Miran mišure malenisamirr je napisao/la:Rinuka i Muha, privatizovali temu. Po 24h odmora.
Sportsport.ba Moderacija.

Miran mišure malenisamirr je napisao/la:Rinuka i Muha, privatizovali temu. Po 24h odmora.
Mirno spavaj moderacijo,desanta nece bitisamirr je napisao/la:Rinuka i Muha, privatizovali temu. Po 24h odmora.
nisam ja svercovo, ja sam posten insanMocMahale444 je napisao/la:Jos ako si prelazio preko piste da prodajes stvari ili kroz tunel pronosio kanistere prepecenice. Gluho biloTobeYarabi je napisao/la:ka kutija i na njoj pisalo HB, a kad sam je otvorio ono sve crveni PORT. ni traga od HB![]()
![]()
![]()
Unistit cemo im onu temu erotske price. Napast gamad.
nemoj da ti zovem admimasamirr je napisao/la:Rinuka i Muha, privatizovali temu. Po 24h odmora.
MocMahale444 je napisao/la: Jos pita koliko traje trajni ban
Onu noc sam mu posalo pp i napisao mu da mi sredi da izbjegnem ban.MocMahale444 je napisao/la:Samir salje pp Aci kaze nemoj me ban idem u napad![]()
Jos pita koliko traje trajni ban
Prevedi sta je napisao Dzello, no šprehen uganda.samirr je napisao/la:Onu noc sam mu posalo pp i napisao mu da mi sredi da izbjegnem ban.MocMahale444 je napisao/la:Samir salje pp Aci kaze nemoj me ban idem u napad![]()
Jos pita koliko traje trajni ban
a jel ti se brat zove BANEsamirr je napisao/la:Muha kazem ti nije moj profil i svaki dan kad sam bio banovan, trpio sam maltretiranje od brata zbog profila. Zato imam strah od bana.
TobeYarabi je napisao/la:a jel ti se brat zove BANEsamirr je napisao/la:Muha kazem ti nije moj profil i svaki dan kad sam bio banovan, trpio sam maltretiranje od brata zbog profila. Zato imam strah od bana.![]()
Obecao sam bratu kad sam zadnji put dobio ban, tad je rinuka otisao u povijest. Da ce mi to biti zadnji ban. Sad koliko ce me administracija ispostovati vidjet cemo.MocMahale444 je napisao/la:Kralj si hljeba mi![]()
Daj Aco sredi covjeku acc. Opravdano Samke.
Tetka tiRigoletto je napisao/la:ko te ****Derdiyok je napisao/la:E kako mi para oci ovo hsk, fuj ccc
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Je li te sramota za koga navijas?TobeYarabi je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bavariapivo, ELDIABLO20, gh0stHZ, Hrasno15, MokraKifla, MostarNeretva, Paromlinac, perodeformero, rishovski, samoFKS i 80 gostiju.