Obicni panj, koji profitira od jakog veznog reda u yayiNeutral je napisao/la:Gomez će najvjerovatnije preći u Fiorentinu.
Dokaz moje tvrdnje je i to da ga niko od italijanskih velikana ne trazi (Juventus, Inter, Milan).
Ps.

Kolega yayarac
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Obicni panj, koji profitira od jakog veznog reda u yayiNeutral je napisao/la:Gomez će najvjerovatnije preći u Fiorentinu.

kraljttbvb je napisao/la:Obicni panj, koji profitira od jakog veznog reda u yayiNeutral je napisao/la:Gomez će najvjerovatnije preći u Fiorentinu.![]()
Dokaz moje tvrdnje je i to da ga niko od italijanskih velikana ne trazi (Juventus, Inter, Milan).
Ps.
Kolega yayarac![]()

To su se oni grupno izjasnili da ih podrzavaju, jer je to sad modernoSaurman je napisao/la:
Schwule Fußballfans plädieren für bunte Stadionkurve
Kolega domuzar
Mozda ti se svidja akraljttbvb je napisao/la:Obicni panj, koji profitira od jakog veznog reda u yayiNeutral je napisao/la:Gomez će najvjerovatnije preći u Fiorentinu.![]()
Ps.
Kolega yayarac![]()
Ja znam za jedan, onaj na Signal Iduni kad smo igrali sa B sastavom i opet nisu mogli meda, cak su i penal promasili i mali igraca vise, nemoc je to, nizi stalez je prosle sezone dobio po labrnji a i u buducnosti ce.Braveheart23 je napisao/la:@kraljttbvb: obicni si fudbalski neznalac! Ne mozes reci za Gomeza da nevalja ili u tvom slucaju da je panj.Ti ustvari ne znas uopste sta je klasicni napadac. Nisi vidio 2 gola Gomeza a nesto pricas...

Da, počinje u 17 h.Omerbavarac je napisao/la:
Danas je prvi trening, ako se ne varam u 17h pocinje, a da li ce biti nekog prijenosa to ne znam.
To se mora pratiti...effe_sa je napisao/la:Da, počinje u 17 h.Omerbavarac je napisao/la:
Danas je prvi trening, ako se ne varam u 17h pocinje, a da li ce biti nekog prijenosa to ne znam.
A prenos ima na SPORT 1.
Ne mogu biti derpe, nisam yayaracanelbavarac je napisao/la:Mozda ti se svidja a![]()
Da nisi derpe slucajno
https://twitter.com/arturpetrosyan" onclick="window.open(this.href);return false;kraljttbvb je napisao/la:Obicni panj, koji profitira od jakog veznog reda u yayiNeutral je napisao/la:Gomez će najvjerovatnije preći u Fiorentinu.![]()
Kolega yayarac![]()
Hearing that Neuer, Kroos, Lahm and Mario Gomez are gay and some of their Bayern teammates find it hard to deal with them because of that
Ne primamo simpatizere , nego samo navijače........zaboravi je napisao/la:Raja, imate pozdrav od velikog simpatizera Bayerna![]()
Stari, rado bih ja bio navijač... al do Njemačke je dug put za nas Bosanceeffe_sa je napisao/la:Ne primamo simpatizere , nego samo navijače........zaboravi je napisao/la:Raja, imate pozdrav od velikog simpatizera Bayerna![]()
Zezam se, dobro došao......![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.