FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

samogrbavica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la samogrbavica » 08 jul 2015, 01:29

Ma vi ste jedini dicite nekom evropom a jedini ste klub u drzavi kojeg ne nosioc naklepa ko malo dijete. Od sela Golubavaca do neki Kljukasa mati mila, on se dici s tim...Boze sacuvaj, a brukate se najvise u drzavi..
KHAJ PRICE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 jul 2015, 01:30

samogrbavica je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Nista vi niste napravili zato ne pisite gluposti. Ulazak u grupnu fazu je jedino nesto, a ovo sto se prode jedno, dva kola u kval. KUP UEFA, moze samo za vas biti uspjeh. Kad se nemas cim pohvalit lupaj gluposti..
1-2( Krste, Dulja)
Pa jedini derbi koji se mozete pohvaliti je ovaj od Tana. Jer vi ste klub od dolazka Tana, do tada ste bili rupcaga. 1-2 :opaopa: :guz:
Ne znam ja ko godinama ne zna za pobjedu u derbiju pa ni na svom stadionu. Za Kosevo necu ni da govorim. Garant tan 11 godina sredjivao derbije na Kosevu. Moj Alda idi spavaj, nemoj praviti od sebe veceg idiota nego sto jesi. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 08 jul 2015, 01:31

Pa vi niste nas na Kosevu pobjedili 6 godina i ti se nesto dicis nekim pobjedama u derbiju ? :guz: :guz:
KHAJ PRICE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 jul 2015, 01:34

samogrbavica je napisao/la:Pa vi niste nas na Kosevu pobjedili 6 godina i ti se nesto dicis nekim pobjedama u derbiju ? :guz: :guz:
Idiiiii spavaaaaj Aldineeee Aldineeeee, Aldiineeeeee! Opet se brukas Aldineeeeee Aldineeeee, Aldineeee eee!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2015, 01:34

samogrbavica je napisao/la:Pa vi niste nas na Kosevu pobjedili 6 godina i ti se nesto dicis nekim pobjedama u derbiju ? :guz: :guz:
A Nuhanovic? Najlakse je pricati ono dva pretkola nisu nista kao ni taj Genk ali evo dajte vi prodjite bilo koga pa pricajte.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 08 jul 2015, 01:35

Ja ne mogu da vjerujem s kim se vi raspravljate :facepalm: pa frajer se hrani trolanjem, meni je na ignoru pa ne znam sta pise ali predpostavljam da su gluposti
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 jul 2015, 01:35

samogrbavica je napisao/la:Ma vi ste jedini dicite nekom evropom a jedini ste klub u drzavi kojeg ne nosioc naklepa ko malo dijete. Od sela Golubavaca do neki Kljukasa mati mila, on se dici s tim...Boze sacuvaj, a brukate se najvise u drzavi..
Preporucujem ti da danas od 12 do 14 NE dolazis na ss.ba i na forum, a pogotov na nasu temu radi samog sebe :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 jul 2015, 01:36

Sabinho je napisao/la:
A Nuhanovic? Najlakse je pricati ono dva pretkola nisu nista kao ni taj Genk ali evo dajte vi prodjite bilo koga pa pricajte.
Ma pusti ga, opet ga starci pustili glupog na interenet..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2015, 01:37

brile je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem s kim se vi raspravljate :facepalm: pa frajer se hrani trolanjem, meni je na ignoru pa ne znam sta pise ali predpostavljam da su gluposti
Pa ja ne znam kakva je ovo sorta ljudi moji. Mogu misliti kako je kad udjes na temu voljenog kluba svaki dan a on kolovodja. :plac:

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 08 jul 2015, 01:37

Sabinho je napisao/la:
Ja nisam rekao da to nije nista, za nas fudbal jeste. Jer smo u klincu pa kad prodemo dva pretkolo odmah smo Dinamo. Onda dodu njemcu i isprate te s 10 golova. Daj ba, pusti suplje. Jedno je sto se vi furate a drugo je realnost. Ali da smo svi sporadicno pravili neke uspjehe u evropi desi se. Svakih 10 godina, a to nije uspjeh :roll:

@brile, sine drago prvo dodi na Grbavicu pa ces imati pravo na glas. Ja kad sam isao na utakmice ti nisi bio ni u planu jadan ne bio..
KHAJ PRICE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2015, 01:41

Ja ne pricam i nekim podvizima vec o eventualnom izbacivanju favorita. Vi ste od takvih izbacili Norvezane prije deset i kusur godina i Moldavce prije par godina. Iako to nisu ni Svabe ni Italijani protiv nas su uvijek favoriti.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 08 jul 2015, 01:43

