Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

voltron30
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la voltron30 » 30 nov 2014, 13:23

Ma više mi je pun K, te priče da je Vaha odbio zbog biranja stručnog štaba. Evo mu stručnog štaba iz Alžira:
slika
Nurudin i Abdelhafid su očito bili ključni ljudio za uspjeh Alžira. Demagogija. Priča za malu djecu. Frajer hoće milionske cifre, al' u stilu da mu se ponude, da ne ispadne da on traži.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 30 nov 2014, 13:33

Cartman je napisao/la:Jedan kandidat koji je nepravedno zapostavljen je Bernd Stange. Preporodio bi nas momciluk. Oprostit cemo mu sve one izjave, ipak je on veliki kvalitet. :bow:
Fakat se prijavio?
#Salihović

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 30 nov 2014, 13:36

fera je napisao/la:kako stvari stoje moglo bi se zaliti i za susicem s obzirom na ove kandidate koji su ostali u igri. hadzibegic,rajevac, bazdarevic ili osim.... ne znam ko je gori od njih...
Ne može niko biti gori od Sušića!
No fuckin chance! :nene:
#Salihović

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 30 nov 2014, 13:37

rodjenisa je napisao/la:@Janez druze da se ne bismo pogresno razumili u dosta stvari se slazem sa tvojim misljenjem.Ja sam pokusao sa banalnim primjerom svima nama objasniti stanje u nasem nogometu.Ima tu mnogo drasticnijih primjera javasluka,nepotizma,korupcije,politike,nestrucnosti itd...
Dakle vidim da veoma emotivna izlaganja izviru iz momka koji voli svoju domovinu i na tome ti kapa do poda.Ja sam duboko u petoj deciniji zivota pa sam se malo naucio razmisljati glavom a ne srcem,mada i danas vise volim ove druge.Mozda ima i moje subjektivnosti kad je Vaha u pitanju,ali shvati me,kao tinejdzer sam cesto bio u prilici sa masama klanjati se Vahidu sa onim poznatim uzvikom Vahideeeeee.Imeni je krivo i zao sto nas nije preuzeo ali pokusavam ga shvatiti,on je onako malo ters,predan poslu ima principe itd.Nemojte ga zbog osobina koje bi pozelili svojoj djeci danas osudzivati.
Mozda stvarno jos nije vrijeme
Naravno na jednostavan način ste ukazali kako stoje stvari u našem društvu i tu se slažemo nema dalje. Hvala Vam na tim riječima, lijepo je znati da ima ljudi koji cijene nečiji post i trud i shvataju šta sam želio reći i napisati. :thumbup: Glavom je uvijek bolje nego srcem, ali za neke stvari kao što je reprezentacija teže je glavom, srce vuče i subjektivnost je više izražena. Vi ste stariji sigurno i Vahu poznajete bolje nego mi mlađi jer ste ga imali prilike gledati i prije rata kao igrača, tako da ne sumnjam u vaše riječi i ono što nam želite reći. Možda je i nama malo teže shvatiti pa možda i nesvjesno osuđujemo, ali morate priznati da ako vas godinama neko zove, narod čeka, a vi odbijate da i ljudima dojadi i prekipi pa onda odustanu. Ja ću se rado držati vaše rečenice i povjerovati da još nije stvarno vrijeme da Vaha dođe, ali bojim se da godine prolaze i da će biti sve manje prilike i šanse da nas on preuzme. Ali eto neka bude vaša rečenica neki zadnji izgovor za njega da vidimo šta će donijeti budućnost. Drago mi je da smo se razumijeli i lijep pozdrav.

PS.

