RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Da ne bude off,birajmo najludje ime ili prezime,ko je nekad nastupao za Velez.Zijo Repak?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
ja se pridružujem sa Svetozarom Čičom, odigrao samo 2 tekme za Velež.tepsija je napisao/la:Da ne bude off,birajmo najludje ime ili prezime,ko je nekad nastupao za Velez.Zijo Repak?
- RezervniGolman
- Kontakt:
Meho Tele-tovićAlemC85 je napisao/la:ja se pridružujem sa Svetozarom Čičom, odigrao samo 2 tekme za Velež.tepsija je napisao/la:Da ne bude off,birajmo najludje ime ili prezime,ko je nekad nastupao za Velez.Zijo Repak?
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Čuj pakšu, ooo grob ti yebem mokri.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Druže Pastrmka poslije 300 odgledanih utakmica sam prestala brojati
... Brojim tek godine...skoro 18 godina navijačkog staža... Ne znam kakva je Nedjina statistika
U svakom slučaju tvoj post sam shvatila kao kompliment
@emil02in- Mislim da ženski skaut koji je još i fudbalski neškolovan ne bi došao u obzir ni u jednom ozbiljnijem klubu
. Šteta...
@AlemC85- Od Širokog imamo gadan kompleks kojeg treba rješavati u glavama igrača. Kad bismo se uspjeli s tim izboriti, mogli bismo razgovarati o nekoj kvaliteti ekipa. Široki je trenutno efikasniji i uigraniji tim pa im dajem blagu prednost. Mi jednostavno nemamo realizaciju, a kad je tako jako je teško pobijediti bilo koga...Ipak, ne mislim da ćemo gore doživjeti debakl iz razloga što ćemo igrati sa protivnikom koji igra otvoreno poput nas.
@rodjenisa- Sa Rodjenim je sigurno jedino da ništa nije sigurno
Juče je igrao drugi tim, ne znam jesu li se prvotimci imalo presabrali 
@emil02in- Mislim da ženski skaut koji je još i fudbalski neškolovan ne bi došao u obzir ni u jednom ozbiljnijem klubu
@AlemC85- Od Širokog imamo gadan kompleks kojeg treba rješavati u glavama igrača. Kad bismo se uspjeli s tim izboriti, mogli bismo razgovarati o nekoj kvaliteti ekipa. Široki je trenutno efikasniji i uigraniji tim pa im dajem blagu prednost. Mi jednostavno nemamo realizaciju, a kad je tako jako je teško pobijediti bilo koga...Ipak, ne mislim da ćemo gore doživjeti debakl iz razloga što ćemo igrati sa protivnikom koji igra otvoreno poput nas.
@rodjenisa- Sa Rodjenim je sigurno jedino da ništa nije sigurno
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Zijo je meni bio kralj. Mal. Brz. Prgav.tepsija je napisao/la:Da ne bude off,birajmo najludje ime ili prezime,ko je nekad nastupao za Velez.Zijo Repak?
Sjecam se Rijeka igrala pod BBom i Repka neki Rijecanin gadno fauliro. Ma polomio ga. 15 minuta poslije Repak vodi loptu sam u kontri i samo bas taj igrac rijeke stoji izmedju golmana Rijeke i Repka. I ovaj se fokusiro na loptu a Repak ko iz topa ga laktom u usta zveknu i ono ko fol pade.
Ne zezaj se s Repkom.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- RezervniGolman
- Kontakt:
Đavolice kompliment sestro naravno. Ja sam daleko ispred tebe. Vise od 40 godina gledanja rođenih. Par propuštenih kući i oko pola na strani. Ima tu gomila. Sve u svemu poštovanje žestoko i moj naklon. MV jest brato ali ko mu ono slomi nogu ja na stajanju bio. Odma ispred mene. Yebote cuo sam kako mu puče kost 
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Enes Prolaz bio na probi u Veležu prije 3 godine 
- RezervniGolman
- Kontakt:
Trebali smo ga ostavit radi produžetaka i penalavm22 je napisao/la:Enes Prolaz bio na probi u Veležu prije 3 godine
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
drakensang
- Kontakt:
još čovjek igra stopera. mogu mislit reakcije napadača kad im kažeš čuva te Enes Prolaz hahahahRezervniGolman je napisao/la:Trebali smo ga ostavit radi produžetaka i penalavm22 je napisao/la:Enes Prolaz bio na probi u Veležu prije 3 godine
-
konjicanin01
- Kontakt:
a Segetalo haha
ruzno vidit rezultat, pogotovo jer su u ovom slucaju ovi momci predstavljali prvu ekipu veleza! ali opet to su sve bili juniori a i svi ti momci su dan prije igrali finale kupa HNK i to je sve izmoreno..remistarmo je napisao/la:Prijateljska utakmica:
FK Klis - FK Velež 2:0
Strijelci: Islamović i N. Keskin
Kažu da ih je sudija uništio, Mrkva poludio na klupimikki21 je napisao/la:ruzno vidit rezultat, pogotovo jer su u ovom slucaju ovi momci predstavljali prvu ekipu veleza! ali opet to su sve bili juniori a i svi ti momci su dan prije igrali finale kupa HNK i to je sve izmoreno..remistarmo je napisao/la:Prijateljska utakmica:
Pa dobro,nebi valjalo da je sudija pošten nek se djeca naviknu kako će im biti u seniorimavm22 je napisao/la:Kažu da ih je sudija uništio, Mrkva poludio na klupimikki21 je napisao/la:ruzno vidit rezultat, pogotovo jer su u ovom slucaju ovi momci predstavljali prvu ekipu veleza! ali opet to su sve bili juniori a i svi ti momci su dan prije igrali finale kupa HNK i to je sve izmoreno..remistarmo je napisao/la:Prijateljska utakmica:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Obšivač, Vreća,Okuka.......konjicanin01 je napisao/la:a Segetalo haha
-
drakensang
- Kontakt:
Stigli papiri za Barisica, ima pravo igrati protiv Sirokog
Koji je Barisic u pitanju?drakensang je napisao/la:Stigli papiri za Barisica, ima pravo igrati protiv Sirokog
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Tomislav Barišić. Znači da ćemo skoro kompletni nastupiti na Pecari.
danas nije dobra dan...samo da izrazim saučešće porodicama nastradalih. 
Tuga.Nastradalim nek je rahmet duši a porodicama nek Bog da sabura.AlemC85 je napisao/la:danas nije dobra dan...samo da izrazim saučešće porodicama nastradalih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.