Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 18 feb 2016, 02:15

marconato je napisao/la: Nego, ako sam dobro ukapirao, lakse je pokazati individualni kvalitet u jacim ligama (HNL i Superligi) nego u PLBiH? Samo da mi je znati po kojoj to logici?! :?
Ne znam kako do sad nisi navikao da ovdje logike nema :mrgreen:
Nevjerovatno smo digli mišljenje o sebi ne znam na osnovu čega, a npr. ove polusezone yebo majku ako i hajduk ne bi imao sve pobjede da o 4 ove jace ekipe ne pričam, al et jbg falio Barbarić Hajduku koji je otjeran iz Splita, do hajduka nije mogao ni doći ali eto kada dodje u nasu ligu odma se dupla izgleda kvalitet igrača :rol:

Bihac96
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Bihac96 » 18 feb 2016, 03:41

Inter Zapresic prodao igraca u Palermo za 500 hiljada eura :mrgreen: Jos mi moramo kruha jesti dok dodjemo do ranga HNL-a.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 18 feb 2016, 03:53

Rinuka je napisao/la:Evo jedan savjet; Ako zelite u necemu napredovati ili biti dobri i bolji od drugih, prvo sto morate nauciti je da cijenite sebe i svoje i da se ne omalovazavate..
Slazem se da se treba cijeniti sebe, no u realnim okvirima i na bazi cinjenica. Ako si los, moras reci da si los i to se ne moze okarakterisati kao omalovazavanje u tom slucaju. Tvoje je da naredni put dokazes da si prihvatio feedback i radio na tome da ispravis te stvari.

Preuvelicavanje znacaja i kvaliteta bez podloge je nesto negativno.
Rinuka je napisao/la:A sto se tice ovih klubova iz komsiluka, hajduk se nikad nebi prosetao ovom ligom, ovi ostali bi bili dominantni 2-3 godine i nakon toga bi ih ova liga pojela i bili bi isti kao Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki..Znaci bili bi u vrhu ali nebi bili dominantni kao sto su sada u Hr ili Sr..
Hajduk bi definitivno bio prvak u nasoj ligi, pogotovo ove sezone.

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 18 feb 2016, 08:16

Neki ocigledno ne znaju pa lupaju,Hajduk ove sezone ima najjacu ekipu i plus trenera dobrog(švabina škola).Da li bi se prosetao ovom ligom pitanje je ali da bi bio prvak to 100%.Valencia nudila 8 mil.€ za malog Vlasica,ne znam zasto??
Godine prolaze jubav ostaje...

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 18 feb 2016, 11:14

arhimed89 je napisao/la:Sumnjam da bi se i Torcida setala tako lahko Sarajevom,Banjalukom,Tuzlom,Zenicom,Mostarom..Oni da su u ovoj ligi ljudi bi se bolje organizovali kad im gostuju i nebi se stedilo motika,nozeva i slicno :D Mogu proci fore kao sa Zeljom pa na iznenadjenje naprave neku frku,i moglo bi to proci po jednom u svakoj sredini,al onda bi slijedile mobilizacije kad dodju drugi put.

Na kraju krajeva,ni navijaci Lecha se nisu setali,dolazilo je i jacih ekipa od njih pa im se stajalo na crtu.
Napravili frku pa opet dobili po picki,kad je uletila raja opcenito nevezano za tekmu,skakali s mosta,i murija umjesto da njih udara oni na nas idu,i vazda ce dobiti ko kod bude trazio nevezano
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 feb 2016, 11:54

http://www.transfermarkt.ba/china-leagu ... on_id/2015

Sad treba igrače Kinezima uvaljivat, glaj ono sunce ti 100k € vrijednost prodan za 8,5 mil €, kako ofirno pare peru majku im J*** :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 18 feb 2016, 13:47

RedEvil je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:Sumnjam da bi se i Torcida setala tako lahko Sarajevom,Banjalukom,Tuzlom,Zenicom,Mostarom..Oni da su u ovoj ligi ljudi bi se bolje organizovali kad im gostuju i nebi se stedilo motika,nozeva i slicno :D Mogu proci fore kao sa Zeljom pa na iznenadjenje naprave neku frku,i moglo bi to proci po jednom u svakoj sredini,al onda bi slijedile mobilizacije kad dodju drugi put.

