@coBra a jesmo upućeni oko primanja igrača, odnosa sa trenerom i 9 poraza, da li i šta radi predsjednik Cerić, gdje je i koliko je posudio Jasmin Badžak....braco je napisao/la: ↑16 apr 2021, 22:47Iskreno mislim da većina nas nije dovoljno ni upućena tako da ne znam kako da diskutujemo. Evo i dejan i mehmedaga isto kazu, jednostavno nemamo informacija. Znamo samo iz medija da za pretprošlu sjednicu nije bilo kvoruma, a iz jucerasnje sjednice ovo sve oko Cengica sto je napisano na portalima. Ali nisam upućen ko su novi ljudi, da znam vrlo rado bih diskutovao jer mislim da bi svi mi podrzali svjezu krv u klubu. Podrzavam naravno i ono pismo navijaca portalu faktor i saopstenje manijaka ali nazalost iz saopstenja koje sam evo sad opet procitao.mozemo samo zakljucit da se određeni ljudi igraju s vrhovnim organom kluba, ali ne znamo ni imena nit ista.VeteranSA je napisao/la: ↑16 apr 2021, 22:25Kako volim ovu kvalitetnu komunikaciju na forumu koja se ogleda u zadnjih par stranica. Zašto niko ne komentariše stav Manijaka oko skupštine? Zašto je apsolutna tišina oko jučerašnje skupštine i Čengića? Zašto ne vidim ovdje podršku novim ljudima, koji su u svoj cilj stavili budućnost, transparentnost, bez prošlosti i rovova? NIko ništa? Znam da ovdje ima kvalitetnih forumaša kojima je samo Željo bitan, koji ne podržavaju niti jednu opciju oko koje su zauzete busije, nego žele iskorake i nove ljude, pa dajte oglasite se malo miša mu yebem, nije nam kašika u med pala...
Kada Manijaci izađu sa saopštenjem u kojem se precizno navodi da je dosta zayebancije, onda oko tog ne znamo ništa...ili su "zakucali" šampanjac ekipu pa su ostali bez teksta...