Prije nekoliko dana su primili za septembar.Sarajlijc@ je napisao/la:Jesu li primili platu za novembar ?DANDY je napisao/la:Ko zna malog Ćuku neka ga pita to za plate!Eto da ne bude rekla kazala!Pošto kupio po to prodao!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: ...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
OK znamo i mi da nije sve bajno osim par padobranaca. Ali **** kasnjenje plata je smanjeno koliko toliko s obzirom na ranije periode , a veliki problem je predstavljalo to sto smo imali 40 igraca na platnom spisku. Bice to mnogo bolje ubuducegollum je napisao/la:Prije nekoliko dana su primili za septembar.Sarajlijc@ je napisao/la:Jesu li primili platu za novembar ?DANDY je napisao/la:Ko zna malog Ćuku neka ga pita to za plate!Eto da ne bude rekla kazala!Pošto kupio po to prodao!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
vidi prijatelju vjerovatno si u pravu ali pometi prvo ispred svoje avlije, trebo bi više pažnje posvetiti problemima svog kluba...mislim super je što ste vi prvi i plate su redovne ali stariji navijači želje koji ne posmatraju stvari površno znaju o čemu govorimDANDY je napisao/la:Opet vam kažem pitajte momka,žao mi vas gledati kako u zabludi da je sve med i mlijeko živite.Malo stariji navijači vašeg kluba znaju o čemu pričam.
26 igrača na platnom spisku.Sarajlijc@ je napisao/la:OK znamo i mi da nije sve bajno osim par padobranaca. Ali **** kasnjenje plata je smanjeno koliko toliko s obzirom na ranije periode , a veliki problem je predstavljalo to sto smo imali 40 igraca na platnom spisku. Bice to mnogo bolje ubuducegollum je napisao/la:Prije nekoliko dana su primili za septembar.Sarajlijc@ je napisao/la:Jesu li primili platu za novembar ?Kakva je kod vas situacija s tim ?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube] 
...
Ma šta vas briga,imate fan shop...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** svaki normalan klub to ima.DANDY je napisao/la:Ma šta vas briga,imate fan shop...
...
Pa to i kažem,fan shop koji radi subotom od 10-15 je dokaz oZbiljnosti kluba.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nisi dobro upucenDANDY je napisao/la:Pa to i kažem,fan shop koji radi subotom od 10-15 je dokaz oZbiljnosti kluba.
Ignorišite papka.
...
Čuhaji nečemo se vrijeđati...jbg nije to kultularno...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
iz koje li si ti pecine izasaoDANDY je napisao/la:Pa to i kažem,fan shop koji radi subotom od 10-15 je dokaz oZbiljnosti kluba.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Bas je frajer nevjerovatan posto.Tolko si naporan da je to za ne povjerovat.
Plate su redovne ali ne znam zasto to tebe interesuje.Ufati se Zelje a nas popusti.Niste vi jedini u drzavi koji imaju redovne plate.Znam da bi volio da jeste ali..
Plate su redovne ali ne znam zasto to tebe interesuje.Ufati se Zelje a nas popusti.Niste vi jedini u drzavi koji imaju redovne plate.Znam da bi volio da jeste ali..
Sta ga briga kad im se na ovom portalu sve tolerise.Moras dobro da procitas da vidis jesi na temi Sarajeva.Pokusaj dva posta napisati na njihovoj temi ,i odma ce ti obrisati, treci put ces fasovati BAN. 
Covjek vam napise samo nesto kako nemate plata, kao sto i nemate i da samo zivite u zabludi, vi odma pricate o nekom banu, zasto neko pise na vasoj temi i itd.
Isto ste djeca u obadanistu.
Neki igraci u Sarajevu nisu primili platu ni od augusta, ako cemo pricati o tome, jer znam dva momka koji treniraju sada s prvim timom, ako oni ne znaju ko ce znati.
Situacije je veoma teska i otpustaju se igraci koji su imali najvece plate.
Pa vi razmislite ..
Neki igraci u Sarajevu nisu primili platu ni od augusta, ako cemo pricati o tome, jer znam dva momka koji treniraju sada s prvim timom, ako oni ne znaju ko ce znati.
Pa vi razmislite ..
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
I meni su 2 tjelohranitelja Obame rekla da on nije primio platu od aprila ... Haj razligu odavde , naporan si kao i tvoj blizi rodjak(barem po mentalnom sklopu)DANDYZeLJooo je napisao/la:Covjek vam napise samo nesto kako nemate plata, kao sto i nemate i da samo zivite u zabludi, vi odma pricate o nekom banu, zasto neko pise na vasoj temi i itd.
Pa vi razmislite ..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://www.fksinfo.com/multimedia/uploa ... rajevo.wmv" onclick="window.open(this.href);return false;
Joj kad se sjetim ovih jadnih maltezana kako smo se poigravali s njima
Sta li je sad s njima ?
Joj kad se sjetim ovih jadnih maltezana kako smo se poigravali s njima
...
Dječice draga!Sve dok ne kršim pravila ovog cijenjenog foruma,nažalost od Banovanja ništa.Moje je pravo da pišem gdje ja hoču,i to mi niko pa ni vi ne možete uskratiti.Žao mi je stvarno.Ja sam samo iznio činjenice (KOJE SU JAVNA TAJNA I PREPRIČAVAJU SE PO GRADU) sa konkretnim imenom a vi odmah se našli nešto uvrijeđeni.....I umalo da zaboravim dobro se oblačite i ušuškajte jer je -6.TATATATIRAAAAA
Tuzno je ovo sto se radi Djeci FK SARAJEVO evo pocevsi od Ibre Hodzica do Amela Handzica,Campare i tako dalje.
Zar je jedan Haskic zasluzio nositi Bordo dres?! Hoce li se ikad vjernim i istinskim navijacima Fk SARAJEVO Otvoriti Oci,razbistriti mozak??? Po meni Bordo dres nezasluzuju Haskic,Dzafic,Suljic i na jednu ruku SESAR jer taj se lik uvijek buni kako napusta nas klub ako nije u prvih 11. Do kada "ucjenivanja" eno mu Sirokog pa nek krivudavo trckara i promasuje kljucne penale za nas tim !!!
Zar je jedan Haskic zasluzio nositi Bordo dres?! Hoce li se ikad vjernim i istinskim navijacima Fk SARAJEVO Otvoriti Oci,razbistriti mozak??? Po meni Bordo dres nezasluzuju Haskic,Dzafic,Suljic i na jednu ruku SESAR jer taj se lik uvijek buni kako napusta nas klub ako nije u prvih 11. Do kada "ucjenivanja" eno mu Sirokog pa nek krivudavo trckara i promasuje kljucne penale za nas tim !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
POSTO ADMINSTRACIJA NECE DA REAGUJE ZAMOLIO BIH SVE NAVIJACE SARAJEVA DA IGNORISU OVAKVE LIKOVE.Iskren je napisao/la:Tuzno je ovo sto se radi Djeci FK SARAJEVO evo pocevsi od Ibre Hodzica do Amela Handzica,Campare i tako dalje.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 21 gost.