Na kraju krajeva,ni navijaci Lecha se nisu setali,dolazilo je i jacih ekipa od njih pa im se stajalo na crtu.
Napravili frku pa opet dobili po picki,kad je uletila raja opcenito nevezano za tekmu,skakali s mosta,i murija umjesto da njih udara oni na nas idu,i vazda ce dobiti ko kod bude trazio nevezano
Daj molim te neki dokaz za to skakanje sa mosta.. Citao sam o tome i gledao slike, video klipove, vidio svasta ali to za skakanje nigdje nema.. Ako ima za unistavanje koreografije, njihovih slupanih kombija, momaka koji leze mora i to biti ako se desilo..
Mislim da je Torcida sto se tice navijacke grupe bar 10 klasa ispred nasih najboljih, to samo budala moze negirati.. ne mislim tu na huliganizam nego opcenito..

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 18 feb 2016, 14:25

SamoTravnik je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:

Daj molim te neki dokaz za to skakanje sa mosta.. Citao sam o tome i gledao slike, video klipove, vidio svasta ali to za skakanje nigdje nema.. Ako ima za unistavanje koreografije, njihovih slupanih kombija, momaka koji leze mora i to biti ako se desilo..
Mislim da je Torcida sto se tice navijacke grupe bar 10 klasa ispred nasih najboljih, to samo budala moze negirati.. ne mislim tu na huliganizam nego opcenito..

Susjed svaka ti je na mjestu, bas si objektivan. Lako je nekom bezmudom hvalisavcu u onakvoj frtutmi izvalit da je nekog bacio s mosta , da je ovo da je ono i onda isti kao on to prihvate i eto ga...malo morgen sinko! Mogu jos samo reci da nikada necu prezaliti sto su nas specijalci vratili sa Kobiljace , iskreno mi je zao...
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 18 feb 2016, 15:15

Kada su bili ti neredi sa Torcidom, ja moram veliko priznanje da odam policiji koja je uradila izrazito dobar posao. Jedina greska je bilo preuranjeno pustanje gostujucih navijaca na stadion, ali tu je i klub bio kriv jer nije obezbjedio putem zastitarske sluzbe bolju zastitu posto se zna da je ulaz u gostujuci sektor na otvorenom i da sa veoma malo prepreka se moze doci na ostatak stadiona. Pa policija je bukvalno drzala preko 3000 ljudi u Hercegovackoj ulici na ulazu na jug u neznanju sta se desava i nemogucnosti da se krecu i krenu prema ulici Osman Topal Paše gdje su se odigrali neredi koje vidite na klipovima i hvala Bogu na tome jer je veoma lako moglo doci do mnogo uzasnijeg scenarija za obije strane, pogotovo goste.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2016, 15:16

To nije ni bila ''prava'' Torcida, to su ovi iz zapadne Hercegovine i slicni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 18 feb 2016, 15:28

Nema prava ili kriva, svi zajedno cine Torcidu. Te podgrupe cesto idu i na utakmice u Splitu tako da ne vidim razliku. To je upravo sta karakterise te grupe, prisustvo na sirem geografskom podrucju. Isto kao sto postoje podgrupe Manijaka i Hordi po BiH u nekim mjestima koje su cesto mnogo losije organizovane nego Torcida po Hercegovini ali su oni opet Manijaci i Horde.

