako se T-Mac slaže, u zadnje dvije sedmice dopuštaju se samo trejdovi izmedju ekipa koje se bore za playoff.
- IlCapitano
- Kontakt:
Hajde komesari prihvatite trade prije deadlinea...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Absolutno, evo ovo Oladipo-Jackson, ne znam sta da kazem. Nije neka kradja, ali Liverpool je sve izgubio za sezonu a ovaj igra PO, a Oladipo igra sjajno u zadnje vrijeme i plus iste pozicije igraca, pitam se koja je svrha trejda osim da se pojaca za PO. i ovdje je Celtic na dobitku. Evo neka Jose se izjasni sta on misli, pa cemo veceras odluciti. A nebi bilo lose da jos po neko ubaci svoje misljenje. Sto se mene licno tice, ja sam vise NE nego ZA. Ali i ako bude ZA, nemam problem.jose je napisao/la:Ako se T-Mac slaže, u zadnje dvije sedmice dopuštaju se samo trejdovi izmedju ekipa koje se bore za playoff.
isto za samo izmjene ovi u play offuTracy3McGrady je napisao/la:Absolutno, evo ovo Oladipo-Jackson, ne znam sta da kazem. Nije neka kradja, ali Liverpool je sve izgubio za sezonu a ovaj igra PO, a Oladipo igra sjajno u zadnje vrijeme i plus iste pozicije igraca, pitam se koja je svrha trejda osim da se pojaca za PO. i ovdje je Celtic na dobitku. Evo neka Jose se izjasni sta on misli, pa cemo veceras odluciti. A nebi bilo lose da jos po neko ubaci svoje misljenje. Sto se mene licno tice, ja sam vise NE nego ZA. Ali i ako bude ZA, nemam problem.jose je napisao/la:Ako se T-Mac slaže, u zadnje dvije sedmice dopuštaju se samo trejdovi izmedju ekipa koje se bore za playoff.
Oladipo u formi ovaj ni blizu ja protiv tradea
- IlCapitano
- Kontakt:
Da, jer sam ja jedini koji se pojacao u nekoj kategoriji. Dajte molim vas, odbijate mi sasvim normalne trejdove, dok drugima sve prolazi. Ovaj Scof1eld stvorio sebi ekipu od vise superstara i sve mu je proslo, meni izmisljate neka nova pravila.
I jos nesto, ovo je trade koji stoji jos od prije sedmicu-dvije samo Carlo nije bio tu da prihvati, dakle puno prije nego je on izgubio sanse za PO.
I jos nesto, ovo je trade koji stoji jos od prije sedmicu-dvije samo Carlo nije bio tu da prihvati, dakle puno prije nego je on izgubio sanse za PO.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 13 mar 2015, 12:18, ukupno mijenjano 2 puta.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jozo poguro svog Jezeraša Scofielda, a Keltu ne da

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ako carlo dvije sedmice nije bio tu da kaže da ili ne, onda je neozbiljan igrač i sve vrste njegovih aktivnosti bi trebalo eliminisati, a za sljedeću sezonu naći nekog ozbiljnijeg
ne vidim nikakvu logiku ovog trejda kada je carlo u pitanju, a po meni neka prođe, ali za sljedeću sezonu odma nako all stara zabraniti trejdove, previše je ovo vremena za manevrisanje ovih što su izgubili sve šanse za PO
ne vidim nikakvu logiku ovog trejda kada je carlo u pitanju, a po meni neka prođe, ali za sljedeću sezonu odma nako all stara zabraniti trejdove, previše je ovo vremena za manevrisanje ovih što su izgubili sve šanse za PO
nema potpisa
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Slijedeće sezone trebamo dobro razmisliti da vratimo ligu na 12 eventualno na 14 ekipa. Kao što damir reče, trend neka prođe ali neozbiljne igrače nećemo više prihvatiti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.