Nurudin i Abdelhafid su očito bili ključni ljudio za uspjeh Alžira. Demagogija. Priča za malu djecu. Frajer hoće milionske cifre, al' u stilu da mu se ponude, da ne ispadne da on traži.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Fakat se prijavio?Cartman je napisao/la:Jedan kandidat koji je nepravedno zapostavljen je Bernd Stange. Preporodio bi nas momciluk. Oprostit cemo mu sve one izjave, ipak je on veliki kvalitet.
Ne može niko biti gori od Sušića!fera je napisao/la:kako stvari stoje moglo bi se zaliti i za susicem s obzirom na ove kandidate koji su ostali u igri. hadzibegic,rajevac, bazdarevic ili osim.... ne znam ko je gori od njih...
Naravno na jednostavan način ste ukazali kako stoje stvari u našem društvu i tu se slažemo nema dalje. Hvala Vam na tim riječima, lijepo je znati da ima ljudi koji cijene nečiji post i trud i shvataju šta sam želio reći i napisati.rodjenisa je napisao/la:@Janez druze da se ne bismo pogresno razumili u dosta stvari se slazem sa tvojim misljenjem.Ja sam pokusao sa banalnim primjerom svima nama objasniti stanje u nasem nogometu.Ima tu mnogo drasticnijih primjera javasluka,nepotizma,korupcije,politike,nestrucnosti itd...
Dakle vidim da veoma emotivna izlaganja izviru iz momka koji voli svoju domovinu i na tome ti kapa do poda.Ja sam duboko u petoj deciniji zivota pa sam se malo naucio razmisljati glavom a ne srcem,mada i danas vise volim ove druge.Mozda ima i moje subjektivnosti kad je Vaha u pitanju,ali shvati me,kao tinejdzer sam cesto bio u prilici sa masama klanjati se Vahidu sa onim poznatim uzvikom Vahideeeeee.Imeni je krivo i zao sto nas nije preuzeo ali pokusavam ga shvatiti,on je onako malo ters,predan poslu ima principe itd.Nemojte ga zbog osobina koje bi pozelili svojoj djeci danas osudzivati.
Mozda stvarno jos nije vrijeme
anteka je dovoljan dokaz koliko se razumijemo u trenere i njihovu strucnost ako amar postane selektor vraticemo se u doba kad smo bili 54 na fifinoj rang listiHeller je napisao/la:Anketa![]()
![]()
![]()
![]()
Kmečimo zato što mi četnici iz Tuzle nećemo da na kormilo dođe veliki Amav Osim i da odvede repku do titula prvaka evrope i svijeta, jer smo Četnici iz TuzleAstren je napisao/la:Ne zna se ko je više navalio, ili Zeljovci da glasaju za Amara ili ovi iz Tuzle da kmeče..Cirkus još samo par dana u vašem gradu, navali narode
#potpisujemHeller je napisao/la:Kmečimo zato što mi četnici iz Tuzle nećemo da na kormilo dođe veliki Amav Osim i da odvede repku do titula prvaka evrope i svijeta, jer smo Četnici iz TuzleAstren je napisao/la:Ne zna se ko je više navalio, ili Zeljovci da glasaju za Amara ili ovi iz Tuzle da kmeče..Cirkus još samo par dana u vašem gradu, navali narode
Chinaglia je napisao/la:#potpisujemHeller je napisao/la:Kmečimo zato što mi četnici iz Tuzle nećemo da na kormilo dođe veliki Amav Osim i da odvede repku do titula prvaka evrope i svijeta, jer smo Četnici iz TuzleAstren je napisao/la:Ne zna se ko je više navalio, ili Zeljovci da glasaju za Amara ili ovi iz Tuzle da kmeče..Cirkus još samo par dana u vašem gradu, navali narode
Fudo je napisao/la:Felixa za selektora, nek dovede svoj strucni stab, jer su oni van katgorije bosnjak srbin hrvat, i taj problem je rijesen, jos samo dodati 3 skauta bosnjak hrvat i srbin i eto ga
Al da se osiguraju topla voda, kljucevi i zastaviceVirtu4l je napisao/la:U slučaju da Amar dođe na mjesto selektora, obavezno organizovati pripremnu utakmicu protiv Leotara. IO sigurno ne bi imao ništa protiv.