Pa naravno da nece traziti mlade igraci jer bi to znacilo prilika Vrancicu, Arslanagicu, Hodzicu, Prcicu i tako dalje. A svi znamo da su Prcic i Vrancic direktni konkurenti nasim prvotimcima Anelu Kopiletu Hadzicu i Stinkiju.Realist je napisao/la:Pape je najavio da neće ići u profilranje novih,mladih klasičnih napadača.Džeko 28,Ibišević 30.Mi ćemo uskoro biti bez napadača.To nije samo Papetova greška,mada je i njegova,nego greška cijelog NSBiH i selektora mlađih selekcija.Pa pobogu brate,misli li ovdje iko o budućnosti ?
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Znači ostalo nam je još da se uzdamo u neki Spor iz Turske, koji će mu ponuditi više novca nego što sada zarađuje, da glavonju povuče žeđ za lovom. Daj Bože kćeri da te paša uzme!
- Consigliere
- Kontakt:
Al, ja jos ne mogu da vjerujem sta je izjavio: igraca je izostavio zato sto je nesretno dao autogol prije pet dana, iako je u tom istom mecu slijedecih 87 minuta odigrao perfektno protiv vjerovatno najjaceg napada na svijetu... Pa, ovaj covjek nas pravi yebenim budalama, a mi samo mozemo citati i kolutat ocima 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- RockyMaivia
- Kontakt:
Tsko je ba samo cekajte pa sta bude sta ces tako nam je
mi smo mislili ali eto haj bice bolje.To pape pravi ovce od navijaca
Kad mogu politicari mozes i ti boli te ****.Dakle nista od evropskog opet mas sjeba papak koji nezna sic sa fotelje ko sto sam reko neki dan.
mi smo mislili ali eto haj bice bolje.To pape pravi ovce od navijaca
Kad mogu politicari mozes i ti boli te ****.Dakle nista od evropskog opet mas sjeba papak koji nezna sic sa fotelje ko sto sam reko neki dan.
- donniedarko
- Kontakt:
Poslije onog s Nigerijom tesko da ce bilo gdje naci posao, ikada. Mi smo mu zadnja opcija, pokusati ce od nas uzeti sto vise love ( to sada pokazuje ), pokusati ce jos ubaciti igraca od svog brata, mozda se neki prodaju ! I to bi bilo to sto se tice njegove trenerske karijerevoltron30 je napisao/la:Znači ostalo nam je još da se uzdamo u neki Spor iz Turske, koji će mu ponuditi više novca nego što sada zarađuje, da glavonju povuče žeđ za lovom. Daj Bože kćeri da te paša uzme!

Kako je porazavajuce kad si svjestan cinjenice da je selektor tvoje zemlje vise vremena, truda i novca ulozio u kampanju ubacivanja Tine i Hadzica nego u pripreme za mundijal

cuj imal neko,ARGUMENT je napisao/la:IMA LI NEKO DA OTVORI FACEBOOK STRANICU "SAFET SUSIC NAPOLJE" ILI SLICNO I DA POSTAVI LINK OVDJE, DA SE MALO PROSIRI..BOLJE ISTA NEGO NISTA!

izgleda ne baratas sa thenologijom al zato znas formacije i taktiku u dusu
****, mora biti sebican. Nije on kao igrac zaradjivao kao igraci danas, a valja finansirati kucu i stancic u Parizu. Sin mu je tkz. neshvaceni umjetnik, obicna propalica. Safetu je ovih 210 000 funti godisnje (+ zarada preko Seada) potrebna i boli njega kita za narod i BiH. Obicni kretencic.
amho je napisao/la:neslaganje sa safetovim ostankom se najvise ovdje na forumu ispoljava... u ostatku bh javnosti to uopste nije tako... safet ima podrsku vise od polovice javnosti... rukovodstvo saveza ja za safetov ostanak... likovi iz RS-a ce poslusat' vrh saveza (tako su najavili), tako da od promjene selektora nema nista... safet ostaje... puno je vise virtuala, calcia i hahapeova u realnom svijetu nego sto bi se prateci forum dalo naslutit'...ARGUMENT je napisao/la:Ne grijesis ni malo..bice onih neznalica poput Calcia i Virtuala i Bika od Han Pijeska, ali to ne pije vode..meni je recimo vec ohladilo, kad samo vidim njegovu i Spahinu facu dodje mi muka a nasu repku pratim odkad znam za sebe..a tek kad pukne kao sto je puklo prije 4 godine u francuskoj repki, onda tek se mozemo nadati boljempropuh je napisao/la:On ako ostane raja ce cini mi se izgubiti ono sto osjeca prema ovoj repci i veoma lako bi moglo doci do bojkota ili sranja na tribinama kao izraz neslaganja sa ovom ublehom.
Uglavnom u tom slucaju nam slijedi mucni period uz repku koji smo svi mislili da smo prevazisli.

