Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Cristiano Ronaldo je postigao 27 golova na 28 staiona u Spaniji. Samo na jednom nije bio strijelac, a to je Deportivo.
A Nueva Condomina?geoxx je napisao/la:Cristiano Ronaldo je postigao 27 golova na 28 staiona u Spaniji. Samo na jednom nije bio strijelac, a to je Deportivo.
- hule_barca
- Kontakt:
Znamo da Pepe nije normalan, ali da ovoliko nije normalan to nisam znao. Da ne pretjerujem, ali dabogda da on do kraja karijere nekoga ne ubije 

Mes Que Un Club
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Xavi-Ronny

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ima i Youtube sve to, prije ćemo otvoriti temu 

Nije to ofsajd.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Kakvi se sve gluposti čovjek neće ovdje načitat.hule_barca je napisao/la:Znamo da Pepe nije normalan, ali da ovoliko nije normalan to nisam znao. Da ne pretjerujem, ali dabogda da on do kraja karijere nekoga ne ubije

izgleda da je Mou rok trajanja sto se tice Reala istekao,izgubio je autoritet nad igracima,neka uzme LP ako moze (mada sumnjam) i nek ide on je vise za Engleskog fudbala tamo njegova igra moze doci do izrazaja,upalila j e i kod nas jedni sezonu i to je to.iako mi je najdrazi trener i sigurno najbollji koji korcio ovom planetom treba biti realan i reci da vise nije to to ,volio bi da me demaantuje al vidjecemo uskoro.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
FKKC1932 je napisao/la:A Nueva Condomina?geoxx je napisao/la:Cristiano Ronaldo je postigao 27 golova na 28 staiona u Spaniji. Samo na jednom nije bio strijelac, a to je Deportivo.
sigurno gledaju ekipe koje su u primeri i koje su bile u primeri za vrijeme njegovog boravka u Madridu il' barem ekipe protiv kojih je igrao , buduci da je murcia u segundi B mislim da nije imao prilike susresti se s njima . ispravi me ako grijesim

Jeste mali, ali je ipak offside.FKKC1932 je napisao/la:Ima i Youtube sve to, prije ćemo otvoriti temu
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
s obzirom da se ruka neracuna nije,noge su bile u liniji.M4kaveli je napisao/la:Jeste mali, ali je ipak offside.FKKC1932 je napisao/la:Ima i Youtube sve to, prije ćemo otvoriti temu
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 13 dec 2012, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
FKKC1932 je napisao/la:Ima i Youtube sve to, prije ćemo otvoriti temu
mislim da nije offside , realno .
al nisam gledo kraj tekme , jel sudija sviro offside u ovoj situaciji?
Cuj realno
Pa imate sliku i kao ne mozete vidjeti da je Ronaldova glava najblize golu ?

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
aj mali ne jedi g.ovna , kruh je marka .M4kaveli je napisao/la:Cuj realno![]()
od vas culesa niko nije ni ocekivo da cete reci da nije offside
edit: prije mi se cini da je rame od ovog blize golu nego ronaldova glava
Staro pravilo i pravilo koje vazi i danas. Ako je igrac u liniji - svira se ofside. Zbog ovoga dolazi cesto do nesporazuma. Ko ne vjeruje neka se malo zainteresuje.emir18 je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:s obzirom da se ruka neracuna nije,noge su bile u liniji.FKKC1932 je napisao/la:Ima i Youtube sve to, prije ćemo otvoriti temu
...........
Jeste mali, ali je ipak offside.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ja ti govorim kako jest.
Nema potrebe da izmisljam, nit bi izmislj'o.
To sto se ti ne mozes pomiriti s cinjenicom je tvoja stvar.
Milimetarski offside kojeg je pomocnik odlicno uocio ..
Nema potrebe da izmisljam, nit bi izmislj'o.
To sto se ti ne mozes pomiriti s cinjenicom je tvoja stvar.
Milimetarski offside kojeg je pomocnik odlicno uocio ..
pa dobro , jel sudija sviro offside u toj situaciji?
Ma sta se preprite oko offsajda.I da nije bio , Ronaldo je svakkoa lose primio loptu i izgubio korak.Meni licno ovo nije offsajd.Mala greska pomocnog ai ovo je bas mala.Barceloni nije cist penal sviran pa necemo sad bacati bombe.
Celta je bila bolja i zasluzila pobjedu , i nako ce peticu primiti na Bernabeu.
Celta je bila bolja i zasluzila pobjedu , i nako ce peticu primiti na Bernabeu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Jeste, svirao je ofsajd.
Mada, kad skontaš i da jes i da nije ofsajd, to su centimetri koje sudac nije u stanju vidjeti.
A ovo što bparena kaže je glupost nad glupostima. To je sve do procjene suca.
Mada, kad skontaš i da jes i da nije ofsajd, to su centimetri koje sudac nije u stanju vidjeti.
Dobro ako mislis da je glupost nad glupostima ili tvoja neinformiranost. Postoje pisana pravila.FKKC1932 je napisao/la:Jeste, svirao je ofsajd.
AKO SE IGRAC NALAZI U LINIJI S ODBRAMBENIM IGRACEM - TO JE OFSAJD.
procitaj pravila ... jedino ako u medzuvremenu nisu nesto mjenjali a da nisu to obznanili.
zbog ovog pravila se "osteceni" igraci i ne bune mnogo....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.