Sabinho je napisao/la:
brile je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem s kim se vi raspravljate :facepalm: pa frajer se hrani trolanjem, meni je na ignoru pa ne znam sta pise ali predpostavljam da su gluposti
Pa ja ne znam kakva je ovo sorta ljudi moji. Mogu misliti kako je kad udjes na temu voljenog kluba svaki dan a on kolovodja. :plac:
Eh eto sad ti je jasno kako je nama :mrgreen: Ali cim se pojavi neka dobra vijest usuti se on, nadam se da ce ih biti sve vise i vise u narednom periodu, i zbog nas i zbog njega :D

Ali eto, reko samo da vam preporucim da mu puknete ignor i usutit ce se on :salut:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 08 jul 2015, 01:46

Ja ti kazem da niste pravili aman neke uspjehe u evropi. Da ste imali par dobrih utakmica, gdje ste izbacili atraktivnog protivnika jeste i to je bilo sporadicno. O tome ti pricam, a sad da ulazim u pricu ko je jaceg izbacio je bezveze.

I opet za ovog satro navijaca na baterije sto nema godisnje u novcaniku, forum navijac, a pravi se pametan, sine drago. Ja kupovao polugodisnje i geldao Zelju kad nas je na stadionu bilo 150, a ti mi glumis facu pratis Zelju pola godine, setaj sine moj mali...

Sve fol neki Zeljovci a nisu Grbavice vidjeli 10' puta u zivotu. :facepalm:

Fol on zna kakav sam ja :facepalm:
KHAJ PRICE

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 jul 2015, 01:59

brile je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Eh eto sad ti je jasno kako je nama :mrgreen: Ali cim se pojavi neka dobra vijest usuti se on, nadam se da ce ih biti sve vise i vise u narednom periodu, i zbog nas i zbog njega :D

Ali eto, reko samo da vam preporucim da mu puknete ignor i usutit ce se on :salut:
Amin Boze!
:)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 jul 2015, 02:01

samogrbavica je napisao/la:Ja ti kazem da niste pravili aman neke uspjehe u evropi. Da ste imali par dobrih utakmica, gdje ste izbacili atraktivnog protivnika jeste i to je bilo sporadicno. O tome ti pricam, a sad da ulazim u pricu ko je jaceg izbacio je bezveze.

I opet za ovog satro navijaca na baterije sto nema godisnje u novcaniku, forum navijac, a pravi se pametan, sine drago. Ja kupovao polugodisnje i geldao Zelju kad nas je na stadionu bilo 150, a ti mi glumis facu pratis Zelju pola godine, setaj sine moj mali...

Danas lijepa desavanja u zeljeznicaru, pa ne mozes tamo negativu siriti, pa velis odoh malo kod komsija da serem?? Haj idi peglaj svoje matere ti, tek sad shvatam kako je ljudima s tobom i kako im neprestano poganis temu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 jul 2015, 02:07

Ma pusti ti njih Aldine samo ti udri :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 jul 2015, 02:18

Posto lik @samogrbavica,ima osobine legendarnih forumasa aldina i mirela (a mozda je on ustvari jedan od njih ili cak obojica) ja mislim da bi mu pristajao nadimak: "MirAld"
Pa eto mozda da damo na glasanje ovaj prijedlog :D

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 08 jul 2015, 02:27

joker90 je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Ja ti kazem da niste pravili aman neke uspjehe u evropi. Da ste imali par dobrih utakmica, gdje ste izbacili atraktivnog protivnika jeste i to je bilo sporadicno. O tome ti pricam, a sad da ulazim u pricu ko je jaceg izbacio je bezveze.

Danas lijepa desavanja u zeljeznicaru, pa ne mozes tamo negativu siriti, pa velis odoh malo kod komsija da serem?? Haj idi peglaj svoje matere ti, tek sad shvatam kako je ljudima s tobom i kako im neprestano poganis temu.
Tu pricu mozes okaciti macku o rep. Da si pogledao komentare od prije mogao bih vidjeti da to nije istina. A to sto ja pisem onako kako jeste, realno i kad je moj klub u pitanju to je druga prica. Tako da kad si vec tele koje procita samo sta neko drugi napisi bez ikakvog argumenta a ti se ufatis kao pijan plota govori koliko si ti ozbiljan forumas. Jos jedno derle u nizu, koje takoder Sarajevo prati preko foruma. Ako imas kartu ili godisnju od prije Tana pljuni me usta odmah. I ti i ovih par ostalih ...Samo ste jaki kad treba trabunjat u prazno jer vam argumenti ne trebaju. Da ne bi islo dalje, vozdrica.
KHAJ PRICE

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 jul 2015, 02:30

zagorski je napisao/la:Posto lik @samogrbavica,ima osobine legendarnih forumasa aldina i mirela (a mozda je on ustvari jedan od njih ili cak obojica) ja mislim da bi mu pristajao nadimak: "MirAld"
Pa eto mozda da damo na glasanje ovaj prijedlog :D
hahah cuj Mirald :urnebes:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2015, 02:40

@samogrbavica imas provokatorski stav i upadas u oci. To je to.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.