Cuj kinga ideologija zivi...

Ma mislio lik da je Zverev u finalu, pa zato je rekao Svabo, vjerovatno prati tenis preko radija...

Onda OVO dodje da nekom nesto kaze, a covjek raspravlja sa takvim...
Cirkus Colorado.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Cuj kinga ideologija zivi...
NadalRafa je napisao/la: ↑31 jan 2020, 19:37Ti si malo lud, zeza te sto si zaludjen starcem pa zato nisi ni realan. Ti si taj koji ima komplekse al dobro navijas za gerijatricara plus za Arsenal, stresno je to sve za tebe![]()
Ja sam realan i pisem uvijek sve sa argumentima nekim. To sto vi ne prihvatate istinu vasa stvar
Poslusaj @krofna, nije tenis za tebe, pocni pratit kriket.
yebo sve znao sam da si glup ali ovoliko
Hahahaha jeste smjesni majke mi
Pa gubi se sva poenta time, ne?
Ma meni smeta ne zbog Federera nego kako neko može tako da uopšte misli bilo to da je Novak, Rafa i bilo ko drugi? Kako toliko možeš hejtovati nekoga, jel ti nešto loše uradio? Mislim ako ispoljavaš toliku mržnju ovdje, kakav si onda ovamo? Ono ogavno mi je fakat da se ne može fino diskutovati, pa i ako se ne slažemo što je logično, ako neko nagoni više na svoju stranu, nije problem, pričaćemo ko ljudi, ali ne možeš pričati i replicirati na one postove.bosanskazvijer je napisao/la: ↑31 jan 2020, 20:41Sreca pa ima jedan "navijac" Rafe koji pise stvari poznate i dostupne svakom, slusa sve zive izjave igraca, objasnjenja strucnjaka, pa teniski laici velicaju njegovo "znanje"...
Navija usput i za Djoku, Thiema, Zvereva i jos 5-6 igraca odjednom, po potrebi.
Takvi jbg odgovaraju forumu, a @NadalRafa ne odgovara.![]()
Ja sam @NadalRafi zamjerio samo ako opsuje
bezze (iako sam i ja psovao i nisam jedini, ali nikad iz cista mira i samo poluljudima i padobrancima)...
@AA23
Znas da imamo korektan odnos i ne branim Bgm Rafu, ali nemoj se ti ni paliti kad covjek pise gerijatricar, sakupljac kostiju i sl.
Ima pravo da kaze svoje vidjenje, kao i svi mi.
Sta sve ovi poluljudi pisu za Rafu, pa jesi vidio da nekad da neko od nas reaguje?
Dodju pa pisu sa profika koji imaju za 3 godine 15postova, 0.06 ili 0.08 dnevno i sl, pa niko ne prica o tome, ha ya, sutite svi jbg...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.