kazem jer ipak vodimo protiv jedne repsektabilne ekipe sa 2-0 pa kome se gleda neka izvoli
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
nisam ja fulio temu igra lider Premier Lige generalku pa ko hopce da pogleda..ko nece ne mora ne moj da budes agresivan 
kazem jer ipak vodimo protiv jedne repsektabilne ekipe sa 2-0 pa kome se gleda neka izvoli
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Tema je PL BiH, a ne pripreme premijerligasa, znam ja da je vama zabremedet sto ste lider, al nas ostale boli tuki za vase pripremne utakmice, kao i za svacije, zato i postoje teme namjenjene klubovima.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kakav krov? Kakvi bakraci? Krov ni UEFA ne trazi za grupnu fazu LP, a da ga trazi N/FSBiH. Sve sto nas Savez moze zahtjevati je da od 3.000 trazenih mjesta 1.000 bude pod krovom. Nista vise od toga i moje misljenje je da bi se to cak i trebalo napraviti. A traziti kompletan stadion pod krovom je u najmanju ruku neozbiljno.
-
narodniheroj
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:nisam ja fulio temu igra lider Premier Lige generalku pa ko hopce da pogleda..ko nece ne mora ne moj da budes agresivan
Beton ste ekipa i fakat ne znam kakav je onaj Zrinski ali mislim da vam u ovoj kukuruz ligi ne može niko ništa.Pravi ste primjer svima kako se sve može kad se stvari postave na svoje mjesto, bez nekih extra zvjezda , sa odličnim trenerom neviđenom harmonijom u ekipi, bra'o još jednom i sretno do titule
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
aaa ovoga sa kompleksima, lave idi se ispucaj negdje..pinoglavi je napisao/la:I mi smo napaceni i imamo komplekse
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Hvala carenarodniheroj je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:nisam ja fulio temu igra lider Premier Lige generalku pa ko hopce da pogleda..ko nece ne mora ne moj da budes agresivan
kazem jer ipak vodimo protiv jedne repsektabilne ekipe sa 2-0 pa kome se gleda neka izvolisvaka čast, al' igrate
![]()
![]()
Beton ste ekipa i fakat ne znam kakav je onaj Zrinski ali mislim da vam u ovoj kukuruz ligi ne može niko ništa.Pravi ste primjer svima kako se sve može kad se stvari postave na svoje mjesto, bez nekih extra zvjezda , sa odličnim trenerom neviđenom harmonijom u ekipi, bra'o još jednom i sretno do titule
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pasica je napisao/la:Tema je PL BiH, a ne pripreme premijerligasa, znam ja da je vama zabremedet sto ste lider, al nas ostale boli tuki za vase pripremne utakmice, kao i za svacije, zato i postoje teme namjenjene klubovima.
druze ba ne znam sto ti ovo treba ali et
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko iza ovoga nicka bio tri puta Zivio!narodniheroj je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:nisam ja fulio temu igra lider Premier Lige generalku pa ko hopce da pogleda..ko nece ne mora ne moj da budes agresivan
kazem jer ipak vodimo protiv jedne repsektabilne ekipe sa 2-0 pa kome se gleda neka izvolisvaka čast, al' igrate
![]()
![]()
ZIVIO ZIVIO ZIVIO!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Hvala ti drug, ali baš ste me oduševili.Nisam vidio domaću ekipu da funkcioniše na ovako dobar način.Pregledao sam ovu današnju tekmu i drago mi vidjeti vas nakon godina patnje sad na dohvat svojih snova.Čuvajte ovaj tim, jer ovo nema u BIH trenutno, ima izvikanijih, skupljih, prepotentnijih ali ovako dobar tim nema niko drugi.Moji ste favoriti br. 1 za titulu , a neka kup uzme moj Željo
Kaže Husara da Sarajevo nema dobru odbranu i golmane, pa ne daje im ni 20% šanse da odbrane titulu. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
"Piric best Goalkeeper U23 in Europe"
sta on svasta prica kako ga nije stid.
Reci Husari da ide kritikovati golmane po fejsbuk stranicama belgijskih prvoligaša. Neka se kani Sarajeva.wobly92 je napisao/la:Kaže Husara da Sarajevo nema dobru odbranu i golmane, pa ne daje im ni 20% šanse da odbrane titulu.
Nije meni rekao, komentar na ss.ba na facebooku. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti si najbolji Zeljin navijac na ovom forumu, uvijek odmjeren i kulturan.narodniheroj je napisao/la:Hvala ti drug, ali baš ste me oduševili.Nisam vidio domaću ekipu da funkcioniše na ovako dobar način.Pregledao sam ovu današnju tekmu i drago mi vidjeti vas nakon godina patnje sad na dohvat svojih snova.Čuvajte ovaj tim, jer ovo nema u BIH trenutno, ima izvikanijih, skupljih, prepotentnijih ali ovako dobar tim nema niko drugi.Moji ste favoriti br. 1 za titulu , a neka kup uzme moj Željo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
narodniheroj
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Ti si najbolji Zeljin navijac na ovom forumu, uvijek odmjeren i kulturan.narodniheroj je napisao/la:Hvala ti drug, ali baš ste me oduševili.Nisam vidio domaću ekipu da funkcioniše na ovako dobar način.Pregledao sam ovu današnju tekmu i drago mi vidjeti vas nakon godina patnje sad na dohvat svojih snova.Čuvajte ovaj tim, jer ovo nema u BIH trenutno, ima izvikanijih, skupljih, prepotentnijih ali ovako dobar tim nema niko drugi.Moji ste favoriti br. 1 za titulu , a neka kup uzme moj Željo
Haha ja ipak mislim da je on jedan veliki lozac,cinik...MortemHz je napisao/la:Ti si najbolji Zeljin navijac na ovom forumu, uvijek odmjeren i kulturan.narodniheroj je napisao/la:Hvala ti drug, ali baš ste me oduševili.Nisam vidio domaću ekipu da funkcioniše na ovako dobar način.Pregledao sam ovu današnju tekmu i drago mi vidjeti vas nakon godina patnje sad na dohvat svojih snova.Čuvajte ovaj tim, jer ovo nema u BIH trenutno, ima izvikanijih, skupljih, prepotentnijih ali ovako dobar tim nema niko drugi.Moji ste favoriti br. 1 za titulu , a neka kup uzme moj Željo
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
- Probisvjet
- Kontakt:
LUTVO je napisao/la:Haha ja ipak mislim da je on jedan veliki lozac,cinik...MortemHz je napisao/la:Ti si najbolji Zeljin navijac na ovom forumu, uvijek odmjeren i kulturan.narodniheroj je napisao/la:Hvala ti drug, ali baš ste me oduševili.Nisam vidio domaću ekipu da funkcioniše na ovako dobar način.Pregledao sam ovu današnju tekmu i drago mi vidjeti vas nakon godina patnje sad na dohvat svojih snova.Čuvajte ovaj tim, jer ovo nema u BIH trenutno, ima izvikanijih, skupljih, prepotentnijih ali ovako dobar tim nema niko drugi.Moji ste favoriti br. 1 za titulu , a neka kup uzme moj Željo
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 19 feb 2016, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.