FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 27 jun 2013, 20:41

Gotze i Muller na krilu Bilal na ceneru i Lewa u špicu. :) Robbena sam izostavio jer će biti vjerovatno u bolnici.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jun 2013, 22:09

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 jun 2013, 23:05

Šta je ovo Martinez igra centarfora u reprezentaci ? :lol:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 jun 2013, 23:10

Evo i ja se čudim :roll:

Klare

Post Postao/la Klare » 27 jun 2013, 23:20

Napokon sam tu da vam otvorim oči, i reći da ne nasjedate na riječi manipulatora vaših mozgova secera. 8-)

Lažna devetka ne dolazi u obzir, jer tada nismo u mogućnosti igrati tzv.apsolutni fudbal po čemu smo protekle godine bili poznati. 8-)

I inače taj totalni fudbal je perfekcija što se ove igre tiče,
formacija se više-manje zna, posebno će u ofanzivi gužve da bude, igraće najspremniji...

Tu jedino za Riberija mogu da garantujem, ostalo je sve teška borba,
Bogami Gece mi je također dosta privlačan,
nije tajna da smo najboljeg fudbalera današnjice za siću doveli. ;)

Mesi vrijedi stotinu miliona, e onda smo sigurni da smo ovoga doveli za 3 puta manju cijenu, nego što stvarno i vrijedi. 8-)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 jun 2013, 23:24

Neutral je napisao/la:Evo i ja se čudim :roll:
Hrabar potez selektora, ovo je više mislim bilo zbog efekta iznenađenja, svi su očekivali VIlu ili Fabregasa a on metno Martineza. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 28 jun 2013, 00:04

Martinez iz veznog reda u odbranu,iz odbrane u vezni red,a onda i u napad. :lol:
#miasanmia

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 jun 2013, 00:16

:lol: Dos'o, metno....post, i otis'o. Po obicaju :mrgreen:
Opasan ovaj Hercegovac ;)
Klare je napisao/la: Lažna devetka ne dolazi u obzir, jer tada nismo u mogućnosti igrati tzv.apsolutni fudbal
Nisam zagovornik ni jedne a ni druge varijante (privremeno sam neoprdijeljen :mrgreen: ), ali nemoj momcima pricati neistine :)
Jes, Bayern je igrao total football ali nije istina da to u teoriji ne moze bez klasicnog centarfora :D
To si izvukao iz rukava, po obicaju :mrgreen:
Klare je napisao/la:I inače taj totalni fudbal je perfekcija što se ove igre tiče,
Nemamo mi pojma :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 jun 2013, 00:27

Bilall je napisao/la:
Klare je napisao/la: Lažna devetka ne dolazi u obzir, jer tada nismo u mogućnosti igrati tzv.apsolutni fudbal
Nisam zagovornik ni jedne a ni druge varijante (privremeno sam neoprdijeljen :mrgreen: ), ali nemoj momcima pricati neistine :)
Ma ne treba se previše ni opterečavat sad time, a i ne mogu. Misli prođu kroz glavu, a još uvijek sam u ovoj protekloj sezoni i samo te pozitivne misli prolaze kroz glavu, pa je teško se i skoncentrisat na prethodnu... :) Mora se sve i sažvakat, a i od svega se treba malo odmorit..... :D
Jeste da sad već lagano se sve sad zahuktava, pa čovjek lagano sve više razmišlja o predstojećoj sezoni, koja bi po mnogo čemu mogla biti zanimljiva. I vidjet ćemo kako će sve to funkcionisat.
Ali nekako mi sad sve bez pritiska, kad znam da smo uzeli klempu i ostale titule i nema one težine izgubljenih finala i priče o nedovršenoj generaciji...... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 jun 2013, 00:41

effe_sa je napisao/la: Ma ne treba se previše ni opterečavat sad time, a i ne mogu. Misli prođu kroz glavu, a još uvijek sam u ovoj protekloj sezoni i samo te pozitivne misli prolaze kroz glavu, pa je teško se i skoncentrisat na prethodnu... :) Mora se sve i sažvakat, a i od svega se treba malo odmorit..... :D
Jeste da sad već lagano se sve sad zahuktava, pa čovjek lagano sve više razmišlja o predstojećoj sezoni, koja bi po mnogo čemu mogla biti zanimljiva.
Ja sam opet nekako proslavio prethodnu sezonu i sada pridajem paznju ovoj novoj. :D Ufff sta bih dao da ova ekipa osvoji LP po drugi puta uzastopnoooo... :lol: a moglo bi se i to ostvariti ;)
Pritisak na novog trenera je prisutan ali mislim da se Pep jako dobro zna nositi sa pritiskom. Djeluje mi kao lik koji jasno zna sta radi, i ima jasnu viziju Bayerna kojeg bi fakat mogao znatno unaprijediti.