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 18 feb 2016, 15:43

MortemHz je napisao/la:To nije ni bila ''prava'' Torcida, to su ovi iz zapadne Hercegovine i slicni.
Sta je za tebe "prava" Torcida? Oces reci da navijac Sarajeva iz Visokog nije "pravi" navijac? Zar ja koji imam preko 100 gostovanja sa Hajdukom nisam "pravi" navijac ? Nemas ti pojma , zelen si!
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 18 feb 2016, 15:48

Kao što @AnelZ reče, sreća im je što 3000 ljudi ispred stadiona nije imalo pojma šta se dešava. Garant vitre dali..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 18 feb 2016, 15:48

Prava, kriva, hajduk, propao, nije... - koga boli k****? Al fakat? I kakve veze imaju sa PLBiH.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 18 feb 2016, 16:12

pasica je napisao/la:Prava, kriva, hajduk, propao, nije... - koga boli k****? Al fakat? I kakve veze imaju sa PLBiH.
Pravimo poredjenje sta bi bilo da Hajduk igra PL :D
Godine prolaze jubav ostaje...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2016, 16:16

flek1950 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:To nije ni bila ''prava'' Torcida, to su ovi iz zapadne Hercegovine i slicni.
Sta je za tebe "prava" Torcida? Oces reci da navijac Sarajeva iz Visokog nije "pravi" navijac? Zar ja koji imam preko 100 gostovanja sa Hajdukom nisam "pravi" navijac ? Nemas ti pojma , zelen si!
Mislio sam na momke iz Hrvatske. To nisu bili oni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 feb 2016, 17:26

Realno Torcida je ime i to Evropsko.Poznavo sam jednog sa Vrha Kmana tako nekako naselje u Splitu tajbbi pogino za Hajduk.Frka marisane i ko koga tu ima svak svoju priču.Zamislite kako bi mi prošli u Splitu a kako oni da su oni sa juga krenuli.Sve se dobro završilo kako je moglo bit.Nego premijer liga ce biti do zadnjeg kola zanimljiva.Ako Zrinjski ne obezbjedi titulu do susreta Sloboda -Sarajvo onda pite uzimaju titulu.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 18 feb 2016, 17:55

Ma sta ja imam raspravljati s nekim ko je to gledao na tv-u,i na portalu citao i slike gledao,ko je bio tu zna o cemu pricam,ne bukvalno skakanje s sredine mosta,a i ovaj sto su ga na kobiljaci zaustavili,mjesto da kaze hvala,on se nesto sad k.urci,pa nisu ti ovo Vinkovci da se mozes ku.rciti
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 18 feb 2016, 18:01

Nije se skakalo sa mosta, to je malo preuvelicano :lol:
Sakrivalo se ispod mosta nisu imali gdje :mrgreen:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 19 feb 2016, 01:13

ja nikako ne kontam ove fazone "pogino bi za Hajduk" il bilo koji drugi lik i to je neko opravdanje za huliganstvo,razbijanje grada,napadanje neduznih ljudi.Cesto pratim utakmice sirom evrope i bace u kadar neku nenu sa salom i kako pjeva,place zbog kluba i slicno.Iz te slike jasno mogu da pretpostavim da je ta nena vjerovatno cijeli svoj zivot posvetila tom klubu i ona ce i umrijet s tim klubom.To je meni navijac.Onaj sto je seljak,primitivac i klosar koji se tuce i radi gore nabrojano ne moze nikako u istu recenicu sa ovom nenom.On dobro povuce koke,spida,eventualno debil i agresivac u glavi i on tu ljubav kao ispoljava sto ce on ubosti ili ubiti za neki klub.

Pa bar ovdje na forumu cesto mozemo vidjeti koliki su debili ljudi koji nisu u stanju saslusati drugog,cuti drugacije misljenje i argument pa primiti ali i uputiti neku zajebanciju na racun svog ili protivnickog kluba.Na ulicama takvi klosari bodu i ubijaju upravo iz takvih razloga i to nije nikakav dokaz ljubavi nego golog primitivizma.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.