Morao sam vas persirati jer ste dosta starije od mene, a ja sa starijim volim i odgojen sam na Vi, a ne na ti bez obzira da li smo na ulici, forumu ili negdje drugo. ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 nov 2014, 13:40

Rajevac je poslije Vahe najbolja opcija. Covjek je sa Ganom radio velike stvari.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

edin20
Kontakt:

Post Postao/la edin20 » 30 nov 2014, 13:54

po meni od ovih imena Mehmed Baždarević, Faruk Hadžibegić, Blaž Slišković i Amar Osim. najbolje resenje je Rajevac a najlosije Amar Osim
Zadnja izmjena: edin20, dana/u 30 nov 2014, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 nov 2014, 13:55

Anketa :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 30 nov 2014, 14:02

Ne zna se ko je više navalio, ili Zeljovci da glasaju za Amara ili ovi iz Tuzle da kmeče..Cirkus još samo par dana u vašem gradu, navali narode

edin20
Kontakt:

Post Postao/la edin20 » 30 nov 2014, 14:02

Heller je napisao/la:Anketa :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
anteka je dovoljan dokaz koliko se razumijemo u trenere i njihovu strucnost ako amar postane selektor vraticemo se u doba kad smo bili 54 na fifinoj rang listi

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 nov 2014, 14:07

Astren je napisao/la:Ne zna se ko je više navalio, ili Zeljovci da glasaju za Amara ili ovi iz Tuzle da kmeče..Cirkus još samo par dana u vašem gradu, navali narode
Kmečimo zato što mi četnici iz Tuzle nećemo da na kormilo dođe veliki Amav Osim i da odvede repku do titula prvaka evrope i svijeta, jer smo Četnici iz Tuzle
Nullius in verba

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 30 nov 2014, 14:07

Ni jeden nije bolji od mene ija mogu selektor da budem

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 nov 2014, 14:11

Heller je napisao/la:
Astren je napisao/la:Ne zna se ko je više navalio, ili Zeljovci da glasaju za Amara ili ovi iz Tuzle da kmeče..Cirkus još samo par dana u vašem gradu, navali narode
Kmečimo zato što mi četnici iz Tuzle nećemo da na kormilo dođe veliki Amav Osim i da odvede repku do titula prvaka evrope i svijeta, jer smo Četnici iz Tuzle
#potpisujem

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 30 nov 2014, 14:12

Chinaglia je napisao/la:
Heller je napisao/la:
#potpisujem
:bow: :bow:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 nov 2014, 14:13

Eto gledajuci ove koji su ostali u utrci za selektora, mozemo reci da ne biramo najboljeg, nego najmanje loseg od njih. Neka to bude Bazdarevic

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 30 nov 2014, 14:13

Felixa za selektora, nek dovede svoj strucni stab, jer su oni van katgorije bosnjak srbin hrvat, i taj problem je rijesen, jos samo dodati 3 skauta bosnjak hrvat i srbin i eto ga
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 nov 2014, 14:14

U slučaju da Amar dođe na mjesto selektora, obavezno organizovati pripremnu utakmicu protiv Leotara. IO sigurno ne bi imao ništa protiv.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 30 nov 2014, 14:16

Nek bude bilo ko, po meni najbolje stranac al' ako su ovi ostali onda mi isti ****, Amara neka u Zelji..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 30 nov 2014, 14:16

Fudo je napisao/la:Felixa za selektora, nek dovede svoj strucni stab, jer su oni van katgorije bosnjak srbin hrvat, i taj problem je rijesen, jos samo dodati 3 skauta bosnjak hrvat i srbin i eto ga
:mrgreen: najjaci si,ocami..
ljudi nije problem amar,ni niko...problem je savez..amar ko amar,nebitan je,totalno...
pravo pitanje je kako stati na kraj javasluku u savezu,i istjerati politiku iz sporta...amar,bio on,ili neko treci,samo je igracka,u igrama bez granica
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 nov 2014, 14:18

brko će im stat' u kraj, brko ima autoritet

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 nov 2014, 14:19

Virtu4l je napisao/la:U slučaju da Amar dođe na mjesto selektora, obavezno organizovati pripremnu utakmicu protiv Leotara. IO sigurno ne bi imao ništa protiv.
Al da se osiguraju topla voda, kljucevi i zastavice ;)
Nullius in verba

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 9 gostiju.