BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Može li se igrati u noćnom terminu u Nottinghamu? Ako može onda bi Damir mogao nastupati danas a ako ne može onda poteško.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja nigdje nisam vidio reflektore na ovom terenu gdje igraju ova dva rusa. @unno hvala za raspored, izgleda da pocinje program i u wimbledonuRaonffa je napisao/la:Može li se igrati u noćnom terminu u Nottinghamu? Ako može onda bi Damir mogao nastupati danas a ako ne može onda poteško.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma k'o imaju one neke male "svjetiljke" na tribinama al' ne vjerujem da ono može osvijetliti terenesprit24 je napisao/la:Ja nigdje nisam vidio reflektore na ovom terenu gdje igraju ova dva rusa. @unno hvala za raspored, izgleda da pocinje program i u wimbledonuRaonffa je napisao/la:Može li se igrati u noćnom terminu u Nottinghamu? Ako može onda bi Damir mogao nastupati danas a ako ne može onda poteško.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trava i reflektori bez krova ne idu zajedno 
možda završi na nekom drugom terenu, ako se program bude odvijao brže nego na centralnom
možda završi na nekom drugom terenu, ako se program bude odvijao brže nego na centralnom
Znači najvjerovatnije sutra 
Ako ne bude kiše više, a ne bi trebalo biti, vjerovatno može stići odigrati meč na nekom od sporednih terena, na centralnom teško
Ako je vjerovati ****, Mirzin mec odlozen za sutra..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali tamo je 16:35h, možda ovi i završe. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I Mirza i Aldin sutra definitivnoesprit24 je napisao/la:Ako je vjerovati ****, Mirzin mec odlozen za sutra..
- RafaGarros9
- Kontakt:
shminka je napisao/la:Ako ne bude kiše više, a ne bi trebalo biti, vjerovatno može stići odigrati meč na nekom od sporednih terena, na centralnom teško
Ma kakvi sporedni tereni on jednostavno mora igrati na centralnom msm ipak je on klasa u odnosu na druge igrace..LOGIKA..
Evo ga, ipak nije uspio ispoštovati dogovorenoRafaGarros9 je napisao/la:shminka je napisao/la:Ako ne bude kiše više, a ne bi trebalo biti, vjerovatno može stići odigrati meč na nekom od sporednih terena, na centralnom teško
Ma kakvi sporedni tereni on jednostavno mora igrati na centralnom msm ipak je on klasa u odnosu na druge igrace..LOGIKA..
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- RafaGarros9
- Kontakt:
Aaaa sta je bilo dogovoreno

Posle kojeg meca ide damir
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Damir prođe dalje preko Rafe - ne pišeš na ovoj temiRafaGarros9 je napisao/la:Aaaa sta je bilo dogovoreno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Damir ne prođe - nastaviš po svom
Vidi se da si od riječi
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Oooo đesi? Welcome backRafaGarros9 je napisao/la:Aaaa sta je bilo dogovoreno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Rosol-EdmundAnelMid je napisao/la:Posle kojeg meca ide damir
Damir i Denis će definitivno igrati danas 
Btw. koja botina je ovaj Edmund, ne moš' vjerovat, al šta ćeš kad moraš navijat za njeg
Btw. koja botina je ovaj Edmund, ne moš' vjerovat, al šta ćeš kad moraš navijat za njeg
Možda krenu al' pitanje je hoće li uspjeti završitiremA1 je napisao/la:Damir i Denis će definitivno igrati danas
Mislim da se dobro vidi još najmanje sat i po'
Ako ne na centralnom onda bi mogao igrat na drugom terenu, nakon Warda i Dancevica.
Do kada se moze igrati u Nottinghamu?
Istomin na travi je uvijek pruzao najbolje partije, e sad nije bas u nekoj formi ali mislim da ce proci danas Damira svakako.
Istomin na travi je uvijek pruzao najbolje partije, e sad nije bas u nekoj formi ali mislim da ce proci danas Damira svakako.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.