Al' haj neka nama njega, mozda sta bude od njega, ko ce ga znati...
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ako pod tim mislis Silju, onda ne znam sta si gledao, lik je apsolutno uvijek bio invalidan u ofanzivi. Samo sto je kod njega jedinstven slucaj, umjesto da godinama napreduje on nazaduje, jos gore sto centarsutevi nisu nesto sto se koliko - toliko ne moze popraviti, al' on ocigledno nije ni to u stanju (cak je uspio i unazaditi ionako lose suteve).
u moru nekih mana, ipak ga izvlaci inteligencija i smirenost, mozda vremenom i stecenim iskustvom time kompenzuje neke svoje nedostatke.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlProfessore
- Kontakt:
Evo malo statisike undred Pippo:

Milan have scored three goals in the first 15 mins of the second half, more than any other team.

Milan have scored three goals in the first 15 mins of the second half, more than any other team.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Bajram Šerif Mubarek Olsun, svima koji slave ovaj blagdan.
Što se tiče slike iznad,ipak mala korekcija, Honda je postigao 4 gola.
I je li ovo Jack pozvan u repku ili imam pogrešnu informaciju?
Što se tiče slike iznad,ipak mala korekcija, Honda je postigao 4 gola.
I je li ovo Jack pozvan u repku ili imam pogrešnu informaciju?
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- IlProfessore
- Kontakt:
Bajrambarećula i od mene, zaboravih na prvu, ali još traje, nikad nije kasno.
Vidim sljedeća tekma protiv Verone pada u nedelju 19. nakon reprezentativne pauze. Zna li se da li će biti u popodnevnom ili večernjem terminu da odmah prilagodim svoje planove.
Vidim sljedeća tekma protiv Verone pada u nedelju 19. nakon reprezentativne pauze. Zna li se da li će biti u popodnevnom ili večernjem terminu da odmah prilagodim svoje planove.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Jest pozvan, ali vec se uspio povrijediti. Brze ce se vratiti nego sto je dosao.
Eto sto mrzim ove pauze, UVIJEK se neko povrijedi, uvijek. Sad nam je skoro citav vezni red u bolnici, samo ona dva hadalja zdrava ko drijen, nikad im nista. Zanimljivo.
Valjda dodju svi zdravi nazad, prvenstveno mislim na De Jonga. Sreca pa bar Saravi i Abate nisu pozvani, oni uvijek fasuju na ovim pauzama.
Haman da je u 3. Ma meni sve odgovara, samo valja izdeverati 2 hefte, to mi je najgore.
Eto sto mrzim ove pauze, UVIJEK se neko povrijedi, uvijek. Sad nam je skoro citav vezni red u bolnici, samo ona dva hadalja zdrava ko drijen, nikad im nista. Zanimljivo.
Valjda dodju svi zdravi nazad, prvenstveno mislim na De Jonga. Sreca pa bar Saravi i Abate nisu pozvani, oni uvijek fasuju na ovim pauzama.
Haman da je u 3. Ma meni sve odgovara, samo valja izdeverati 2 hefte, to mi je najgore.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
izgleda da nije nista strasnoBonaventura's agent: "Bonaventura's injury isn't serious. He could be ready for the match against Verona."
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
" onclick="window.open(this.href);return false;
yebo te, ovaj se vise ni ne skriva...
yebo te, ovaj se vise ni ne skriva...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
hahhaha vidis da ga ''fata'' ovaj drugi sto je sjedio iza Pazze

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma i meni se ucinilo da ga iza Poli fata, al' nije, ovaj meraklija sa obe ruke ispipa.milanist je napisao/la:hahhaha vidis da ga ''fata'' ovaj drugi sto je sjedio iza Pazze![]()
![]()
osim ako ja nisam corav, nije ni to iskljuceno...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
rope11 je napisao/la:Ma i meni se ucinilo da ga iza Poli fata, al' nije, ovaj meraklija sa obe ruke ispipa.milanist je napisao/la:hahhaha vidis da ga ''fata'' ovaj drugi sto je sjedio iza Pazze![]()
![]()
osim ako ja nisam corav, nije ni to iskljuceno...
znaci zabija na drugim poljima oca mu yebem
Bar ga zabija, rupa je rupa. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Zabija itekako,de ohladite

Jel to ona sto je sutno da se posveti karijeri?
dam se kladiti da sam to negdje procitao, pa ima i godina dana.
salimo se breee, sta fali i da je dvocjevka... ja sam covjek modernih pogleda na svijet, meni ne smeta ko je ko
, samo nek' na terenu dobro igra, za sve drugo me zaboli.
salimo se breee, sta fali i da je dvocjevka... ja sam covjek modernih pogleda na svijet, meni ne smeta ko je ko
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja sam čitao da su ga roditelji(tačnije mama) natjerali da je ostavi i posveti se iskljucivo treniranju i fudbalu.
Hvala mama.
Hvala mama.
@francobaresi
haman bolje da nije, vidis kako lose igra sada, mislim u losoj j formi, ali popravlja se buraz faraon, stvarno za njega nista lose ne mogu reci tamam kada ne bi godinu dana dao gol ni nista, barem se momak trudi i daje uvijek svoj maksimum, ehh da su nam bogdom svi takvi..
moze biti uzor ovim starijim

moze biti uzor ovim starijim
Daleko od toga da je u losoj formi, drze ga nepravedno na klupi tri utakmice zaredom ali svejedno im uvijek podijeli par vaspitnih pljuski kad udje i pokaze kako se igra. Samo da hoce vise procepiti i dati gol, mislim da bi mu stijena pala sa srca.
Al' haj mlad je, on bi svoju fudbalsku zrelost mogao dostici tek tamo za neke 3 godine, ne brinem se ja za njega (osim ako ga celo u medjuvremenu ne unovci sto je vrlo vjerovatan scenario)
a ta cura, pa mislim yebiga nije kriva sto je baksuzna, al' tako je kako je, sta bi joj sad... kako je bio s njom sve je naopako krenulo, od one nesto losije polusezone pa sve do one povrede... od kako prekinuse, dodje covjek sebi.
Al' haj mlad je, on bi svoju fudbalsku zrelost mogao dostici tek tamo za neke 3 godine, ne brinem se ja za njega (osim ako ga celo u medjuvremenu ne unovci sto je vrlo vjerovatan scenario)
a ta cura, pa mislim yebiga nije kriva sto je baksuzna, al' tako je kako je, sta bi joj sad... kako je bio s njom sve je naopako krenulo, od one nesto losije polusezone pa sve do one povrede... od kako prekinuse, dodje covjek sebi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma vidi male ba, da sam ja umjesto njeg ja bi batalio fudbal
rupa je rupa 
Happy birthday to Nelson Dida who turns 41 today!

Sretan rodjus nasoj golmanskoj legendi,, samo da se zna da i dalje brani

Sretan rodjus nasoj golmanskoj legendi,, samo da se zna da i dalje brani
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.