Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 feb 2016, 17:17

nisam ja fulio temu igra lider Premier Lige generalku pa ko hopce da pogleda..ko nece ne mora ne moj da budes agresivan :)

kazem jer ipak vodimo protiv jedne repsektabilne ekipe sa 2-0 pa kome se gleda neka izvoli :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 feb 2016, 17:21

Tema je PL BiH, a ne pripreme premijerligasa, znam ja da je vama zabremedet sto ste lider, al nas ostale boli tuki za vase pripremne utakmice, kao i za svacije, zato i postoje teme namjenjene klubovima.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 feb 2016, 17:21

I mi smo napaceni i imamo komplekse :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 feb 2016, 17:22

Kakav krov? Kakvi bakraci? Krov ni UEFA ne trazi za grupnu fazu LP, a da ga trazi N/FSBiH. Sve sto nas Savez moze zahtjevati je da od 3.000 trazenih mjesta 1.000 bude pod krovom. Nista vise od toga i moje misljenje je da bi se to cak i trebalo napraviti. A traziti kompletan stadion pod krovom je u najmanju ruku neozbiljno.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 19 feb 2016, 17:25

SaltCityAttack je napisao/la:nisam ja fulio temu igra lider Premier Lige generalku pa ko hopce da pogleda..ko nece ne mora ne moj da budes agresivan :)

kazem jer ipak vodimo protiv jedne repsektabilne ekipe sa 2-0 pa kome se gleda neka izvoli :)
:thumbup: svaka čast, al' igrate :clap: :clap:
Beton ste ekipa i fakat ne znam kakav je onaj Zrinski ali mislim da vam u ovoj kukuruz ligi ne može niko ništa.Pravi ste primjer svima kako se sve može kad se stvari postave na svoje mjesto, bez nekih extra zvjezda , sa odličnim trenerom neviđenom harmonijom u ekipi, bra'o još jednom i sretno do titule

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 19 feb 2016, 17:27

pinoglavi je napisao/la:I mi smo napaceni i imamo komplekse :lol:
aaa ovoga sa kompleksima, lave idi se ispucaj negdje..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 19 feb 2016, 17:28

narodniheroj je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:nisam ja fulio temu igra lider Premier Lige generalku pa ko hopce da pogleda..ko nece ne mora ne moj da budes agresivan :)

Beton ste ekipa i fakat ne znam kakav je onaj Zrinski ali mislim da vam u ovoj kukuruz ligi ne može niko ništa.Pravi ste primjer svima kako se sve može kad se stvari postave na svoje mjesto, bez nekih extra zvjezda , sa odličnim trenerom neviđenom harmonijom u ekipi, bra'o još jednom i sretno do titule
Hvala care
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 feb 2016, 17:34

pasica je napisao/la:Tema je PL BiH, a ne pripreme premijerligasa, znam ja da je vama zabremedet sto ste lider, al nas ostale boli tuki za vase pripremne utakmice, kao i za svacije, zato i postoje teme namjenjene klubovima.

druze ba ne znam sto ti ovo treba ali et :)....Sloboda igra u PL i svakako njene pripreme se ovdje takodjer mogu opisivati ... pise se ovdje takodjer i o mnogim drugim stvarima koji nemaju veze sa PL .. isto ako se kome gleda neka pogleda , ako ne kraj price ..ja da postavim na svoju temu neko od drugih nebi mozda vidjeo..nebi vidjeo jer znam po sebi ..jer ja recimo nisam usao na vasu ili neciju drugu temu mozda par puta ...tako ima i drugih navijaca drugih klubova .. uglavnom zivio sretno tvom klubu u nastavku prvenstva..nadam se da ce predzadnje kolo biti utakmica koja ce odluciti prvaka, jer ce Tusanj sigurno biti ispunjen do posljednjeg mjesta
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 19 feb 2016, 17:36

Dirljivo :problem:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 feb 2016, 17:53

narodniheroj je napisao/la:

Ko iza ovoga nicka bio tri puta Zivio!
ZIVIO ZIVIO ZIVIO!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 19 feb 2016, 18:06

Hvala ti drug, ali baš ste me oduševili.Nisam vidio domaću ekipu da funkcioniše na ovako dobar način.Pregledao sam ovu današnju tekmu i drago mi vidjeti vas nakon godina patnje sad na dohvat svojih snova.Čuvajte ovaj tim, jer ovo nema u BIH trenutno, ima izvikanijih, skupljih, prepotentnijih ali ovako dobar tim nema niko drugi.Moji ste favoriti br. 1 za titulu , a neka kup uzme moj Željo

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 feb 2016, 18:07

Kaže Husara da Sarajevo nema dobru odbranu i golmane, pa ne daje im ni 20% šanse da odbrane titulu. :zviz:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 19 feb 2016, 18:09

"Piric best Goalkeeper U23 in Europe" :lol: sta on svasta prica kako ga nije stid.

TheHornet
Kontakt:

Post Postao/la TheHornet » 19 feb 2016, 18:09

wobly92 je napisao/la:Kaže Husara da Sarajevo nema dobru odbranu i golmane, pa ne daje im ni 20% šanse da odbrane titulu. :zviz:
Reci Husari da ide kritikovati golmane po fejsbuk stranicama belgijskih prvoligaša. Neka se kani Sarajeva.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 feb 2016, 18:14

Nije meni rekao, komentar na ss.ba na facebooku. :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 feb 2016, 18:15

narodniheroj je napisao/la:Hvala ti drug, ali baš ste me oduševili.Nisam vidio domaću ekipu da funkcioniše na ovako dobar način.Pregledao sam ovu današnju tekmu i drago mi vidjeti vas nakon godina patnje sad na dohvat svojih snova.Čuvajte ovaj tim, jer ovo nema u BIH trenutno, ima izvikanijih, skupljih, prepotentnijih ali ovako dobar tim nema niko drugi.Moji ste favoriti br. 1 za titulu , a neka kup uzme moj Željo
Ti si najbolji Zeljin navijac na ovom forumu, uvijek odmjeren i kulturan.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 19 feb 2016, 18:23

MortemHz je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Hvala ti drug, ali baš ste me oduševili.Nisam vidio domaću ekipu da funkcioniše na ovako dobar način.Pregledao sam ovu današnju tekmu i drago mi vidjeti vas nakon godina patnje sad na dohvat svojih snova.Čuvajte ovaj tim, jer ovo nema u BIH trenutno, ima izvikanijih, skupljih, prepotentnijih ali ovako dobar tim nema niko drugi.Moji ste favoriti br. 1 za titulu , a neka kup uzme moj Željo
:thumbup: Hvala oko, jbg,stari uvjek naglašavao potrebu poštovanja drugog, pogotovo komšija,a ne znam jeli 3 tekme Željine propustio.Imam dovoljno snage priznati kad je drugi dobar ili bolji.

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 19 feb 2016, 18:33

MortemHz je napisao/la:
Haha ja ipak mislim da je on jedan veliki lozac,cinik...
Mustafa Hukić
1951-1999

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 feb 2016, 18:38

LUTVO je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Haha ja ipak mislim da je on jedan veliki lozac,cinik...
:cool:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 19 feb 2016, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.