- plavalokomotiva
- Kontakt:
Treba raspisati izbore i staviti pitanje: Da li ste za odlazak ili ostanak Safeta Susica (citaj Teleta), taman da se raja zagrije pred oktobar.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Vezano je za temu.
Neki posteni ljudi govore da Amer Halep i ona njegova dva istomisljenika u IO uopste nisu losi momci kako ih se predstavljalo i da su pitanja koja su oni postavljali na sjednicama bila sasvim ispravna,logicna i u interesu saveza i reprezentacije.
Zna li neko jesu li ih uspjeli istjerati iz saveza?
Neki posteni ljudi govore da Amer Halep i ona njegova dva istomisljenika u IO uopste nisu losi momci kako ih se predstavljalo i da su pitanja koja su oni postavljali na sjednicama bila sasvim ispravna,logicna i u interesu saveza i reprezentacije.
http://www.nfsbih.ba/m/m.str.php?id=57
Kontakt, mail saveza, ima i brojeva nekih.
Navalit s pozivima, pisat mailove gdje tražimo odlazak Sušića. Nemamo šta izgubiti...
Navalit s pozivima, pisat mailove gdje tražimo odlazak Sušića. Nemamo šta izgubiti...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To su oni sto su htjeli produziti ugovor sa Legeom?drummer je napisao/la:Vezano je za temu.

To,to se mora raditi.Sheyi je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/m/m.str.php?id=57
Jer kad nam stetu napravi onda je gotovo.Evo recimo sad,dzaba nama sve,ne mozemo vratiti Brazil ,steta je napravljena a nama ostaje samo da zalimo i kukamo.
E da se to vise ne bi desavalo treba djelovati preventivno.
Znaci momci,imamo sve,ozezimo,dajmo im do znanja da se ne igraju i da im na pamet ne pada da ponude novi ugovor ovom sarlatanu.
Idemo.