Jako sam nestrpljiv da vidim kako ce spremiti ekipu..

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 jun 2013, 00:49

Bilall je napisao/la:
Ja sam opet nekako proslavio prethodnu sezonu i sada pridajem paznju ovoj novoj. :D Ufff sta bih dao da ova ekipa osvoji LP po drugi puta uzastopnoooo... :lol: a moglo bi se i to ostvariti ;)
Ma nije da joj ja ne pridajem važnost, već joj se radujem, ali ono kad se sjetim da su par dana poslije osvajanja LP neki mogli govorit o njenoj odbrani, onda mi to nešto prebrzo.... :D Ono treba malo i ohladit, odmorit..... :)
Bilall je napisao/la:Pritisak na novog trenera je prisutan ali mislim da se Pep jako dobro zna nositi sa pritiskom. Djeluje mi kao lik koji jasno zna sta radi, i ima jasnu viziju Bayerna kojeg bi fakat mogao znatno unaprijediti.

Jako sam nestrpljiv da vidim kako ce spremiti ekipu..
I mene to sve interesuje.....Ipak svaki trener donosi nešto novo (bitno je naravno da sad nadograđuje i ne ruši ono što je već jako dobro), a uz to je još Pep čovjek drugačijeg stila, već kad ga vidiš, drugačija pojava nego Jupp...Dosta je tu od starta novina i naravno da se ipak neke stvari i taktički i strateški mijenjaju. Naravno da će biti jako zanimljivo vidjet njega kraj aut linije, kako ekipu vodi, kako se ponaša, ono kako to sveukupno izgleda..... :) Zato se imamo čemu radovat.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 jun 2013, 11:47

effe_sa je napisao/la: I mene to sve interesuje.....Ipak svaki trener donosi nešto novo (bitno je naravno da sad nadograđuje i ne ruši ono što je već jako dobro)
To je to.. ;)

slika

Izgleda da je Vahid odlucan da prevali put do Munchena :D
Ovo je bilo prije 4-5 dana, i po mom misljenju (znaci nisam siguran) ovo je vojni muzej u Karlovcu :)
Znaci Vahid je prosao Hrvatsku.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 28 jun 2013, 12:08

narednih 10-ak i više godina nema zime za Bajern po pitanju osvajanja trofeja svih vrsta...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2013, 12:21

Pjena na usta. :P

http://albagoal.com/en/clubs/fc-bayern- ... oin-bayern" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 jun 2013, 16:11

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 6536_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Obavijest navijacima da ce im zabranit odlazak na gostovanja ako budu koristili pirotehniku :lol: .nasa uprava je uz Dinamovu najgluplja na svijetu-pa samo oni ne zele vlastite navijace :twisted:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 jun 2013, 16:14

gerdmuller je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 6536_n.jpg

Obavijest navijacima da ce im zabranit odlazak na gostovanja ako budu koristili pirotehniku :lol: .nasa uprava je uz Dinamovu najgluplja na svijetu-pa samo oni ne zele vlastite navijace :twisted:
Barcelona vec godinama nema navijaca. :P
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 jun 2013, 16:31

M4kaveli je napisao/la:

Barcelona vec godinama nema navijaca. :P
Znam,njih je Laporta zabranio al ajd to mogu shvatiti(ipak su se u privatnom zivotu bavili kriminalom) dok ovo sto se događa kod nas...ma bolje da ne pricam,samo cu opet zapocet raspravu :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2013, 16:43

Sad je sluzbeno. Bilal ostaje do 2017-e. 8-)

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /43304.php" onclick="window.open(this.href);return false;

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 jun 2013, 16:53

ne mogu da vjerujem. :P
niko ne umije jesti vnago ko ovi iz ´nase´ uprave. jedu ih u slast. :twisted:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Backspace
Kontakt:

Post Postao/la Backspace » 28 jun 2013, 18:21

Omerbavarac je napisao/la:Sad je sluzbeno. Bilal ostaje do 2017-e. 8-)

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /43304.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka cast nasoj upravi i Bilale sve najbolje u daljem radu i sto boljim partijama voljenog kluba. ;)
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.