Spineru,odbij.To su tako rekli spineri kao sto si i ti.calcio je napisao/la:To su oni sto su htjeli produziti ugovor sa Legeom?drummer je napisao/la:Vezano je za temu.
Znaci,zaobidji me.
Putuj Pape, i ne osvrći se. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Svi smo nekako za odlazak Safeta, ali stvarno koga da dovedemo onda? Halilhodzic bi bio najbolji ali ga je nemoguce dovesti.Dalje, Barbarez? Really? Mozda da trenira mladu repku.Hadzibegic, Bazdarevic? U rangu su sa Safetom, nista bolji.Bajevic? Tesko da i on dodje.A posto ne dovodimo strance, tj nemamo para za njih onda neka ostane , jer ova trojica gore nista ali ama bas nista nisu bolja od Saje, nista nisu osvojili nikad ko ni on.
27.10.2020
SAFETE ODLAZI!!
Anketa među članovima IO NS BiH: Podržavamo Sušića, na njemu je da odluči!
Članovi iz RS-a podržavaju Sušića
"Ja sam zadovoljan Sušićevim učinkom. Mi ćemo zauzeti stav koji ćemo preporučiti našim predstavnicima na nivou Nogometnog saveza BiH to podrže", kaže Kovačević.
"O tome ćemo vjerovatno razgovarati do održavanja sjednice IO u Sarajevu. Naši stavovi neće biti ultimativni i cilj nam je najbolje rješenje. Individualno sam vrlo, vrlo zadovoljan Sušićevim rezultatima. Kao selektor je po prvi put odveo reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo i to kao prvoplasirani u grupi. Na Mundijalu je ostavio vrlo dobar utisak, sa izuzetkom jednog dijela utakmice u kojoj smo oštećeni, napravio je bolji rezultat od mnogih zvučnijih reprezentacija kao što su Španija, Engleska, Italija, Rusija... Ponavljam, vrlo sam zadovoljan njegovim radom i što se mene tiče, imat će podršku. Da li će biti dovoljno ili ne, vidjet ćemo", kaže Sofrenić.
"On je vrlo korektan čovjek i selektor. Ne znači da nema boljih i stručnijih, ali sve zavisi od cijene. Kao čovjek koji je dugo u nogometu, uvijek sam za duži kontinuitet. Možda ima četiri, pet igrača koji ne zavređuju da budu u reprezentaciji, ali je napravljen takav temelj i baza da lagano možemo izboriti plasman za Evropsko prvenstvo. Po meni, bit će velika šteta i glupost ako se ovo razbije. Mora ostati kostur tima koji je sada, a po meni selektor ima zeleno svjetlo"
Zlatko Spasojević (RS), ocjenio je kvalifikacije i plasman na Mundijal veoma uspješnim.
"Ako me konkretno pitate o rezultatima na turniru, dao bih prolaznu ocjenu s obzirom na okolnosti i činjenicu da je državni tim izašao na takvu jednu nogometnu smotru i da je igračima i selektoru to bio prvi put da se takmiče na SP. Smatram da u utakmici sa Nigerijom nismo imali sreće i je bilo sudijskih propusta koji su uticali na kasnija događanja. Svi članovi IO iz RS-a su na fonu da Sušić ostane. Vidjet ćemo šta će on tražiti i koliko je zainteresovan. Ako bi htio produžiti saradnju, nemamo ništa protiv. Želimo napraviti ono što je najbolje za Savez", kaže Spasojević.
Dragan Kulina (RS), kaže da se slaže sa svojim kolegama oko pitanja ostanka i rezultata reprezentacije i selektora.
"Prvi put su na Svjetskom prvenstvu i nerealno je bilo očekivati više. Ukoliko želi ostati, moraju se poklopiti mnoge stvari. Želja je svih, ne samo FS RS, da ostane", kaže Kulina.
itd
Čovjek je direktan krivac za lošu taktiku protiv Nigerije i ispadanje BiH, pa me i ne čudi što ovi iz genocidne tvorevine žele ostanak Safeta na klupi.
Članovi iz RS-a podržavaju Sušića
"Ja sam zadovoljan Sušićevim učinkom. Mi ćemo zauzeti stav koji ćemo preporučiti našim predstavnicima na nivou Nogometnog saveza BiH to podrže", kaže Kovačević.
"O tome ćemo vjerovatno razgovarati do održavanja sjednice IO u Sarajevu. Naši stavovi neće biti ultimativni i cilj nam je najbolje rješenje. Individualno sam vrlo, vrlo zadovoljan Sušićevim rezultatima. Kao selektor je po prvi put odveo reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo i to kao prvoplasirani u grupi. Na Mundijalu je ostavio vrlo dobar utisak, sa izuzetkom jednog dijela utakmice u kojoj smo oštećeni, napravio je bolji rezultat od mnogih zvučnijih reprezentacija kao što su Španija, Engleska, Italija, Rusija... Ponavljam, vrlo sam zadovoljan njegovim radom i što se mene tiče, imat će podršku. Da li će biti dovoljno ili ne, vidjet ćemo", kaže Sofrenić.
"On je vrlo korektan čovjek i selektor. Ne znači da nema boljih i stručnijih, ali sve zavisi od cijene. Kao čovjek koji je dugo u nogometu, uvijek sam za duži kontinuitet. Možda ima četiri, pet igrača koji ne zavređuju da budu u reprezentaciji, ali je napravljen takav temelj i baza da lagano možemo izboriti plasman za Evropsko prvenstvo. Po meni, bit će velika šteta i glupost ako se ovo razbije. Mora ostati kostur tima koji je sada, a po meni selektor ima zeleno svjetlo"
Zlatko Spasojević (RS), ocjenio je kvalifikacije i plasman na Mundijal veoma uspješnim.
"Ako me konkretno pitate o rezultatima na turniru, dao bih prolaznu ocjenu s obzirom na okolnosti i činjenicu da je državni tim izašao na takvu jednu nogometnu smotru i da je igračima i selektoru to bio prvi put da se takmiče na SP. Smatram da u utakmici sa Nigerijom nismo imali sreće i je bilo sudijskih propusta koji su uticali na kasnija događanja. Svi članovi IO iz RS-a su na fonu da Sušić ostane. Vidjet ćemo šta će on tražiti i koliko je zainteresovan. Ako bi htio produžiti saradnju, nemamo ništa protiv. Želimo napraviti ono što je najbolje za Savez", kaže Spasojević.
Dragan Kulina (RS), kaže da se slaže sa svojim kolegama oko pitanja ostanka i rezultata reprezentacije i selektora.
"Prvi put su na Svjetskom prvenstvu i nerealno je bilo očekivati više. Ukoliko želi ostati, moraju se poklopiti mnoge stvari. Želja je svih, ne samo FS RS, da ostane", kaže Kulina.
itd
Čovjek je direktan krivac za lošu taktiku protiv Nigerije i ispadanje BiH, pa me i ne čudi što ovi iz genocidne tvorevine žele ostanak Safeta na klupi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo jest najveći problem. Mislim da nikome nije u cilju da tapkamo u mjestu. Nemoj da mjenjamo samo zato da nešto mjanjamo već da mjenjamo da nešto napravimo. Da postanemo bolji, kvalitetniji... Treba svaku opciju prvo dobro analizirat pa onda donjet konaču odluku.leorey je napisao/la:Svi smo nekako za odlazak Safeta, ali stvarno koga da dovedemo onda? Halilhodzic bi bio najbolji ali ga je nemoguce dovesti.Dalje, Barbarez? Really? Mozda da trenira mladu repku.Hadzibegic, Bazdarevic? U rangu su sa Safetom, nista bolji.Bajevic? Tesko da i on dodje.A posto ne dovodimo strance, tj nemamo para za njih onda neka ostane , jer ova trojica gore nista ali ama bas nista nisu bolja od Saje, nista nisu osvojili nikad ko ni on.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.